#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠☀️💠☀️💠☀️💠 ☀️اخلاق مهدوی☀️ ◀️قسمت هشتاد و نهم ⚠️بحث دروغ: 🚫یکی از گناهان و آفت های خطـرناک زبان
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت نود
👌یک ذره راجع به دروغ از قرآن صحبت بکنیم، ببینیم قرآن راجع به دروغ چه میگوید؟
📖در قرآن کریم دروغ و تزویر و ریا در ردیف شرک به خدا قرار گرفتند. خیلی بد است! «فَاجْتَنِبُوا الرِّجْسَ مِنَ الْأَوْثَانِ وَاجْتَنِبُوا قَوْلَ الزُّورِ» [30/حج] از پلیدی ها (یعنی بت ها) پرهیز کنید و از سخن باطل و بی اساس هم بپرهیزید. یکی از مصادیق سخن باطل و بی اساس دروغ است. یعنی خدا دروغ نگفتن را کنار بت نپرسیدن آورد. کنار شرک. ببینید چقدر این قضیه مهم است.
👈یا خدا می گوید دروغگو ایمان ندارد؛ آیه [105/نحل] «إِنَّمَا يَفْتَرِی الْكَذِبَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِ اللَّهِ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْكَاذِبُونَ» فقط کسانی مطالب دروغ را به خدا می بندند که ایمان به آیات خدا ندارند. چیزهایی را به خدا نسبت می دهند، چیزهایی را به دروغ می گویند.
⁉️آیا مایی که می خواهیم یک انسان مهدوی بشویم، یک شخصی که منتظر امام زمان بشویم.. ما باید بیاییم هر مطلبی را، هر صحبتی را، هر چیزی را به اهل بیت نسبت بدهیم!؟
به راحتی دروغ بگوییم‼️
📲آشفتـه بازاری که امروز در فضای مجازی هست، هر مطلبی را بدون اینکه طرف علم حدیث داشته باشد پخش می کنند، مطلب را در فضای مجازی نشر می دهند منتشر می کنند، چیزهایی را به اهل بیت نسبت می دهند، دستورالعمل هایی که اصلا جایی نیست، ثبت نشده، همه اینها را به اهل بیت نسبت می دهند، آیا این مصداق دروغ نیست⁉️
⚠️حواسمان به کجاست؟
به کجا داریم می رویم ما...؟
⚠️خدا صراحتا می گوید دروغگو هدایت نمی شود «إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِی مَنْ هُوَ كَاذِبٌ كَفَّارٌ» می گوید خداوند آن کسی که دروغگو و کفران کننده نعمت هاست هدایت نمی کند.
⁉️کسی که کفران نعمت می کند، به نظر شما دروغگو نیست؟ خدا نعمت را داده تا این درست استفاده بکند، در جای خودش استفاده بکند، اما این فرد نعمت را در جای دیگر استفاده می کند، دروغ نمی گوید؟ به خودش، به خدا دروغ نمی گوید؟
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (17)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 90
💠☀️💠☀️💠☀️💠
_____________
✅مژده ای برای مردم آخرالزمان
✍از امام صادق (ع) نقل شده است که پیامبر به حضرت علی (ع) فرمودند : « یا علی بدان که استوارترین ایمان ها از آن مردمی است که در آخرالزمان هستند چون آنها به پیامبر ملحق نشدند و در زمان او نبودند و در واقع خیلی از حقیقت ها را که در زمان پیامبر رخ داد آنها نبودند که ببینند و بر آنها حجت بود ولی آن مردم این حجت ها را ندیدند و تنها به نوشته هایی که در سفیدی کاغذ ها نوشته شده ایمان می پذیرند با این حال ایمان آنها به مراتب قوی تر از ایمان مردم زمان پیامبر است»
📚 بحارالانوار جلد ۱۲۵
در جای دیگر پیامبر برترین مردم امت خود را افرادی که در صدر اسلام ایمان آوردند و مسلمانان واقعی در آخرالزمان معرفی می کنند
📖 ♥️
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ: دوست داری مثل امام رضا علیه السلام محبوب دلها باشید
گزیده ای از سخنرانی حجت الاسلام رفیعی
.......:
@zandahlm1357
امام رضا عليه السلام :
هر كه نمى تواند كارى كند كه به سبب آن گناهانش زدوده شود بر محمّد و خاندان او بسيار درود فرستد ؛ زيرا صلوات گناهان را ريشه كن مى كند
📚 امالی صدوق: ص ۱۳۱.
.......:
@zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
وقتی رفت سوریه، خانه اجاره ایش رو پس داد و اثاثیه منزلش رو گذاشت توی انباری منزل پدرش،
بعد از شش سال هم بی سر برگشت پیش خانواده ش.
"شهید اصغر پاشاپور"
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
پس ما شخصيت داريم، بي شخصيت نداريم بلكه شخصيت مطلوب و نامطلوب داريم. مطلوب، شخصيتي است كه ما طلب مي كنيم و دوست داريم داشته باشيم و ما به آن مي گوييم شخصيت واقعي يا متعادل. اين شخصيت در مسير رشد است و نشان مي دهد كه دارنده ي اين شخصيت نيز در مسير رشد است و رفتار متعادلي دارد و با واقعيت هماهنگ است.
اگر من از خودم ذهنيت متعادلي داشته باشم به يك گونه رفتار خواهم كرد و اگر ذهنيت غيرواقعي و نامتعادل داشته باشم، رفتار ديگري خواهم كرد. براي مثال من 60 سال سن دارم و اين سن واقعي من است. حال اگر ذهنيت من با اين سن هماهنگ باشد، رفتار واقعي خواهم داشت، لباس پوشيدنم، حرف زدنم، حركات جسمي و .... همه متناسب سنم خواهد بود ولي اگر من ذهنيت نامتعادل يا غير واقعي داشته باشم و معتقد باشم كه اي بابا 60 سال هم مگه سنيه! موهايم را رنگ كنم و شلوار لي بپوشم و تي شرت قرمز تنم كنم و آدامس گوشه ي دهانم بيندازم.... اين يك رفتار نامتعادل است چون شخصيت نامتعادل است و ذهنيت من واقعي نيست.
يا بالعكس 25 سال سن داشته باشم اما ذهنيت من معتقد باشه كه اي بابا جامعه خرابه، ما نسل سوخته هستيم. خوب نسل سوخته چي كار مي كنه؟ طبيعتاً رفتار نسل سوخته را خواهد داشت كه رفتار يك شخصيت نامطلوب خواهد بود. كساني كه معتقدند نسل سوخته هستند و بدبخت هستند داراي شخصيت نامطلوب هستند كه طلب خوب بودن ندارند و احساس خوبي ندارند و از مسير رشد منحرف شده اند.
شخصيت نامطلوب و نامتعادل، در مسير رشد نيست بلكه در مسير مشكل شخصيتي است. در مسير رشد نبودن علائم ويژه اي دارد كه يكي از اين علائم عدم تعادل شخصيتي است. اگر مشكل شخصيتي به موقع درمان نشود تبديل به بيماري مي شود و اگر در مرحله ي بيماري هم درمان نشود تبديل به جنون مي شود.
#شخصیت {قسمت5}
[مباحث کودک متعادل ]
.......:
برآيند رشد مطلوب و شخصيت متعادل، اعتماد به نفس و عزت نفس است. برآيند شخصيت نامتعادل نيز كمبود اعتماد به نفس و عزت نفس خواهد بود. هميشه گفته ايم كه ما يك درك از خود داريم كه بر اساس آن درك، يك تصور از خود داريم و بر اساس اين تصور يك انتظار "نیاز" داريم و برپايه ي اين نياز يك احساس داريم و در نهايت بر پايه ي اين احساس يك رفتار داريم.
از درك تا احساس در ذهن اتفاق مي افتند. من چه درك و تصوري از خودم دارم؟ اگر خودم را جوان 20 ساله مي بينم يك احساس دارم و يك رفتاري مي كنم و اگر 30سالمه ولي احساس پيري دارم به گونه اي ديگر رفتار مي كنم. هر كس يك خود واقعي دارد. اين خود واقعي همان فرديت است. برپايه ي اين خود واقعي يك خودپنداره وجود دارد كه روانشناسان به آن خويش واره هم مي گويند، خود پنداره يعني داشتن يك طرح از خود در ذهن. ذهنيتي است كه ما از خود داريم يا پنداري است كه ما از خودمان داريم و بر پايه ي آن يك خود ايده آل داريم يعني همان انتظار در فرمول بالا. ما برپايه ي اين سه عامل با محيط ارتباط برقرار مي كنيم.
وقتي كودك عملي انجام مي دهد و اطرافيان نسبت به آن يك واكنشي نشان مي دهند، كودك براساس نوع اين واكنش در ذهن خود يك خودپنداره از خود مي سازد و بدين ترتيب از ابتدا خودپنداره در ذهن كودك شكل مي گيرد. نوزاد كه بدنيا مي آيد از خود يك خودپنداره دارد كه" من ضعيف هستم و متصل به يك كل هستم اين كل اگر نباشد من مرده ام، من هيچي نيستم، هرچه كه هست اين كل يعني مادر است. "رفتار مادر است كه به كودك ميگه كه تو كي هستي و خودپنداره اش را شكل مي دهد. اگر مادر شاد و تأييد كننده باشد كودك از خودش حس خوبي پيدا مي كند و خودپنداره ي مثبت و واقعي در او شکل می گیرد. اگر مادرخوش حال نيست و نسبت به كودك احساس خوبي ندارد و يا دائم از او عيب جويي مي كند و .... كودك از خود خودپنداره ي كاذب مي سازد. (ادامه دارد... )
#شخصیت {قسمت6}
[مباحث کودک متعادل ]