14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠☀️💠☀️💠☀️💠 ☀️اخلاق مهدوی☀️ ◀️قسمت صد و سی و ششم ⁉️..سوال پیش می آید حالا که ما صلاح خودمان را نمی
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت صد و سی و هفتم
⏳..یک موقع هست بنده ای گناه می کند شما قطعا به او جایزه🎁 نمی دهی. اما همین گنهکار توبه می کند حالا به او جایزه می دهی. گنهکار همان گنهکار است اما شرایط✔️ شرایط جداگانه ای است، آن شرایط برای قبل از توبه هست این شرایط برای بعد از توبه هست. چقدر زیبا آقای مجتبی تهرانی این قضیه را مطرح میکند.
👤پس نگویید مصلحت من نیست دعا نکنم، دعا را بکن اصرار💐 را بکن، شاید همین دعای تو باعث بشود خدا حکم قضای خودش را بگرداند. بعدا در شرایط دعا ان شاءالله خواهیم گفت یکی از شرایط دعا که قبل از دعا باید انجام بشود استغفار و عذر خواهی😔 از خداست. یعنی بگوید خدایا نفهمیدم، اشتباه کردم توبه را بکنی و بتوانی توجه خدا را به سمت خودت جلب بکنی.
⚠️بعضی از دعاها هم اگر واقعا
مستجاب بشود ما را پر رو می کند، مثل قارونی که واقعا بی پول بود، دعا کرد موسی برای پولدار شدنش و دیدید که چطور طغیان💥 کرد. ″آن دو شاخ گاو اگر خر داشتی نسل انسان از زمین برداشتی، گربه محروم اگر پر داشتی تخم گنجشک از درخت برداشتی، آنکه مسکین است اگر قادر شود بس ❌خیـانت ها کزو صادر شود″ (سعدی)
🔹آن کسی که می آید این مطلب را بیان می کند من فلان چیز را میخواهم.. آیا مطمئن هستی فلان چیز را خدای متعال به تو بدهد پرو نمی شوی⁉️ گاهی اوقات ما چیزی نداریم، آن چیز را خدا به ما بدهد ما بدتر طغیان می کنیم، پس باید تمام این مصلحت اندیشی⚠️ را ما انجام بدهیم.
✅ایشان یک بحث فوق العاده زیبایی را در باب مصلحت سنجی مطرح می کند. گاهی ما مصلحت سنجی می کنیم میبینیم این به ضرر من است دعا برایش نمیکنیم، اما ممکن است همان چیزی که به ضرر ما هست به نفع جامعه باشد، آن وقت می خواهیم چکار کنیم⁉️ آیا دعا را میکنیم یا نه؟! اینجا کدام مصلحت را داریم در نظر می گیریم؟
🔸مثلا امام حسین (ع) اگر میخواست به خودی خود مصلحت سنجی کند می گفت من می روم کشته می شوم زن و بچه هم اسیر🌿 و آواره می شوند چرا این کار را انجام بدهم؟.. اما وقتی می بیند اینکار ایشان به نفع جامعه اسلام🔆 است، وقتی می آید چنین کاری را انجام بدهد، پس مصلحت اجتماعی هست دعا می کند. گاهی ما باید از خودگذشتگی ها را انجام بدهیم برای اینکه ″مصلحت اجتماعی″ قضیه را مطرح بکنیم📝، مصلحت سنجی های ما عموما شخصی است، مادی است، خیر جمع را متأسفانه گاهی آنچنان در نظر نمیگیریم.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (29)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 137
💠☀️💠☀️💠☀️💠
______________
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 یکی از مفهومی ترین و زیباترین احادیث درباره #ظهور و زمان آن
🎤 با توضیحات #استاد_عبادی از اساتید مهدویت
👌 این حدیث ناب را از دست ندهید...
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
خانمى علويه (سيده ) كه از اهل زهد و تقوى بود و مواظبت باوقات نمازهاى خود و ساير عبادات داشت و بواسطه تنگدستى و پريشانى دوازده تومان قرض دار شده بود و چون تمكن از اداى قرض خود نداشت در شب جمعه پنجم ربيع الثانى 1331 توسل بامام هشتم حضرت ابى الحسن الرضا (علیه السلام) جسته و الحاح بسيار كرده كه مرا از قرض آسوده فرما. پس خوابش ربوده .
در خواب باو گفته شد كه شب جمعه ديگر بيا تا قرضت را ادا كنيم . لذا در اين شب جمعه بحرم مطهر تشرف پيدا كرده و انتظار مرحمتى آن حضرت را داشت .
تا قريب به ساعت هشت از شب ، بعد از خواندن دعاى شريف كميل چون حرم مطهر بالنسبه خلوت شده بود، آمد در پيش روى مبارك حضرت نشست در انتظار كه آيا امام (ع) چگونه قرض او را مى دهد.
چون خبرى نشد عرض كرد مگر شما نفرموديد شب جمعه ديگر قرض تو را مى دهم و امشب شب موعد است و وعده شما خلف ندارد. ناگهان از بالاى سر او قنديلهاى طلا كه بهم اتصال داشت بهم خورده و يكى از آنها از بالاى سر آن زن فرود آمده و منحرف شده و برابر زانوى آن زن به زمين رسيد و عجب اين است كه چون گوى بلند شده و در دامن علويه قرار گرفت .
حاضرين از اين امر تعجب نموده و بر سر آن علويه هجوم آوردند به نحوى كه نزديك بود صدمه اى باو برسد، پس خبر به توليت وقت كه مرتضى قلى خان طباطبائى بود دادند، آن علويه را طلبيد و وجهى بوى داد و قنديل را گرفت لكن آن علويه محترمه با ورع بيشتر از دوازده تومان برنداشت و گفت من اين مبلغ را به جهت قرض خود خواسته ام و بيش از اين احتياج ندارم .
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357