حكمت ۲۹
مَنْ رَضِيَ بِالْقَلِيلِ مِنَ الرِّزْقِ قُبِلَ مِنْهُ الْيَسِيرُ مِنَ الْعَمَلِ
كلامي شنو از شهنشاه طوس
وليّ خداوند و سِبط رسول
چون بر رزق اندك رضايي، خداي
كند طاعت اندكت را قبول
#چهل حکمت رضوی (ع)
نویسنده✍علی باقر زاده
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥بررسی جریانات انحرافی معاصر در مهدویت (تحریف در نماز امام زمان(عج)) #استاد_نصوری #گامی_به_سوی_ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
📄این عکس و شبهه ای که پخش هست سوال من این است کدام مذهبی الان چنین نظری دارد؟ اونی که واقعا مذهبی است و واقعا خدا را می شناسد دین را می شناسد کی گفته هر کاری که دلش می خواهد میتواند بکند بعد با عبادت بیاید جبرانش بکند، کجا نوشته چنین چیزی؟ کجای عقیده ما چنین چیزی را می گوید؟ کجا چنین چیزی هست الان؟ ما چنین عقیده ای داریم مگر از قصد گناه بکنی بعد بگویی توبه کردم! مگر به این راحتی هاست؟ کسی که آگاهانه یک گناه را بکند خیلی توبه اش سخت تر هست..
🔰و اتفاقا اونی که غیر مذهبی هست و خدا را قبول ندارد خیلی خطرناک هست چون نه قیامت را قبول دارد نه خدا و عدالت خدا را، پس هر غلطی که دلش بخواهد در این دنیا می کند.
مذهبی حداقل یک ذره ترس دارد از خدا و فردای قیامتش. آن غیر مذهبی از کی میخواهد بترسد؟ نه خدا را قبول دارد، نه فردای قیامت را، نه جهنمی، پس هر غلطی دلش می خواهد در این عالم می کند. پس اتفاقا غیر مذهبی ها خطرناکترند.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت حجت الاسلام عالی درباره امتحان های مهمی که در زندگی یکی دو بار بیشتر پیش نمی آید...
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
سنگرهای متعدد و مناسب روی خاکریز احداث شده که هر یک از آنها قابلیت حضور مقابله نیرو را دارد و در زما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
نامههای خالصانه
ظرف شستن، جارو کردن و پاکسازی اطراف سنگرها از کارهایی است که بچهها در انجام آنها از یکدیگر سبقت میگیرند و دیواره ی ایثار خود را جلا میدهند. اینجا هر کس روحیه اش بیشتر باشد، بهتر دوام مییابد. محیط خسته کننده است و امکان دارد طی یک ماه فقط همین چند سنگر و این محیط تکراری و مشکوک رو به رو (سمت عراقیها) دیده شود و هیچ امکانی برای تردد به سایر مناطق به وجود نیاید. پس باید با این یکنواختی ساخت. وظایف دیکته شده است.
نماز صبح، کارهای عادی و غیر قابل تغییر. دوباره نماز ظهر. بعد از ظهر استراحت وخواب. نماز مغرب و عشاء. آماده برای نگهبانی. اکثر بچهها از روی بیکاری روزی یک نامه ی بلند بالا مینویسند و هر روز منتظر دریافت نامه هستند. بهترین چیزی که آنها را سرگرم میکند، جملات محبت آمیزی است که به روی کاغذ مینویسند:
«... امیدوارم حال شما خوب بوده باشد و اگر از حال اینجانب خواسته باشید... »
البته متن نامهها همه به یک شکل نیست. گاهی اوقات نامههایی نگارش میشود که باید هر یک از آنها را یک اثر ادبی تلقی کرد. مطالبی که از عمق جان
[صفحه ۱۱۳]
بسیجیها خارج میشود و بسیاری از همین نامهها یادگاری پس از شهادت آنها خواهد شد.
مقدمه و مؤخره بسیاری از این نامهها عرفانی است و با استفاده از کلام وحی و یا سخن معصوم (ع) آراسته شده شامل پندها و اندرزهای ارزنده است. این رزمندگان به کوچکی دنیا ایمان پیدا کرده اند، به راحتی دیگران را از دوستی دنیا بر حذر میدارند و جز به اندکی که اجازه دارند معتقد نیستند. نوشتهها از سرشت پاک و آمادگی روحی آنها خبر میدهد. بسیاری از این دست نوشتهها را میتوان به عنوان وصیتنامه همگانی محسوب کرد. چون ریا را نمی شناسند، ریا نمی کنند. صادقانه مینویسند و برای خانواده و دوستان میفرستند.
هر وقت وارد سنگر میشوی، یکی دو نفر مشغول نوشتن هستند. هر روز هم پاکت نامه میخواهند! عده ای دیگر، برای خود سرگرمی تازه ای یافته اند. مهر نماز میسازند، از خاکهای مقدس همین سرزمین و با دقت و زیبایی. گاهی سنگهای کوچک را به اشکال گوناگون در میآورند. کتاب خواندن و استراحت کردن و
حرف زدن و انجام کارهای مربوط به سنگر... هر کدام از بچهها را مشغول میکند.
روزها از پی هم میگذرند و مدت کمی از مأموریت پدافندی باقی مانده است. باز هم بعضی از نیروها خسته شده اند، تقصیری هم ندارند. باید با صبر خود فرماندهان را یاری کرد. نیروهای ادوات و بهداری و تدارکات و... چند روز پیش تعویض شدند و همین باعث شد که نیروهای گردان هم به فکر عقب رفتن و مرخصی بیفتند. ولی قرار است گردان یک ماه در خط بماند. پس میمانیم و منتظر میشویم که گردان جایگزین به منطقه بیاید.
طی این مدت، جلسههای متعددی در سنگر گردان بین تمام فرماندهان گروهان و دسته برقرار شده و طی آن صحبتهایی در خصوص نیروها، تدارکات، بهبود وضع سنگرهای منطقه و آمادگی برای عملیات بعدی و... صورت گرفته است. این دفعه نیز پیک گردان، گروهان و مسئولان آن را به جلسه فرا میخواند.
دفاع مقدس
سینای شلمچه
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار دلها:
برادران، رزمندگان، یادگاران جنگ؛ یکی از شئون عاقبت به خیری «نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب» است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری همین است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید، مهمترین محور محاسبه این است.
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📗کتاب صوتی #گلستان_سعدی با روایت دکتر اسماعیل آذر قسمت 9⃣1⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Part20_گلستان سعدی.mp3
13.38M
📗کتاب صوتی
#گلستان_سعدی
با روایت دکتر اسماعیل آذر
قسمت 0⃣2⃣
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ملازم پادشاه وقتی دیدی دانشمندی ملازم سلطان شده بدان که او دزدست، به گفتار مکارانه او فریب نخور که
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خیانت در دانش
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرموده است: خیانت انسان در دانش از خیانت در مال شدیدتر است.
نگاه به دانشمند
نزد آقای ما امام صادق علیه السلام فرمایش پیامبر مطرح شد که نگریستن به صورت دانشمند عبادت است. امام فرمود: مراد عالمی است که وقتی به او نگاه میکنی تو را به یاد آخرت اندازد و کسی که غیر این باشد نگاه به او فتنه است.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
《محمود سلطانی- گفتار ۵۶۶》 - سازگاری در کودکان - کلیدهای ارتباط صحیح - آزادی معتدل #تربیت ۴۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5767354184684809902.mp3
7.3M
《محمود سلطانی- گفتار ۵۶۴》
- پذیرش و سازگاری
- رابطه همسران
#تربیت ۴۵
4_5769587116707157248.mp3
7.6M
《محمود سلطانی- گفتار ۵۶۵》
- دریافت نوازش
- سازگاری در کودکان
- شناخت احساسات
- تربیت تاییدی
#تربیت ۴۶
4_5774139064781378684.mp3
8.02M
《محمود سلطانی- گفتار ۵۶۶》
- سازگاری در کودکان
- کلیدهای ارتباط صحیح
- آزادی معتدل
#تربیت ۴۷
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بعد از ارزش ها، مهارت ها مي آید. مهارت ها تكنولوژي و علوم آموزشي و تجربي و اطلاعات هستند كه بايد آمو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چگونه بر پايه ي سنت ها روش استخراج مي كنيم؟
روش هاي فرزندپروري در ايران وارداتي و ترجمه است. بحث خوب و بد بودن اين منابع نيست چون همه ي اين منابع علمي و صحيح هستند و تا حيطه ي مهارت ها براي ما لازم هستند، اما هيچ كدام وارد حيطه ي اصل و اصول نمي شوند به همين دليل ابهام ايجاد مي كنند.
كتاب هاي ترجمه شده بر پايه ي رويكردهاي متفاوتي نوشته شده اند و همگي نيز نويسنده هاي عالم و حاذقي دارند كه حق بر گردن بشريت دارند ولي ممكن است كه نظرياتشان خلاف يكديگر باشد. ما اين نظريات متعارض را مي خوانيم و در نهايت خودمان هم دچار ابهام و تعارض مي شويم چون اين نظريات بر پايه ي اصل و اصولي است كه آن نويسندگان به آن ها معتقدند و ما نمي دانيم كه آن اصل و اصول چيست. و ممكن است كه با اصل و اصول ما هماهنگ نباشند. بنابراين تعارض ايجاد مي كنند.
تعارض در تعارض اين آشفته بازاري را كه امروزه در جامعه حاكم است را ايجاد مي كند. نمي دانيم كه با بچه مان چه كار كنيم؟ كلاس يك چيزي ميگه! دخترخاله مان از امريكا چيز ديگري مي گويد! در ژاپن با بچه ها گونه اي ديگر رفتار مي شود و در نهايت نمي دانيم چه كار كنيم و مرتب با بچه دعوا داريم و دور خودمان مي چرخيم. (ادامه دارد... )
#تربیت {قسمت6}
[مباحث کودک متعادل ]
كتاب هاي 12 ارزش زندگي يونسكو در ايران ترجمه و به چاپ رسيده است و در حال حاضر در مهد ها در حال آموزش هستند كه بسيار كار زيبا و درستي است. يكي از ارزش هايي كه سازمان ملل اعلام كرده است "احترام" است. و يكي از مفهوم هايي كه اين سازمان در مورد احترام گفته: ديگرپذيري، پذيرش ديگران با هر رنگ پوست و مليت و دين و.... است و گفته كه انسان ها احترام دارند. و مفهوم ديگر احترام به طبيعت است.
احترام از حريم مي آيد. حريم يعني فضايي كه متعلق به آن فرد يا پديده است و هيچ كس حق ندارد وارد آن شود، مگر اين كه مُحرم باشد. و براي اين كه مُحرم باشد و وارد حريم شود، قبل از آن بايد مُحرم شود. دوستي تعريف مي كرد كه وقتي مي خواستند به مكه مشرف شوند اول به ميقات رفتند و محرم شدند، از ايشان پرسيدم مُحرم شدن چيست؟ و چه كارهايي انجام داديد تا محرم شويد؟ و ايشان توضيح دادند كه غسل كردند، دعاي مخصوص خواندند، احرام پوشيدند بعد وارد حرم شدند. گفتم اول غسل كرديد! يعني جسم را مي شوييم، بعد روح را مي شوييم و هر آن چه غير از حريم الهي است از خود خارج مي كنيم، چه يك فكر باشد، يا دلبستگي ها باشد همه را كنار مي گذاريم و با احرام وارد حرم امن مي شويم. گفتم حالا از دل اين مراسم براي زندگي روزمره روش درآوريم.
پدر يا مادر مي خواهند وارد خانه شوند قبل از اين كه زنگ بزنند يا كليد را بچرخانند، چند لحظه مكث كنند چون در حال وارد شدن به حرم خانه هستند كه حريم خانواده است. آيا مُحرم شده ايم كه وارد شويم؟ چه قدر امروزه مي گويند كه فكرها و درگيري ها و مسائلت را پشت درب بگذار و بعد با روي باز و شاد وارد منزل شو! حالا به اين زيبايي ما در سنت خودمان داريم كه بايد مُحرم شد، هر آن چه آلودگي از صبح تا حالا با خودت آورده اي بيرون بگذار، غسل كن، ذكر بگو و روحت را تصفيه كن و پاك كن، بعد با آرامش درب را باز كن حالا مُحرم شدي و مَحرم هستي، وارد شو. در فضاي يك چنين خانواده اي، خشونت چگونه ممكن است اتفاق بيفتد؟ وقتي همه حريم ها را بشناسند و به آن احترام بگذارند.
#تربیت {قسمت7}
[مباحث کودک متعادل ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انیمیشن
#مهارت_های_زندگی
🔸این قسمت:مواظب گیاهان باش