8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ییلاقی سرسبز و زیبا با چشماندازهای منحصر به فرد، در فاصله بیست و دو کیلومتری شهر لیسار از توابع شهرستان تالش در استان گیلان، وجود دارد که میتوان آن را بدون تردید زیباترین جاذبه طبیعی ایران دانست.
این ییلاق به نوعی مرز میان جنگلهای #تالش و دشتهای اردبیل بوده و اطراف این ییلاق را طبیعتی زیبا و چشمنواز احاطه کرده است بهطوری که در شرق آن جنگلهای تالش، در غرب، ییلاقهای #اردبیل و در شمال، رودخانه #لیسار قرار دارد.
این منطقه با نام سوباتان و به معنی محل رویش #گلپر شناخته می شود؛ سو به معنی گلپر و وتون به معنی رویدن. علاوه بر آن سوباتان در #گویش_ترکی به معنی محل فرود و ریزش آب است و گمان میرود یکی دیگر از دلایل نامگذاری این منطقه، ریزش بارانهای فراوان و فرو رفتن آن در میان حفرههای موجود در منطقه باشد.
🏞🌅 جاذبههای سوباتان:
با سفر به #ییلاق_سوباتان میتوانید جاذبههای فراوانی نظیر منطقه غار گنجخانه، آبشار ورزان، چشمه باتمان بلاق، آبشار ماهار، گودال سنگی، دشت گلهای شقایق، درههای زیبا و سرسبز و بسیاری چشمانداز زیبای دیگر را مشاهده کرد.
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1_6613899.mp3
3.33M
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مرحوم حاجی را رسم چنین بود که شبهای جمعه، اول شب را به ملاقات با علماء اختصاص داده بودند. برخی از عل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
کرامات حضرت شیخ قدس سره
حکایت ۱-
به خاطر دارم که شخصی بنام «صنیعی» از اهل اصفهان که ریاست اداره تلفن مشهد را نیز به عهده داشت، برای من حکایت کرد که: وقتی به درد پا مبتلا شدم و به ارشاد و به اتفاق دو تن از دوستانم به نامهای حسن روستائی و شاهزاده دولتشاهی به خدمت مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی رحمة الله علیه رفتم تا توجهی فرماید و از آن درد خلاص گردم، چون به خانه او رفتم، دیدم که در اطاق گلی و بر روی تخت پوست و زیلویی نشسته است. در دلم گذشت که شاید این مرد نیز با این ظواهر، تدلیس میکند. پس از شنیدن حاجتم، فرمود تا دو روز دیگر به خدمتش برسم. روز موعود و بنابه وعده آنجا رفتم ولیکن در دل من همچنان خلجانی بود. چون به خدمتش نشستم، نظر عمیقی در من افکند که ناگهان خود را در شهر اراک که مدتی محل سکونتم بود، یافتم. در آن وقت نیز پسرم در آن شهر ساکن بود. یکسره به خانه او رفتم، ولی به من گفتند: فرزند تو چندی است که از این خانه به جای دیگر منتقل شده است و نشانی محل
جدید او را به من دادند. به سوی آن نشانی جدید راه افتادم و در راه با تنی چند از دوستان مصادف شدم که قرار گذاشتند همان شب به دیدن من بیایند. چون به در منزل فرزندم رسیدم و در را به صدا در آوردم، خادمه یی در را بگشود، چون خواستم به درون روم، ناگهان صدای مرحوم حاج شیخ مرا به خود آورد، دیدم غرق عرق شده و خسته و کوفته ام. آنگاه دستوری از دعا و دوا به من مرحمت فرمود، ولی پیوسته در اندیشه بودم که این چگونه سیر و سیاحتی بود که کردم؟ پس از چند روز، نامه یی گله آمیز از پسرم رسید که چه شد به اراک و تا در خانه ما آمدی، ولی داخل نشده بازگشتی و چرا با دوستانت که در راه، قرار ملاقات نهاده بودی، و شب به دیدار تو آمده بودند، تخلف وعده کردی؟ و در پایان، آدرس منزل خود را، در همان محل داده بود که من در آن مکاشفه و سیاحت به آنجا رفته بودم.
#نشان از بی نشانها......
شیخ حسنعلی اصفهانی
https://eitaa.com/zandahlm1357
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی دیدنی از ارتباط #امام_حسین ع با یک چوپان
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#لالایی_خدا ۲۶۴ #سوره_نساء آيه ۳۴ #محسن_عباسی_ولدی #نمایشنامه قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
0266Nesa 36.mp3
18.22M
#لالایی_خدا ۲۶۶
#سوره_نساء آيه ۳۶
#محسن_عباسی_ولدی
#نمایشنامه
بچه های لالایی خدا📣📣
قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
سید امیر احمد شاه چراغ جناب سیّد امیر احمد (معروف بشاه چراغ) که بعد از حضرت رضا علیه السّلام در علم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
پیدا شدن جسد شاه چراغ
پس از تفتیشات بسیار فقط اثری که در بدن آن مقتول جوان دیدند که معرّف او شد حلقه انگشتری بود که بر خاتمش نقش بود العزة لله احمد بن موسی با سابقه تاریخی و شهرت کامل جنگ هاشمی در آن مکان و شهادت احمد بن موسی فهمیدند آن جسد شریف جناب سید أمیر احمد بن موسی الکاظم علیه السّلام امام زاده واجب التعظیم شهید است که تقریبا بعد از چهار صد سال باین طریق صحیح و سالم ظاهر و اسباب هدایت بینندگان و باعث استبصار جمعی مخالفین گردید.
حسب الامر اتابک و وزیر اعظم در همان محل که جسد ظاهر گردید بقعۀ عالی برپا کردند و قبری حفر نموده با احترام بسیار در حضور علماء و بزرگان جسد شریف را بخاک سپردند و بر احترام بقعه افزودند و پیوسته مورد احترام عموم بود تا در سال ۶۵۸ قمری که اتابک وفات یافت و در سال ۷۵۰ که سلطنت شیراز و فارس با شاه اسحاق بن محمود شاه بود مادر شاه ملکه تاشی خاتون که بانوئی جلیله خیّره صالحه بوده بقعۀ مبارکۀ آن حضرت را تعمیری عالی نموده و گنبد بسیار زیبائی بر آن قبر برافراشت و قصبۀ میمند را که در هجده فرسخی شیراز است وقف بر آن بقعه مبارکه نمود که الی الحال باقی و گلاب میمند معروف جهان است. شکل (۵)
سید علاء الدین حسین
و جناب سیّد علاء الدّین حسین فرزند دیگر حضرت امام موسی الکاظم که با برادر بزرگوارش بشیراز آمدند در گوشه ای پنهان و شب و روز بعبادت مشغول در آن نزدیکی قتلغ خان را باغی وسیع بوده روزی حضرت در گوشۀ آن باغ تفرّج مینموده که آن حضرت را شناختند همان جا شهیدش نمودند در حالتی که قرآنی در دست مبارکش بوده زیر خاک پنهان گردید.
سالها گذشت قتلغ مرد و آن باغ خراب شد اثری از آن سیّد بزرگوار ظاهر نبود تا در زمان صفویه در این باغ خرابه ساختمان مینمودند جسد خون آلود جوان مقتولی تر و تازه از زیر خاک نمایان شد کأنّه او را تازه کشته اند در حالتی که یک دست قرآن
بقعۀ متبرکۀ حضرت سید أمیر احمد (شاه چراغ) در شیراز شکل (۵)
مجید و دست دیگرش شمشیر صحیح و سالم با علامات و قرائنی که در دست داشتند فهمیدند بدن مبارک جناب سیّد علاء الدّین حسین فرزند شهید موسی بن جعفر است در آن باغ او را دفن نمودند و قتلغ خان [۱] بر قبر او بقعه ای ساخت.
بعد از مدتها میرزا علی مدنی از مدینه بزیارت [۲] امام زادگان معظّم آمد چون صاحب ثروت بسیار بود بنائی عالی بر قبر آن بزرگوار گذارد املاک و باغات بسیاری خرید و بر آن بقعۀ مبارکه وقف نمود و بعد از فوت خودش را هم در همان آستانه مقدّسه دفن نمودند و در زمان شاه اسماعیل مرحوم مرمّت زیبائی بر آن قبر شد که الی الحال مزار عموم اهالی فارس و مورد توجه آنها میباشد. شکل (۶)
بعضیها گویند این سیّد بزرگوار عقیم و بلا نسل بوده است و بعضی گویند صاحب نسل بوده ولی بعدا منقرض گردیده و هم چنین جناب سید امیر احمد (شاه چراغ) هم اولاد ذکور نداشته فقط دارای دختر عفیفۀ صالحۀ بوده چنانچه در عمدة الطالب فی انساب آل أبی طالب ثبت است و برخی گویند اولاد ذکور داشته است.
----------
[۱]: ۱) قتلغ در ترکی بمعنی بزرگ است-در ازمنه سالفه ببعض حکام و بزرگان از جانب سلاطین لقب قتلغ داده میشد چنانچه بعد از غلبه چنگیزیان در ایران (اوکتای قاءان) لقب قتلغ خانی را باتابک اعظم مظفر الدین أبو بکر بن سعد زنگی که با آنها مخالفت ننموده بود داده. پس این قتلغ خان که بقعۀ بر قبر جناب سید علاء الدین ساخت غیر از آن قتلغ است که از جانب مأمون و الی فارس و با امام زادگان جنگید.
[۲]: ۲) حقا سزاوار است شیعیان خاصه اهالی ایران همان قسمی که بزیارت فاطمه معصومه بقم میروند شدّ رحال نموده و بشیراز جنت طراز رفته رضای خاطر حضرت رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله را در زیارت فرزندان عالم عابد شریف آن حضرت فراهم نمایند قطعا اجر جزیل در زیارت آن بزرگواران حاصل است.
#شبهای پیشاور
https://eitaa.com/zandahlm1357