eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین بادمجان😍😋 عزیزان یه اشتباه تو ویدیو هست که چهار تا زرده باید باشه که دو تا گفته شده 😓 برنج 3پیمانه، ماست1 پیمانه، روغن نصف پیمانه، 4عدد زرده و2 عدد تخم مرغ کامل، نمک و فلفل و زعفران، سینه مرغ1 عدد پخته شده و ریش ریش شده، بادمجان ریز سرخ شده 5_6 عدد، پیاز 1 عدد برای پیاز داغ، زرشک 2ق غ سرخ شده 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ وکاهو🥗 مواد لازم: سینه مرغ پخته شده۱عدد کاهو ۱عدد هویج رنده شده ۱عدد خیالشون خرد شده ۱/۲پیمانه ذرت پخته شده ۱/۲پیمانه مایونز ۲ق غ ماست ۲ق غ سس خردل ۱ق غ آبلیمو تازه ۱ق غ شوید خرد شده ۱/۲پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔝 ایده زیبا برای تزیین گوجه و فلفل 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته پودر ژله شاتوت ۱ بسته ماست یونانی ۲ قاشق غذا خوری گرانولا ۴ قاشق غذا خوری انار ۱ قاشق غذا خوری توت فرنگی برای تزیین آب داغ برای هر بسته ۱ لیوان ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل و‌نعنا تزیین کنیدش این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبک‌تره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه.شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 عدد تخم مرغ 200 گرم شکر کمی نمک 1 بسته شکر وانیلی 200 گرم خامه ترش یا ماست صاف شده 100 گرم کره ذوب شده آرد 260 گرم 1 بسته بیکینگ پودر (10-15 گرم) تقریباً 200 گرم میوه تازه یا منجمد طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک را با همزن بزنید تا کف کند. خامه ترش/ماست و کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و به خمیر اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. حالا خمیر را در قالب کیک (قطر 22-24 سانتی متر) بریزید. میوه ها را روی آن قرار دهید و در فر از قبل گرم شده (با دمای 180 درجه) به مدت 35-40 دقیقه بپزید. پخت را با خلال دندان بررسی کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 3 حبه سیر آب نصف لیمو 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست خردل 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا تورتیلا مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۲ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده کنید. ۱ پیاز رو نگینی خرد کنید. ۲ عدد هویج متوسط رو رنده کنید. ۱ دسته پیازچه خرد کنید. کف تابه کمی روغن بریزید. پیاز تفت بدید تا سبک و‌طلایی بشه. سیب زمینی و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. پیازچه هارو هم به مواد اضافه کنید. ادویه ها شامل ( نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید ۲/۵ پیمانه آرد با ۱۰ گرم بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید تا خمیر جمع بشه. ۱/۵ قاشق غذاخوری کنجد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدیدروی خمیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدید خمیر با وردنه پهن کنید و به شکل مستطیل برش بزنید از مواد وسط خمیر بریزید. کناره های خمیر رو با آب خیس کنید. خمیرو بپیچید لبه هاش رو با چنگال به هم بچسبونید و توی روغن داغ سرخ کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍘شیرینی گردو و شکلات 🍬مواد لازم 🍫کره 100 گرم 🍫پودر شکر 1/3 پیمانه 🍫تخم مرغ 1 عدد 🍫آرد 1 پیمانه 🍫گردو خرد شده 1 پیمانه 🍫شکلات خرد شده 1 پیمانه 🍫وانیل 1/4 ق چ 🍫پودر کاکائو 1 ق س 🍫نمک 1 پنسه 🧈کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کرده با همزن 3_4 دقیقه میزنیم. تخم‌مرغ و وانیل اضافه کرده یک دقیقه همزن میزنیم. آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کرده با لیسک هم میزنیم. در پایان شکلات و گردو را هم مخلوط میکنیم و با اسکوپ بستنی کوچک و یا به کمک دو قاشق مربا خوری در سینی کاغذ روغنی انداخته با کمی فاصله قرار میدهیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم. دمای 180 درجه به مدت 10_ 12 دقیقه میذاریم شیرینی پخته بشه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2 ق ماست کم چرب،1 ق سس گوجه یا رب گوجه فرنگی، ترجیحا 1 ق سس فلفل دلمه ای،یک چهارم روغن مایع، ترجیحا روغن زیتون باشه بهتره یک چهارم پ سرکه سفید یا بجاش آبلیو هم میتونید بریزید ادویه های دلخواه مثل پودر گشنیز، پاپریکا،فلفل سیاه ، مقداری نمک،و کمی هم زنجبیل و سیره رنده کنید و داحلش بریزید همه مواد رو باهم ترکیب و تیکه های ران مرغ رو بهش آغشته کنید تا مزه دار بشه بهتره ظرفتون فلزی نباشه روشو بپوشونید و حداقل 3-4 ساعتی بزارید تو یخچال تا مزه دار بشه هرچی بیشتر بمونه بهتره خب چند تا سیب زمینی کوچیک داریم که باید حلقه حلقه کنید پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و کمی هم نمک رو هم بهش اضافه کنید 2-3 قاشق اضافه موادی رو که برا مزه دار کردن درست کردید رو هم توش بریزید همه رو خوب باهم ترکیب کنید اونارو کف تابه بریزید و صاف کنید و بعد تیکه های ران مرغ رو روش بچینید روشو با فویل بپووشنید و بزارید تو فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردید یه ساعتی بزارید بپزه تو مایکروفر 180درجه یک ساعت البته ممکنه دیرتر یا زودترم آماده بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
1 لیتر و یک لیوان شیر 1.5 لیوان آرد ‌ 150 گرم کره‌ 1 لیوان شکر‌ 2 قاشق غذاخوری کاکائو کمی وانیل 80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره 7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
27.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
سلام روزخوش 🫡 دستور یه کلوچه خوشمزه وخوش بافت دیگه اوردم براتون کلوچه دارچین وعسل 😋 حتما امتحانش کن🤌 تخم مرغ ۲عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) عسل ۱/۴ پیمانه (۷۰گرم) دارچین ۱ق چ روغن مایع ۲/۳پیمانه (۱۲۰گرم) ماست ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) آرد قنادی حدود ۲ و۲/۳پیمانه ( ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم) بکینگ پودر ۱ق س سرخالی (۷گرم) 👈تخم مرغهای همدمای محیط وانیل و شکر را با همزن خیلی خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ وحجیم شود سپس عسل ودارچین را اضافه ویک دقیقه دیگر مخلوط کنید روغن مایع و ماست را اضافه وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید در نهایت مخلوط الک شده آرد وبکینگ پودر را طی دو مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید خمیر چسبنده ولطیفی خواهید داشت پس آرد زیاد به خورد خمیر ندین حدود ۳۵۰ گرم بریزید اگر شل بود مابقی را کم کم اضافه کنید خمیر را نیم ساعت با پوشش در یخچال استراحت بدین سپس گوله های ۵۰ گرمی بردارین وبا دست کمی پهن کنید وبا فاصله روی قالب کاغذ روغنی انداخته بچینید و رومال کنید بعد از رومال با چنگال خط بندازین ودرون فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید یا تا وقتی که زیر کلوچه ها رنگ بگیره می تونید کمی هم گریل کنید 😊 🔸️با این میزان خمیر حدود ۱۵ تا ۱۶ عدد کلوچه خواهید داشت 🔸️می تونید برای بافت پوکتر سبک تر ۱/۸ق چ نمک میوه هم همراه با بکینگ پودر اضافه کنید 🔸️رومال: مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ+۱ق چ دارچین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡