7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پنیری
سینه ی مرغ ۴ عدد
رب گوجه دو قاشق
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق
پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم
گوجه ۲ عدد
ریحان ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای دو عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
سس سویا یک قاشق
جعفری خرد شده یک قاشق
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید .
پیاز ، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید
پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
کوفته بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت خامهای بدون فر😋
یه دسر ترکی آسون که بینهایت
پرطرفدار هست
مواد لازم :
شیر ۱ لیتر
آرد ۱۲۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۲ لیوان
وانیل ۱ ق چ
کره ۷۰ گرم
#رولت_خامه_ای_بدون_فر
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک کارامل😍
مواد لازم :
آب ۴۰ گرم
ژلاتین ۱۳ گرم
کارامل آماده ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۸۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بریلوی کاراملی ۱۲۰ گرم
پنیر خامهای ۳۵۰ گرم
کره حیوانی ۸۰ گرم
کره حیوانی ۲۰ گ
شکر ۱۰۰ گرم
#چیز_کیک_کارامل
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه پروتئینی بزن بر بدن🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین خورشت بادمجون با تمام نکات ❥😍😋
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان :
◗ ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی استخوان دار
◗ ۳-۴ عدد بادمجان قلمی و مشکی
◗ ۱ عدد پیاز بزرگ
◗ ۱/۵ قاشق غذاخوری رب گوجه
◗ مقداری غوره
◗ پیاز داغ
◗ نمک و فلفل سیاه
◗ ادویه ها ( فلفل قرمز ، زردچوبه ، زیره ، پودر پیاز
پاپریکا ، چوب دارچین ، هل )
◗ مقداری زعفران
#خورشت_بادمجون
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیپس و پنیر😋•
کش پنیر آخرشو ببین فقط🤌🏻🫠
#چیپس_پنیر
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پاستا تن ماهی🍝•
به طرز عجیبی خوشمزه بود🤌🏻
~🩵موادلازم:
۲ لیوان پاستا
۱ کنسرو تن ماهی
۲،۳ حبه سیر
۲ تا گوجه رنده یا پوره شده
۱ قاشق رب گوجه
۱ قاشق پرک فلفل قرمز
۱/۲ لیموترش
جعفری تازه
نمک و فلفل سیاه
#پاستا_تن_ماهی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت جادویی 😍😋
تخم شربتی وخاکشیر حتما با آب رو به داغ خیس بخوره تا ژله ای بشه
اگه میخواید شربتتون چند رنگ بشه تخم شربتی نباید حذف بشه چون باعث میشه آب پنیرک با شهد مخلوط نشه
گل پنیرک حتما با آب خنک خیس بخوره
با اضافه کردن آبلیمو گل پنیرک صورتی یا بنفش میشه
با اضافه کردن زعفران گل پنیرک سبز میشه
برای شهد هم از شربت زعفران یا سیروپ آلبالو (یا طعم دلخواه ) استفاده کرد
مواد لازم
شربت زعفران
تخم شربتی
گل پنیرک
لیمو تازه
#شربت_جادویی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزاهای قبل تو سوتفاهم بود🍕
مواد لازم :
پنیر گودا ۴ ورق
از هر ژامبون ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا در کل ۵۰۰ گرم
از هر سوسیس ۱۰۰ گرم
قارچ بلانچ ۱۵۰ گرم
مواد خمیر :
آرد ۶۰۰ گرم
آب ۲۸۰ گرم
مخمر ۱۲ گرم
روغن ۳۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
#پیتزا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کرمدار😍🥰
مواد کیک👇🏻
آرد : ۱۷۰ گرمتخم مرغ: ۳ عددشکر: ۱۲۰ گرمشیر: نصف لیوانروغن مایع: نصف لیوانبکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوریزست لیمو: نصف قاشق چایخوری
مواد کرم👇🏻
شیر یک لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر پنج قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
برای تزیین
توت فرنگی( یا هر میوه ای دوست دارید)
پرک بادام
شیر،شکر و تخم مرغ رو داخل قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید.بعد آرد و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و هم بزنید.قالبمه رو روی حرارت ملایم بزارید مرتب هم بزنید تا غلظتی شبیه ماست پیدا کنه.بعد حرارت رو خاموش کنید و کره رو اضافه کنید.روی کرم رو با کیسه فریزر بپوشونید تا خشک و سفت نشه.
برای کیک 👈🏻تخم مرغ ها و شکر رو با همزن خوب هم می زنیم تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنه.بعد زست لیمو رو اضافه کنید.حالا شیر و روغن رو اضافه کنید و یه مقدار هم بزنید در حدی که فقط مخلوط بشن. بعد آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم می زنیم تا یکدست بشه.
ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید با چرب کنید. حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و کرم رو با قیف یا با قاشق روی قالب بریزید و با توت فرنگی و پرک بادام رو روی کیک قرار بدید
قالب رو داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردید، به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه. بعد از اینکه کیک پخت اجازه بدید تا کاملا خنک بشه بعد از قالب جدا کنید
#کیک_کرمدار
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند پاک کردن سه سوته باقالی 🫛
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡