eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کلوچه_فومن 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(گیلان) 🔻مواد لازم برای ۱۰ نفر 🔻مواد لازم برای داخل کلوچه : روغن حیوانی یا کره ۲۰ گرم روغن صاف ۹۰ گرم روغن مایع ۳۵ گرم گردو (خرد شده) ۴ قاشق غذا خوری شکر دانه درشت ۵۰۰ گرم دارچین ۲ قاشق سوپ خوری هل ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل‏ ۱/۸ قاشق غذا خوری آرد ۳۰۰ گرم 🔻مواد لازم برای خمیر: آرد ۱ کیلوگرم جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱/۸ قاشق چای خوری روغن صاف قنادی ۲۴۰ گرم روغن جامد ۴۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم زعفران آب کرده (غلیظ) ۱/۲ قاشق چای خوری آب ۴۰۰ میلی لیتر 🔻طرز تهیه 🔻۱- طرز تهیه مواد داخل کلوچه : ۲- ابتدا سه نوع روغن را با شکر در همزن برقی می ریزیم و با دور کُند می زنیم. مواظب باشید که در حین زدن مواد، شکر حل نشود، زیرا حل شدن شکر باعث خواهد شد که کلوچه شیره دهد. ۳- بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، دارچین، هل و وانیل را هم اضافه می کنیم و در آخر، بعد از سبک شدن مواد، آرد را نیز اضافه می کنیم. 🔻۴- طرز تهیه خمیر کلوچه : ۵- آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگ و عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس وسط آن را گود می نمائیم. ۶- سه نوع روغن و زعفران را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. آب را نیز کم کم اضافه می کنیم تا مایع خمیر شود. پس از اینکه خمیر خوبی به دست آمد که به دست نمی چسبید، کمی آن را ورز می دهیم و به مدت 20 دقیقه در یک ظرف در بسته قرار می دهیم تا ور بیاید. ۷- پس از اینکه خمیر ور آمد، گلوله هایی را از آن بر می داریم و با وردنه صاف می کنیم و مقداری از مواد داخل کلوچه را روی آن می ریزیم و با دست جمع می کنیم و آن را به شکل گرد و تخت در می آوریم. بعد از 5 دقیقه مُهر مخصوص این کلوچه را در آرد کرده و روی کلوچه ها می زنیم. ۸- سپس مقداری تخم مرغ زده شده و زعفران روی کلوچه ها می مالیم و در فر با دمای 260 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می گذاریم. 🔻سایر نکات کلوچه محلی فومن یکی از هزاران نوع شیرینی دلچسب ایران زمین است که طعم خانگی آن به مراتب بهتر و لذت بخش تر از آماده آن است. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥السلام_علیک_یا_ابا_صالح_المهدی 💐 🌺🍃 یك نفر باید بیاید تا زمین زیبا شود یك نفر باید بیاید تا شقایق وا شود یك نفر باید صداقت را بیاموزد به خاك در نگاه مهربانش خاك دل دریا شود یك نفر باید پر پرواز باشد سار را همزبان و همدم این مرغك تنها شود آن نفر آری تو هستی تكسوار آسمان حرمت چشم تو باید شام را فردا شود من كه در خود از فراق یاسمن ها گم شدم شاید این من در صدای سینه ات پیدا شود🌺🍃 💥اللهم_عجل_لوليك_الفرج
🍇🍋🍌 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم و گريل كردم، 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔻 مواد لازم آرد ۴ پیمانه شیر ۱ و نیم لیوان شکر ۶ قاشق سوپخوری خمیر مایه فوری ۲ قاشق چایخوری کره ۱۰۰ گرم نمک ½ قاشق چایخوری زرده تخم مرغ ۱ عدد 🔻 مواد لایه پنیری پنیر خامه‌ای یا پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم شکر ۳ قاشق سوپخوری تخم مرغ ۱ عدد وانیل ¼ قاشق سوپخوری کشمش یا سیب (اختیاری) ۶۰ گرم مارمالاد یا مربای توت‌ فرنگی (اختیاری) به مقداری کافی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #واتروشکا 🔻 مواد لازم آرد ۴ پیمانه شیر ۱ و نیم لیوان شکر ۶ قاشق سوپخوری خمیر مایه فوری ۲
طرز تهیه مرحله اول : ابتدا شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیر گرم شود. توجه داشته باشید شیر نباید جوش بیاید یا خیلی داغ شود. مرحله دوم حالا شیر را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس شکر را به همراه خمیر مایه فوری به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم . در ادامه یک بشقاب روی آن قرار می دهیم ، سپس به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم خمیر مایه عمل بیاید. مرحله سوم ، کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم، سپس بنماری می کنیم تا کره ذوب شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب آرد را به همراه کره ذوب شده و نمک اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. مرحله چهارم ، خمیر مایه به عمل آمده را به مخلوط آرد اضافه می کنیم، سپس با دست ورز می دهیم تا اندازه ای که خمیری لطیف که به دست نچسبد حاصل شود. در ادامه روی سطح کار را با مقداری آرد می پوشانیم. مرحله پنجم ، خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و مجددا ورز می دهیم تا خمیر کاملا یکدست شود. در ادامه خمیر را مجددا درون کاسه قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم. مرحله ششم ، حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در همین حین مواد میانی پنیری را درست می کنیم، به این منظور درون یک کاسه مناسب پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه را اضافه می کنیم. مرحله هفتم ، شکر را به همراه وانیل و تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. بسته به سلیقه می توانیم درون مایه پنیری کشمش یا سیب ریز خرد شده اضافه کنیم. مرحله هشتم ، حالا پس از گذشت ۲ ساعت فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه خمیر را از کاسه خارج می کنیم، سپس ورز می دهیم تا پف اضافی آن را بگیریم. مرحله نهم ، درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مقداری از خمیر به اندازه های یکسان جدا می کنیم و به صورت دایره ای در دست فرم می دهیم و با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم. مرحله دهم ، روی خمیر ها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند و حجم بگیرند. پس از گذشت این زمان پارچه را از روی سینی بر می داریم، سپس یک لیوان که انتهای آن گرد باشد انتخاب می کنیم. مرحله یازدهم ، با لیوان وسط خمیر فشار می دهیم تا خمیر گود شود. در ادامه از مایه پنیری درون فرو رفتگی خمیر می ریزیم، سپس به دلخواه مقداری مارمالاد یا مربا روی مایه پنیری می ریزیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم. مرحله دوازدهم ، زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس درون کاسه می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت زرده تخم مرغ از هم باز شود. در ادامه برس را به زرده تخم مرغ آغشته می کنیم، سپس روی خمیر می مالیم. مرحله سیزدهم ، سینی فر را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه نان شیرینی ها درون فر بماند تا بپزد و کاملا طلایی شود. پس از گذشت این زمان نان شیرینی ها را از فر خارج می کنیم. مرحله چهاردهم ، در نهایت نان شیرینی های واتروشکا را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. در آخر این نان شیرینی های خوشمزه را درست کنید و به همراه چای زعفرانی یا قهوه سرو کنید. نوش جان 😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۶ نفر بال مرغ ۱۴۰۰ گرم سیر خرد شده ۲ قاشق غذا خوری موسیر خرد شده ۱/۴ پیمانه زنجبیل خرد شده ۱/۴ پیمانه قسمت سفید پیازچه ۳ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری سس ماهی ۱/۳ پیمانه آب لیمو ترش ۳ قاشق غذا خوری روغن بادام زمینی ۳ قاشق غذا خوری نمک به مقدار لازم بادام زمینی بو داده ۱/۴ پیمانه گشنیز تازه خرد شده ۱/۴ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند. ۲- بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند. ۳- آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_مرغ_تابه_ای 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍😘 اومدم با یک شام فوری و خوشمزه برا اونایی که می مونن شام یا ناهار چی درست کنن 🔻مواد خمیر: تخم مرغ ۲ عدد آرد یک لیوان ماست دو سوم لیوان بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری روغن دو سوم لیوان نمک نصف قاشق مرباخوری و فلفل 🔻مواد میانی : مرغ ریز خرد شده ۱۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد سیب زمینی سرخ شده دو عدد کوچک نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشن به میزان لازم ذرت ، و نخود فرنگی و فلفل دلمه دو قاشق غذاخوری ابتدا مواد میانی رو آماده می کنیم ، مرغ خرد شده رو داخل روغن تفت میدیم بهش پیاز رو اضافه کرده ، بعد سیب زمینی سرخ شده ، فلفل دلمه ( من نداشتم نریختم ) و نخود فرنگی و ذرت و هویج در صورت دلخواه به موادمون اضافه می کنیم همه مواد رو هم می‌ زنیم به همراه نمک و فلفل و زردچوبه بعد حرارت رو خاموش می کنیم 🔻مواد خمیر: تخم مرغ رو یکمی می زنیم تا از لختگی در بیاد بکینگ پودر رو به ماست اضافه می کنیم بعد روغن و ماست و بکینگ پودر رو به تخم مرغ اضافه کرده و در آخر آرد و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم یک خمیر شلی به ما میده کف تابه رو چرب کرده مقداری از مواد خمیری رو ریخته مواد گوشتی رو روش می ریزیم یکمی آویشن می پاشیم و بقیه مواد رو روش می ریزیم روی شعله ملایم دم کنی میزاریم بمدت تقریبا ۴۵ دقیقه اگر دوست داشتین مثل من یک ربع هم طرف دیگه رو هم بزارین تا پخته بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
⭕️جـامـع تـریـن ڪـانـال ایـتـا⭕️ مـیـخـواے هـرروز انـرژے و انـگـیـزه داشـتہ بـاشـے؟!☺️🥰 ⭕️ڪافیہ وارد ڪانال زیر بشے و ترین ارزوتو براورده ڪنے😍👇🏻🔥 ❇️مـتـن هـاے زیـبـا ڪوتـاه دلـنـشــیـن😇🦋 ❇️مــوزیـــڪ ویـــدئــوے احـسـاسـے💛🌱 ڪلے عڪساے خاص و آرامش بخش😁👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/2075721809Ce03bfa497e ✅تصاویر جذاب فوق العاده محشر😍☝️🏼