🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای تهیه #نان_سیر کره ذوب شده ۵۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غذا خوری سیر رنده شده ۴ حبه پیازچه
🔻مرحله اول: آماده سازی
ابتدا سیر را پوست بگیرید و رنده بزنید. پیازچه و جعفری را پاک کنید و ساطوری کنید، نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود. کره را داخل تابه یا سولاردم قرار دهید تا ذوب شود.
🔻مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه داخل یک کاسه کره ذوب شده را به همراه همه مواد تهیه شده و ادویه ها بریزید و هم بزنید تا یک سس فوق العاده بدست بیاید. این مایه اصلی نان سیر می باشد و شما می توانید با انواع نان ها به دلخواه در خانه تهیه کنید.
🔻مرحله سوم: آماده سازی نان باگت
باگت ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و سر و ته نان را بزنید و حالا داخل نان را کمی گود کنید. از مایه تهیه شده در مرحله قبل داخل شکم نان باگت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ی به دلخواه کارو کنید.
🔻مرحله چهارم: پخت نان سیر با نان باگت در فر و سولاردم
در ادامه برای پخت در سولاردم باید نان ها را روی سه پایه بلند چیده و در سولاردم قرار دهید. گریل شماره ۱ را انتخاب کنید و ۸ دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب و نان برشته شود. برای پخت در توستر فر نیز نان ها را داخل سینی مخصوص چیده و برای ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۷۵ برقی بگذارید تا نان ها طلایی شوند. نوش جان
🔻سایر نکات
در توستر باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
بهتر است در فر های گازی ۲ دقیقه گریل را روشن کنید.
در هیچکدام از روش ها نیازی به پیش گرمایش نیست و بهتر است با توجه به دماهای دستگاه بعد از چند دقیقه چک کنید تا نان زیاد خشک نشود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_خوشگل🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سابله_پسته
🔻مواد لازم برای 14 عدد شیرینی :
➖250 گرم کره نرم
➖130 گرم پودر قند
➖100 گرم روغن مایع
➖تخم مرغ 2 عدد
➖وانیل کمی
➖ رنده پوست لیمو (اختیاری)
➖ آرد حدود 500/600 گرم
➖ پسته یا بادام آسیاب شده
➖ مارمالاد
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#سابله_پسته 🔻مواد لازم برای 14 عدد شیرینی : ➖250 گرم کره نرم ➖130 گرم پودر قند ➖100 گرم روغن مایع
🔻طرز تهیه :
ابتدا کره نرم شده رو با همزن دستی بزن، پودر شکر الک شده رو اضافه کن و هم بزن، روغن رو اضافه کن و هم بزن بعد تخم مرغ های هم دمای محیط رو یکی یکی اضافه کن و مابین هر تخم مرغ وانیلُ رنده پوست لیمو رو اضافه و مخلوط کن، سپس آرد الک شده رو در سه مرحله اضافه کن و هم بزن تا خمیر جمع بشه (همین که خمیر جمع شد و شکل گرفت دیگه ورز نده) ، سپس خمیرُ در سلفون بپیج و بذار حداقل 2 ساعت در یخچال بمونه (هر چه بیشتر بمونه بهتره).
بعد از استراحت برای چند دقیقه خمیرُ بیرون بذار، سپس بین 2 کیسه پلاستیکی یا 2 ورق کاغذ روغنی به ضخامت حدود 3 میلی متر پهن کن و با استفاده از کاتر دلخواه قالب بزن، (مرکز نیمی از خمیرها رو با قالبی کوچکتر سوراخ کن) و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ای قرار بده و به مدت 15 دقیقه در فریزر بذار.
در همین حین در یک کاسه کوچک یه دونه تخم مرغ بشکن، پسته یا بادام درختی بو داده شده و درشت خرد شده رو هم در ظرفی دیگه بریز. حالا اول شیرینی های سوراخ دارُ از فریزر بیرون بیار، روشون با برس تخم مرغ بمال و با پسته یا بادام بپوشون ، در اینجا انجماد شیرینی ها کمک میکنه که شیرینی های روکش شده ترک نخورن.
همه شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 الی 20 دقیقه بپز (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن). پس از پخت شیرینی هارو از فر بیرون بیار و بذار خنک بشن و با مربای دلخواه شیرینی هارو به هم بچسبون ( اینجا از مارمالاد توت فرنگی استفاده شده )، کمی شکلات تلخ ذوب شده در کیسه پلاستیکی بریز و سر کیسه رو خیلی کم برش بزن و روی شیرینی ها رو تزئین کن و یک گل کوچک با مارزیپان یا خمیر شکری برای زیبایی بیشتر به شیرینی اضافه کن.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شيرينى_دارچینی_عید
#ويژه_عيد_نوروز 🎀🌸
١٠٠گرم كره، ٥٠ گرم پنير خامهاي و ٩٠گرم شكر را با همزن برقي خوب بزنيد تا به شكل كرم در بياد
يك زرده تخم مرغ و ١/٨ ق چ وانيل را بهش اضافه كنين وخوب مخلوط كنيد
١٥٠گرم آرد و ١/٢ ق چ دارچين را با هم مخلوط كنين و به موادتون اضافه كنين
مواد آماده شده را داخل قيف با ماسوره شكوفه بريزين و با فاصله ٢ سانتيمتر از همديگر روي سيني كه كاغذ روغني انداختين بريزين
تو فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بزارين تا زير شيريني ها طلايي بشه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
🌼آخرین دوشنبه سال را
💗معطر می کنیم به
🌼عطر دل نشین صلوات
💗بر محمد و آل محمد(ص)
🌼اَللّٰهُـمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ
وَّ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌼
@aramkadh 🌼🍃
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#برشتوک_لاته
🔻مواد لازم برای ۱۵ نفر
🔻مواد اصلی
آرد نخودچی ۴۰۰ گرم
آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم
روغن جامد ذوب شده ۱۷۵ گرم
پودر قند ۱۷۵ گرم
پودر هل سبز ۱ قاشق چای خوری
🔻مواد آیسینک
تخم مرغ (سفیده) ۵۰ گرم
پودر قند ۱۴۵ گرم
آرد سفید قنادی ۱/۵ قاشق چای خوری
وانیل کمی
جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#برشتوک_لاته 🔻مواد لازم برای ۱۵ نفر 🔻مواد اصلی آرد نخودچی ۴۰۰ گرم آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم روغ
🔻طرز تهیه
۱- آرد ها را از قبل ترکیب و الک کنید. روغن ذوب شده و سرد شده درون ظرفی بریزید و پودر قند(از حریر رد شده) و هل را به آن اضافه و ترکیب کنید.
۲- حالا ترکیب آرد ها رو قاشق قاشق به روغن اضافه کنید به یکباره اضافه نکنید چون سخت منسجم می شود با همزن دستی آرد رو به خورد روغن بدهید تا آرد تمام شود
۳- ابتدا خمیر حالت دون دون دارد اما با ماساژ دادن خمیر آرام آرام منسجم می شود ترکیب رو مدت ۳ ساعت درون یخچال استراحت دادم
بعد به قطر یکسانت با وردنه باز کردم رویش آیسینک ریختم و با پالت صاف کردم ضخامت آیسینک نباید زیاد باشد، نازک هم نباشد ۲ میلی خوب است
۴- بعد گذاشتم یخچال تا آیسینک خشک شود . اجازه بدین آیسینک کاملا خشک شود اگر خشک نشود موقع اسلایس یا کاتر زدن تمیز در نمیاد من از اسلایسر سیب زمینی برای برش زدن برشتوک ها استفاده کردم😉
۵- آیسینک رو چند رنگ می توان در آورد من از ۲ قطره رنگ سبز برای آیسینک سبز، و از نصف ق چ خ زعفران دم شده برای آیسینک زعفرانی استفاده کردم، و ۱ ق چ خ پورد کاکائو برای آیسینک کاکائویی استفاده کردم می توانید
۶- برای تزیین روی آیسینک از کنجد، خلال پسته ، تخم خرفه و ترافل های نسوز استفاده کرد
۷- طرز تهیه آیسینک: تمام مواد آیسینک رو در ظرفی ترکیب کرده و با همزن برقی بمدت ۶ دقیقه بزنید
♨️ سایر نکات
* حتما اندازه ها رعایت شود
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه شیرینی موچی کرهای بدون فر
🔻مواد لازم
روغن نصف پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
شکر 10 قاشق غذاخوری
آرد برنج 2 پیمانه
نشاسته ذرت یک پیمانه
نمک نصف قاشق چای خوری
شکلات تخته ای به دلخواه به مقدار لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه شیرینی موچی کرهای بدون فر 🔻مواد لازم روغن نصف پیمانه شیر یک و نیم پیمانه پنیر ماسکارپونه
#شیرینی_موچی_کره_ای_بدون_فر
🔻طرز تهیه
ابتدا به سراغ تهیه مواد میانی موچی بروید. پنیر ماسکارپونه را با خامه و ۵ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و آنقدر با همزن بزنید تا یکدست شوند سپس درب آن را بسته و داخل یخچال بگذارید تا مواد خنک شوند.
در مرحله بعدی آرد برنج را با شکر، نمک و نشاسته ذرت داخل ظرفی مناسب باهم ترکیب کنید و بهتدریج به آن شیر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های آرد بهطور کامل باز شوند. در صورتی که می خواهید خمیر شما رنگی باشد در این مرحله چند قطره از رنگ خوراکی دلخواه تان را به مواد اضافه کنید.
مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت شعله قرار دهید تا بجوشد سپس کاسه حاوی خمیر را روی بخار قرار بدهید. بعد از گذشت ۳ دقیقه مواد را از روی بخار آب برداشته و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. این کار را تا سه بار تکرار کنید تا به یک خمیر کش دار برسید، سپس روغن مایع را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید.
روی سینی مورد نظر نشاسته ذرت بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید. مجدداً روی خمیر نشاسته ذرت بریزید.
خمیر را به قطر یک سانتیمتر پهن کرده و به شکل دایره برش بزنید.
کف خمیرهای برش خورده موادی که در مرحله اول به عنوان مواد میانی آماده کردید را قرار دهید و روی آن به دلخواه شکلات خردشده بپاشید و خمیر را جمع کنید و به شکل توپ در بیاورید .
توپ ها را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند.
🔻 سایر نکات
برای یکدست شدن مواد خمیر موچی حتماً باید شیر را کمکم و بهتدریج به مواد اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید از میوههای دلخواه تان بهجای شکلات استفاده کنید.
رکن اصلی در تهیه موچی هم زدن بسیار، در مرحله کشدار و غلیظ کردن خمیر است؛ بنابراین در آن مرحله باید بهخوبی و مکرر مواد را هم بزنید.
برای رنگی شدن کیک برنجی باید حین افزودن شیر، کمی رنگ خوراکی داخل شیر بریزید.
خمیر با آرد برنج گلوتینوس به خوبی لطیف و کشدار شده و به راحتی پهن و نازک می شود .
شیرینی موچی حتماً باید داخل یخچال نگهداری شود و در یخچال تا دو یا سه روز قابل استفاده است، در غیراین صورت برای ماندگاری بیشتر باید داخل فریزر نگهداری کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡