6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یتیمچه بادمجان
بادمجان نیم کیلو
گوجه فرنگی نیم کیلو
سیب زمینی متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
سیر سه حبه
پیاز یک عدد بزرگ
بادمجون رو پوست بگیرید ونگینی خرد کنید حدود یکربع بزارید تو آب ونمک سپس ابکش کنید وبزارید کنار
پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید سیر رنده شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت دهید فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وبادمجون رو هم بهش اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز ویک قاشق رب اضافه کرده باهاش تفت داده (حدود پنج دقیقه تفت میدیم )
گوجه فرنگی هم که قبلا پوست گرفتیم ریز خرد کرده وبهش اضافه میکنیم سیب زمینی هم اضافه میکنیم منتهی من چون عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه تا مواد تفت خوردن سیب زمینی رو با کمی آب گذاشتم نیم پز بشه وهمراه ابش اضافه کردم ،نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا باهم بپزن اگه دیدید ابش کم شده وسیب زمینی هنوز نپخته دوباره کمی آب جوش میریزیم ودرشو میزاریم نزارید زیادی سفت وکم آب بشه
شعله حتما کم باشه تا زود آبش تبخیر نشه
عزیزان اگه سیب زمینی نیم پز نکردید همین طور خام بریزید منتهی یک لیوان آب اضافه کنید در ضمن سیب زمینی اختیاریه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_تخم_مرغ_با_مغزی_سیب_زمینی😋😍
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت ترین پیتزای جهان رو یاد بگیر😍😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_کتلت_با_سس_فلفل_ریحون
مواد لازم و طرز تهیه:
اول از همه، یه باگت کوچیک 🥖رو داخل فر با دمای ۸۰ درجه بزارید تا تُست (و ترد) بشه.
اگه فر ندارید نون باکت رو از شب قبل بیرون بزارید تا خشک بشه.
خمیر کتلت:
موارد زیر رو داخل سبد و کاسه بذارید رنده کنید تا آب اون کشیده بشه:
۱ عدد سیبزمینی
۱ عدد هویج
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفلدلمه
بعد از اینکه آب اونهارو گرفتید، داخل یک کاسه تمیز موارد زیر هم بریزید و خوب ورز بدید:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک
فلفلسیاه
۳ حبه سیر
۱ عدد تخم مرغ
نون باگت🥖تست شده رو هم رنده کنید. (یا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری)
بعد از ورز دادن، روی حرارت ملایم اونهارو سرخ کنید.
برای سس:
مایونز
سس فلفل
ریحون خشک
حالا ساندویچ رو مثل من با تاپینگ مورد علاقهتون (مثل گوجه، خیارشور، کاهو و…) بچینید و نوش جون کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فسنجون😋😍
مگه میشه کسی دوسش نداشته باشه 🤤
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ قارچ و سوسیس🥹
مواد لازم :
سوسیس ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه
قارچ ۱۰ عدد
رب ۱ ق
فلفل تند
نون باگت
گوجه
خیارشور
کاهو
.
.
.🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زعفران_و_گلاب بدون فر و با فر
امروز اومدم با کیک زعفرون و گلاب بسیار خوشمزه که واسه عصرونه یه گزینه ی عالیه که نوش جان کنید 😍
❤️قالب ۲۴ برای این مواد خوبه
قالب من کوچیک تر بود دو تا کیک درست کردم
مواد لازم
تخم مرغ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد قنادی ۲/۵ لیوان دسته دار فرانسوی
ماست نصف لیوان
روغن دو سوم لیوان
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران غلیظ دمکرده ۵ ق غ
گلاب یک سوم لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه مرتبه الک می کنیم
تخم مرغ و شکر و وانیل و ۵ دقیقه با دور تند بزنید که سفید بشه
حتما ظرفتون رو دور گیری کنید
فر دست ساز: داخل یه قابلمه بزرگ به رینگ فلزی بزارید با شعله پخش کن و دمکنی با حرارت ملایم از یک ربع قبل گرم کنید😍
داخل فر هم می تونید درست کنید
دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
توستر دمای ۱۶۰ درجه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوفله ی قارچ،تخم مرغ و پنیر😍😋
مواد لازم:
۳۰۰ گرم قارچ🍄
روغن 🥃
نمک و فلفل سیاه🧂🌶
جعفری چاپ شده🍀
۳ عددتخم مرغ🥚
۱ دونه خامه صورتی که با ۱/۴ پیمونه شیر رقیق شده🥛🥣
۱ پیمونه پنیر موتزارلا(پنیر پیتزا)🧀
دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه
#آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید باورتون نشه ولی به این غذا میگن #یتیمچه 😐
البته این یتیمچه یه ذره فرق داره و از یتیم بودن درومده 😂 بیشتر شبیه #خورش_بادمجون شده 😉
خلاصه که من این مدلی درست میکنم شمارو نمیدونم 😁.
مواد لازم برای ۳ نفر:
گوشت ۲۰۰ گرم 🥩( اختیاری هست ریختنش)
پیاز ۳ عدد 🧅
بادمجان ۲ عدد 🍆
کدو ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ 🥔
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ 🍅
نمک ۱ ق چ 🧂
زردچوبه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ 🌶
.
طرز تهیه و نکات✍🏻:
✅ابتدا گوشتهارو🥩 به اندازه دلخواه خرد میکنیم و با ۲عدد پیاز نگینی 🧅تفت میدیم تا کمی سرخ بشه.
✅بعد ادویه هارو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم،داخل یه قابلمه میریزیم و ۲ لیوان آب اضافه میکنیم و حدود ۳ ساعت میزاریم بپزه.
.
‼️نکته‼️
چون من گوشت گوساله استفاده کردم زمان پختش زیاد بود،گوشت گوسفند سریعتر میپزه.
.
✅بادمجان 🍆و کدو و سیب زمینی 🥔رو درشت خرد میکنیم و با پیاز 🧅حلقهای کمی تفت میدیم.
.
‼️نکته‼️
حواستون باشه بادمجان 🍆و کدو خیلی نرم نشه چون باز یه مرحله دیگه باید با گوشت بپزه.
.
✅گوجه هارو 🍅رنده میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم،کمی که تفت داده شد بهش ۱ عدد عصاره گوشت اضافه میکنیم و تابه رو میزاریم کنار.
✅گوشت که پخت سبزیجات رو بهش اضافه میکنیم و تا وقتی که سیب زمینی بپزه اجازه میدیم مواد به خوبی باهم بپزن.
✅در آخر آب لیمو 🍋تازه اضافه میکنیم با نان یا برنج میل میکنیم.
.
‼️نکته‼️
یتیمچه نباید خیلی رقیق باشه،اما میزان غلظتش اختیاری هست.
‼️نکته‼️
هر چی پیاز غذا بیشتر باشه لذیذتر میشه.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_مرغ 🍖 😋😍
▫️سينه مرغ ١عدد
▫️پنير گودا به مقدار لازم
▫️ژامبون گوشت ٦ ورق
▫️پياز ١عدد
▫️سير ١عدد
▫️فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم
▫️نصف ليمو ترش
▫️٣ق غ كره اب شده
▫️نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
🔸بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود)
از وسط برشش بديد تا نازوك بشه
سیر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه،
سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم
مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم
يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم
و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی مرغ، خیلی ساده و سریع
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡