13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_سیب_ژله_ای
یه دسر خوشمزه و خیلی هم ساده است🙂😍 .
.
هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد .
من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند .
حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه .
بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم .
این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین .
دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پچ_پچ_خونگی🥰
مواد لازم :
آرد فانتزی یا قنادی۲ لیوان
مخمر خشک نصف ق غ
شیر نصف لیوان
کره ۱/۵ ق غ
شکر ۳ ق غ
نمک نصف ق چ
وانیل نصف ق چ
شکلات صبحانه
شیر برای رومال
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_گل_کلم
مواد لازم:
نیم کیلو گل کلم
3 و یا 4 ساقه شوید
3 و یا 4 ساقه پیازچه
1 حبه سیر
1 لیوان آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
برای غلتاندن کوفته ها:
آرد ، تخم مرغ ، پودر سوخاری
طرز تهیه:
گل کلم را آب پز کرده آبکش کنید. سبزیجات را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. بقیه مواد را هم اضافه کنید. گل کلم را با چنگال له کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و ورز بدید و 20 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس تیکه هایی اندازه گردو بردارید و داخل مواد کمی پنیر پیتزا بذارید و ببندید. ابتدا در آرد بغلتانید سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
36.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بامیه
بامیه نیم کیلو
سرکه سفید دو الی سه لیوان
نمک ی قاشق سر خالی
سبزی معطر شوید و ترخان چند ساقه اگر تازه در دسترس نیست مثل من سبزیهای خشک معطر بریزید من شوید و نعنا و رزماری ریختم البته خشک
سیر چند حبه ی کمگلپر و من رز ماری داشتم اونم دلبخواهی اضافه کردنش
اگر فلفل تندد هم داشتین دو سه عدد اتیشی در غیر این صورت نصف قاشق چایخوری پودرش
من یک قاشق از اون ادویه مامان مامان بزرگم هم میزنم اموزششو پستهای پایبن تر گذاشتم های لایتش میکنم پیدا کنید
چند نکته بعضی ها ی تایم محدود بامیرو میحوشونن تو سرکه و اب و نمک که زود نرم بشه من دوست ندارم؛من ترد دوست دارم از اب جوشیده هم استفاده نمیکنم میخوام تمام سرکه سفید باشه و ترد این سلیقه ای ی نکته مههم سر بامیرو زیاد برش نزنین به گوشت برسه ترشیتون لزج میشه این خیلی مهم
من همه موارد میریزم تو ظرف ی سه تادشش روز استراحت میدم البته چک کنید چون ممکنه زودتر رسیده باشه
ولی به شدت جذاب و خوش عطر و طعم اول حجم کم درست کنید بعد اگر دوست داشتید بیشترش کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
من همیشه لوبیا رو از دوروز قبل با آب سرد میخیسونم و چندین بار ابشو عوض میکنم
بعد با مقداری آب نیم پز میکنم و به صورت بسته بندی داخل فریزر نگهداری میکنم هر وقت بخوام خوراک لوبیا یا خورشت قورمه سبزی درست کنم دیگه لوبیا نیم پز آماده دارم .( اکثر کرمانی ها قورمه سبزی رو با لوبیا چیتی میپزن و همسر من با لوبیا قرمز دوست نداره منم ناچارم دیگه)
اما اگر شما نداشتید و خواستید این خوراک رو تهیه کنید باید از یک روز قبل لوبیا رو خیس کنید و هر بار آب اونو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه .(البته اگر از 24ساعت قبل باشه خیلی بهتره) و نیم پز کنید بعدش خوراک رو تهیه کنید اینجوری به نظرم بهتره و زمان کمتری برای پخت طی میشه.
من اینطوری میپزم👇
اول یه دونه پیاز رو نگینی ریز خورد میکنم (نمیخوایم پیاز تو خوراک دیده بشه ) بعد با کمی روغن زیتون بودار و زردچوبه تفت میدم (نیازی به سرخ شدن نیست همینکه از خامی دربیاد کافیه )
بعد یک قاشق رب گوجه بهش اضافه میکنم تفت میدم تا رنگ بگیره (زیاد تفت ندید که تیره میشه) .
یه دونه سیب زمینی رو نگینی خورد کردم به همراه یه پیمانه لوبیا بهش اضافه میکنم و درب تابه رو میذارم و با حرارت کم به مدت یک ساعت میپزم .
ده دقیقه اخر همون لحظه قارچو خورد میکنم و به همراه نمک و ادویه ها به خوراک اضافه میکنم (چون قارچ بمونه سیاه میشه )
ادویه هاشم نمک و فلفل سیاه و کمی پودر گلپره و در صورت تمایل کمی آبلیمو
⚠️نکته🔻
پودر گلپر و آبلیمو رو وقتی که خاموش کردیم میریزیم .
اگر لوبیا رو نیم پز نکردید و از اول خواستید بپزید لوبیا رو همراه پیاز و رب بذارید بپزه نیم پز که شد سیب زمینی رو اضافه کنید (از اول بریزید سیب زمینیا له میشن ) .
نمک هم در اخر بریزید چون باعث میشه لوبیا دیر بپزه (تجربه شخصی من اینو میگه ).
آب لوبیا هم باید جا افتاده باشه معمولا آبدار سرو نمیشه خود سیب زمینی و لوبیا لعاب میندازن .
زیادم نذارید آبش کشیده بشه چون بعد از خاموش کردن سیب زمینی آب خوراکو به خودش میکشه .
اصلا نیاز به آرد برای لعاب نداره .
در اخر هم با سبزی و دوغ محلی و ترشی نوش جان کنید و از این غذای گیاهی لذت ببرید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خیار_شور_ترد😍😋
✅خیار قلمی و تازه یک کیلو
✅آب جوش ۶ الی ۷ لیوان
✅سرکه یک استکان
✅نمک ۵ قاشق غذاخوری
✅فلفل به میزان دلخواه
✅سیر ۱۰ حبه
✅سبزیهای معطر میتونید استفاده کنید که من از ترخون تازه استفاده کردم
حتما خیارها تازه و قلمی و سفت باشد بعد از شستن کاملا خشک شودمیتوانید بجای آب جوش اب معمولی بریزید اما مدت زمان بیشتری لازم است که خیارشور برسد اگر میزان نمک کم باشد خیارشور ترد نمیشود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو بادمجون خیلی راحت و آسون 🍆😍😋
بادمجان : ۵۰۰ گرم
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
ادویه ها : زردچوبه ، پودرسیر ، پاپریکا
آرد در صورت نیاز : ۱-۲ قاشق
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و قیسی😋
مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد برای هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
برای ۵ تکه مرغ🔻
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیی: ۱ کاسه
گوجه خشک: ۱ کاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.
مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه
کته هم فراموش نشه.
برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید. و حالش و ببرید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمی زردچوبه با جوجه ماستی 😋😍
ران مرغ بدون استخون : ۶ تکه کوچک
ماست چکیده : ۳ قاشق غذاخوری
ادویه ها : پودر سیر ، سماق به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
آب خیارشور : ۱ استکان
جعفری یا گشنیز خرد شده : ۲ قاشق
پیاز بزرگ : ۱ عدد
برنج : ۲ پیمانه
پیاز بنفش خلالی : ۲ عدد
زردچوبه و نمک
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_اسفناج🍲
مواد لازم:
اسفناج تازه خورد شده ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو
هویج ۲ عدد نگینی خورد شده
برنج ۲/۳ پیمانه
ماست ۱/۵ لیوان
در صورت شیرین بودن ماست آب ۱ عدد لیموی تازه
نمک، فلفل سیاه
آرد ۲ ق غ خ
عصاره مرغ و یا آب جوش( ترجیحا عصاره مرغ باشه بهتره)
طرز تهیه:
توی یه قابلمه متوسط هویجای خورد شده و اسفناج خورد شده رو اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و روش آب مرغ رو میریزیم( من چون آب مرغم کم بود یکمم آب جوش ریختم) میذاریم نیم ساعتی بپزه.
حالا توی یه کاسه ماستمونو به همراه آب لیمو و آرد خوب مخلوط میکنیم.
حالا تو این مرحله برنجمونو که شستیم به آش اضافه میکنیم بعلاوه ماستی که آماده کردیم و اونو خوب هم میزنیم تا ماست توی آشمون باز بشه.
دیگه میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگه بپزه و آشمون خوب جا بیفته.
نوش جان
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• #املت_گوجه و پنیر خامهای😋•
جذاب تر و خوشمزه تر از این املت نداریم🤩
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡