🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ساتای_مرغ_لذیذ 🍗 آماده سازی: 2 ساعت مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه 🍡~~~
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص بادام زمینی
کره بادام زمینی ۳ ق غذا خوری
سویا سس ۱ ق غذا خوری
آب لیموترش تازه ۱ ق غذا خوری
شکر قهوه ای ۲ ق چای خوری
سس سیر ۱ ق غذا خوری
زنجبیل تازه ۱ ق چای خوری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ساتای_مرغ_لذیذ 🍗 آماده سازی: 2 ساعت مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه 🍡~~~
طرز تهیه #کباب_ساتای_مرغ مزه دار شده با سس مخصوص
مرحله اول: آماده سازی مرغ
ابتدا سینه مرغ یا ران مرغ را به اندازه دلخواه خرید کنید شما حتی می توانید از بال و کتف نیز در تهیه این کباب استفاده کنید و یا ترکیبی از هر کدام استفاده کنید آنها را بشورید و بگذارید تا خشک شود.
مرحله دوم: تهیه مواد مرینت
در یک کاسه متوسط شیر نارگیل و شکر قهوه ای و سویا سس و سس ورچستر و زنجبیل تازه رنده شده و ادویه کاری و زردچوبه و سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه را بریزید و با قاشق مواد را هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.
مرحله سوم: استراحت مواد
در ادامه مرغ ها را داخل کاسه و یا داخل یک کیسه زیپ پک ریخته و مواد مرینت را داخل آن بریزید و کیسه را به خوبی تکان دهید تا همه مرغ ها با مواد مزه دار شود سپس کیسه را برای ۲ ساعت و یا بهتر از شب قبل داخل یخچال قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند در همین حین هر از چند گاهی کیسه را هم بزنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ساتای_مرغ_لذیذ 🍗 آماده سازی: 2 ساعت مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه 🍡~~~
مرحله چهارم: تهیه سس
در همین حین که مرغ ها در حال استراحت می باشند سس را تهیه کنید برای این کار تمام مواد گفته شده سس را داخل کاسه ریخته و ۲ الی ۳ ق غذا خوری آب به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد و کنار بگذارید.
مرحله پنجم: تهیه کباب ساتای مرغ
تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید و بعد مرغ ها را مواد مرینت جدا کنید و داخل آبکش بگذارید تا سس اضافی آن خارج شود سپس به سیخ های چوبی بزنید و داخل تابه گریل آن ها را بپزید تا پخته و نرم شوند و یا می توانید داخل فر قرار دهید و با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه پخته شوند و همان طور که مرغ ها داغ هستند با سس مخصوص سرو کنید.
نوش جان
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ساتای_مرغ_لذیذ 🍗 آماده سازی: 2 ساعت مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه 🍡~~~
نکات کلیدی در تهیه #کباب_ساتای_مرغ
در رسپی اصلی از سس ماهی استفاده شده که به دلیل در دسترس نبودن از سس ورچستر استفاده می کنیم.
میزان افزودن فلفل به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
می توانید این کباب را در کنار سس های دیگر سرو کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دسر_برفی_ترکیه_ای
مواد اولیه :
شیر ۱ لیتر
آرد ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
شکر دانه ریز ۱ لیوان
کره ۱۲۵ گرم
کرم شانتی (میتونین بجای کرم شانتی و ۱ لیتر شیر از خامه فرم گرفته استفاده کنین) ۱ بسته
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل به میزان لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_برفی_ترکیه_ای مواد اولیه : شیر ۱ لیتر آرد ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شکر دانه
طرز تهیه :
برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا کره آب بشه و کمی تفت بدین تا آرد از خامی در بیاد.
یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین در حدود ۱۰-۱۵ دقیقه تا قوام بیاد و کامل غلیظ بشه
در آخر وانیل رو هم اضافه کنین و از روی حرارت وردارین.
پودر کرم شانتی رو با ۱ لیتر شیر سرد بزنین تا خامه ای بشه… کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونین به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشونه و مواد دسر ازش به ظرف نفوذ نکنه
نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنین و روش رو با کرم شامتی کاملا بپوشونین و بقیه مواد رو روش بریزین و با قاشق صاف کنین
روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونین و بذارین تو یخچال برای ۸ یا ۹ ساعت بمونه.
بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنین تا لایه ها از هم جدا نشن
با پودر پسته تزیین و سرو کنین.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه صبحانه خوشمزه با #بژی_شیرینی_سنتی_کرمانشاه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه صبحانه خوشمزه با #بژی_شیرینی_سنتی_کرمانشاه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮
#بژی_شیرینی_سنتی_کرمانشاه
🔹 مواد لازم برای ۱۵ نفر
🔹مواد اصلی
آرد گندم سبوس دار ۴ لیوان
روغن کرمانشاهی یا جامد ۵ قاشق غذا خوری
شیر گرم ۱ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
پودر رازیانه ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه 1و نیم قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
🔹طرز تهیه
۱- روغن کرمانشاهی یا جامد رو داغ میکنم بعد به ارد اضافه تا به قول خودمان پرز ارد بشکنه و بعد با هم مخلوط میکنیم
۲- پودر رازیانه، زردچوبه و نمک رو هم اضافه و مخلوط میکنیم
۳- شیر رو گرم میکنیم و شکر رو اضافه تا با شیر حل شود
۴- کم کم به ارد اضافه و مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا جایی که یه خمیر نرم و لطیف و بدست نچسبه بدست بیاد
(جذب اردها با هم فرق میکنه پس با احتیاط شیر رو اضافه کنید
تا خمیر به دست نچسبه اما در عین حال نرم و لطیف باشه)
۵- خمیر رو یکی دو ساعت تو هوای محیط استراحت میدیم حتما با چیزی روی خمیر رو بپوشانید تا خشک نشه
۶- بعد زمان استراحت گلوله هایی اندازه الو برداشته داخل ابکش لول کنید وبا دست شکل بدید
۷- بعد از شکل دادن تمام بژی ها روغن رو داغ میکنیم و با حرارت متوسط بژی ها رو سرخ میکنیم تا کاملا پف کند و طلایی شود حتما حواستون باشه چون زود تغییر رنگ میده زیر رو کنید تا دو طرف یکدست طلایی بشه
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔸سایر نکات
۱) منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی هست.
۲) حالتی ترد، اما در عین حال تو دهن اب میشه
با چای میل کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #املت_سیب_زمینی_ذرت🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #املت_سیب_زمینی_ذرت🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #املت_سیب_زمینی_ذرت
🔸 مواد لازم برای۸ نفر
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
هویج درشت ۱ عدد
گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد
ذرت نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پیتزا نصف پیمانه
پنیر گودا ۲ ورق
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🔸 طرز تهیه
۱- سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کنید و داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و اون ها رو کمی تفت بدید بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد از ده دقیقه بهش هویج درشت رنده شده رو اضافه کنید دوباره ۵ دقیقه تفت بدید و گوجه های رنده شده و ذرت رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید با شعله کم سیب زمینی ها بپزه
۲- تخم مرغها رو بزنید و بهش نمک و فلفل اضافه کنید وقتی سیبزمینی ها پخت روی موادتون بریزید و درش رو بذارید تا یه مقدار تخم مرغ ببنده
۳- حالا روش پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای رو بریزید و درشو ببنید تا پنیر آب بشه و بعد نوش جان کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سیر_ترشی_فوری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡