eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کبه ( کپه )🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(کپه) 🔻مواد لازم برای ۳ نفر نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری گوشت (چرخ شده) ۱۰۰ گرم زرشک ۵۰ گرم پیاز ۲ عدد کشمش ۵۰ گرم عدس قرمز ۱/۲ پیمانه برنج ۱ پیمانه زعفران به مقدار لازم گردو (آسیاب شده) ۵۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- قبل از پخت غذا برنج و عدس قرمز را به مدت دو ساعت همراه با نمك خیس كرده و سپس با مقدار مناسبی آب روی حرارت می پزیم و تا زمانی كه برنج و عدس قرمز دیگر هیچ آبی نداشته باشد به پخت ادامه می‌دهیم. ۲- مخلوط ما كه خنك شد این مواد را میكس یا چرخ می كنیم.درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن سرخ كرده و بعد گوشت را به آن اضافه می كنیم و تفت می‌ دهیم ، سپس گردوی خرد شده را به همراه كشمش و زرشك خیس‌خورده به آن افزوده و ادویه مورد نظر را به آن می‌افزاییم و بعد از آن كه عطر ادویه به مشام رسید شعله را خاموش كرده و مواد را كنار می‌گذاریم. ۳- از مخلوط برنج و عدس قرمز مقداری برداشته و داخل دست گلوله كرده و باز می‌كنیم . مواد داخل كبه را به اندازه یك قاشق مرباخوری درون آن می‌ریزیم و به شكل بیضی در می‌آوریم. ۴- برای این كه كپه شكل بیضی به خود بگیرد نشاسته ذرت را با مقداری آب حل می كنیم و با دست روی كپه می كشیم. این كار باعث می‌شود كه كپه‌ها درون روغن باز نشود سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ می كنیم. 🔻سایر نکات 1) یا همان است كه به اشكال بسیار متفاوت پخته می شود. 2) اضافه كردن زعفران به عدس و برنج غذای شما را خوشرنگ تر می كند. 3) حواستان باشد اگر كبه ها زیاد در روغن سرخ شوند وا میروند. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 نوعی کباب تابه ای ترکیه ای که بیشتر در فر پخت میشه و بدون سرخ شدن و سیخ کشیدن و با سبزیجات پخته میشه،، 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #تاوا_کبابی 🍳 نوعی کباب تابه ای ترکیه ای که بیشتر در فر پخت میشه و بدون سرخ شدن و سیخ کشی
🔻مواد لازم برای ۸ نفر گوشت چرخ کرده ا کیلوگرم پیاز بزرگ ۲ عدد سیر ۴ حبه سیب زمینی ۳ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد روغن مایع یا کره ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم فلفل سبز تند و دلمه به مقدار لازم 🔻مواد لازم سالاد نخود پخته ۲ لیوان شوید خردشده ۲ قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذا خوری فیله گوجه فرنگی ۲ عدد روغن زیتون یا سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری ذرت پخته ۱ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- برای تهیه تاوا کبابی ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، سیر ، نمک و فلفل خوب ورز میدیم تا مواد بخورد هم رفته و چسبندگی پیدا کنن ۲- سپس ظرف مناسب فر رو با روغن چرب کرده و سیب زمینی رو حلقه حلقه ، به ضخامت ۱ سانت برش زده کف آن می چینیم بعد گوشت ورز داده رو روی سیب زمینی به خوبی پهن می کنیم و گوجه فرنگی قاچ خورده و فلفل دلمه، تند را روی گوشت می چینیم و ۲ قاشق کره یا روغن رو ریخته و سطح ظرف رو با کاغذ روغنی خیس شده به خوبی می‌ پوشانیم . ۳- سپس داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱ تا یک و نیم‌ ساعت طبقه وسط فر اجازه پخت میدیم و در نیم ساعت آخر سطح کباب رو باز کرد و فر رو از بالا روشن می کنیم تا کمی برشته و طلایی شود ۴- برای تهیه این سالاد راحت، تمام مواد رو با هم ترکیب می کنیم و در آخر سس و سرکه رو ریخته و داخل یخچال میزاریم تا مواد کمی مزه بگیرن سپس آماده سرو هست. 🔻سایر نکات هنگام‌ پخت کباب نیازی به افزودن آب نیست چون خود گوشت و سبزیجات به خوبی آب انداخته و می پزن ، این کباب به همین روش روی گاز هم پخت میشه، نگران پخت سیب زمینی کف کباب نباشید به خوبی و بسیار لذیذ پخت میشه، 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پارفه_موز 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۶ نفر شیر ۴ پیمانه نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری شکر نصف پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر کرم کارامل ۱ بسته موز ۱ الی۲ عدد بیسکویت پودر شده به مقدار لازم وانیل‏ نصف قاشق چای خوری 🔻طرز تهیه ۱- شیر و نشاسته ذرت و شکر رو مخلوط کنید ۲- سپس پودر کرم کارامل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و روی شعله ملایم بذارید مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه ۳- وقتی غلیظ شد وانیل رو اضافه کنید و شعله را خاموش کنید ۴- خامه رو داخل کاسه ای ریخته و یک ملاقه از مایه دسر رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید وقتی یکدست شد به مایه داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود ۵- مایه رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید روش نایلون بکشید و اجازه بدید خنک بشه ۶- داخل ظرف سرو یک لایه از مایه دسر بریزید ۷- سپس یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید و روی بیسکوییت یک لایه موز ورقه شده بچینید ۸- مجددا روی بیسکوییت ها یک لایه از مایه کرمی بریزید ۹- و درنهایت لایه رویی بیسکوییت پودر شده باشه سپس به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال استراحت داده و نوش جان کنید 🔻سایر نکات هر نوع بیسکوییت دلخواهی رو میتونید استفاده کنید مثل پتی بور یا ساقه طلایی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه ( کوک گلاسه یا کولا فلوت ) 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آیس_سودا ( کوک گلاسه یا کولا فلوت ) 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~
(کوک گلاسه یا کولا فلوت) 🔻مواد لازم برای ۱ نفر خامه‏ (زده شده) به مقدار لازم شکلات (آب شده) ۲ قاشق غذا خوری پودر قهوه فوری به مقدار لازم بستنی ۱/۲ لیوان نوشابه (مشکی) ۱/۲ لیوان 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا نوشابه را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود. ۲- شکلات آب شده را به نیم از بستنی اضافه کنید. ۳- نوشابه را داخل لیوان ریخته و بستنی شکلاتی را به آن بیفزایید و کمی مخلوط کنید. ۴- بقیه بستنی را با قیف روی نوشابه بریزید و روی آن را با خامه و پودر قهوه فوری تزیین کنید. 🔻سایر نکات 1) این نوشیدنی معمولا در کافی شاپ ها با نوشابه بدون گاز تهیه می شود. 2) در صورت تمایل می توانید از نوشابه بی رنگ (لیمویی) و بستنی لیمویی استفاده کنید. 3) در صورت تمایل این نوشیدنی را با ماءالشعیر تهیه کنید. 4) می توانید مقداری قهوه دم شده را به نوشابه اضافه کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #فرنی_سه_رنگ 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۳ نفر 🔻مواد اصلی شیر ۲ لیوان آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری شکر ۴ قاشق غذا خوری گلاب ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری کره ۱ قاشق غذا خوری پودر پسته ، ترافل رنگی (برای تزیین) به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- شیر سرد را در قابلمه ای بریزید ، سپس آرد برنج را اضافه کنید ، با همزن دستی مواد را هم بزنید تا آرد برنج کامل مخلوط شود . ۲- شکر را اضافه می کنیم و قابلمه را روی شعله گاز قرار می دهیم ، و با حرارت کم و مواد را هم می زنیم تا وقتی که غلظت پیدا بکند ،و در نهایت گلاب و کره را اضافه می کنیم . ۳- سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته ، فرنی را به سه قسمت مساوی در سه ظرف جدا می کنیم ، به ظرف اولی کمی زعفران ، به ظرف دومی کمی پودر کاکائو ، و به ظرف سومی هم که سفید رنگ باشه . ۴- بعد از هم زدن مواد داخل کاسه ها، می تونید مواد را لایه به لایه داخل جام بریزید ، البته باید لایه اول کمی خودشو بگیرد بعد لایه بعدی را بریزید ، برای تزیین روی فرنی سه رنگ می تونید با ترافل رنگی ، پودر پسته ، و ترافل بیسکوئیتی استفاده کنید . 🔻سایر نکات نکته : * داخل فرنی می تونید از خلال بادام هم استفاده کنید . * به جای آرد برنج از نشاسته ذرت می تونید استفاده کنید ،سلیقه ای و ذائقه ای است . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
﷽ 💫لااله‌الاالله الملک‌ الحق‌ المبین💫 خدایی جز خدای یگانه شایسته پرستش نیست . خدایی كه وجودش پایدار و آشكار است. 🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸 💫پنجشنبه💫 💫 ۱۱ اسفند   ۱۴۰۱ 💫  ۹ شعبان ۱۴۴۴ 💫 ۲ مارس  ۲۰۲۳
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡