🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کبه ( کپه )🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کبه(کپه)
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت (چرخ شده) ۱۰۰ گرم
زرشک ۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
کشمش ۵۰ گرم
عدس قرمز ۱/۲ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
گردو (آسیاب شده) ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- قبل از پخت غذا برنج و عدس قرمز را به مدت دو ساعت همراه با نمك خیس كرده و سپس با مقدار مناسبی آب روی حرارت می پزیم و تا زمانی كه برنج و عدس قرمز دیگر هیچ آبی نداشته باشد به پخت ادامه میدهیم.
۲- مخلوط ما كه خنك شد این مواد را میكس یا چرخ می كنیم.درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن سرخ كرده و بعد گوشت را به آن اضافه می كنیم و تفت می دهیم ، سپس گردوی خرد شده را به همراه كشمش و زرشك خیسخورده به آن افزوده و ادویه مورد نظر را به آن میافزاییم و بعد از آن كه عطر ادویه به مشام رسید شعله را خاموش كرده و مواد را كنار میگذاریم.
۳- از مخلوط برنج و عدس قرمز مقداری برداشته و داخل دست گلوله كرده و باز میكنیم . مواد داخل كبه را به اندازه یك قاشق مرباخوری درون آن میریزیم و به شكل بیضی در میآوریم.
۴- برای این كه كپه شكل بیضی به خود بگیرد نشاسته ذرت را با مقداری آب حل می كنیم و با دست روی كپه می كشیم. این كار باعث میشود كه كپهها درون روغن باز نشود سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ می كنیم.
🔻سایر نکات
1) #كپه یا همان #كبه_غذایی_عربی است كه به اشكال بسیار متفاوت پخته می شود.
2) اضافه كردن زعفران به عدس و برنج غذای شما را خوشرنگ تر می كند.
3) حواستان باشد اگر كبه ها زیاد در روغن سرخ شوند وا میروند.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #تاوا_کبابی 🍳
نوعی کباب تابه ای ترکیه ای که بیشتر در فر پخت میشه و بدون سرخ شدن و سیخ کشیدن و با سبزیجات پخته میشه،،
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #تاوا_کبابی 🍳 نوعی کباب تابه ای ترکیه ای که بیشتر در فر پخت میشه و بدون سرخ شدن و سیخ کشی
#تاوا_کبابی
🔻مواد لازم برای ۸ نفر
گوشت چرخ کرده ا کیلوگرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
سیر ۴ حبه
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
روغن مایع یا کره ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل سبز تند و دلمه به مقدار لازم
🔻مواد لازم سالاد
نخود پخته ۲ لیوان
شوید خردشده ۲ قاشق غذا خوری
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
فیله گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن زیتون یا سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری
ذرت پخته ۱ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- برای تهیه تاوا کبابی ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، سیر ، نمک و فلفل خوب ورز میدیم تا مواد بخورد هم رفته و چسبندگی پیدا کنن
۲- سپس ظرف مناسب فر رو با روغن چرب کرده و سیب زمینی رو حلقه حلقه ، به ضخامت ۱ سانت برش زده کف آن می چینیم بعد گوشت ورز داده رو روی سیب زمینی به خوبی پهن می کنیم و گوجه فرنگی قاچ خورده و فلفل دلمه، تند را روی گوشت می چینیم و ۲ قاشق کره یا روغن رو ریخته و سطح ظرف رو با کاغذ روغنی خیس شده به خوبی می پوشانیم .
۳- سپس داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱ تا یک و نیم ساعت طبقه وسط فر اجازه پخت میدیم و در نیم ساعت آخر سطح کباب رو باز کرد و فر رو از بالا روشن می کنیم تا کمی برشته و طلایی شود
۴- برای تهیه این سالاد راحت، تمام مواد رو با هم ترکیب می کنیم و در آخر سس و سرکه رو ریخته و داخل یخچال میزاریم تا مواد کمی مزه بگیرن سپس آماده سرو هست.
🔻سایر نکات
هنگام پخت کباب نیازی به افزودن آب نیست چون خود گوشت و سبزیجات به خوبی آب انداخته و می پزن ، این کباب به همین روش روی گاز هم پخت میشه، نگران پخت سیب زمینی کف کباب نباشید به خوبی و بسیار لذیذ پخت میشه،
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_میوه_آرایی_خوشکل😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پارفه_موز 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پارفه_موز 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پارفه_موز
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
شیر ۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری
شکر نصف پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر کرم کارامل ۱ بسته
موز ۱ الی۲ عدد
بیسکویت پودر شده به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- شیر و نشاسته ذرت و شکر رو مخلوط کنید
۲- سپس پودر کرم کارامل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و روی شعله ملایم بذارید مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه
۳- وقتی غلیظ شد وانیل رو اضافه کنید و شعله را خاموش کنید
۴- خامه رو داخل کاسه ای ریخته و یک ملاقه از مایه دسر رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید وقتی یکدست شد به مایه داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود
۵- مایه رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید روش نایلون بکشید و اجازه بدید خنک بشه
۶- داخل ظرف سرو یک لایه از مایه دسر بریزید
۷- سپس یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید و روی بیسکوییت یک لایه موز ورقه شده بچینید
۸- مجددا روی بیسکوییت ها یک لایه از مایه کرمی بریزید
۹- و درنهایت لایه رویی بیسکوییت پودر شده باشه
سپس به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال استراحت داده و نوش جان کنید
🔻سایر نکات
هر نوع بیسکوییت دلخواهی رو میتونید استفاده کنید
مثل پتی بور یا ساقه طلایی
#دسر
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #آیس_سودا ( کوک گلاسه یا کولا فلوت )
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آیس_سودا ( کوک گلاسه یا کولا فلوت ) 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~
#آیس_سودا (کوک گلاسه یا کولا فلوت)
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
خامه (زده شده) به مقدار لازم
شکلات (آب شده) ۲ قاشق غذا خوری
پودر قهوه فوری به مقدار لازم
بستنی ۱/۲ لیوان
نوشابه (مشکی) ۱/۲ لیوان
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا نوشابه را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود.
۲- شکلات آب شده را به نیم از بستنی اضافه کنید.
۳- نوشابه را داخل لیوان ریخته و بستنی شکلاتی را به آن بیفزایید و کمی مخلوط کنید.
۴- بقیه بستنی را با قیف روی نوشابه بریزید و روی آن را با خامه و پودر قهوه فوری تزیین کنید.
🔻سایر نکات
1) این نوشیدنی معمولا در کافی شاپ ها با نوشابه بدون گاز تهیه می شود.
2) در صورت تمایل می توانید از نوشابه بی رنگ (لیمویی) و بستنی لیمویی استفاده کنید.
3) در صورت تمایل این نوشیدنی را با ماءالشعیر تهیه کنید.
4) می توانید مقداری قهوه دم شده را به نوشابه اضافه کنید.
#نوشیدنی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #فرنی_سه_رنگ 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #فرنی_سه_رنگ 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#فرنی_سه_رنگ
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
🔻مواد اصلی
شیر ۲ لیوان
آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
پودر پسته ، ترافل رنگی (برای تزیین) به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- شیر سرد را در قابلمه ای بریزید ، سپس آرد برنج را اضافه کنید ، با همزن دستی مواد را هم بزنید تا آرد برنج کامل مخلوط شود .
۲- شکر را اضافه می کنیم و قابلمه را روی شعله گاز قرار می دهیم ، و با حرارت کم و مواد را هم می زنیم تا وقتی که غلظت پیدا بکند ،و در نهایت گلاب و کره را اضافه می کنیم .
۳- سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته ، فرنی را به سه قسمت مساوی در سه ظرف جدا می کنیم ، به ظرف اولی کمی زعفران ، به ظرف دومی کمی پودر کاکائو ، و به ظرف سومی هم که سفید رنگ باشه .
۴- بعد از هم زدن مواد داخل کاسه ها، می تونید مواد را لایه به لایه داخل جام بریزید ، البته باید لایه اول کمی خودشو بگیرد بعد لایه بعدی را بریزید ، برای تزیین روی فرنی سه رنگ می تونید با ترافل رنگی ، پودر پسته ، و ترافل بیسکوئیتی استفاده کنید .
🔻سایر نکات
نکته : * داخل فرنی می تونید از خلال بادام هم استفاده کنید .
* به جای آرد برنج از نشاسته ذرت می تونید استفاده کنید ،سلیقه ای و ذائقه ای است .
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #بورک_نان_لواش 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡