eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
784 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#خوراک_حمص_لاکچری ، یک #افطار ساده با طعمی متفاوت این #خوراک_معروف_عربی را اگر با نخود با کیفیت تهیه
🔻طرز تهیه : مرحله ۱: سه چهارم نخودها را با ۱۲۰ میلی لیتر روغن زیتون و بقیه مواد لازم برای حمص و همچنین چاشنی را داخل غذاساز ریخته تا یک دست شود. در صورت نیاز آب بیشتری به مواد اضافه کنید تا شبیه خمیر سفت نباشد. مرحله ۲: بقیه نخود ها را روی حوله کاغذی آشپزخانه تا حد امکان خشک کنید. باقیمانده روغن را داخل ماهیتابه با شعله متوسط گرم کرده و نخودها را به آن اضافه کنید و سپس مقدار خوبی نمک به آن اضافه کرده و تا زمان طلایی شدن، نخودها را به مدت ۴ دقیقه سرخ کنید. سپس آن را روی حوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید. مرحله ۳: مقداری روغن روی حمص ریخته و سپس روی آن ادویه، جعفری و دانه های انار بریزید. نخودهای سرخ شده را نیز روی آن بپاشید و آن را با نان گرم پیتا و سبزیجات تازه و سس سرو کنید. 🔻نکته : حمص را با قاشق داخل کاسه سرو ریخته و یا آن را داخل بشقاب بریزید. می توانید حمص را از دو روز قبل نیز آماده کرده و داخل یخچال نگهداری کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
❤️مادر که باشی… مهربانیت دست خودت نیست خوب می شوی حتی با آنان که چندان با تو خوب نبودند دل رحم می شوی حتی در مقابل آنان که چندان رحمی به تو نداشتند مادر که باشی زود می بخشی زود می رنجی زود می گریی زود می خندی چون سینه ات سرشار از مهر ومحبته تقدیم به همه مادران سرزمینم❤️ ‌•‌‌─┅┅═ঊঈ♥️ঊঈ═┅┅─• @aramkadh •─┅┅═ঊঈ♥️ঊঈ═┅┅─•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همینقدر آسون و سریع و خوشمزه🤤 دیگه آدم از یه چی میخواد؟! 🔻مواد لازم رویه: کرم لوتوس ذوب شده ۱۲۵ گرم بیسکوئیت لوتوس پودر شده ۲ ق غ ⤹༢➥ @zangeashpazi 🍰
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ ها😍👌 🌯 @zangeashpazı 🌯
🥘 زنگ آشپزی 🍳
یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ ها😍👌 #ساندویچ_شش_تاووک 🌯 @zangeashpazı 🌯
🔻مواد لازم ماست 0.5 پیمانه آب لیمو 0.25 پیمانه سیر - رنده شده 6 حبه رب گوجه‌ فرنگی 1 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری اورگانو 0.5 قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل 0.5 قاشق چای‌خوری زیره 0.5 قاشق چای‌خوری نمک 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه 0.25 قاشق چای‌خوری سینه مرغ - مکعبی خرد شده 1 کیلوگرم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم ماست 0.5 پیمانه آب لیمو 0.25 پیمانه سیر - رنده شده 6 حبه رب گوجه‌ فرنگی 1 قاشق غذاخوری پ
به طور معمول برای مزه‌دار کردن جوجه کباب از ماست، آب لیمو، نمک و فلفل، پیاز و زعفران استفاده می‌ شود. اما این جوجه کباب عربی خوشمزه ادویه‌های بیشتر را شامل می‌شود . اورگانو ، زنجبیل و زیره طعم جدید و فوق‌ العاده‌ای به این کباب می‌ بخشند . شش طاووق را در ترکیه، مصر، لبنان و برخی دیگر از کشورهای عربی می‌پزند. آن را به نام‌های جوجه کیاب عربی یا جوجه کباب سوریه‌ای نیز می‌شناسند. 🔻طرز تهیه   در یک کاسه متوسط ، تمام مواد اولیه را با هم ترکیب کنید تا قطعات مرغ به مواد آغشته شوند. اجازه دهید مرغ برای مدت ۲ ساعت تا یک روز در یخچال استراحت کند.  هنگام پخت مرغ‌ها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. برای پختن شیش طاووق در فر باید به مدت ۱۵ دقیقه ( یا تا زمانی که کباب مغز پخت شود ) آنها را گریل کنید. شش طاووق را مانند جوجه کباب معمولی می‌توانید با برنج، نان یا سالاد سرو و نوش جان کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 @aramkadh 💗جان را تو 💫صفا ده به صفای صلوات 💗همراه ملک شو به نوای صلوات 💫برهرچه خدا، 💗قیمتی داد ، ولـی 💫گلزار بهشت است بهای صلوات 💗خواهی که شود 💫مشکلت آسان بفرست 💗بر چهره ی دلربای 💫محمد مصطفی (ص ) صلوات 🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸
🔻مواد لازم گوشت 0/5 کیلو سبزی آش 1 کیلو عدس 1 استکان نخود نصف استکان لوبیا سفید نصف استکان برنج 2 استکان پیاز 2 عدد نمک به میزان کافی فلفل به میزان کافی زردچوبه به میزان کافی 🔸حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را خرد کنید . وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی و حرارت آن کم باشد و مدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید . ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @zangeashpazı
🥘 زنگ آشپزی 🍳
👩‍🍳 عدس ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۱ حبه کره ۱ ق غ روغن مایع ادویه ها ( مرحله ی اول : زردچوبه ، پودر کاری ، فلفل سیاه ، مرحله ی دوم : زنجبیل ، گلپر ، پول بیبر ، نمک ،‌ عصاره ی گوشت یا آب قلم ، پودر جو پرک ) سیب زمینی ۱ عدد متوسط عدس رو یکی دو ساعت خیس کنید پیاز و سیر که توی کره و روغن تفت دادید بهش ادویه هارو اضافه کنید عدس رو اضافه و کمی تفت بدید سیب زمینی و آب اضافه کنید تا بپزه بعد از پخت سیب زمینی رو خارج کنید و بکوبید رب رو توی روغن تفت بدید و سیب زمینی رو بهش اضافه کنید سیب زمینی رو. به عدسی برگردونید ادویه های مرحله دوم رو اضافه کنید میتونید از پودر لیمو عمانی هم استفاده کتید حرارت رو کاملا ملایم کنید بعد از نیم ساعت عدسی آمادست ♨️ نکته : پول بیبر ( به ترکیه ای : Pul Biber ) و ( به انگلیسی : Aleppo Pepper ) نام نوعی فلفل است که در ترکیه و سوریه کاشت می شود و به نام فلفل حلب هم شناخته می شود. پول بیبر یا پرک فلفل قرمز یا فلفل قرمز گرانولی در ایران به عنوان ادویه ای ترکی شناخته می شود. ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @zangeashpazi
طرز تهیه 🍳 🔻مواد لازم برای ۴ نفر 🔹مواد لازم شربت : شکر ۲ پیمانه آب ۲/۳ لیوان گلاب ۳ قاشق غذا خوری آبلیمو خانگی ۱ قاشق چای خوری زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری گلوکز مایع ۱ قاشق غذا خوری هل ۵ عدد 🔻مواد لازم خمیر شیر یا ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری آرد 1.5 پیمانه تخم مرغ (زرده) ۲ عدد شربت بار ۱ قاشق غذا خوری کره ۱ قاشق غذا خوری 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #گوشفیل 🍳 🔻مواد لازم برای ۴ نفر 🔹مواد لازم شربت : شکر ۲ پیمانه آب ۲/۳ لیوان گلاب
🔻طرز تهیه ۱- شکر رو داخل یه قابلمه کوچک بریزید و بهش آب و گلاب اضافه کنید.بعد آبلیمو رو اضافه کنید و کمی هم بزنید. ۲- حالا روی حرارت زیاد گاز قرار بدید و دیگه از هم زدن خودداری کنید تا موقعی که به جوش بیاد. ۳- وقتی که شربت به جوش اومد حرارت گاز رو کم کنید و زعفران اضافه کنید.با یک بُرِس آغشته به آبلیمو به دیواره های قابلمه بکشید تا شکرهای چسبیده شده به قابلمه حل بشه. ۴- چند عدد هل به شربت اضافه کنید.با قاشق چک کنید تا ذرات شکر کاملا حل شده باشه ( هیچ دانه شکری باقی نمونه ) . وقتی که شکر کامل حل شد شعله گاز رو خاموش کنید و اجازه بدید شربت خنک بشه. ۵- برای درست کردن خمیر گوشفیل : زرده های تخم مرغ رو بهمراه کره و شیر و شربت بار باهم مخلوط کنید. ۶- بکینگ پودر رو به یک پیمانه آرد اضافه کنید و پیمانه اول رو با خیال راحت به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید . اگر مواد شل بود مقداری دیگه آرد اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید . کم کم آرد به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه بدید این کار رو مدام تکرار تا وقتی که خمیر لطیفی حاصل بشه که به دست نمی چسبه . از ورز دادن بیش از حد خمیر جلوگیری کنید چون خمیر به روغن می افتد . ۷- حالا خمیر رو توی نایلون قرار بدید و بزارید بمدت دو ساعت داخل یخچال بمونه تا آماده کاتر زدن بشه.بعد از دو ساعت پشت یک سینی رو مقداری آرد بپاشید و خمیر رو به کمک وردنه پشت سینی به ضخامت دو میلیمتر پهن کنید. ۸- با کمک کاتر خمیر رو برش بزنید همچنین می توانید از کاترهای شکلی هم برای برش خمیر استفاده کنید. ۹- توی یک قابلمه مقداری روغن بریزید و بزارید کاملا داغ بشه و خمیرهای برش زده شده رو توی روغن بریزید تا سرخ بشه.اگر می خواهید گوشفیل های تیره داشته باشید بیشتر سرخ شون کنید. ۱۰- در نهایت گوشفیل ها رو بلافاصله بعد از سرخ شدن از روغن خارج کنید و داخل شربت بار بریزید. در مرحله آخر ، گوشفیل ها رو توی آبکش قرار بدید تا شربت اضافیش خارج بشه. 🔹سایر نکات گلوکز مایع رو از لوازم قنادی می توانید تهیه کنید و یا می توانید حذفش کنید اما گلوکز به چسبندگی شربت کمک می کند 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡