eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه😊. از هر نوع مارمالادی که دوست دارین می تونین استفاده کنین . من نمی خواستم توش کاکائو بریزم می خواستم ساده درست کنم بعد به همسری گفتم که ساده باشه مارمالاد رنگش که درست و حسابی دیده نمیشه به رنگ کیک و یه کم زرد و نارنجی دیده میشه اگه مارمالاد قرمز رنگی باشه که خیلی خوب دیده میشه وقتی برش میدی و این شد به خواسته ایشون ما کاکائوی درست کردیم 😁😀 آخه همسری خیلی مشتقات کاکایو و شکلات رو دوست داره . یعنی وقتی کیک شکلاتی و کاکائویی باشه دیگه اصلا نمیزاره چیزی بمونه ☺ پس شما در طرز تهیه دستتون بازه چه بخواید بریزین چه نخواید بریزین . اگر که مارمالاد قرمز رنگ باشه کاکایو هم نریزین داخل کیک که موقع برش هم زیبا دیده میشه 🙂 و اما طرز تهیه تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۵۰ گرم (حدودا دو سوم لیوان) ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ (در صورت تمایل) مارمالاد ۱۰۰ گرم همه مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر روبا همزن ۳، ۴ دقیقه ای زدم و بعد تخم مرع ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل رو هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفته به دلیل وجود کره و ماست نگران نباشین . داخل قالب هر قالبی میشه من از قالب لوف استفاده کردم سایز برای من ۱۰ در ۲۵ هستش . کفش کاغذ روغنی انداختم . نیمی از مواد کیک رو ریختم بعد میانه اش از مارمالاد (من مارمالاد زردآلو استفاده کردم) ریختم . و بقیه مایه کیک رو ریختم . قالب رو در طبقه وسط فر که از یه ربع قبل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . نکات : جای ماست ، شیر هم میشه ولی خیلی بهتره با ماست باشه ترجیحا ، جای کره ، روعن مایع هم میشه ولی با کیک لطیف و خوشمزه تره . بدون فر توی فر دست ساز ، داخل تابه دو طرفه روی گاز میشه . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 برای کیک🔻 2 عدد تخم مرغ 1 استکان قند 1 استکان شیر 1 ق چ روغن 1 بسته بکینگ پودر 2 ق غ کاکائو 1.5 استکان آرد برای ارویه🔻 100 گرم خامه 100 گرم شکلات طرزتهیه🔻 شکر و تخم مرغ را تا زمانی که کف کنه هم بزنید. شیر و روغن اضافه و دوباره مخلوط کنید. آرد ، کاکائو و بیکینگ پودر الک شده روبه آرامی به مخلوط اضافه کنید. فنجان هارو با روغن چرب کنید. مخلوط کیک را درون فنجانها بریزید. و تو قابلمه بچینید تانصف ارتفاع فنجونهاآب داغ اضافه کنید. (مواظب باشید آب را داخل کیک نریزید! !!) در قابلمه را با پارچه تمیز بپوشانید. (به منظور جلوگیری از ریختن بخار به داخل کیک) به مدت 20-25 دقیقه روشعله بزرگ اجاق گاز پخته می شود.بعد از پخت کاسه ها را بیرون می آورید خنک شدکیک را با احتیاط از ظرف خارج کنید. سس شکلات یا گاناش روشون میتونید بریزید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
23.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ شاورمای مرغ لبنانی😍😋 مواد لازم : ماست ۱/۲ پیمانه آب لیمو ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه پاپریکا، تخم گشنیز پودر زیره، پودر سیر پودر پیاز، زردچوبه پودر دارچین سینه مرغ ۴۰۰ گرم مواد سس : مایونز ۱/۲ پیمانه ماست ۲ ق غ کنجد ۲ ق غ آب لیمو تازه ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه سیر ۳ حبه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
21.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان ✋ خوبید انشاالله 🙏 آموزش پیش غذای ترکیه داریم تاراتور هویچ وکدو کدو دو برابر هویچ باشه کدو ۴ عدد ، هویچ ۲ عدد ، سیر دو حبه کوچیک ، نمک ، فلفل ، ماست ، پودر پاپریکا ، گردو به میزان لازم هویچ و کدو بعد پوست گرفتن رنده میکنیم دو تا سه دقیقه در کمی روغن تفت میدهیم نباید سرخ بشه در حد تفت دادن کنار بگزارید خنک بشه بعد خنک شدن نمک ، فلفل ، سیر رنده شده ، ماست اضافه کنید مخلوط کنید در ظرف سرو بریزید یکم گردو در روغن یک تفت خیلی کم بدید حرارت خاموش کنید بعد پودر پاریرکا اضافه کنید دقت کنید که پودر پاپریکا سریع میسوزه پس حرارت خاموش باشه موقع ریختن پودر پاپریکا بعد هم گردو وپودر پایریکا روی تاراتور آماده شده بریزید . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا خوردی بندری با ترکیب سس فلفل تند🌶 رافانو با بندری عالی میشه😍🤌 📝چیزایی که لازم دارین ۲.۳ تا دونه پیاز نصف پیمونه اب روغن ۱ ق.چ زردچوبه ۱/۲ ق.چ فلفل قرمز نمک ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی نون بولکی یا باگت گوجه و خیار شور سس فلفل تند 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ی شیرینی راحت و خوشمزه رو واستون آوردم ک واسه عیدم فکر میکنم خیلی خوب باشه😍😋. 200 گرم کره نرم شده رو با همزن برقی بزنید ک کرم رنگ و روشن بشه و حجم بگیره درست مثل فیلم حالا 100 گرم پودر قند رو به کره اضافه میکنیم و دوباره میزنیم دوتا سفیده تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. الان باید رنده پوست یدونه لیمو،300 گرم آرد و ی کوچولو نمک اضافه کنی و با دور کند همزن هم بزنی تا خمیر یکدست و مناسبی بدست بیاد(حواستون باشه ک کیفیت آردها با هم فرق دارن مس تو اضافه کردنش دقت کنید) حالا خمیر آماده شده رو بریزید تو قیف و با ماسوره ستاره یا هر مدلی ک دوست دارید پایپ کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و و از خمیر شیرینی با رعایت فاصله رو کاغذ پایپ کنید حالا وسط هر شیرینی رو با انگشت گود کنید و توش نربا یا مارمالاد بریزید و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 18 تا 20 دقیقه دقت کنید زیاد تو فر نمونه ک خشک بشه در انتهای پخت شیرینی تو فر بافت نرمی داره ولی وقتی سرد بشه بافت ترد پیدا میکنه. نوش جونتون❤ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊 ببینیم چیا میخواد : نان لواش سوسیس فلفل دلمه پنیر پیتزا قارچ پیاز ذرت 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن برای خوشرنگ شدن زعفران☺️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینیم چیا میخواد: پیاز نمک کرفس هویج گوشت بوقلمون فلفل قرمز پودر رزماری آویشن زردچوبه رب سرکه آب جوش زعفران شکر زرشک 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 ببینیم چیا میخواد: بادمجان پیاز نمک گوشت چرخ‌کرده گوجه فرنگی سیر نمک فلفل جعفری خرد شده ۴عدد بادمجان را نصف کرده و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز خرد شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند و اواخر جعفری خرد شده میریزیم. بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. وبا چنگال وسط بادمجونارو کمی خالی میکنیم از مواد گوشتي داخل بادمجانها گذاشته و روی بادمجانهای پر شده پنیر پیتزا ریخته كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه و یک عدد قرص عصاره مرغ اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم سس را روی بادمجونها وته ظرف میریزیم وکمی اب میریزیم و روی ظرف را فویل کشیده در فر ۱۸۰ درجه ۶۰ دقیقه میگذاریم بپزد وابش کشیده شود وده دقیقه آخر فویل را خارج کرده و روی بادمجونارو گریل میکنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه صبحونه خوب میتونه روزتو بسازه😍 ببینیم چیا میخواد : پیاز رب گوجه فرنگی سیب زمینی آبپز شده پولبیبر اورگانو (پودر پونه) تخم مرغ پنیر پیتزا 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡