فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ارده_و_کنجد
.
شبتون شیرین عزیزای دلم
امشب یه شیرینی مقوی و خوشمزه مخصوص فصل سرما براتون آوردم...
پایه ی اصلی این شیرین ارده هست که از خواصش همه اطلاع دارین
خاصیت اصلی انواع ارده، انرژی زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند😍
خب بریم سراغ دستور
شیرینی اَرده
ارده 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
وانیل یا دارچین در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری
آرد سفید حدود 3/5 تا 4 پیمانه ولی اندازه آرد تقریبی است
به حدی که مواد خمیر به دست نچسبد آرد اضافه میکنیم ولی بافت خمیر نرمه و نباید بیش از حد آرد بزنین
حالا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین تا خوب گرم شه
پودر قند، روغن ، زرده ، بیکینگ پودر و ارده را با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی حسابی میزنیم
وقتی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه میکنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم
تا حدی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه در عین حال بافت نرمی داشته باشه
حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشه و برای 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید
سپس خمیر را خارج کرده
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم
گلوله های کوچک درست میکنیم و روی سینی میچینیم کمی با پشت قاشق فشار میدیم تا یکم پهن شه
روشو هرجور دوست داشتین میتونین شکل بدین
میزاریمش تو فر برای 15 تا 20 دقیقه
نکته : تایم موندن شیرینیها تو فر تقریبی است چون حرارت همه فر ها باهم تنظیم نیست
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده صبحانه خوشمزه😋
دستور پخت آسان🌽🍅
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
38.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_پاستا
از اون پیش غذای های لذیذ و عالی ، من که میگم خودش یه غذای کامله 😊😋☺️
از هر مدل پاستا می تونید استفاده کنید من از فتوچینی استفاده کردم که این بار کمی متفاوت باشه 😃😜
#سالاد_پاستا
پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
خیارشور ۲ عدد
نخود فرنگی نصف لیوان
ذرت نصف لیوان
هویج ۲ تا ۳ عدد
سس مایونز ۲ تا ۳ ق غ
ماست ۳ تا ۴ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو به میزان لازم
می تونید از مرغ و یا کالباس در این سالاد استفاده کنید . من مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم .
پاستا رو در آب جوش همراه نمک ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه و بعد آبکش کردم .
هویج رو هم پختم و رنده کردم .
توی یک ظرفی پاستا و مرغ ریش ریش شده ، هویج رنده شده ، ذرت ، نخودفرنگی رو با هم ترکیب کردم .
برای سسش : سس مایونز و ماست و سس خردل و نمک و فلفل و آب لیمو رو با هم ترکیب کردم .
سس رو به مواد سالاد اضافه کردم و مخلوط کردم .یک ساعتی هم که یخچال بمونه حسابی خوشمزه تره .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاکوره
😍😍😍👌👌👌👌
آرد نخود 1 لیوان
آرد نخود را از عطاریها تهیه کنید.
آرد سفید نصف لیوان
خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
آب ولرم نصف لیوان
مقداری آب ولرم اضافه جهت رقیق کردن مواد
پیازچه(پیاز) ساطوری+گشنیز ساطوری+جعفری ساطوری حدود یک کاسه ماست خوری
نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر زیره سبز به میزان لازم
.
ابتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
آرد نخود+آرد سفید را در کاسه ای بریزید.
خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود.
اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سفید اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید.
روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود.
سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف پاکوره ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده و خوب طلایی شوند.
در پایان پاکوره های طلایی شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
میتوانید به مواد خمیری قبل از استراحت سوسیس نگینی سرخ شده یا مرغ پخته و نگینی و یا سیب زمینی آبپز نگینی اضافه و بعد از استراحت خمیر در روغن سرخ کنید.
روغن داغ و حرارت ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شود.
🍡~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~🍡
کیک پاستا
روی گاز و شعله پخش کن هم میتوانید این #کیک_پاستا را آماده کنید.
چون احتیاج به مقدار گوشت زیادی داره می تونید از سویا ، چرخکرده ی مرغ و یا ترکیبی از سویا و گوشت استفاده کنید.
مواد گوشتی سلیقه ای هست حتی میتونید قارچ و فلفل دلمه ی ریز خرد شده هم بریزید.
پاستا لوله ای در همه ی فروشگاه ها با مارک ها و قیمت های متفاوت موجود میباشد.
مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید.
قالب مناسب این غذا قالب کمربندی هست اما از قالب های دیگر هم میشه استفاده کرد.
ادویه ها سلیقه ای میباشد من از ادویه ی ایتالیایی(مخصوص پیتزا و پاستا) هم استفاده کردم که در فروشگاه ها موجود است.
من وقتی مواد گوشتی سرد شد در قیف یکبار مصرف ریختم و پاستا هارا پر کردم.
.مواد لازم برای ۶ نفر: (مناسب قالب قطر ۲۵ سانت)
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۱/۲ لیوان
آویشن ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پاستا لوله ای ۴۰۰ گرم(یک بسته)
طرز تهیه:
۱. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
۲. سپس آویشن ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود.
۳. پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.(حدود ۱۱ دقیقه با کمی نمک بجوشانید)
۴. و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید.(کف و دیواره های قالب را خوب چرب کنید)
۵. سپس گوشت چرخ کرده را در پاستاها بریزید.(با قاشق مربا خوری یا با قیف)
۶. پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
۷. پس از اینکه پنیر ذوب شد(۱۵ الی ۲۰ دقیقه) از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید(میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#خوراک_رنگین_کمان
مناسب برای 4 نفر
.
🔷مواد لازم برای آماده کردن سبزیجات
🔹1 عدد پیاز قرمز خرد شده
🔹2 پیمانه گل کلم بروکلی
🔹1 عدد فلفل دلمهای زرد خرد شده
🔹2 پیمانه هویج کوچک
🔹1 و نیم پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
🔹3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
🔹8 تا 10 شاخه آویشن
🔹چند حبه سیر
.
🔷مواد لازم برای آماده سازی مرغ
🔹4 تکه سینه مرغ
🔹روغن زیتون
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
🔹کمی فلفل پاپریکا
🔹4 شاخه آویشن
🔹4 حبه سیر
.
🔷لوازم آشپزی مورد نیاز
🔹2 سینی فر
🔹فویل آلومینیومی
.
♨️طرز تهیه
1. دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد( 400 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود.
2. پیاز، کلم بروکلی، فلفل دلمهای، هویج و گوجهفرنگی گیلاسی را به طور مساوی روی سینی فر میچینیم. (مراقب باشید که سبزیجات روی هم نیفتند تا درست برشته شوند).
3. روغن زیتون، نمک و فلفل را به مقدار لازم روی سبزیجات میریزیم.
4. چند شاخه آویشن و چند حبه سیر نصف شده را روی سبزیجات میگذاریم.
5. چند تکه فویل آلومینیومی (تقریبا در ابعاد 30x30 سانتی) جدا کرده و باز میکنیم. سپس، هر کدام از تکههای مرغ را وسط فویلها میگذاریم.
6. هر دو سمت مرغ را به روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا آغشته میکنیم. (برای خوش طعم شدن مرغ)
7. چند شاخه آویشن و حبه سیر را روی هر کدام از تکههای مرغ میگذاریم.
8. کاغذ فویل را طوری تا میکنیم که به طور کاملا مرغ داخل آن قرار بگیرد.
9. هر 4 تکه سینه مرغ پیچیده شده به فویل را روی سینی فر میگذاریم.
10. هر دو سینی فر را به مدت 30 دقیقه در فر میپزیم.
11. خوراک مرغ و سبزیجات آماده است. نوش جان
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته مرغ 😍😋
مواد لازم:
2 عدد پیاز ریز خرد شده🧅
1 فلفل دلمه ای ریز خرد شده🫑
گشنیز تازه ریز خرد شده🍀
1 قاشق مرباخوری حریره سیر یا سیر رنده شده🧄
1 قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجه فرنگی🥫
2 قاشق غذاخوری آب لیمو🍋
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
پودر زنجبیل(اختیاری)🫚
فلفل قرمز🌶
گشنیز یا جعفری خشک☘️
2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری🍘
2 کیلوگرم سینه مرغ چرخ کرده🍗
1 عدد تخم مرغ🥚
طرز تهیه:
مطابق ویدیو همه مواد را در یک کاسه خوب مخلوط کنید و حداقل 2 ساعت استراحت دهید تا مواد باهم ترکیب شوند،سپس به کوفته ها شکل دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید و در صورت تمایل میتونید پس از سرخ شدن کوفته ها زغال داغ را به روغن اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی کوفته ها را با فویل بپوشانید تا کوفته ها طعم دودی بگیرید و با سس ماست سرو کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
71.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت😍😋
گوشت چرخ کرده: ۶۰۰گرم(مخلوط ۵۰۰گرم گوشت گوساله و ۱۰۰گرم قلوه گاه گوسفندی)
پیاز رنده شده و نیمه آب گرفته: ۱عدد بزرگ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر یا پاپریکا: به مقدار لازم
آردسوخاری: ۱ق.غ
سیر رنده شده: ۱حبه
مواد میانی👇
پیاز درشت: ۱عدد
زرشک: نصف استکان
مغز گردوی نگینی خورد شده: نصف استکان
مواد سس👇
پیاز درشت: ۱عدد
رب: ۲ق.غ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز،پودر تخم گشنیز: به مقدار لازم
مخلوط آب جوش و زعفرون: دو ونیم لیوان
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_ترش 🥘 😋😍
▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ
▫️رب انار۳ق غ
▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل،
▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن
▫️پیاز۱عددمتوسط
▫️سیر۱حبه
نکات لازم
🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید
🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه
🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 مدل #سالاد 😍😋
🔴 #سالاد_ماکارونی_ماستی
1 کاسه ماکارونی آب پز شده، 1 کاسه کنسرو گارنیتور (سیب زمینی نگینی شده، هویج نگینی شده و نخود فرنگی که همه آب پز شدند)، 5_4 ق ماست، 1 ق غ سس مایونز، 1 ق چ نمک، فلفل سیاه، 1 حبه سیر رنده شده (به دلخواه)
تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید
🔴 #تاراتور_هویج_ماستی
6_5 عدد هویج رنده شده، روغن مایع، 4_3 ق غ ماست، 1 ق چ نمک، فلفل سیاه، 1 حبه سیر رنده شده (به دلخواه)
هویج را رنده کنید داخل ماهیتابه بریزید یک دو قاشق روغن مایع بریزید و تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. سپس ماست ، نمک ، فلفل سیاه و سیر را به هویج سرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
🔴 #خیار_ماستی:
3_2 عدد خیار، 4_3 ق غ ماست، 1 ق چ نمک، 1 حبه سیر(به دلخواه)
خیار را رنده کنید و آب خیار را بگیرید. ماست ، نمک ، فلفل سیاه و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
سالاد ها را داخل کاسه های کوچک بریزید و صاف کنید و داخل بشقاب سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡