بر اساس محاسبات مرکز آمار، تورم بازهم کاهش یافته است
🔺مرکز آمار: نرخ تورم نقطهای بهمن ماه ١٣٩٨ در مقایسه با ماه قبل ١,٣ واحد درصد کاهش یافته است.
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
📸 ایران همچنان تیم ۳۳ جهان و دوم آسیا
🔹 تیم ملی فوتبال کشورمان در این ردهبندی جدید فیفا با کسب ۱۴۸۹ امتیاز در رده ۳۳ جهان و دوم آسیا قرار گرفت.
🔹 در قاره آسیا، تیمهای ژاپن، ایران، کره جنوبی، استرالیا و قطر در رتبههای اول تا پنجم ایستادهاند.
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
⭕️ رئیس پلیس جدید و مسلمان یکی از شهرهای آمریکا به قرآن سوگند یاد کرد
🔸«ابراهیم مایک بایکورا» که به تازگی به ریاست پلیس شهر پترسون در ایالت نیوجرسی آمریکا منصوب شده، یک آمریکایی ترک تبار و اولین رئیس پلیس مسلمان در نیوجرسی است.
🔹او در مراسم ادای سوگند به جای انجیل از قرآن استفاده کرد.
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
ایلام؛ دستگیری منتشر کنندگان شایعه شیوع کرونا در دهلران
پرونده با موضوع نشر اکاذیب در فضای مجازی در حال بررسی است و با کسانی که به این مساله دامن بزنند و موجب رعب و وحشت مردم شوند برخورد میشود.
دادستان شهرستان دهلران گفت: در پی انتشار فایل صوتی مبنی بر شیوع ویروس کرونا، موضوع به سرعت بررسی و افراد شایعه پراکن شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس ایلام، صابر نجومی اظهار داشت: در پی انتشار فایل صوتی مبنی بر شیوع کرونای ویروسی در دهلران، اقدامات لازم برای پیگیری این موضوع در دستور کار قرار گرفت و با توجه به استعلام از دانشگاه علوم پزشکی که این خبر شایعه است، دستور لازم برای پیگیری آن صادر شد.
وی افزود: پرونده با موضوع نشر اکاذیب در فضای مجازی در حال بررسی است و با کسانی که به این مساله دامن بزنند و موجب رعب و وحشت مردم شوند برخورد میشود.
دادستان دهلران افزود: با اطمینان خاطر اعلام میشود که هنوز هیچگونه علائمی از کرونای ویروسی در دهلران مشاهده نشده است.
وی یادآور شد: هر گونه اخبار در این خصوص حتما از طریق نهادهای متولی اطلاعرسانی میشود و جای نگرانی نیست.
بنا به اعلام نظر دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکنون هیچ مورد از ابتلا به کرونا در استان ایلام مشاهده نشده است.
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
ذره بین 🔍
عدم شرکت در انتخابات این کشورها مجازات دارد ولی در ایران انتخابات آزاد است مشروح در ذیل 👇
👆
شرکت در انتخابات این کشورها اجباری است
«رای اجباری» روشی است که بعضی کشورها برای انتخابات خود در نظر گرفته اند و از این طریق، بهصورت قانونی مردم را مجبور به شرکت در انتخابات میکند. غایبان انتخابات نیز در صورت نداشتن دلیل موجهی برای عدم حضورشان باید منتظر مجازاتهای نقدی و غیرنقدی سختی باشند که در صورت ادامه، ممکن است آنها را از اساسی ترین حقوق شهروندی محروم کند. این سیاست اکنون در 35 کشور جهان اجرا می شود که از جمله آنها بلژیک، برزیل، آرژانتین، استرالیا و سوئیس است. این در حالی است که سیاست «رای اجباری» هیچ وقت از سوی کشورهای مدعی حقوق بشر مورد نقد قرار نگرفته است.
بلژیک: رای ندهی خط میخوری!
در این کشور نام و نشانی منزل تمام شهروندان در سیستمهای دولتی ذخیره شده است و هر شهروند بلژیکی که نشانی خانه اش عوض شود، کمتر از 10 روز فرصت دارد که این تغییر نشانی را به شهرداری محل اطلاع دهد. در غیر اینصورت به تحمل 2 تا 6 ماه زندان محکوم خواهد شد. در این کشور قبل از انتخابات برای افراد بالای 18 سال دعوتنامه ای رسمی ارسال میشود و هنگام رای دادن کارمندان دولت، کارت شناسایی و بارکد دعوتنامه خوانده میشود. بنابر قانون اساسی بلژیک اگر کسی پس از دریافت دعوتنامه برای رای دادن، پای صندوق نرود و عذر موجهی هم نداشته باشد بین 25 تا 50 یورو جریمه می شود. اگر این غیبت دوباره تکرار شود جریمه بین 50 تا 125 یورو خواهد بود. اگر کسی در 4 دور انتخابات شرکت نکند. علاوه بر 4بار جریمه، نام او از لیست رای دهندگان به مدت 10 سال خط خورده و در هیچ مقام و اداره دولتی پذیرفته نخواهد شد و هیچ کمک و امتیازی نیز از سوی دولت دریافت نخواهد کرد. در این کشور سیاست رای اجباری از سال 1892 برای مردان و از سال 1949 برای زنان اجرا میشود.
استرالیا: جریمه و زندان برای رای ندادن
بزرگترین مستعمره انگلستان در اقیانوس آرام نیز از انتخابات 1924 به بعد سیاست رای اجباری را در پیش گرفت. شهروندان استرالیایی موظفند که در زمان انتخابات در محل رایگیری حاضر شوند. اما بعد از ثبت اسمشان می توانند رای ندهند و یا به اصطلاح رای سفید و بینام بیندازند. شهروندانی هم که دلیل موجهی برای غیبت در انتخابات ندارند به صورت نقدی جریمه میشوند و در صورت عدم پرداخت جریمه، به جای آن زندان می روند.
بولیوی: انسداد حساب بانکی
کشور بولیوی نیز یکی دیگر از کشورهایی است که شهروندان آن باید از روی اجبار رای بدهند. این قانون از 1952 در این کشور اجرا میشود. هر شهروند اهل بولیوی کارتی ویژه دارد که حضور او در انتخابات را اثبات کند. اما اگر کسی تا سه ماه بعد از انتخابات نتواند حضورش را اثبات کند، حقوق و مزایایش دچار مشکل میشود. همچنین یکی از مجازات سنگین برای غایبان در انتخابات بولیوی ممنوعیت خارج کردن پول از حساب بانکی است.
و دیگر کشورها
در سنگاپور اگر شهروندی در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکند حق رای وی برای همیشه باطل میشود و تنها با ارائه دلیل قانونی و محکمه پسند این حق به او باز می گردد. در یونان این جریمه سختتر است و غایبان انتخاب از گرفتن گواهینامه و گذرنامه محروم خواهند شد. همچنین خدمات و محصولاتی که دستگاههای عمومی برای مردم ارائه میدهند برای شخص غایب قطع خواهد شد. در برزیل نیز برای کسانی که در انتخابات شرکت نکنند پاسپورت صادر نمیشود. در کشور پرو مردم باید کارت مهر خورده در انتخابات را برای دریافت خدمات شهروندی با خودشان به همراه داشته باشند. در دومین انتخابات برگزار شده در کشور مصر پس از حسنی مبارک، برای غایبانی که بدون دلیل در انتخابات شرکت نکردهبودند، 70 دلار جریمه نقدی تعیین شد. دیگر کشورهایی که انتخابات در آنها اجباری است هم عبارتند از آرژانتین، شیلی، کاستاریکا، قبرس، جمهوری دومنیکن، اکوادر، فیجی، فرانسه (مجلس سنا)، گابن، گواتمالا، هندوراس، ایتالیا، لیختن اشتاین، مکزیک، نائورو، پاراگوئه، فلیپین، سوئیس، تایلند، ترکیه و اروگوئه.
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
بازتاب حضور ایران قوی در رسانههای بین المللی
حضور ایرانیان پای صندوقهای رای انتخابات مجلس شورای اسلامی و میاندورهای خبرگان رهبری بازتاب گستردهای در شبکههای خبری دنیا داشته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، حضور مردم کشورمان در پای صندوقهای رای به منظور شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس میاندورهای خبرگان رهبری بازتاب گستردهای در شبکههای خبری دنیا داشته است.
المیادین: تاکنون ۱۱ میلیون ایرانی در انتخابات شرکت کردهاند
شبکه تلویزیونی المیادین ساعت ۱۵:۰۰ به وقت تهران در خبر فوری اعلام کرد: میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی ایران تاکنون به ۱۱ میلیون نفر رسیده است.
الاخباریه سوریه: مشارکت مردم در انتخابات از بالاترین سطح مشارکتها در جهان است
خبرنگار شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه گفت: هم زمان با انتخابات میان دورهای مجلس خبرگان رهبری، یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ایران در بسیاری از مناطق این کشور آغاز شده است. در این دوره از انتخابات بیش از هفت هزار نامزد برای حدود سیصد کرسی پارلمانی رقابت میکنند. امام سید علی خامنهای رهبر ایران از اولین کسانی بود که رایشان را به صندوق انداختند. ایشان در سخنانی از مردم ایران خواست برای انتخاب مجلس قوی جهت رویارویی با چالش ها، در انتخابات شرکت کنند. ایشان مجلس را یکی از مهمترین ارکان قدرت نظام ایران دانست و گفت، انتخابات تضمینی برای منافع ملی کشور است و روز برگزاری انتخابات روز احقاق حقوق شهروندی مردم به شمار میآید چنانچه انتخابات حق قانونی هر ایرانی و واجب شرعی و دینی است. از همه میخواهم نامزدهایی را انتخاب کنند که میپسندند. حوزههای رأی گیری در ایران ۵۵ هزار مورد در بیش از دویست مرکز انتخاباتی فعال هستند. پیش از آغاز رای گیری، نامزدها به مدت یک هفته برای تبلیغات انتخاباتی فرصت داشتند. میزان مشارکت ایرانیان در انتخابات پارلمانی، یکی از بالاترین سطح مشارکتها در جهان است، میانگین مشارکت مردم ایران در ده دوره گذشته از انتخابات، بیش از ۶۰ درصد بوده است.
انتخابات ایران، محور اخبار و برنامههای اصلی رسانههای ترکیه
از نخستین ساعات آغاز انتخابات، رسانههای ترکیه با تشریح جرئیات انتخابات و حضور مردم ایران پای صندوقهای رای، این رویداد سیاسی را محور اخبار و برنامههای خود قرار دادند. شبکه ان تی وی ترکیه با برقراری ارتباط زنده با خبرنگار خود در تهران، حضور مردم ایران پای صندوقهای رای را به تصویر کشید. برخی پایگاههای خبری ترکیه با انتشار تصویری از رهبر معظم انقلاب، بخشی از فرمایشات معظم له، در رابطه با عمل به وظیفه شرعی و دینی با حضور در انتخابات را در سرخط خبرهای خود جای دادند.
بازتاب حضور ایران قوی در رسانههای بین المللی بازتاب حضور ایران قوی در رسانههای بین المللی بازتاب حضور ایران قوی در رسانههای بین المللی بازتاب حضور ایران قوی در رسانههای بین المللی
توئیتر شبکه النبأ: حضور گسترده مردم ایران پای صندوقهای رأی
حساب کاربری شبکه تلویزیونی النبأ انتخابات امروز مجلس شورای اسلامی ایران را بازتاب داد. این شبکه با انتشار عکسی از زنان رأی دهنده و رأی گیرنده در یک شعبه اخذ رأی نوشت: «انتخابات پارلمانی ایران... حضور گسترده مردم پای صندوقهای رأی از دقایق اولیه»
سی.ان.ان: مشارکت گسترده در انتخابات ایران
فردریک پلیتگن خبرنگار شبکه تلویزیونی سی.ان.ان با حضور در یکی از مراکز اخذ رای در تهران، مشارکت مردم را در انتخابات گسترده توصیف کرد.
بازتاب حضور ایران قوی در رسانههای بین المللی
روسیاالیوم: میزان مشارکت در انتخابات ایران قابل قبول است
ایرانیها امروز برای شرکت در یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به پای صندوقهای رأی رفته اند تا ۲۹۰ نماینده را برای کسب کرسیهای مجلس انتخاب کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، آیت الله سید علی خامنهای رهبر معظم ایران پس از شرکت در انتخابات و انداختن رأی خود به صندوق از شهروندان خواست در انتخابات شرکت کنند. ایشان تأکید کردند کسانی که در پی تأمین منافع کشور هستند باید در انتخابات شرکت کنند.
عمر هواش خبرنگار شبکه در تهران در گفتگویی زنده با استودیوی خبر درباره حال و هوای ساعات اولیه انتخابات در ایران گفت: در حالی که چند ساعتی بیشتر از آغاز انتخابات نمیگذرد میتوان گفت میزان مشارکت قابل قبول است.
👇
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
👆
خبرنگار ادامه داد: آیت الله سید علی خامنهای رهبر معظم ایران صبح امروز در اولین لحظات آغاز رأی گیری در انتخابات شرکت کرد و حضور زودهنگام ایشان در پای صندوق رأی به منزله درخواست از مردم ایران برای مشارکت در انتخابات است که آن را تأمین کننده منافع ملی کشور دانست.
خبرنگار روسیا الیوم در ادامه و در حالی که دوربین شبکه صف رأی دهندگان را نشان میداد گفت: شرکت کنندگان در انتخابات در تهران باید ۳۰ نماینده این حوزه انتخابیه را انتخاب کنند. رقابت در تهران بین جریانهای اصولگرا و اصلاح طلب بسیار شدید است.
پخش مستقیم سخنان رئیسجمهور از شبکه المنار
شبکه تلویزیونی المنار با انتشار خبر حضور رئیس جمهور اسلامی ایران بر سر صندوق رای، سخنان رئیس جمهور در پس از انداختن رای به صندوق را به صورت مستقیم پخش کرد.
المیادین: حضور در مراکز رایگیری در تهران بهحدی گسترده است که تردد در آنها دشوار است
خبرنگار شبکه لبنانی المیادین در تهران گفت: میزان حضور در این مرکز رای گیری در تهران به حدی گسترده است که تردد در آن به دشواری صورت میگیرد. تلاش خواهیم کرد حتی الامکان شرایط را به بینندگان منتقل کنیم. میزان حضور در پای صندوقهای رای افزایش یافته است. همانطور که میبینید صف رای دهندگان تا بیرون مرکز رای گیری ادامه دارد تا جایی که نمیتوانیم آخر صف را ببینیم. حضور گسترده مردم در این مرکز رای گیری، از همان نخستین ساعتها آشکار بود.
مالک عابده خبرنگار شبکه المیادین در اصفهان گفت: با توجه به اینکه استان اصفهان از جمله استانهای مهم و راهبردی ایران و یک قطب اقتصادی در این کشور است، از همان صبح شاهد صف طولانی مردم در مرکز رای گیری در میدان نقش جهان اصفهان بودیم. ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر هم اکنون در صف ایستاده اند. موضوع قابل توجه آن است که مشارکت جوانان در این انتخابات گسترده است. زنان ایرانی هم امروز با قدرت در صحنه انتخابات حضور دارند. بسیاری از مردم در صف ها، تصاویری از شهید حاج قاسم سلیمانی در دست دارند. آنها میگویند برای زدن سیلی به حضور آمریکا در منطقه، پای صندوقهای رای حاضر شده اند. شمار نامزدان انتخابات در استان اصفهان ۲۹۳ نفر است. یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر در شهر اصفهان واجد شرایط رای دادن هستند. همان طوری که میبینید صف طولانی در مرکز رای گیری میدان نقش جهان اصفهان وجود دارد. مشارکت زنان در این انتخابات، امتیازی برای نظام جمهوری اسلامی است.
بازتاب انتخابات در شبکه یمنی المسیره
شبکه تلویزیونی المسیره در گزارشی زنده از برگزاری انتخابات در ایران، حضور رهبر انقلاب بر سر صندوق رأی را بازتاب داد.
خبرنگار المسیره درباره سخنان مقام معظم رهبری گفت، ایشان انتخابات را حق مردم خواندند. وقتی ایرانیان بر سر صندوقهای رای حاضر میشوند در واقع رأی به جمهوری اسلامی میدهند، حال آن که آمریکا تلاش میکند با تحمیل تحریمهای اقتصادی، مردم این کشور را در برابر نظام قرار دهد، به همین دلیل رهبران دینی و سیاسی ایران مشارکت مردم را واجب ملی میدانند، زیرا میخواهند مردم ایران با حضور گسترده در انتخابات به صورت دشمن سیلی بزنند.
بازتاب حضور مردم در انتخابات در بخش تصویری رویترز
بخش تصویری خبرگزاری رویترز حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای را به تصویر کشید. خبرنگار این شبکه در برخی مراکز اخذ رای حاضر شد و از صفوف طولانی مردم و مشارکت آنها در انتخابات مجلس و میاندورهای خبرگان رهبری تصویربرداری کرد.
شبکه الجزیره: میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی ایران خوب است
خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در تهران، میزان مشارکت مردم ایران در انتخابات را از همان نخستین ساعات آغاز رای گیری، خوب توصیف کرد.
فرح الزمان الشوقی خبرنگار اعزامی شبکه الجزیره در تهران گفت: ما اکنون در یکی از مراکز رای گیری در شمال پایتخت ایران هستیم. مشارکت مردم در انتخابات با توجه به اینکه هنوز در نخستین ساعات رای گیری قرار داریم، نسبتا خوب است. با توجه به تجربه دورههای قبلی انتخابات، به طور معمول میزان مشارکت در ساعات بعدازظهر افزایش مییابد.
شبکه تلویزیونی الجزیره اعلام کرد: مراکز رای گیری انتخابات پارلمانی، درهای خود را بر روی رای دهندگان ایرانی باز کردند. آیت الله علی خامنهای رهبر ایران، صبح امروز رای خود را به صندوق انداختند و سخنان کوتاهی داشتند که در آن بر لزوم مشارکت در انتخابات تاکید کردند.
مقامات ایرانی بویژه محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران رای خود را به صندوق انداختند.
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
تبریزیان که با کتابسوزی اخیر، سعی کرد خود را در شبکههای #اجتماعی مطرح کند، این بار داروی ویروسکرونا را تجویز کرده است!
🔺عسل و سیاه دانه!!!
🔺نسخه رو بفرستید چین، که جهان رو اینجوری فلج نکنن!
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
رسایی گُر گرفت و سوزاند؛ نامهای تند به قالیباف و حداد
پس از انتشار لیست ائتلافی بین جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلابی، این لیست با واکنشهای منفی زیادی روبرو شد، حمید رسایی عضو جبهه پایداری در توئیتر خود نوشت: «آقایان درحال فشار به کاندیداهای مستقلند تا انصراف دهند. به خاطر وحدت! من که از ابتدا به دین سیاسی شما کافر بودم.» وی همچنین در ادامه افزود: «آقایان اول پاسخ دهند: داماد یکی از اعضای ائتلاف در لیست نهایی است، سابقه اجرایی و سیاسی وفرهنگی وی چیست؟ آقای اکبری تالارپشتی کیست؟ این افراد در بزنگاهها کجا بودند؟» نماینده مجلس نهم در نامه سر گشاده به حدادعادل و قالیباف نسبت به لیست ارائه شده آنها واکنش نشان داد و نوشت: چرا چند هفته بر صورت هم پنچه کشیدید و چرا جدا شده بودید و چرا الان وحدت کردید؟
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
کاندیداها چقدر رای بیاورند وارد مجلس می شوند؟
به گزارش خبرآنلاین، براساس ماده ۸ قانون انتخابات مجلس و براساس اصلاحیه ۱۳۹۵/۳/۳ ، فرد منتخب در انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرحله اول انتخابات، باید حداقل ۲۰ درصد از کل آرا را کسب کند و انتخاب در مرحله دوم و همچنین انتخابات میاندوره ای با کسب اکثریت نسبی به هر میزان است.
این درحالی است که تا انتخابات دور گذشته، این میزان ۲۵ درصد بود و انتخابات مجلس یازدهم اولین دوره ای است که قانون اصلاح شده اجرایی می شود.
براساس تبصره ۱ این ماده، در صورتیکه آرای دو یا چند نفر از نامزدها مساوی باشد، ملاک انتخاب یک یا چند نفر از آنان، قرعه میباشد که در جلسه مشترک هیئتهای اجرایی و نظارت مرکز حوزه انتخابیه انجام خواهد گرفت. نامزدهای مذکور و یا نمایندگان آنان میتوانند در مراسم قرعهکشی حضور داشته باشند.
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
🔴شهربانو امانی: شورای نگهبان صدای اعتراضات اخیر را نشنید
🔹در یخبندان سیاسی فعلی و وضعیت بینالمللی توقع رفتار منطقیتری داشتیم.
🔹چرا تخلفات فقط برای شورای نگهبان احراز شده و مراجع چهارگانه از آنها بیخبرند؟
💥 عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93