5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥برخورد با بی حجابی در زمان امیر المومنین به چه صورت بوده است؟
حجت الاسلام خسروپناه:
🔸هیچ کشوری در گذشته گرایش بی حجابی نداشته است و همگی پوشش داشته اند، ویل دورانت هم در کتابش این موضوع را کاملا توضیح داده است.
🔸بحث بی حجابی موضوع 200 سال اخیر است و در زمان ائمه و پیامبر با همچین موضوعی مواجه نبودیم.
🌌 @zarreeh | ذره
«وَ لَقَدْ کَرَّمْنا بَنی آدَمَ وَ حَمَلْناهُمْ فِی الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ رَزَقْناهُمْ مِنَ الطَّیباتِ وَ فَضَّلْناهُمْ عَلی کَثیرٍ مِمَّنْ خَلَقْنا تَفْضیلاً» (اسرا،۷۰)
ترجمه:و حقّا که ما فرزندان آدم را ( به وراثت از پدر به وسیله نعمتهای مادّی و معنوی ) کرامت و شرافت بخشیدیم ، و آنها را در خشکی و دریا ( بر مرکبهای مناسب هر یک ) سوار کردیم و آنها را از انواع پاکیزهها ( چیزهایی که ملایم طبع آنهاست ) روزی کردیم ، و آنها را بر بسیاری از آفریدههای خود ( از جانداران و اجنّه و اغلب فرشتهها ) برتری کامل دادیم.
🕋 #نکته_قرآنی | می خواهم خودت، خودت را بسازی!
🔹️[خداوند میفرماید که ما] کمکهایی به انسان کردیم تا بتواند به هدف مطلوب [خلقت] برسد. چرا [خداوند] مزایایی [مانند اراده و اختیار] را به انسان داده است؟
🔹️زیرا هدفی از خلقت داشته که [برای تحققش] انسان باید با اراده خودش، [پیش برود] و اگر با [انتخاب و] اراده، [رشد نکند]، آن چیزی که خدا میخواهد، نمیشود. اصلا خدا میخواهد که انسان، خودش خودش را بسازد.
🔺️ بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
🌌 @zarreeh | ذره
ذره
https://kayhan.ir/fa/news/265321/%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%A3%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D8%AE%D8%A
یادداشتی از آقای سعد الله زارعی در مورد اوضاع اقتصادی کشور
🎤 سخن هفته | چند خط از بیانات علامه مصباح یزدی(قدس سره) درباره حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها)
✅️ خاک اطراف حرم تمام می شد اگر...
🔹️این تعبیر را مکرر از مرحوم آیت الله بهجت رضوان الله علیه شنیدم. ایشان می فرمودند سؤال شد که حضرت معصومه سلام الله عليها فقط برای مردم قم شفاعت می کنند یا برای همه مسلمان ها؟ جواب دادند میرزای قمی برای مردم قم کافی است، حضرت معصومه سلام الله عليها برای همه شفاعت می کنند!
🔹️و گوینده ای می گفت اگر شیعیان، برکات این قبر مطهر و این مزار شریف را می دانستند و درست درک میکردند، از بس خاک این اطراف را برای تبرک برمی داشتند شاید الآن اطراف صحن حضرت معصومه سلام الله عليها یک خندق شده بود! منتها ما آن طور که بایدوشاید معرفت نداریم که در کجا زندگی می کنیم و چه برکاتی «آناً فآناً»(لحظه به لحظه) نازل می شود.
۱۳۹۷/۰۴/۲۵
✅️ انوارِ او، عالم را تغذیه می کند
🔸️ما، به خصوص ما طلبه ها، تقریباً هر چه داريم از صدقه سر حضرت معصومه سلام الله عليها است. اگر کمی بيشتر دقت بکنيم اصل اين انقلاب و دستاوردهای انقلاب و عزتی که نصيب ملت ايران شد مديون حضرت معصومه سلام الله عليها است. اگر قبر حضرت اين جا نبود حوزه علميه اين جا تشکيل میشد؟! امامی در اين جا تربيت میشد؟! مراجع ديگر تربيت میشدند؟! یا اگر امام نبود آیا اين جريانات اتفاق میافتاد؟! اين پيروزی ها نصيب ما میشد؟! اين عزت نصيب جامعه اسلامی میشد؟!
🔸️اين علومی که از قم به همه دنيا منتشر میشود که متأسفانه خود ما ارزش اين کار را نمیدانيم درحالی که مثل منبع درخشان و نورافشانی است که با اين انوار علوم و معارف دارد عالم را تغذيه می کند، همه اين ها به برکت همين بارگاه حضرت معصومه سلام الله عليها است.
🔸️حالا اضافه کنيد که از آن وقتی که اين بارگاه به وجود آمده تا به حال، چه قدر مريض ها شفا پيدا کردند؟ چه قدر مشکلات حل شده؟ چه بلاهايی دفع شده؟ چه زلزله هايی بنا بوده واقع بشود و دفع شده؟ چه وباهايی بنا بوده بيايد و نيامده و چه و چه، چيزهايی که ما نمی دانيم. در روايات داريم که بلاهایی که به برکت اوليای خدا از جامعه اسلامی دفع میشود خيلی بيش از نعمت های ايجابی است که نصيب شان می شود.
🔸️همه اين ها به برکت اين بانو است که دختری از اين خاندان هست، يک دختر جوان مجرد که سن ايشان هم زير بيست سال بوده و ازدواج هم نکرده بودند. الآن هم با اراده و دعا و توجه و عنايت ايشان مشکلات عظيمی در عالم حل می شود که ما خبر نداريم.
۱۳۹۲/۰۲/۱۰
✅️ جا ندارد گدایی کنیم؟!
🔹️عنایات حضرت معصومه سلام الله عليها اختصاص به اهل قم ندارد. چنين گوهری اين جا هست با اين فضائلی که همه ما کمابيش اعتقاد داريم، حالا بعضی چيزها را شما می دانيد و من نمیدانم و چيزهايی را من شنيدم و شما نمی دانيد، ولی همه معتقديم که اينجا جايی است که حاجات مردم روا میشود، به برکت توسل به ایشان گناهانشان آمرزيده مي شود و بلاها دفع می شود.
🔹️چه کساني بيشتر مرهون و مديون اين بارگاه هستند؟ ما طلبه ها،که مجموع زندگی مان را مديون شان هستيم؛ چقدر ياد حضرت معصومه سلام الله عليها هستيم؟ چه قدر برای رفع حاجات مان میرويم به ایشان متوسل مي شويم؟ بله، وقتی که حاجتی، سرطانی یا يک بيماری لاعلاجی پيدا می شود آن وقت به ایشان متوسل مي شويم، آن هم حالا با يقين باشد يا نه چه عرض کنم، مراتب معرفت مختلف است اما برای حل مشکلات اجتماعی، دينی ، فرهنگی و خانوادگی مان و برای رفع مشکلاتی که برای بچه ها و جوان هايمان پيش بيني مي کنيم و نگرانش هستيم، جا ندارد که اين جا به حضرت معصومه سلام الله عليها متوسل بشويم و از ايشان بخواهيم که براي ما دعا کنند؟! آيا اين کار را مي کنيم؟!
🔹️این مسائل سرنوشت سازی که برای کشور ما و بلکه برای جامعه اسلامی اتفاق می افتد و موجش در کشورهای ديگر هم می تواند اثر بگذارد، این ها را به اندازه يک بيماری هم حساب نمی کنيم که خدمت حضرت معصومه سلام الله عليها برويم و از ايشان بخواهيم که بی بی جان! شما عنايت کنيد آن چه مرضی خدا هست اتفاق بيفتد، آن چه به نفع اسلام و مسلمين هست اتفاق بيفتد، هوس ها و دلخواه های ما کارها را خراب نکند. آیا اين کار را میکنيم؟! چه قدر میکنيم؟!
۱۳۹۲/۰۲/۱۰
#حضرت_معصومه
#دهه_کرامت
#ذره
🌌 @zarreeh | ذره
🔻 از آیت اللّٰه بهجت(ره) درباره
ادای حق حضرت فاطمه معصومه(س)
و اینکه چگونه ایشان را
از خود خشنود کنیم، سوال شد؛
ایشان در پاسخ فرمودند:
زیاد بگوید:
«اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فَاطِمَةَ الْمَعصُومَةَ
بِنْتِ مُوسَی بْنِ جَعفَرٍ علیهمالسلام»
#حضرت_معصومه
#ذره
🌌 @zarreeh | ذره
📣 تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه، سفرا و روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور:
✏️در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پختهی سیاسی قدیمی فلان کشور اینجوری گفت، اینجوری قضاوت کرد، آن یکی اینجوری گفت، اینجوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشممان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیهمان به اصول خودمان باشد.
✏️حکمت یعنی در همهی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبهشده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجالی و حسابنشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبهشده باشد.
✏️مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم میسازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم: «نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضیها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبهی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد. همان معنایی که ما در تقیه معنا کردیم ــ در بحث امامت، بنده مفصل راجع به تقیه صحبت کردم ــ تقیه یعنی وقتی شما در یک جایی دارید حرکت میکنید، به یک صخرهای میرسید که از آن عبور نمیتوانید، یک راهی پیدا کنید از کنار صخره و عبور کنید. انعطاف یعنی این. معنایش این نیست که ما از ادامهی راه پرهیز کردیم و عقبنشینی کردیم، نه. به جنگ صخره نرفتیم، انعطاف پیدا کردیم، توانستیم راه دیگری را پیدا کنیم.
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌌 @zarreeh | ذره
May 11
🔺برنامه زنده تلویزیونی کلمه
▫️کلمه سیام : میقات
▫️مهمان: استاد محمدتقی فیاضبخش
▫️میزبان: وحید یامینپور
🔻دوشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۲ - ساعت ۲۳
شبکه یک سیما
▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1