ذره بین🔍
💢 دلایل اصلی کاهش فرزند آوری در ایران 💢 ۱- گسترش اشتغال نامحدود بانوان. ۲- گسترش تحصیلات دانشگاهی
ایران خیلی خوبه بخاطر وفور نعمت. اما به شرط اینکه دولت رییسی پا را جای پای ترکیه نذاره و همه چیز را به اسم اینکه قاچاق میشه، گرون نکنه. البته شروع کرده به گرون کردن، کم کم کاری می کنند که مردم ایران هم مثل ترکیه برای سوار شدن به اتوبوس هم مالیات بدن. این موجودات عجیب و غریبی که به اسم کارشناسان اقتصادی در بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و کشاورزی و مالیات و دارایی نشستند، به سرعت دارند در همین مسیر ترکیه حرکت می کنند و رییسی بصورت جهادی(!!!) به سمت اقتصاد لیبرالی که در ترکیه و اروپا و آمریکا وجود داره، داره حرکت می کنه. سوق دادن اقتصاد به سمت آزاد سازی قیمت از زمان هاشمی رفسنجانی تحت عنوان تعدیل اقتصادی شروع شده و الان در دولت ِ مثلا محرومین تحت عنوان جراحی اقتصادی ادامه پیدا می کنه.
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
به بهانه کمتر از یک دههزارم جامعه که نیاز به تجارت و مراودات رسمی با کشورهای دیگر دارند و به تقلید از غرب یهودیزده شنبه برای کل جامعه تعطیل میکنند!
از این جماعت غربزده بعید نیست بخاطر هماهنگی با دنیااااا برای جابجایی شبوروز هم نسخه بپیچند! بالاخره اختلاف افق داریم با دنیا
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
وضعیت پوشش و حجاب در کنگره دندانپزشکی ایران مال تهران!
مدیران و حراست مجموعه ایرانمال واکنششون به این قانونشکنی چی بوده؟
🔻 پی نوشت ذره بین :
اگر این اتفاق در دولت روحانی افتاده بود، آقایون انقلابی شیش آتیشه حکم ارتدادش رو صادر می کردند. اما بی حجاب در دولت رییسی هیچ اشکالی ندارد و اگر کسی به رییسی انتقاد کنه، انگ می زنند که داری ناامیدی و یأس در جامعه ایجاد می کنه. دنیای سیاست دنیای بی پدر و مادریه.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
May 11
↯
نامه انتقادی مدیر حوزههای علمیه
به رئیس جمهور درباره وضعیت فعلی
نهضت ملی مسکن!
🏷 ... ذهنیت مردم در این طرح بر آن است که با مبالغی معادل حدود وام تخصیص یافته (۵۵۰ میلیون تومان) صاحب یک خانه تقریباً ۸۰ متری خواهند شد، اما با توجه به بررسیهای کارشناسی دقیق صورت گرفته (به شرح مستندات پیوست) برآورد ساخت یک واحد ۷۷ متری در بازه زمانی دو ساله، حداقل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خواهد بود. با کسر مبلغ وام (۵۵۰ میلیون تومان) آورده مردم یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان است. یعنی هر متقاضی ماهانه حدود ۴۸ میلیون تومان برای ساخت خانه باید پرداخت کند. مبرهن است که این مبلغ، از استعانت اکثر توده جامعه خارج و در عوض به سود دلالان و به تبع آن، افزایش قیمت افسارگسیخته مسکن در آینده خواهد بود.
◉ این در حالی است که اگر چنانچه با تغییر رویکرد آپارتمانی به ویلایی (یک یا دو طبقه) برای بیش از ۸۰ درصد شهرهای کشور (بر خلاف ۱۵ درصد فعلی) از سوی شورای عالی معماری و شهرسازی موافقت میشد، علاوه بر کاهش حدود ۵۰۰ میلیون تومانی هزینه ساخت (به شرح مستندات پیوست) امکان افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدیگری دولت و نیز ساخت تدریجی بنا فراهم میشد و شرایط برای خانهدار شدن مردم (به ویژه دهکهای پایین جامعه) تسهیل و تسریع میشد...
@Hawzeh_Qom
May 11
50.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صوت فخرالدین موسوی است که میگفت رهبر خواستار واکسیناسیون عمومی بودند و من می گفتم نه، آخرش من رو تهدید کرده به دادگاه
بشنوید
در این صوت، تمام تقصیرات به پای رهبر معظم انقلاب اسلامی نوشته شده است.
این صوت از ماندگارهای تاریخ ایران است.
سیام شهریورماه 1400 بود...
#امام_زمان_منتظر_بیداری_ماست
#روشنگری_های_حکیم_کهنسال
#طب_اسلامی
ستاد احیای طب اسلامی در کشور
🆘@TEB_ISLAMIGILAN5
🔰هوش مصنوعی، خطرناک همچون غنی سازی اورانیوم
🔸 تارنمای «الخلیج آنلاین» در گزارشی درباره خطرات هوش مصنوعی برای آینده بشریت نوشت، با وجود خدمات بسیاری که هوش مصنوعی به بشر ارائه می دهد، اما نگرانی ها درباره تاثیر هوش مصنوعی بر روی آینده بشر و شرایط کنونی آن هر روز بیشتر می شود. با پیشرفت گسترده هوش مصنوعی و ورود آن در بسیاری از عرصه ها به ویژه با پیدایش فناوری «چت جی پی تی» روبات ها توانسته اند همه ماموریت های مربوط به انسان را انجام دهند. به همین دلیل هشدارها نسبت به تاثیر ژرف هوش منصوعی بر روی فناوری ها افزایش یافته است.
در آخرین موارد یک هزار و 100 تن از پژوهشگران و کارشناسان از جمله «ایلان ماسک» میلیارد آمریکایی نسبت به استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی هشدار داده اند و گفته اند هوش مصنوعی پیشرفته می تواند تغییرات گسترده ای را در زندگی عادی بشر به وجود آورد. آنها هشدار داده اند آزمایشگاه های هوش مصنوعی از کنترل خارج شده اند.
«ویلیام هیگ» وزیر امور خارجه سابق انگلستان در این زمینه در گزارشی برای روزنامه «تایمز انگلیس» نوشت جهانیان باید سرعت تحولات مربوط به هوش مصنوعی را دنبال می کنند. فناوری چت جی پی تی اکنون شبیه اندیشه غنی سازی اورانیوم است که آغازگر رقابت هسته ای بوده است. آنچه اکنون در نتیجه تنش میان آمریکا و چین و روسیه برای توسعه هوش مصنوعی در جریان است خطری برای بشریت است.
وی افزود هوش مصنوعی جنگ و ژئوپلتیک و بسیار از شغل ها را تغییر خواهد داد و آغازگر عصر جدیدی می شود که در آن انسان ها اندیشه های خود را با ربات ها ادغام می کنند. همزیستی با این تغییرات گسترده برای جوامع و نظام های سیاسی چالش بزرگی خواهد بود.
پیش از این «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل هشدار داده بود که پیشرفت اخیر در زمینه هوش مصنوعی تهدیدی جدی برای حقوق بشر است و در نتیجه آن کرامت انسان و همه حقوق بشر در خطر است.
«عصام الجوهری» کارشناس دیجیتال و استاد مدیریت سیستم های اطلاعاتی در گفت و گو با تارنمای الخلیج آنلاین با اشاره به اجتناب ناپذیر بودن توسعه یک چارچوب اخلاقی برای فناوری هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری برای انسان ارزش زیادی دارد، اما به عنوان یک برنامه، خطری قریب الوقوع است که احتمال دارد اعتبار بسیاری از چیزها را تضعیف کند.
هوش مصنوعی به نحو قابل توجهی گسترش یافته است، به ویژه می توان از «چت جی پی تی» نام برد که همراه با برنامه های کاربردی برای تجزیه و تحلیل داده ها و رفتار کاربران به کار برده می شود که موضوعی خطرناک است. استنباط رفتارها یا خواستههای آینده انسانها با تجزیه و تحلیل دادههای کنونی یکی از بزرگترین خطرات هوش مصنوعی است.
با این وجود هوش مصنوعی در بسیاری از کارهایی که انسان قادر به انجام آنها نیست، مانند برخی از جراحیهای انجام شده توسط رباتها یا دسترسی به برخی مکان ها به جای انسان بسیار سودمند هستند. از این رو، نیاز به تعیین چارچوب اخلاقی و سقفی برای کاربردهای هوش مصنوعی احساس می شود تا نتواند بشریت را به ورطه نابودی بکشاند.
www.tahririeh.com/news/24976/
🌐 دفتر آیت الله تبریزیان
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷