هدایت شده از صدای حوزه 📣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😠مسئول بولتنی، رانتی، سفارشی و بدون تحلیل یعنی کسیکه در یک موضوع دو موضع متناقض میگیرد
🤔آقای ذوالنوری اردیبهشت ۱۳۹۷:
برجام را آتش میزنیم
😳آقای ذوالنوری آذر۱۴۰۰:
اراده ما احیای برجام است.
🤔البته آقای ذوالنوری نمیگوید که منظور از «ما» چه کسانی هستند؟!!!
❇️اما «ما» به شما میگوییم
پدرخواندهها و سران قبیله #اصولگرایان_نااهل و #محافظهکاران
که در پشت قبیله اصلاحطلب و لیبرالها مخفی میشوند؛
همانهایی که در مجلس نهم اصولگرایی، برجام نافرجام #خسارت_محض را بر نظام اسلامی تحمیل کردند!
⚠️قاتل نیروهای حزباللهی و اصلیترین عامل مشکلات فرهنگی اقتصادی سیاسی امروز میباشند!⚠️
#نجات_تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به مخالفان مصوبه افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی
🔻 به دنبال واکنشهای رسانهای پیرامون مصوبه شورای ستاد راهبری، با موضوع سرانه پزشک موارد زیر جهت شفافسازی موضوع و تنویر افکار عمومی ارائه میشود:
۱.در پاسخ به ادعای غیرکارشناسی بودن مصوبه، به اطلاع نخبگان، ذینفعان و عموم جامعه میرساند، مطابق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرانه پزشک در کشور ۱۷.۸ پزشک در ۱۰۰۰۰ نفر است.
🔸 با حذف پزشکان غیرفعال در حوزه درمان این عدد به ۱۱.۸ کاهش پیدا میکند. وضعیت ایران در این شاخص در مقایسه با کشورهای عضو گروه ۲۰ حتی با در نظر گرفتن سرانه ۱۷.۸ در بین ۴ کشور آخر است.
🔹 در کشورهای با نظام سلامت پیشرفته سرانه پزشکان بین ۳۰ الی ۵۰ پزشک در هر ۱۰۰۰۰ نفر است. بنابراین اگر طی ۵ سال آینده افزایش سالیانه ۳۰۰۰ نفری در پذیرش داشته باشیم ۱۸ سال طول خواهد کشید تا سرانه پزشک در کشور به حد نظام سلامت کشورهای پیشرفته برسد.
۲.این شورا همانگونه که به کمبود پزشک معتقد است، توزیع نامتوازن پزشک را نیز یک چالش در نظام سلامت میداند. بدیهی است افزایش ظرفیت حتی با فرض توزیع کنونی، میتواند تا حدودی مشکل کمبود امکانات در مناطق کمتر برخوردار را پوشش دهد.
🔹 علاوه بر مقایسه تطبیقی سرانه پزشک در کشور و سرانه پزشک در کشورهای با نظام سلامت توسعهیافته و لزوم کاهش این فاصله، توجه به پیری جمعیت در دو دهه آینده، مهاجرت پزشکان ناشی از همهگیری کرونا و همچنین توسعه ظرفیت توریسم سلامت، نیاز به پزشک را در کشور دو چندان میکند.
۳.افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی خواسته منطقی نخبگان و دلسوزان کشور است. ظرفیت محدود پذیرش رشته پزشکی، علاوه بر عدم پوشش نیاز کشور، باعث سرخوردگی قشر وسیعی از نخبگان شرکتکننده در کنکور سراسری علوم تجربی شده است. در سال ۱۴۰۰ کمتر از ۲ درصد در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شدهاند.
۴.شورای عالی انقلاب فرهنگی محافظت لازم جهت جلوگیری از توسعه ظرفیت بیش از حد نیاز و مواجه شدن با مازاد پزشک در آینده را داشته است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ اختلاف بین بیمه و نظام پزشکی درمورد تعرفهها؛ حکایتی که هرسال فقط جیب مردم را خالی میکند
🔻 رئیس کل نظام پزشکی با اشاره به اینکه درمورد تعرفهها جزء به جزء پیشنهادات سازمان را به شورای عالی بیمه ارائه دادیم؛ گفت: نظر سازمان برای سال ۱۴۰۱ میانگین ۵۰ درصد افزایش تعرفهها است.
👤 دکتر رئیسزاده با بیان اینکه نظرکارشناسی نظام پزشکی درمورد عدد تعرفه برای سال آینده در شورای عالی بیمه مطرح شد، اظهارکرد: البته ترکیب شورای عالی بیمه سلامت در حال حاضر غیرقانونی است و باید تغییر نموده و مجدد به مجلس ارائه شود و چون عددی که مطرح شد خیلی با حد انتظار سازمان نظام پزشکی و همکاران فاصله داشت، مصوبه را امضا نکردیم.
🔸 وی در ادامه گفت: نسبت به عدد اعلامشده تعرفه از سوی شورای عالی بیمه اعتراض داشته و پیگیر هستیم که اصلاح شود زیرا اطمینان داریم آسیب جدی ایننوع تعیین تعرفه به مردم خواهد رسید و ما در وهله اول مدافع سلامت مردم هستیم و میخواهیم یک خدمات واقعی متناسب با اوضاع اقتصادی جامعه به مردم ارائه شود.
💡 این گزارهها درحالی بیان شده است که روز قبل از آن،دبیر شورای عالی بیمه سلامت، سید سجاد رضوی، اظهار کرده بود: طی سال گذشته سه بار افزایش تعرفه داشتیم و جزء فنی و هتلینگ نیز در بخش خصوصی ۹۰ درصد افزایش داشت که این مهم در بخش دولتی وجود نداشت.
🔹 وی با بیان اینکه فرمول تعرفه سال بعد و پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه متفاوت است، اذعان کرد: پیشنهاد ما این است که حقوق و دستمزد تابع قوانین کشوری باشد و درنهایت اگر وزن تورم را با حقوق محاسبه کنیم عددی بین ۲۸ تا ۳۰ درصد خواهد شد که اختلاف با نظر نظام پزشکی دارد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
ناصر نقویان : آیا در این مملکت بهتر از رئیسی نداشتیم ؟
جناب نقویان! "بهتر" برای جیب شما و اطرافیانتان یا برای مردم؟
برای شما چرا ! بهتر هم داشتیم و آن روحانی بود که خطیب محبوبش خودت بودی و هشت سال مدح او را گفتی
ظاهرا جدی جدی رئیسی لال شفا میدهد ...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ تعارض منافع به روایت تصویر
🔹نمایندگان سیستان و بلوچستان: در استان سیستان و بلوچستان به شدت با کمبود پزشک مواجه هستیم.
🔸دکتر شهریاری، پزشک متخصص و نماینده زاهدان و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش ظرفیت پزشکی از دستور کار خارج شود!
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
هدایت شده از فانوس شب ( اخبار آخرالزمان)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور می شود که شما سه دوز #واکسن تزریق کردید سه عدد هم #ماسک زدید آنوقت از واکسن نزده ها می ترسید!!!
#دکتر_مرتضی_عبداللهی متخصصه؟ 🤔
فقط کافیه "فکر" کنید
💡@FANUSESHAB
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 علت #فرونشست_زمین در اصفهان چیست؟
🔹یکی از مصائب و تهدیدهای امروز #اصفهان و برخی استان های دیگر، فرونشستهای عجیبی است که آینده این استانها را جداً تهدید میکند. فرونشست هایی که از بیابان ها شروع و کم کم به اتوبان ها و شهرها می رسد. دلیل این فرونشست ها چیست و چه باید کرد؟
🔸طبق آمارها و پیش بینی ها، ادامه این روند تا دو دهه دیگر، این استان ها را با خطر جدی مواجه خواهد کرد و چنانچه چاره ای اندیشیده نشود چه بسا به خالی شدن سکنه در خیلی از مناطق هم بیانجامد. متأسفانه هنوز ریشه های این تهدیدها از سوی مدیران ارشد و میانی نظام دیده نمی شود.
🔹دو سوم مناطق ایران خشک، نیمه خشک و بیابانی است و اغلب مراکز جمعیتی کشور بعلت توسعه نامتوازن در این مناطق ساکن شده اند. تأمین آب شرب، بهداشتی، کشاورزی، صنعتی و زیست محیطی این مناطق بسته به منابع آبی سطحی و زیرزمینی است. عموم کارشناسان حوزه مهندسی آب معتقدند علت این فرونشستها، استخراج بی رویه منابع زیر زمینی من جمله نفت، آب، گاز و ... است.
1⃣ توسعه کشاورزی: اصفهان رتبه اول تولیدات کشاورزی در کشور؛ برداشت افراطی آب از سفره های زیرزمینی برای توسعه کشاورزی و صنایع سنگین آببر در استان اصفهان طی سه چهار دهه اخیر، اصلی ترین دلیل این فرونشست هاست. اراضی کشاورزی استان اصفهان حدود 563000 هکتار هست که تولیدات کشاورزی این استان نسبت به قبل از انقلاب تقریباً 4 برابر شده است!
🔹به نقل از بابک ابراهیمی معاون آب منطقه ای اصفهان، فقط در بالادست سد زاینده رود، طیه سه چهار دهه اخیر، مجموع زمین های زراعی کشاورزی از 30 هزار هکتار به بالای صدهزار هکتار رسیده است که به حداقل 700 میلیون متر مکعب آب نیازمند است!
2⃣ ایجاد صنایع سنگین آب بر؛ اصفهان رتبه نخست صنایع فولاد کشور است. مصیبت دیگری است که طی سه دهه اخیر بلای جان منابع آبی شده. این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته، صنایع سنگین آب بر را در مناطق پرآب و نزدیک دریاها ایجاد می کنند! 20 درصد ظرفیت فولاد کشور متعلق به اصفهان است! به گفته مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان، این شرکت رتبه دهم تولیدکنندگان فولاد جهان را دارد.
🔹استان اصفهان با اینکه طی 52 سال اخیر کمبارشتر از 24 استان کشور بوده، اما بیشترین و بالاترین بارگذاری صنایع، سرمایهگذاری داخلی و خارجی در این استان انجام شده است. بررسیها نشان میدهد در میزان بارندگی سالانه این استان در رتبه 25 بین 31 استان است اما این استان رتبه سوم را در دارا بودن واحدهای معدنی و فولادی (صنایعآببر) دارد
3⃣ توسعه فضای سبز بی رویه: استاندارد بین المللی سرانه فضای سبز، بین 20 تا 25 متر مربع است؛ میانگین کشوری 12 متر مربع، تهران 16 متر مربع، خوزستان 7 متر مربع و سرانه فضای سبز اصفهان 29 متر مربع است. مدیران اصفهان بدون توجه به کمبود آب به صورت افراطی فضای سبز را توسعه داده اند.
4⃣ چاه های مجازی و غیرمجاز: حدود ۴۳ هزار حلقه چاه مجاز در استان اصفهان وجود دارد. تعداد چاههای غیرمجاز هم تقریباً 10 هزار حلقه برآورد می شود. بجز چاه های غیرمجاز، به گزارش مدیرعامل شرکت آب منطقهای اصفهان بیشترین برداشت غیرمجاز آب در اصفهان توسط چاههای مجاز انجام میشود!
🔹پروژه های انتقال آب که به گزارش رسمی وزارت نیرو سالانه بیش از یک میلیارد و 300 میلیون متر مکعب (و به روایت منابع معتبر غیر از وزارت نیرو حدود 5 میلیارد مترمکعب) آب را از سرشاخه های کارون به اصفهان منتقل می کنند هم نتوانسته اند شکم این توسعه غیرعادلانه و غیرمنطقی را سیر کنند و این بزرگترین ظلم در وهله اول به مردم شریف اصفهان است سپس کل ملت ایران.
🔸بخشی از کشاورزان خرده پا در اصفهان که تنها راه معیشت شان کشاورزی است و بخشی از مردم شریف اصفهان که این روزها تصاویر فرونشست زمین آنان را ناراحت و نگران کرده، به صحنه آمده و اعتراضات خود را اعلام نمودند و با حمایت نظام، دولت، وزارت نیرو و دستگاه های امنیتی و انتظامی و صداوسیما هم نیز همراه بوده است.
🔹اما عموم مردم عزیز ما باید ریشه این مشکلات را به خوبی و به درستی بشناسند و اعتراضات خود را متوجه مدیران توسعه طلب خود اصفهان و وزارت نیرو و دولت ها نمایند. امروز صنایع فولاد بلای جانِ اصفهان شده؛ توسعه بی رویه کشاورزی آن هم سنتی و به روش غرقابی این استان را با خطر فرونشست مواجه ساخته است.
🔸67 سال انتقال افراطی آب به این استان نیز خطایی تاریخی بوده که از قبل از انقلاب شروع و در دهه 70 و 80 به اوج رسیده و نتیجه ای جز نابودی پایین دست و جلگه خوزستان در پی نداشته است! ادامه این سیاست غلط، قطعاً منافع ملی و امنیت ملی را به پای مافیای آب و #مافیای_فولاد قربانی خواهد کرد و امنیت ملی و تمامیت ارضی ایران را با خطرات جدی مواجه خواهد ساخت.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 توسعه فولاد مبارکه ادامه دارد!
🔻خبر #فوری؛ به نقل از منابع موثق، همین حالا که ملت درگیر مشکلات بیآبی هستند و بخشی از کشاورزان و مردم عزیز استانهای #اصفهان و چهارمحالوبختیاری نیز تجمعاتی داشتهاند و چندین استان دچار #تنش_آبی هستند، طرح توسعه #فولاد_مبارکه #اصفهان مناقصهاش در کمال آرامش برگزار شده و تا دیماه پاکت ها هم باز میشوند به ارزش یک میلیارد یورو!
🔻ظاهراً بناست کنسرسیومی از #ایمیدرو، #کیسون و .. توسعه فاز بعدی فولاد مبارکه را انجام دهند!
🔻نه انتقادات مردم و مطالبهگران تاثیری داشته و نه دستگاههای نظارتی توان و جسارت و ارادهای برای جلوگیری از توسعه فولاد دارند. سیاست سه چهار دهه اخیر توسعه فولاد در اصفهان، یزد و کرمان در حالیکه منابع آبی ندارند همچنان ادامه دارد و دولتها هم فقط مجری این سیاست هستند!
🔹اصفهان رتبه نخست صنایع فولاد کشور است. مصیبت دیگری است که طی سه دهه اخیر بلای جان منابع آبی شده. این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته، صنایع سنگین آب بر را در مناطق پرآب و نزدیک دریاها ایجاد می کنند! 20 درصد ظرفیت فولاد کشور متعلق به اصفهان است! به گفته مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان، این شرکت رتبه دهم تولیدکنندگان فولاد جهان را دارد.
🔹استان اصفهان با اینکه طی 52 سال اخیر کمبارشتر از 24 استان کشور بوده، اما بیشترین و بالاترین بارگذاری صنایع، سرمایهگذاری داخلی و خارجی در این استان انجام شده است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از معمارقلوب (مرحوم کربلایی مهدی ابوالحسنی ره)
✍️ حجةالاسلام شیخ علی بهجت نقل میکند که:
پدرم با استاد شروع نکرد بلکه با استاد تمام کرد.
یافته ی پدرم این بود،میفرمود:
👌 «ترک معصیت به دقت و نماز اول وقت، کافی است تا انسان به بالاترین مقامی که برای او امکان دارد برسد.»
به همین سادگی و از بس این ساده است، کسی باور نمیکند.
✍️ پدرم آیة الله بهجت می فرمود :
آقای قاضی در اواخر عمر به این نتیجه رسید و گفت :
👌 «ترک معصیت و نماز اول وقت برای رسیدن به مقامات عالیه کافی است.»
پدرم می فرمود :
🌿 من این نظریه استاد را جرأت نکردم برای هم کلاسیهای خودم نقل کنم؛ به دلیل اینکه با برنامههای سی چهل ساله استاد منافات داشت. چیزی نگفتم تا اینکه حرف خود به خود پراکنده شد و من نیز گفتم :
☘️ بله من این موضوع را از ایشان شنیدم. دوبار هم شنیدم. پدرم خودشان نیز از همین راه رفته بود.
🔹 کانال معمار قلوب (مرحوم کربلایی مهدی ابوالحسنی ره )
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌ایتا :
eitaa.com/M_M_ABOlHASANI
هدایت شده از محرمانه
📍نفت در برابر آب!
@secret_file
چهارمحال و بختیاریها میگویند: آب حق ماست چون سرچشمه رودخانهها از کوههای چهارمحال و بختیاری جاری میشود!
اصفهانیها میگویند:
ما خودمان آب نیاز داریم، لذا آب نباید به یزد برود!
سئوال مهم: آیا اهالی چهارمحال و بختیاری و اصفهانیها این منطق را میپذیرند که چون چاههای نفت در خوزستان است، پس نباید از منافع نفت استخراج شده از منطقه نفتخیز، بهرهمند شوند؟!
مشکل آنجاست که:
وقتی مدیران تصمیم گیرنده در سطح ملی از استان اصفهانی بودند، صنایع آببر را از نقاط دیگر به اصفهان منتقل کردند. مثل فولاد مبارکه که قرار بود در بندرعباس و کنار دریا ساخته شود و آن را به اصفهان منتقل کردند.
و یزدیها وقتی در قدرت بودند تصمیم گرفتند که آب را از اصفهان به یزد ببرند.
حسن روحانی چونکخودش اهل سمنان بود تصمیم گرفت آب دریای خزر را به سمنان ببرد.
موسوی لاری که وزیر کشور شد با اعمال نفوذ، پالایشگاهی را که قرار بود در نقطه دیگری ساخته شود به لار برد.
آقای میرزاده که رئیس سازمان برنامه و بودجه شد تصمیم گرفت در وسط منطقه خشک و دور از ساحل سیرجان منطقه آزاد ایجاد کند!
و برخیها هم چنین نکردند و تصمیم گرفتند برای خود و خانوادهشان مالاندوزی کنند و انتشار لیست اموالشان را ممنوع کرده و حتی برای انتشاردهندگان آن مجازات تعیین کردند.
هرچند علاقه به.موطن نشانه ایمان است، "حب الوطن من الایمان"، اما قومگرایی ملاک جاهلیت است. و منافع ملی بر منافع قومی و قومگرایی ارجحیت دارد.
برای اینکه یکپارچگی ایران مستحکمتر شود، باید نگاه و عمل همگان بر اساس منافع ملی و عدالت اسلامی استوار گردد.
اگر مسئولی نگاه قومگرایانه نداشته باشد، متاسفانه مور انتقاد اهالی مردم منطقه خود نیز قرار میگیرد.
در بسیاری از انتخاباتها، قومگرایی بر شایستهگزینی رجحان مییابد.
از ماست که بر ماست
مبحث تعارض منافع را باید به امور منطقهای و قومیتگرایانه هم تعمیم داد
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید