🚨 تصادف سرویس دانش آموزان در جنوب تهران/ اعزام ۵ مصدوم به #بیمارستان
سخنگوی #اورژانس:
🔹 در این حادثه یک دستگاه ون و نیسان در محل #خزانه بخارایی خروجی ترمینال جنوب تصادف کرده بودند.
🔹 در این #حادثه ۲ دستگاه آمبولانسی اعزام ۵ نفر به بیمارستان انتقال یافتند که همه آنان آقا در بازه سنی ۱۳ تا ۱۵ سال و یک نفر با سن ۴۵ سال است که به بیمارستان بهارلو و شهدای هفتتیر منتقل شدند.
@zarrhbin
چالش مواد مخدر با حضور فرماندار ومعاون ایشان، ریاست مرکز بهداشت، ریاست سازمان تبلیعات اسلامی ودادستان محترم اردکان برگزارشد/
شهروندنوشت:
شنیده شده یکی از اقایان حاضر در جلسه که سابقه طولانی ریاست دارد پیشنهاد داده که باید افراد معتاد را 70 ضربه شلاق بزنند که با واکنش برخی دیگر از اعضا همراه شده است.
مشخص نیست که این عدد 70 ضربه از کجا و بر اساس کدام فرمول عقلی یا مذهبی یا ... بدست آمده است اما در قرن 21 و درحالیکه مشخص شده اعتیاد یک بیماری است اینگونه اظهارنظر خیلی جالب ...
شاید کهولت سن علت این اظهار نظرباشد
@zarrhbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فرق بین حمله قلبی، سکته مغزی یا ایست قلبی در چیست؟👆
این گیف رو ببینید، شاید روزی بتونید جان انسانی رو نجات بدین👌
@zarrhbin
🔻واریز سود سهام عدالت روستائیان و عشایر سراسر کشور تا پایان هفته
معاون سازمان خصوصیسازی:
🔹در این مرحله حدود 13 میلیون نفر از مشمولان سود سهام عدالت خود را دریافت خواهند کرد که این میزان سود در مجموع به مبلغ 1100 میلیارد تومان بالغ خواهد شد.
🔹سود سهام عدالت اقشار دیگر مشمولان سهام عدالت از جمله کارگران فصلی و ساختمانی، و سایر مشمولان نیز به صورت تدریجی و تا پایان سال به حساب آنها واریز خواهد شد.
@zarrhbin
ذرهبین درشهر
❌❌❌ جستاری بر حکمروایی شهری در اداره شهرها ✍️#دکتر_ابوالفضل_رزم_آور پژوهشگر برنامه ریزی شهری و ن
جستاری بر حکمروایی شهری در اداره شهرها
بخش اول:
نقدی بر مصاحبه اخیر دکتر"جمالی نژاد" معاونت عمرانی و توسعه شهرها و روستاهای وزارت کشور
مصاحبه اخیر جناب عالی در مورد مسائل و مشکلات شهرها و روستاهای ایران اگر چه برای عده کثیری از مدیران شهری بدیع می باشد ،ولی همانطورکه خود نیز بدان واقفید حدودچهاردهه است که شهرهای کشورهای توسعه یافته یادرحال توسعه نوع جدیدی از اداره شهرها را تجربه میکنند که از آن به حکمروایی شهری نام برده می شود!
کما اینکه تعریف شهرها هم از یک محیط فیزیکی متشکل از ساختمان و خیابان و چند پارک و انسانهای داخل آن به یک موجودی زنده متکثر تغییر یافته است.
این جانب بعنوان کارشناس که هم بلحاظ تجربی بدلیل عضویت در شوراهای شهر و هم بلحاظ علمی که از دانش جدید مدیریت و برنامه ریزی شهری ذره ای درکلاسهای دانشگاه آموخته ام، با برخی مسائل و مشکلات شهرها واقفم که اهم ان بر می شمارم و در ادامه راهکارهایی برای آن بعرض می رسانم.
ساختار شوراها:
اکنون که دو دهه از فعالیت شوراها سپری می کنیم، دیگر می شود انگشت بر نقاط ضعف و قوت برآن نهاد.
شوراهایی که نه شوراهای شهرندونه شوراهای شهرداری !!!!
بلکه یک ابزار محللی هستند تا حاکمیت هر وقت خواست اراده خودرا بر شهرها حاکم نماید از این وسیله بهره برد. شوراها نباید خروسی باشند که هم در عزا بکشند و هم در عروسی!
فلذا پیشنهاد می شود؛
1-لازم است در حیطه وظایف شوراها بازنگری کلی بعمل آیدتا از شوراهای بی اختیار به شوراهای صاحب اختیارو پاسخگو و تاثیرگذار در شهر تغییر یابند.
2- عضویت در شورا شغل محسوب شود، بطوریکه در پایان دوره این شغل براحتی منفصل شود.
3-آموزش مداوم و مستمر برای یکایک اعضای شوراها!
4- ارتقای طول عمر شورا از 4 سال به شش سال بطوریکه در هر سه سال نصف اعضای شورا از طریق ساز و کارهای تعریف شده قابل تعویض باشند.در این زمینه لازم است سازو کاری علمی ، هم برای انتخاب شوندگان و هم برای انتخاب کنندگان اندیشیده شود.
5-کاندیداتوری برای عضویت در شوراها را سخت گیرانه ترکنیم . اجازه ندهیم هرکسی یکی شناسنامه دست بگیرد و برود ثبت نام نماید. به سمن های فعال در زمینه امور شهری برای معرفی کاندیداهای شوراها امتیاز خاصی اعطا نماییم.
6- برنامه محور کردن شوراها
بخش شهرداری و شهردار:
از شروع بکار شوراها ، متاسفانه شهرداران امنیت مدیریتی خود را از دست داده اند . به محض ایجاد کوچکترین اختلاف بین شورا و شهردار ، این شهردار است که باید بار و بندیل خودرا جمع کند و برود!!!
فلذا پیشنهاد می شود؛
👈انتخاب شهرداران را توسط شوراها از حداکثر نسبی به حداکثر مطلق تغییر دهیم و استیضاح اونها هم به رای چهارپنجم اعضا منوط نماییم.
👈مجموعه اداری شهرداریها ، یک مجموعه بسیار فشل و ناکارآمد و غیر متخصص می باشد. لازم است مدیریتی اعمال شود تا بازآفرینی نیروی انسانی بوسیله آموزش مستمر صورت پذیرد.
👈تدابیری اعمال شود تا هرچه زودتر برونسپاری امور طی یک سازو کار قانونی صورت پذیرد.
دیجیتالی نمودن امور مردم با شهرداری ها.
ادامه دارد....
✍ابوالفضل رزم آور-پژوهشگردکتری برنامه ریزی شهری
@zarrhbin
ذرهبین درشهر
به اطلاع همشهریان عزیز میرساند #دکتر_اکبریان دیگر در اردکان طبابت نمی کنند و کلا به #یزد نقل مکان کر
همانطور که مستحضر هستید اقای دکتراکبریان پس ازچند دهه طبابت در اردکان وبوجود امدن کسالت وپاره ای مسائل وزحماتی که ایشان برای درمان این شهر کشیدن از اردکان نقل مکان کرده وبه یزد میرود
بجاست که مسئولین شهر یه تقدیر وتشکر به هر نحوی بایک مصاحبه، همایش و...از ایشان وهم اقای هاتفی منشی بزرگواری که عمری رو دراین راه گذاشتن انجام دهند.
منتظر میمانیم تا ببینیم مدیریت شبکه بهداشت ودرمان قدردان زحمات این بزرگواران خواهد بود
باتشکر
@zarrhbin
ذرهبین درشهر
#مجتبی_مجدیان_اردکانی که برای ارائه برنامه های خودبرای تصدی پست شهرداری اردکان دعوت شده بود؛پس از ان
📌همان طور که مستحضرید پس از انتخاب شهردار اردکان از ریاست شورا درخواست شده بود تا برنامه های شهردار منتخب شورا و برنامه های دیگر نامزدهای تصدی پست شهرداری که در شورا ارائه کرده بودند انتشار دهند که متاسفانه تاکنون شورا از انتشار آنها امتناع کرده است.
🗳یکی از این نامزدها، آقای
#مجتبی_مجدیان_اردکانی که برای ارائه برنامههای خود برای تصدی پست شهرداری اردکان دعوت شده بود؛ پس از انتخاب اباذر عفوری بارجین برنامههای خود را در شبکههای اجتماعی برای شفافیت بیشتر چنین منتشر کرد؛
👇👇👇👇
🔸ماراتن انتخاب شهردار اردکان بالاخره پس از کش و قوسهای فراوان به پایان رسید و سرانجام آقای اباذر غفوری به عنوان شهردار اردکان انتخاب گردید که به نوبه خودم به ایشان تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت دارم. بنده هم افتخار این را داشتم که به عنوان یکی از گزینههای تصدی سمت شهرداری و با دعوت شورای محترم، برنامه های خود را ارائه دادم ولی این برنامهها نتوانست حایز اکثریت آرا گردد. در این پست به دور از هرگونه هیاهو و بازیهای سیاسی، برنامههای خود را برای همشهریان عزیزم ارائه خواهم داد تا دغدغههای اصلی ام برای شهری که لایق بهترینهاست مشخص گردد. برای من همیشه و همه جا، در هر پست و سمتی و شغلی که بودهام خدمت به وطنم بالاترین جایگاه را داشته و خواهد داشت:
👈اهم برنامهها:
◀️ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار برای شهرداری به منظور انجام هر چه بهتر وظایف این ارگان
◀️سرمایهگذاری در بخش گردشگری و توریسم
◀️سرمایه گذاری در حوزه انرژیهای پاک و بازیافت پسماند به منظور ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری و نیز کاهش آلودگیهای زیست محیطی در شهر
◀️گسترش عدالت شهری و آشنایی شهروندان با حقوق خود
❕⭕️شفاف سازی فعالیتهای شهرداری
◀️ارتباط مستمر با رسانهها
◀️تقویت بنیان خانواده به عنوان پایه اساسی هر اجتماع از طریق برنامههای فرهنگی و شهروندمحور
◀️تغییر الگوهای شهر از خودرو محور به سمت شهر انسان محور
◀️مشارکت شهروندان در امور مختلف
◀️فعالیتهای فرهنگی و نیز زیباسازی به منظور شادابی شهر و شهروندان
◀️ایجاد زیرساخت های لازم برای شهر سالم مانند زیرساختهای لازم برای دوچرخهسواری، پیادهروی و ورزش همگانی و نیز فرهنگ سازی سلامت
◀️تشکیل کمیتههای مختلف و اتاق فکر با استفاده از اقشار مختلف شهروندان
◀️اصلاح ناوگان حمل و نقل شهری برای کاهش ترافیک و آلودگیهای زیست محیطی
✅همچنان آماده دریافت وانتشار برنامه های دیگر نامزدها و حتی برنامه های آقای اباذر غفوری شهردار منتخب شورای شهر هستیم .
@zarrhbin
این نوع سرقت ماشین معمولا در پارکینگ های خلوت اتفاق می افته و خیلی ساده است:
دزد ،یک بطری پلاستیکی اینجوری بین تایرو گلگیر میذاره.وقتیکه صاحب ماشین میاد و شروع به حرکت می کنه، صدای بلند و وحشتناکی به خاطر بطری بلند میشه.
وقتی این اتفاق می افته، راننده معمولا از ماشین خارج می شه تا بررسی کنه که چه اتفاقی افتاده. این لحظه ایه که سرقت اتفاق می افته، چون رانندگان به ندرت موتورو خاموش می کنن و کلید ها و اشیاء با ارزششون هم که توی ماشین هست دیگه...
@zarrhbin
❇️ اعتماد و تضمین سرمایه گذاری و خرید بیمه های عمر و تامین آتیه :
⁉️اگر حکومت تغییر کرد چه کسی جوابگوی سرمایه های بیمه های عمر خواهد بود❓
✍🏻هفت رکن اساس ملی داریم که حتی در صورت تغییر حکومت بدون هیچ تغییری به کار خود ادامه میدهند که بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران یکی از آنهاست(ثبت احوال،ثبت اسناد و.....از این جمله اند)مثلا کسی که چندسال سابقه بیمه تامین اجتماعی در زمان حکومت شاهنشاهی داشته هم اکنون قابل پیگیری و استفاده است.
⁉️اگر اختلاس یا ورشکستگی درشرکتهای بیمه رخ دهد چه کسی جوابگو خواهد بود❓
✍🏻طبق ماده 44 قانون تاسیس بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،چنانچه برای هرشرکت بیمه ای اتفاقی مثل ورشکستگی رخ دهد بیمه مرکزی که مهمترین وظیفه اش حمایت از حقوق بیمه گذاران نزد شرکتهای بیمه است به طور کامل جوابگوی خسارت بیمه گذاران خواهد بود.
⁉️بیمه مرکزی با چه منابع مالی توان پرداخت خسارت شرکتهای بیمه را دارد❓
✍🏻طبق ماده 60 و ماده 71 قانون تاسیس بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،شرکتهای بیمه جهت تاسیس بایستی اموال زیادی اعم از منقول و غیر منقول نزد بیمه مرکزی جهت ضمانت سپرده نمایند،همچنین در طول فعالیت خود بابت بیمه های عمر بایستی 50 درصد دریافتیهای خود را مکررا به سپرده اولیه شان نزد بیمه مرکزی اضافه نمایند.لذا در طول زمان مرتب برمیزان این سپرده افزوده میشود و چنانچه اتفاقی برایشان رخ دهد بیمه مرکزی از محل همین سپرده ها جوابگوی بیمه گذاران خواهد بود.
⁉️بیمه گذاران بیمه های عمر چگونه خیالشان از بابت کافی بودن این سپرده ها نزد بیمه مرکزی جهت جبران خسارتهایشان راحت باشد❓
✍🏻طبق ماده 32 قانون بیمه،اگر برای شرکتهای بیمه اتفاقی مثل ورشکستگی رخ دهد از بین تمامی طلبکاران بیمه گذاران بیمه های عمر در اولویت پرداخت خسارت از سوی بیمه مرکزی هستند و بعد از آنها بیمه گذاران سایر حوزه ها مثل شخص ثالث و.......وبعد از تمامی آنها نوبت به طلبکاران پروژه های سرمایه گذاری شده از سوی شرکت بیمه خواهد رسید.
#نمایندگی_طاهری اردکانی
09162618065
💚هرشب _یک حدیث💚
💕 كسى كه #آخرت همّ و غم او باشد، خداوند دلش را بى نياز مى گرداند و پريشانى اش را رفع می کند و دنيا، بر خلاف میل او، به او روى مى آورد. 🌍
👈 و كسى كه #دنیا همّ و غم او باشد، خداوند فقر را در پيش چشمانش قرار مى دهد و ذهنش را آشفته مى کند و از دنيا جز همان كه برايش مقدّر شده است، نصيب او نمى شود.
💎 پیامبر مهربانیها (ص) 🍃
📗 كنز العمّال: ج 3، ص 205 🍃
👉 @zarrhbin
❤️نیایش شبانه❤️
خدایا به دشمنانمان خوشیهای بزرگ عطا کن
تا دست بردارند از نابودی دلگرمیهای کوچکمان
خدایا سلامت عقل را درکنار سلامتی جانهایمان محفوظ بدار...!
تا از یادمان نرود انسانیت، درستی و گذشت را...!
خدایا هرکه با ما بد کرد و بدی را نشانمان داد
تو خوبی را نشانشان بده و معجزه ی بزرگ محبت را...!
خدایا صبری طولانی در دیده و دلهایمان قرار ده
تا یک عمر از یاد نبریم برای گذشتن از هر طوفانی
باید صبور بود و طاقتهایی بسیار به دوش کشید...
👉@zarrhbin
بنام نامت و باتوڪل
به اسم اعظمت
میگشایم دفتر امروزم را
باشد ڪہ در پایان روز
مُهر تایید بندگی
زینت دفترم باشد
سلام
صبحتون پراز نگاه خـدا
@zarrhbin