ذرهبین درشهر
#مجتبی_مجدیان_اردکانی که برای ارائه برنامه های خودبرای تصدی پست شهرداری اردکان دعوت شده بود؛پس از ان
📌همان طور که مستحضرید پس از انتخاب شهردار اردکان از ریاست شورا درخواست شده بود تا برنامه های شهردار منتخب شورا و برنامه های دیگر نامزدهای تصدی پست شهرداری که در شورا ارائه کرده بودند انتشار دهند که متاسفانه تاکنون شورا از انتشار آنها امتناع کرده است.
🗳یکی از این نامزدها، آقای
#مجتبی_مجدیان_اردکانی که برای ارائه برنامههای خود برای تصدی پست شهرداری اردکان دعوت شده بود؛ پس از انتخاب اباذر عفوری بارجین برنامههای خود را در شبکههای اجتماعی برای شفافیت بیشتر چنین منتشر کرد؛
👇👇👇👇
🔸ماراتن انتخاب شهردار اردکان بالاخره پس از کش و قوسهای فراوان به پایان رسید و سرانجام آقای اباذر غفوری به عنوان شهردار اردکان انتخاب گردید که به نوبه خودم به ایشان تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت دارم. بنده هم افتخار این را داشتم که به عنوان یکی از گزینههای تصدی سمت شهرداری و با دعوت شورای محترم، برنامه های خود را ارائه دادم ولی این برنامهها نتوانست حایز اکثریت آرا گردد. در این پست به دور از هرگونه هیاهو و بازیهای سیاسی، برنامههای خود را برای همشهریان عزیزم ارائه خواهم داد تا دغدغههای اصلی ام برای شهری که لایق بهترینهاست مشخص گردد. برای من همیشه و همه جا، در هر پست و سمتی و شغلی که بودهام خدمت به وطنم بالاترین جایگاه را داشته و خواهد داشت:
👈اهم برنامهها:
◀️ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار برای شهرداری به منظور انجام هر چه بهتر وظایف این ارگان
◀️سرمایهگذاری در بخش گردشگری و توریسم
◀️سرمایه گذاری در حوزه انرژیهای پاک و بازیافت پسماند به منظور ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری و نیز کاهش آلودگیهای زیست محیطی در شهر
◀️گسترش عدالت شهری و آشنایی شهروندان با حقوق خود
❕⭕️شفاف سازی فعالیتهای شهرداری
◀️ارتباط مستمر با رسانهها
◀️تقویت بنیان خانواده به عنوان پایه اساسی هر اجتماع از طریق برنامههای فرهنگی و شهروندمحور
◀️تغییر الگوهای شهر از خودرو محور به سمت شهر انسان محور
◀️مشارکت شهروندان در امور مختلف
◀️فعالیتهای فرهنگی و نیز زیباسازی به منظور شادابی شهر و شهروندان
◀️ایجاد زیرساخت های لازم برای شهر سالم مانند زیرساختهای لازم برای دوچرخهسواری، پیادهروی و ورزش همگانی و نیز فرهنگ سازی سلامت
◀️تشکیل کمیتههای مختلف و اتاق فکر با استفاده از اقشار مختلف شهروندان
◀️اصلاح ناوگان حمل و نقل شهری برای کاهش ترافیک و آلودگیهای زیست محیطی
✅همچنان آماده دریافت وانتشار برنامه های دیگر نامزدها و حتی برنامه های آقای اباذر غفوری شهردار منتخب شورای شهر هستیم .
@zarrhbin
این نوع سرقت ماشین معمولا در پارکینگ های خلوت اتفاق می افته و خیلی ساده است:
دزد ،یک بطری پلاستیکی اینجوری بین تایرو گلگیر میذاره.وقتیکه صاحب ماشین میاد و شروع به حرکت می کنه، صدای بلند و وحشتناکی به خاطر بطری بلند میشه.
وقتی این اتفاق می افته، راننده معمولا از ماشین خارج می شه تا بررسی کنه که چه اتفاقی افتاده. این لحظه ایه که سرقت اتفاق می افته، چون رانندگان به ندرت موتورو خاموش می کنن و کلید ها و اشیاء با ارزششون هم که توی ماشین هست دیگه...
@zarrhbin
❇️ اعتماد و تضمین سرمایه گذاری و خرید بیمه های عمر و تامین آتیه :
⁉️اگر حکومت تغییر کرد چه کسی جوابگوی سرمایه های بیمه های عمر خواهد بود❓
✍🏻هفت رکن اساس ملی داریم که حتی در صورت تغییر حکومت بدون هیچ تغییری به کار خود ادامه میدهند که بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران یکی از آنهاست(ثبت احوال،ثبت اسناد و.....از این جمله اند)مثلا کسی که چندسال سابقه بیمه تامین اجتماعی در زمان حکومت شاهنشاهی داشته هم اکنون قابل پیگیری و استفاده است.
⁉️اگر اختلاس یا ورشکستگی درشرکتهای بیمه رخ دهد چه کسی جوابگو خواهد بود❓
✍🏻طبق ماده 44 قانون تاسیس بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،چنانچه برای هرشرکت بیمه ای اتفاقی مثل ورشکستگی رخ دهد بیمه مرکزی که مهمترین وظیفه اش حمایت از حقوق بیمه گذاران نزد شرکتهای بیمه است به طور کامل جوابگوی خسارت بیمه گذاران خواهد بود.
⁉️بیمه مرکزی با چه منابع مالی توان پرداخت خسارت شرکتهای بیمه را دارد❓
✍🏻طبق ماده 60 و ماده 71 قانون تاسیس بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،شرکتهای بیمه جهت تاسیس بایستی اموال زیادی اعم از منقول و غیر منقول نزد بیمه مرکزی جهت ضمانت سپرده نمایند،همچنین در طول فعالیت خود بابت بیمه های عمر بایستی 50 درصد دریافتیهای خود را مکررا به سپرده اولیه شان نزد بیمه مرکزی اضافه نمایند.لذا در طول زمان مرتب برمیزان این سپرده افزوده میشود و چنانچه اتفاقی برایشان رخ دهد بیمه مرکزی از محل همین سپرده ها جوابگوی بیمه گذاران خواهد بود.
⁉️بیمه گذاران بیمه های عمر چگونه خیالشان از بابت کافی بودن این سپرده ها نزد بیمه مرکزی جهت جبران خسارتهایشان راحت باشد❓
✍🏻طبق ماده 32 قانون بیمه،اگر برای شرکتهای بیمه اتفاقی مثل ورشکستگی رخ دهد از بین تمامی طلبکاران بیمه گذاران بیمه های عمر در اولویت پرداخت خسارت از سوی بیمه مرکزی هستند و بعد از آنها بیمه گذاران سایر حوزه ها مثل شخص ثالث و.......وبعد از تمامی آنها نوبت به طلبکاران پروژه های سرمایه گذاری شده از سوی شرکت بیمه خواهد رسید.
#نمایندگی_طاهری اردکانی
09162618065
💚هرشب _یک حدیث💚
💕 كسى كه #آخرت همّ و غم او باشد، خداوند دلش را بى نياز مى گرداند و پريشانى اش را رفع می کند و دنيا، بر خلاف میل او، به او روى مى آورد. 🌍
👈 و كسى كه #دنیا همّ و غم او باشد، خداوند فقر را در پيش چشمانش قرار مى دهد و ذهنش را آشفته مى کند و از دنيا جز همان كه برايش مقدّر شده است، نصيب او نمى شود.
💎 پیامبر مهربانیها (ص) 🍃
📗 كنز العمّال: ج 3، ص 205 🍃
👉 @zarrhbin
❤️نیایش شبانه❤️
خدایا به دشمنانمان خوشیهای بزرگ عطا کن
تا دست بردارند از نابودی دلگرمیهای کوچکمان
خدایا سلامت عقل را درکنار سلامتی جانهایمان محفوظ بدار...!
تا از یادمان نرود انسانیت، درستی و گذشت را...!
خدایا هرکه با ما بد کرد و بدی را نشانمان داد
تو خوبی را نشانشان بده و معجزه ی بزرگ محبت را...!
خدایا صبری طولانی در دیده و دلهایمان قرار ده
تا یک عمر از یاد نبریم برای گذشتن از هر طوفانی
باید صبور بود و طاقتهایی بسیار به دوش کشید...
👉@zarrhbin
بنام نامت و باتوڪل
به اسم اعظمت
میگشایم دفتر امروزم را
باشد ڪہ در پایان روز
مُهر تایید بندگی
زینت دفترم باشد
سلام
صبحتون پراز نگاه خـدا
@zarrhbin
🍃 اندیشه های ناب...
💠 مَرد پاک....⁉️
✅ من از دو کار #نفرت دارم: #یکی درد دل کردن که کار شبه مردها است؛ و #یکی هم از خود دفاع کردن؛ برای تبرئه ی خود جوش زدن، که کار مستضعفین است، آدم های سُست.
✅ #شجاع، به همدرد نیازمند نیست؛ از #ناله شرم دارد. #مردپاک را نیز، زندگی و #زمان تنها نمی گذارند؛ زندگیش از او #دفاع می کند؛ زمان تبرئه اش می کند. پلیدان، هرگز #پاک_دامنی را نمی توانند #آلود. هر چند #سنگها را بسته و #سگها را رها کرده باشند!
📚کویریات
#دکتر_علی_شریعتی
@zarrhbin
انسانهایی که زیبا فکر میکنند.
با دیگران با محبت رفتار می کنند ...
شکرگزار هستند ...
خودشان را دوست دارند ...
به زندگی لبخند می زنند ...
و بخشنده هستند ...
انسانهاییکه حتی دربدترین شرایط
و رویدادها، سعی میکنند جنبه مثبت
قضایا را پیدا کنند و ببینند ...
انسانهایی که با جنس زندگی و عشق
هماهنگ هستند ، و همیشه ، در هر مکانی
بذر امید و شادی می پاشند ...
اینگونه افراد مغناطیس عشق هستند
و مغناطیس عشق ، جاذبهای قوی دارد ..
و هر چیز زیبایی را به سمت خودشان
جذب می کند ..
@zarrhbin
❌❌❌❌
احتمال یخ زدگی کنتورهای آب/ از ریختن آبجوش بر روی کنتورها خودداری کنید
شرکت آب و فاضلاب استان تهران:
🔹با توجه به فرا رسیدن فصل سرما احتمال یخ زدگی کنتورهای آب در کشور وجود دارد.
🔹بهتر است مشترکین با پوشال و پارچه کنتورهای آب را بپوشانند.
🔹کهنه و نو بودن منازل مسکونی منجر به یخ زدن لوله ها نخواهد شد، لولههای آب به گونهای است که یخ نمیزند و فقط حوضچه نگهداری کنتور بدلیل وجود رطوبت یخ میزند.
@zarrhbin
♦️زنان عربستان با پیامک از طلاق خبردار می شوند
🔹در عربستان سعودی، زنان از طلاق بوسیله پیامک مطلع خواهند شد. پیش از این، شوهران می توانستند از همسرانشان طلاق بگیرند و به آنها نگویند. قانون جدید در تاریخ ۶ ژانویه به اجرا در می آید.
@zarrhbin
به نام خدای جان و خرد!
دو جریان باران زا برای رفع خشکسالی مطالعه کردن!!
فرناندو بنزو؛ وزیر فرهنگ اسپانیا، در جریان ارائه برنامه ای جهت افزایش سرانه مطالعات، اعلام کرد؛ بسته ای با محتوای 7.2 میلیون یورو، 57 اقدام و 6 خط مشی استراتژیک؛ برای اهل مطالعه در نظر گرفته شده است!!!
این پروژه با شعار «زندگی فوق العاده؛ محصول مطالعه!» و محوریت احترام به دارایی های معنوی، ترویج خواندن در مدارس و تقویت کتابخانه ها، به نام «فرهنگ 2020»، روی پرده اجرا رفته است. «فرناندو» در مصاحبه با رسانه ها اعلام کرد؛ این اولین طرح جدی دولت برای ترویج مطالعه بین مردم است. مهمترین علت این مصوبه گرایش جوانان به فضای مجازی می باشد که امیدواریم این بسته جبران مافات کند.
همه باید بکوشیم تا طعم شیرین مطالعه را به کام کودکان، نوجوانان و جمعیت کم سواد جامعه بچشانیم.
از جمله برنامه های این سند؛ گنجاندن ساعت مطالعه برای دانش آموزان در ساعات درسی و غیر درسی، تکمیل و افزایش ظرفیت کتابخانه ها و ایجاد باشگاه های مطالعاتی می باشد.
سکاندار فرهنگ اسپانیا اذعان کرد با اجرای این طرح، از خشکسالی مطالعاتی نجات خواهیم یافت. توسعه مهارت مطالعه بین مردم و احیای فرهنگ، با چاپ کتب سودمند، دو جریان باران زا برای رفع این خشکسالی می باشند.
خط مشی های استراتژیک این طرح عبارتند از:
• ارتقاء عادت های خواندن با حمایت از رویدادهای ادبی و فعالیت های انجام شده در دنیای ورزش، محیط دانشگاه، در شهرداری هایی که کمتر از 50،000 نفر جمعیت دارند.
• ترویج خواندن در حوزه آموزشی مراکزی که باشگاه مطالعاتی دارند با تزریق کتب متعدد به وسیله بودجه مجزا!
• تقویت نقش کتابخانه ها با ارتقاء خدمات کتابخانه های عمومی و دسترسی راحت به کتاب ها.
• تقویت صنعت چاپ کتاب با تکنولوژی های جدید.
• ترویج و تقویت قوانین احترام به محتوای کتاب ها با ارتقاء کمپین آگاهی در رسانه ها و حمایت از پروژه هایی که به این آگاهی کمک می کنند.
• حمایت از طرح های مختلفی که در جهت افزایش کمی و کیفی مطالعه عرضه می شوند.
(چه شد، کجا رفت، آندلسی (اسپانیای قدیم) که مهد تولید و نشر علم بود؟ بنگر! چگونه افکار و دل ها را شخم زده اند که امروزه دنبال استراتژی ارتقاء سرانه مطالعه اند؟)
مترجم؛ جواد حاجی اکبری
زمستان 97
@zarrhbin
ذرهبین درشهر
❌❌❌ جستاری بر حکمروایی شهری در اداره شهرها ✍️#دکتر_ابوالفضل_رزم_آور پژوهشگر برنامه ریزی شهری و ن
✅جستاری بر حکمروایی شهری در اداره شهرها
بخش دوم؛شهر دانایی محور
نقدی بر مصاحبه اخیر دکتر "جمالی نژاد"
معاونت عمرانی وتوسعه شهرها وروستاهای وزارت کشور
مشکلات شهرهای ایران مثنوی هفتادمن کاغذی هست که اگر امروز برای آن تدبیر نشود ، فردا پیجیده تر میشود. اگر امروز این گره ها با فکرهای خلاق باز میشود ،اگر دیر بجنبیم فردا با صرف هزینه های سرسام اور هم شاید میسر نباشد!اینکه پدر مکتب سرمایه داری ، مارکس، زیربنای هرکاری را اقتصاد می داند و در مقابلش عده ای دیگر فرهنگ را اولویت دارتر از اقتصاد می دانند ، تجربه ای هست که بشر آن را آزموده و ماهم باید از این تجربیات استفاده کنیم.این حقیر هم اقتصاد را مهم می داند و هم فرهنگ را!زیرا هرکدام به تنهایی نمی توانند این معجزه بشری و موجود عظیم الجثه ناموزونی که قرن هاست بدست بشر ساخته شده و نام شهر بر آن نهاده ایم جوری ساماندهی کنیم که ساکنینش از رفاه نسبی برخوردار شوندزیرا که مدیران شهری ما نه مدیر اقتصادی هستند و نه مدیر فرهنگی ! در یک کلمه مدیران شهری ما مدیرانی با تخصص هزینه هستند .برای اینکه دلیلی برای گفته ام داشته باشم ، لازم است شهرداری ها را از دو منبع درامدی محروم کرد تا بفهمیم کی چکاره است ! یکی تراکم فروشی ساختمان و دیگر سهم مالیات بر ارزش افزوده.
اگر بخواهم برای هر مشکلی یک راهکاری پیشنهاد نمایم قطعا از حوصله این مقال خارج می شود . یک مثل فارسی داریم که می گوید « چونکه صد آید نود هم پیش ماست ».بیاییم همه مشکلات را در یک بسته بریزیم و راهکارها هم در خلق یک پدیده بدانیم. که این پدیده نه تنها مشکلاتمون را مرتفع می کند بلکه یک هدف روشنی نیز برای آینده ترسیم می نماید.با آغاز هزاره جدید ، شهرهایی در گوشه و کنار جهان ظهور کردند که به سوی توسعه دانایی محور میل نمودند و با یک حساب منطقی ، بسیاری از شهرهای میانی ما هم این استعداد را دارند که به این سمت و سو سوق داده شوند و در اینده ای نزدیک به شهرهای توسعه یافته مبدل شویم.اگر بخواهم یک تعریف جامع و کوتاهی از این نوع شهرها بدهم ، شهر دانایی محور شهری است برآمده از ماموریتی استراتژیک که شتابان به سوی تولید خلاقیت ، نوآوری و دانش ، با حضور کنشگران و فعالان اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی ، فرهنگی و زیست محیطی گام بر می دارد. و این شهر نقش بی همتایی را در خلق دانایی و خصوصا در رشد و توسعه اقتصادی شهرها و به تبع آن شهروندان نقش ایفا می کند.
ادامه دارد.....
✍ابوالفضل رزم آور ؛پژوهشگر دکتری برنامه ریزی شهری
@zarrhbin
💬یشنهاد یک امام جمعه به دستفروشان
امام جمعه ساوجبلاغ:
🔸دستفروشان در هوای سرد میتوانند از مصلی جهت فروش محصولات خود استفاده کنند.
🔸اگر راهی برای ساماندهی دست فروشان نیست، مصلی در اختیار دستفروشان است تا در زمستان از آن استفاده کنند./ جماران
@zarrhbin
🌐تبلیغ کالاهای خارجی دارای مشابه کالای ایرانی ممنوع شد
🔹طبق مصوبه مجلس تبلیغ کالاهای خارجی دارای مشابه یا نمونه کالای ایرانی در صدا و سیما، مطبوعات، تابلوهای شهری یا دیواری، وسایل حمل و نقل همگانی، اوراق چاپی، تلفن و فضای مجازی ممنوع و رسانه پخشکننده آگهی ممنوع شد.
@zarrhbin