♨️ پاییز کرونایی در یزد
🔸دکتر نوری شادکام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد:
در هفته گذشته مجموعا 344 بیمار جدید را بستری کردیم که نسبت به هفته گذشته 40 بیمار افزایش داشته است. با توجه به شرایط کشور و استان های همجوار که روند بیماری صعودی است، احتمالا در فصل پاییز با افزایش آمار مواجه خواهیم شد.
در برخی استان های همجوار به ویژه اصفهان و قم وضعیت بیماری کرونا حاد است و ما باید خودمان را برای افزایش آمار ابتلا آماده کنیم./ویژه خبری
@zarrhbin
💢مهلت ثبتنام هشتمین آزمون استخدامی امشب پایان می پذیرد
🔹مهلت دوم ثبتنام در هشتمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی ساعت ۲۴ امشب در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور به پایان میرسد.
🔹بر اساس اعلام فاطمه زرین آمیزی،سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور تا صبح امروز جمعه ۵۳۵ هزار و ۸۱ نفر در این آزمون ثبت نام کرده اند.
@zarrhbin
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢#به_زودی
🎬 به مناسبت هفته دفاع مقدس،
اثر زیبا و حماسی #اسطوره_ها🇮🇷✌🏻
✅کاری از گروه فرهنگی هنری شمیم آسمان اردکان
#دفاع_مقدس
#هفته_دفاع_مقدس
#شهدا
#شهدای_جنگ_تحمیلی
#سرود #گروه_سرود
#جهاد_ادامه_دارد
#گروه_فرهنگی_هنری_شمیم_آسمان
@Shamim_e_aseman
⁉️آیا مردگان از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه آزاد هستند⁉️
✳️مرحوم شیخ کلینی (ره) در کتاب شریف کافی بابی تحت عنوان «ان المیت یزور اهله» [۱]را مطرح کرده است. روایات معتبری را در این باره نقل نمودهاند. در روایات آمده است که اموات اعمّ از مؤمن و غیر مؤمن به دیدار بازماندگان خود میآیند. هر میّتی برحسب منزلت و شأنی که دارد، اجازه این کار را پیدا میکند.
✳️بعضی از اموات هر روز، بعضی دیگر هر هفته و برخی هر سال و بعضی هر چند سال یکبار. حداقل اجازهای که مؤمنان دارند، هر جمعه است که میتوانند به دیدار آشنایان خود در دنیا بیایند. مؤمنان وقتی به دیدار اقوام خود میآیند، اگر آنها را مشغول اعمال صالح ببینند، خوشحال شده و خدا را شکر میکنند.
📜در حدیثی که در کتاب جامع الاخبار آمده است [۲]بیان شده که اموات مومنان در شب جمعه به کنار خانههای خود میآیند. با التماس و تضرع از خویشاوندان انتظار دارند کار خیری و صدقهای برای آنها انجام داده شود.
👈🏼میزان ملاقات و سر زدن اموات به خانوادههای شان بسته به میزان آزادی عملی است که در برزخ برای ایشان در نظر گرفته میشود که این امر هم تابع اعمال و رفتارهای آنان در دنیاست.
✨از امام کاظم علیه السلام روایت شده که روح اموات به بازماندگان سر میزند. اگر از آنان کردار خوب و عمل صالح ببینند، خوشحال میشوند و از آنان راضی میگردند. اگر آنان را در مسیر طاعت خداوند ندیدند، بلکه کردار بد و گناه از آنان مشاهده نمودند، اندوهگین و ناراحت میشوند. [۳]، اما در هر حال به نظر نمیرسد که این امر محدود به خانه خود و محل سکونت قبلی شان باشد. چه بسا در صورت وسعت عمل و منزلتی که دارند، بتوانند به مکانهای گوناگون مورد علاقه خود سر بزنند.
✳️اما در مورد این که ارواح به چه صورتی به خاندان خود سر میزنند، اشارات مختصری در برخی روایات شده است.
💬 اسحاق بن عمار میگوید: از امام موسی بن جعفر (علیهما السلام) پرسیدم:
⁉️آیا میّت از خانوادهاش دیدار میکند؟ ✨فرمود: بله
⁉️ پرسیدم: هر چند وقت؟
✨ فرمود: بنا به منزلتی که نزد خداوند دارد، در هر جمعه یا هر ماه یا هر سال.
⁉️پرسیدم: به چه شکلی نزد آنها میآید؟
✨فرمود: به صورت پرندهای لطیف که بر دیوار خانههای شان مینشیند و بر آنان اشراف مییابد.... [۴]
🕊به نظر میرسد اینکه حضرت فرمود:به صورت پرندهای لطیف، یک نوع تمثّل در قالب و تجسم ارواح است.
📚منبع:
- شیخ کلینی، فروع کافی، ج. ۳، ص. ۲۳۰.
۳- بحار الانوار، ج. ۶، ص. ۲
@zarrhbin
جناب آقای دشتی
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی
با سلام ضمن تشکر از شفاف سازی قبلی از آنجا که همیشه شعار حضرتعالی این جمله :: ((النجات فی الصدق ))بوده است لطفا در این مورد شفاف سازی نمایید :
در ابتدای شروع مجلس، فرمی برای خودرو به نمایندگان داده شد تا نوع استفاده از خودرو را انتخاب کنند که سه گزینه داشت:
١. استفاده از خودروی مجلس با راننده، که در اینصورت، هزینهها حسب میزان کاربرد و طبق تعرفه (ساعتی ٣٠ هزار و روزانه ۵٠٠ هزار تومان) از دریافتی ماهانه نماینده کسر میشود.
٢. تحویل امانی خودروی صفر (پارس) به نماینده و عودت آن به مجلس در پایان نمایندگی، که در اینصورت پرداخت مبلغ مربوط به حمل و نقل (حدود ۵ میلیون)، از هزینههای دفتری ماهانه حذف میشود.
٣. فروش اقساطی یک خودروی صفر به نماینده (دنا یا پارس) که قسط آن از دریافتی ماهانه کسر شود.
بفرمایید شما که حتی واکس کفشتان در اردکان را هم خودتان با مراجعه به کفاشی میزنید شفاف سازی کنید که کدام گزینه فوق را انتخاب کرده اید؟؟
امید دارم به این سوال پاسخ داده شود
ارادتمند
دوست قدیمی
حبیب مهدیزاده اردکانی
@zarrhbin
❌برای ۲ رأی از کوه و کمر بالا می رفتید اما الان خودروی شاسی بلند میخواهید؟
وهاب عزیزی فعال سیاسی اصولگرا:
🔹زمانی که برای دو رأی از کوه و کمر بالا میرفتید، مسیر کوهستانی و صعبالعبور نبود؟ سرنا و بوق شعار خدمت شماها پیش از انتخابات گوش فلک و خلق الله را به ستوه آورده بود و الان برای همان خدمتی که وعدهاش را دادید، بر مردم منت میگذارید که سرکشی به حوزه انتخابیه زحمت و هزینه دارد؟
🔹عذر بدتر از گناه، توجیه غلط این رفتار تبعیضآمیز است. سخنگوی محترم هیات رئیسه مجلس در مقام دفاع از واگذاری خودرو دناپلاس به نمایندگان مجلس گفته است «نمایندگان مجلس هم تراز وزرا هستند» و اعتراف کرده است که هر کدام از وزرا چندین خودروی دولتی آنچنانی در اختیار دارند و از این طریق نتیجهگیری کرده است که نمایندگان هم مستحق داشتن خودروی دنا از نوع پلاس آن هستند. در پاسخ به ایشان باید گفت عجب استدلالی! کودکی را سرزنش کردند که چرا لباست را خیس کردهای؛ لباس کثیف برادرش را نشان داد!/ ایلنا
@zarrhbin
#معرفی_کتاب📚
#حماسه_ی_تپه_های_برهانی
⚠️با خواندن این کتاب حادثه کربلا را لمس کنید.
🔹وقتی کتاب را شروع کردم خیلی نظرم رو جلب نکرد اما از سرکنجکاوی ان را کنار نگذاشتم. هرچه جلوتر رفتم برای خواندن آن مصمم ترشدم می خواندم و در خودم اشک می ریختم. شرح حال جمعی از رزمندگان است که همگی بوی شهادت می دهند.
همگی رسیده اند به ورودی بهشت….. اصلا نمی توانم توصیفشان کنم. فقط باید سطرسطر تپه برهانی را با جان و دل بخوانید..
🔸«در مردادماه سال 1362، گروهان میثم از گردان امام حسین(علیه السلام)، از لشکر 14، تپه سوم از تنگه دربندیخان عراق را فتح کرده و در محاصره نیروهای عراقی گرفتار شده است و پس از دو روز مقاومت، سرانجام با شهادت نفرات گروهان، تپه مجددا به تصرف نیروهای عراقی در آمده است.»
🔻این روایت رسمی و کوتاهی بود که اگر تپه برهانی نوشته نمیشد از آن قسمت از تاریخ دفاع مقدس در ذهنها میماند، اما حمیدرضا طالقانی بعد از مجروحیتی شدید و 15 روز بیآب و غذا درد کشیدن و تحمل کردن، وقتی زنده ماند و به نیروهای خودی رسید، شرحی از حماسه تپه برهانی ارائه کرد که مشخص مینمود همه اتفاقاتی که روی آن تپه افتاده است همان چند خط رسمی نبوده...
🔻خاطره «تپه برهانی» نوشته «سید حمید رضا طالقانی» در سال 1365 در نخستین مسابقه بزرگ فرهنگی هنری جبهه و جنگ که توسط قرارگاه خاتم الانبیاء (صلی الله علیه و آله) برگزار شد، رتبه اول را در بخش خاطره نویسی کسب کرد.
@zarrhbin
🔘هیچ وقت دیر نیست...
💠ادامهی داستان مسیر یک مهاجر _علی بِن صالح نجیب
(Ali Ben Saleh Najib)
💢ورود به سوئد
🔹دوستان علی گفتند در سوئد کار هست. کار در روی زمین نه در زیرزمین . #علی از تونلها و راهروهای معدن خسته شده بود. دلالها ترتیب مسافرت او را به سوئد دادند.
🔹بیست ساله بود که وارد #اوپسالای سوئد شد؛ هرچند شناسنامهاش او را مسنتر نشان میداد . برای آمدن به سوئد دوباره مجبور شد سنش را به سنّ واقعی یعنی بیست سال نزدیک کند . او در سال ۱۹۶۳ وارد اوپسالای سوئد شد.
🔹 #علی اولینروز ورودش را به سوئد به یاد دارد . او با دو چمدان به آدرسی که داده بودند ، رسید. مقصد یک رستوران بود . دو نفر از آشنایان مراکشی در آنجا کار میکردند . آشنایانی که او هرگز ندیده بودشان . آشنایانی که فقط مراکشی بودند . در غربت ، هم کشوری و همشهری و همدین و همزبان بودن کار خودش را میکند. البته دلال ها که از او پول گرفته بودند ، آدرس و مشخصات کامل افراد را به او داده بودند. حدود ساعت شش بعدظهر یک روز تیرماه علی وارد اوپسالا شد. خورشید حدود ساعت یازده شب غروب میکرد.علی کمکم با این پدیده آشنا شده بود. روزها و شب هایی نامتعارف . او به رستوران و آدرس مورد نظرش رسید. به جایی که هموطنانش را ببیند رسید.
🔹او آنها را یافت . دوستانش باید تا آخر شب در رستوران کار میکردند. فرصت آمدن به خانه را نداشتند . آنها نمیتوانستند #علی را تا خانهشان همراهی کنند . آدرس منزلشان را به علی دادند . این دوستان تازه به او کلید خانهشان را دادند . خانه تا رستوران فاصله چندانی نداشت . به او گفتند به خانه برود و استراحت کند تا آن ها بیایند.
🔹تا آنروز ، #علی هرگز یک آپارتمان چند طبقه نرفته بود . خانه های کارگری معادن ، آلونکهای یک طبقه بودند؛ اتاق هایی که در یک ردیف و در یک طبقه ساخته شده بود. بار اول بود که وارد یک آپارتمان چند طبقه میشد. در آن سال اروپا خیلی امن بود . از فعالیت های تروریستی خبری نبود. علی به همان جایی که دوستانش گفته بودند رفت ؛ طبقه دومآپارتمان . خواست تا با کلید ، قفل در آپارتمان را باز کند ، دید در باز است . نه تنها درِ آپارتمان قفل نبود ، باز هم بود . وارد خانه شد. خانه بزرگ و تمیزی بود . چمدان هایش را در راهرو ورودی خانه گذاشت . خیلی خسته بود . با کشتی از هلند به سوئد آمده بود . از استکهلم تا اوپسالا را با اتوبوس آمده بود . او خیلی خوشحال شد که خانه دوستانش بسیار تمیز و بزرگ است. اصلا با اتاق دوستان کارگرش در فرانسه و هلند ، قابل مقایسه نبود . آپارتمانی دارای چهار اتاق و آفتاب رو بود و از هر طرف به حیاط با فضای سبز عالی باز میشد.
کفش هایش را در آورد . یک لیوان برداشت. آن را از شیرِ آب آشپزخانه پر کرد و با ولع نوشید . وارد یکی از اتاق ها شد . تختخوابی عالی در آنجا بود. علی در عمرش هرگز چنین تختخوابی راحت در خواب هم ندیده بود . روی تختخواب افتاد ، نگاهش به سقف بود . گویی میخواست ستاره بخت و اقبال خودش را در سقف اتاق زیبا جستجو کند.
👇👇👇
👆👆👆
🔹هنوز ده دقیقه بیشتر از ورودش به آپارتمان نگذشته بود که جیغهای ممتدّ زنی ، او را از جا پراند. هاج و واج در سالن پذیرایی آپارتمان ایستاده بود . یک زن سیساله با موهای بلوند ، مقابل چشمان او جیغ میزد. #علی دست هایش را روی سرش گذاشت و مظلومانه روی زمین نشست. چند لحظه بعد چند زن و مرد دیگر وارد آپارتمان شدند. علی به زبان فرانسه و عربی حرف میزد. خودش هم نمیدانست چه میگوید. فقط ظرف چند دقیقه دو پلیس از راه رسیدند .
🔹 پلیس ها به #علی دستبند زدند و او را به کلانتری بردند. زن سوئدی با شوهرش و چند همسایهی آنها به کلانتری آمدند. پلیس از حرف های علی هیچ سر در نمیآورد. چرا او وارد آپارتمان مردم شده است ؟ مترجمی آوردند.
🔹#علی داستان خودش را گفت . پلیس دوستان علی را احضار کرد. بالاخره دوستان علی از راه رسیدند . آنها توضیح دادند که علی فقط نیم ساعت است که وارد شهر اوپسالا شده است . او فقط آپارتمان را اشتباه گرفته و به جای طبقه دوم ، به طبقه اول رفته است. او طبقه همکف را حساب نکرده بود.نمیدانست که همکف ، طبقه اول نیست.پس از مدتی بازجویی ، پلیس مطمئن شد علی سوءنیتی نداشته است. آن خانواده سوئدی هم متوجه اشتباه علی شدند. آنها دوستان علی را میشناختند. میدانستند که آنها در طبقه دوم در اتاقهای زیر شیروانی زندگی میکنند. مرد سوئدی علی را بوسید.دوستان علی باید به محل کارشان میرفتند. هردو ، آشپز یک رستوران بودند. آن خانواده سوئدی به علی کمک کردند تا چمدان هایش را به طبقه بالا ببرد. زن معلم بود و همسرش مهندس برق.علی در اتاق دوستانش مستقر شد. همین اشتباه سرنوشت علی را تغییر داد.سال ۱۹۶۳ بود ؛سال های طلایی اقتصاد اروپا.
🔹سوئد در مسیر پیشرفت های گسترده قرار گرفته بود و به کارگر نیاز داشت. علی در رستوران شروع به کار کرد. چند روز بعد زن همسایه یک کتاب آموزش زبان سوئدی به علی داد . او به علی گفت که حاضر است روزی یک ساعت به او درس بدهد.
ادامه دارد...
📚شازده حمام جلد۴
✍ #محمدحسین_پاپلییزدی
@zarrhbin
🔺قابل توجه شهروندان فهیم اردکانی:
اطلاعیه شهرداری اردکان در خصوص جمع آوری زباله ها منتشر شد
@zarrhbin
#آنچه_شما_فرستادهاید
با سلام میخوام تبریک بگم روز بهداشت محیط رو به عزیزان مشغول در این حیطه و اینکه اگر زحمت نمیشه براشون یه سری به سوپر مارکتی های سطح شهر بزنن که با تخفیفاشون گوش فلک رو پر کردن و نوشابه #تاریخ_گذشته رو با قیمت تخفیفی هزار تومن به مشتری میفروشن !!!
❌❌❌
✍تبریک و خدا قوت کانال #ذرهبین به پرچمداران نهضت مبارزه با کرونا ، کارکنان دلسوز و زحمتکش بهداشت محیط
@zarrhbin
رکورد فوتی ها
فوت ۲۰۷ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته در کشور/۳۵۶۳ نفر مبتلای جدید/ ۴۰۲۳ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند
دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت:
🔺استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و #یزد در وضعیت قرمز قرار دارند.
🔺استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
@zarrhbin