❤️﷽❤️
#قرار_روزانه
🕯 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🕯 السلام علیڪ یابقیة الله یااباصالح المهدی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🕯السلام علیک یافاطمه المعصومه
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@zeinabion98
#امیر_المومنین_علی_علیه_السلام
حسد سرآمد همه بدی هاست.
@zeinabion98
#همسر_داری
#ابراز_محبت؛ همیشه و همیشه
شاید شما دیوانه وار عاشق همسرتان باشید اما اگر علاقه تان را پنهان کنید، او هرگز متوجه محبت بی پایان شما نسبت به خود نخواهد شد، هرچقدر هم که همسرتان را دوست داشته باشید اگر ابراز علاقه نکنید فایده ای ندارد و بی تردید همیشه نیز از جانب او به بی مهری متهم خواهید بود.
خانم ها ذاتا مهرطلب هستند، هیچ چیز به اندازه ابراز محبت و دوستی از سوی همسر برای زنان ارزشمند نیست.
بهتر است با توجه به شخصیت و علاقه مندی های همسرتان ابراز محبت کنید تا او این احساس عمیق شما را دریافت و احساس کند.
@zeinabion98
#امام_صادق_علیه_السلام
مومن غطبه می خورد و حسادت نمی ورزد منافق حسادت می ورزد و غبطه نمی خورد.
@zeinabion98
💑 تفاوت نیازهای مردان و زنان
🧔🏻 آقایون بیشتر به «همراهی در تفریح» «تحسین» و «حمایت» نیاز دارن.
🧕🏻خانمها بیشتر به «محبت» «گفتگو» «تعهد و حمایت» نیاز دارن.
@zeinabion98
#همسرانه
💕یادمان نرود که محبت، تجارت نيست!
چرتکه نیندازيم که من چه کردم تو چه کردی.
بیشمار محبت کنيم
اگر خوبی ما وابسته به رفتار دیگران باشد این دیگر خوبی نیست، بلکه معامله است...!
@zeinabion98
♪دِلبـَ♡︎ـرِ شیـرین...♥️
مَن یِڪ داسٺانِ عاشِقانِہام
اَز جِنسِ ٺو💍➪
ڪه هر چہ بِخوانَند ٺمامے نَدارَد...📖💕🔗
@zeinabion98
عشق یعنی تو بخندی و من از داشتنت
عطشم بیشتر از لحظه ی اول بشود
😌😍♥️
@zeinabion98
#قرار_شبانه
به یاد مولا به رسم هر شب💔
🔸دعـــــــــــای فـــــــــــــرج🔸
✨بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم✨
📜️ اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.️
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔸دعــای ســـلامتی محبوب 🔸
📜️"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"
التماس دعای ظهور مولا و صاحبمون🤲
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
کانال اگر الگو زینب "س"است🔰🔰
@zeinabion98
❤️﷽❤️
#قرار_روزانه
🕯 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🕯 السلام علیڪ یابقیة الله یااباصالح المهدی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🕯السلام علیک یافاطمه المعصومه
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@zeinabion98
#حدیث_روز
حضرت امام علی علیه السلام
⚠️إِيَّاكَ وَ الضَّجَرَ وَ الْكَسَلَ إِنَّهُمَا مِفْتَاحُ كُلِّ سُوءٍ إِنَّهُ مَنْ كَسِلَ لَمْ يُؤَدِّ حَقّاً وَ مَنْ ضَجِرَ لَمْ يَصْبِرْ عَلَى حَقٍّ ؛
🔻از تنبلى و كم حوصلگى بپرهیز چون اين دو، كليد همه بدبختي هاست؛ زيرا شخص تنبل هيچ حقّى را ادا نمى كند و آن كس كه كم حوصلگى به خرج می دهد در اخذ يا اداى هيچ حقّى پايدار نيست.
📙 وسائل الشيعة، ج 17، ص61
@zeinabion98
📝#احکام
✍ احکام مستحاضه
سوال 👇
سلام علیکم
خانمی زایمان داشته و استحاضه است و به علت وجود بخیه های زیاد برایش معاینه برای تشخیص نوع استحاضه ممکن نیست، حال وظیفه اش چیست؟
پاسخ 👇
از نظر اکثریت مراجع عظام، همچنین رهبری اگر خانمی امکان معاینه و وارسی برای تشخیص نوع استحاضه برایش ممکن نیست، باید به آن چه به طور یقین و مسلم وظیفه اوست عمل کند، به عنوان مثال اگر شک دارد، که استحاضه او قلیله است و نیاز به غسل ندارد یا اینکه متوسطه است و باید برای نماز صبح غسل کند، در این مورد کارهای استحاضه قلیله را انجام دهد و نیازی به غسل ندارد.
یا اگر شک دارد استحاضه او متوسطه است و فقط برای نماز صبح باید غسل کند یا اینکه کثیره است و برای هر نماز باید غسل انجام دهد، در این مورد با انجام کارهای استحاضه متوسطه یعنی یک غسل برای نماز صبح به وظیفه اش عمل کرده است.
اما اگر می داند که در گذشته کدام یک از آن سه قسم استحاضه بوده و الان نمی داند وظیفه اش چیست و امکان وارسی هم ندارد، باید وظیفه همان قسمی که در گذشته بوده، را انجام دهد، مثلا در گذشته استحاضه کثیره بوده و الان شک دارد کثیره است یا متوسطه و نیم تواند خود را معاینه کند، باید به احکام استحاضه کثیره عمل کند.
✍آیات عظام: بهجت، مکارم شیرازی:
بنابراحتیاط واجب باید به وظیفه سخت تر عمل کند، مثلا اگر شک دارد استحاضه قلیله است یا متوسطه، باید عمل متوسطه را انجام دهد و اگر شک دارد، استحاضه کثیره است یا متوسطه، باید عمل کثیره را انجام دهد.
✍آیات عظام: گلپایگانی، صافی:
در چنین مواردی که امکان وارسی ندارد و شک دارد، باید به نحوی عمل کند که یقین به برائت ذمّه حاصل کند. پس در شک میان قلیله و متوسّطه یا متوسّطه و کثیره، عمل به وظیفه هر دو نماید و در شک بین هر سه قسم عمل به وظیفه هر سه قسم نماید ولی اگر بداند سابقاً کدامیک از آن سه قسم بوده، باید به وظیفه همان قسم رفتار نماید.
✍بقیه مراجع عظام:
باید به آن چه به طور یقین و مسلم وظیفه اوست، عمل کند که توضیحش در بالا داده شد.
@zeinabion98
﷽ #احکام_شغل
❓پرسش
اگر شخصی در طول دوران دانشگاه یکی از درس هایش را با تقلب پاس کند و بعد مدرک بگیرد و با آن مدرک به سر کار برود حقوقش چه حکمی دارد؟
ــــ اگر حلال نباشد راهی برای حلال کردن آن وجود دارد؟
✅ جواب: تقلب كردن و نمره قبولی گرفتن گرچه كار حرام وغیر جائزی است، ولی اگر كسی تقلب كرد و قبول شد و بعد با این نمره قبولی در كاری و شغلی استخدام شد و قرار داد كار كردن با شركت یا با دولت بست، حقوقی كه میگیرد اشكالی ندارد، چون این حقوق تابع قراردادی است كه بسته شده است.
ــــ كارفرما میتوانست با او قرارداد نبندد و حالا كه قرارداد بسته و شخص بر اساس قرارداد عمل مینماید، مزدی كه میگیرد حلال است. [۱]
🚫 تقلب حرام است ولی اگر تخصص و مهارت لازم را برای کاری که برای آن استخدام شده دارد و مقررات استخدام رعایت شده، استخدام و دریافت حقوق اشکال ندارد. [۲]
📚 پینوشت:
۱. آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج ۱، س ۲۱۹۳ به بعد؛ آیت الله مكارم، استفتائات جدید، ج ۱، س ۱۶۰۸
۲. آیت الله خامنهای، پاسخ سؤالهای مورد ابتلا شماره ۷۹. و امام خمینی، استفتائات، ص ۴۶؛ آیت الله صافی، جامع الاحکام، ج۲ ، ص ۱۱۰، س۱۵۳۱. و آیت الله بهجت، استفتاات، ج۳، س ۴۱۳۷ و ۴۱۵۱
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@zeinabion98