#عدد_سرمه_فرد_است
⬅️حداقل سرمه کشیدن سه بار است و پیامبر(صلی الله علیه و آله ) هفت میل، چهار سرمه در چشم راست و سه میل در چشم چپ میکشید.
از روایات استفاده میشود که زیاد یا کم کردن تعداد سرمه اشکالی ندارد ولی باید عدد سرمه کشیدن فرد باشد زیرا پیامبر(صلی الله علیه و آله ) فرمود:
💠اكْتَحِلُوا وَتْرا.
💢 سرمه به تعداد فرد بکشید.
در روایت دیگر آمده است:
💠مَنِ اكْتَحَلَ فَلْيُوتِرْ وَ مَنْ فَعَلَ فَقَدْ أَحْسَنَ وَ مَنْ لَمْ يَفْعَلْ فَلَا بَأْس.
💢 کسی که سرمه میکشد پس به تعداد فرد بکشد و کسی که به تعداد فرد سرمه میکشد کار نیکویی انجام داده است و کسی که به تعداد فرد سرمه نکشد اشکالی ندارد.
«احسن» یعنی بهتر است و کسی که تعداد فرد را رعایت نکرد مشکلی ندارد. در اصطلاح اصولی به آن ترخیص بعد از امر میگوییم که نشان استحباب و عدم حتمیت است.
یک روایت داریم که در هر چشم سه میل سرمه کشیده شود که در سرمهی خاصی است و آن شاید سرمه نشادر است که برای درمان آب مروارید است.
شاید از مجموع روایات استفاده شود که سرمه اگر به تعداد زوج هم باشد اشکالی ندارد.
📚فقه الرضا نویسنده : مؤسسة آل البيت عليهم السلام لإحياء التراث جلد : 1 صفحه : 407
📚الكافي- ط الاسلامية نویسنده : الشيخ الكليني جلد : 6 صفحه : 495
💟 #احادیث_پزشکی
👌 #توصیه_امام_صادق_برای_ابریزش_بینی
❣امام صادق (ع):
جلوی آبریزش بینی را مسدود نکنید چون دفع بلغم را داشته و سکته را دور می کند
🔅🍏
نمک و نمک نشناس ( درمان با نمک ) 👌🏻
🔹آیا هرگز به ذهنتان خطور کرده است که درحروف ابجد کلمه ( نمک ) میشود 110
🔹 اگر اسم علی را هم به ابجد حساب کنیم میشود 110 قدری تامل!!
🔹آیا تاکنون توجه کرده اید که نمک قادر است به اعماق وجود شخص نفوذ کند و چرا اشک چشم و عرق انسان شوری دارد ؟!
🔹 آیا میدانید فقط شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد از هر وعده غذایی از تخمیر آن و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد!
🔹 آیا میدانید که چرا به یکباره نمک یددار وارد سفره ایرانیها شد و تمام نمک سنگ ها ونمک های دریا از بازار جمع شد
🔹 آیا میدانید نمک طبیعی و دست نخورده بشرفشار خون را تنظیم میکند و حتی فشار بالا را پایین میاورد ،امتحان کنید !
🔹 آیا هرگز آزمایش کرده اید که اگر فقط 5 قاشق غذاخوری نمک یددار را درآخور گوسفندانی که بچه دار هستند بریزید بعد از 48 ساعت تمام گوسفندان بچه خود را سقط میکنند
🔹 آیا هرگز به این همه سقط خانمها درماه سوم تانهم دقت کرده اید !
🔹 نمک یددار باید دارای 2 پی پی ام یدات و 48 پی پی ام ید باشد در صورتیکه درآزمایشات انجام شده مقدار ید موجوددر نمک یددار 48 پی پی ام یدات و 2 پی پی ام ید میباشد
🔹 آیا میدانید که با حذف نمک طبیعی ، قرص لووتیرکسین جزو بالاترین آمار فروش دربین قرص ها ، (جهت تیرویید کمکار و پرکار) قرار گرفت نظر پزشکان این است که این قرص باید تا آخر عمر مصرف شود
🔹 من تعجب کردم از مریضی که میگفت مدت 20 سال است قرص لووتیروکسین میخورم.
🔹 سوال این است آیا تمام کسانی که تیروئید پرکار و کمکار دارند اگر فقط هرکدام 10 سال و هر روز روزی دوتا قرص مصرف کنند سرانه فروش این قرص سر به آمار و ارقام نجومی میگذارد
🔹 چرامدت 35 سال پیش کسی نه تیروئید کمکار داشت و نه تیروئید پرکار و همه نمک طبیعی (بدون اضافه کردن ید شیمیایی ) مصرف میکردند 9
☑️ سوال مهم و اساسی دیگر :
چرا بسیاری از افراداز تیروئید کم کار رنج میبرند فریب این مسئله اینگونه است که چون ید بدن شما کم است به بیماری تیروئید مبتلا شده اید .
🔹 درمدت 40 سال اخیر که غذاهای مردم به سمت طبع سرد و تر و سرد و خشک ( کارخانه ای ، فست فودی ، فریزی ، کنسروی ، پاستوریزه ، هموژنیزه و ...) سوق داده شده است آمار تیروئید در ایران غوغا کرده است
🔹 توصیه ویژه به خانمهایی که سقط دارند : یکی از عوامل سقط نمک ید دار است .
🔹جالب است قرص لووتیروکسین چه قرصی است که هم جهت تیروئید کمکار و هم جهت تیروئید پرکار توصیه میشود
🔹 مگرنه اینکه کمکاری تیروئید از سردی است و پرکای تیروئید از گرمی این چه قرصی است که مزاجش هم گرم است و هم سرد وااسفا!!!!!!!!!!!!!
رابطه نمک و دندان چیست ؟
🔹 تمام کسانی که جهت دندانهای خود از نمک استفاده میکنند و کرده اند نه دندان خرابی دارند نه مشکل معده دارند و نه مشکل تیروئید
🔹 نمک را بشناسید بهترین نوع نمک سنگ نمک یا نمک دریاست .
مراقب باشید: با مصرف ( آب و نمک و روغن ) فاسد، ملت درحالت بیماری تدریجی است.
آنقدر نشردهیدتا کسانی که* نمک نشناسند!! * نمک طبیعی را بشناسند
♏️ #مزاج_غذاها
✅ شتر: گرم و خشک
✅ گاو: سرد و خشک
✅ گوساله: سرد و تر
✅ گوسفند: گرم و تر
✅ بز: سرد و خشک
✅ مرغ محلی: گرم و تر
✅ خروس: گرم و خشک
✅ جوجه مرغ: گرم وتر
✅ ماهی: سرد و تر
✅ میگو: گرم و تر
✅ اردک: گرم و خشک
✅ غاز: گرم و تر
✅ بوقلمون: گرم و تر
✅ کبک: گرم و تر
✅ بلدرچین: گرم و خشک
✅ قرقاول: گرم وتر
✅ سار: گرم و تر
✅ گنجشک: گرم و خشک
✅ کبوتر: گرم و خشک
✅ آهو: گرم و خشک
✅ سیرابی: سرد و خشک
✅ قلوه: سرد و خشک
✅ جگر سفید: گرم و تر
✅ جگر سیاه: گرم و تر
✅ پاچه: گرم و تر
👈👈 مزاج ادویه جات
✅ آویشن: گرم و خشک
✅ اکلیل کوهی: گرم و خشک
✅ بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک
✅ برگ_بو: گرم و خشک
✅ پونه کوهی: گرم و خشک
✅ جوز هندی: گرم و خشک
✅ خردل: گرم و خیلی خشک
✅ دارچین: گرم و خشک
✅ فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک
✅ زردچوبه: گرم و خشک
✅ زعفران: گرم و خشک
✅ زنجبیل: خیلی گرم و خشک
✅ زنیان: گرم و خشک
✅ زیره سبز: خیلی گرم و خشک
✅ زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک
✅فلفل سیاه: خیلی گرم وخشک
✅سماق: سرد و خشک
✅ هل: گرم و خیلی خشک
✅میخک: خیلی گرم و خشک
✅ گلپر: گرم و خشک
✅ سیاهدانه: گرم و خشک
✅ انیسون: گرم و خشک
✅ گلرنگ: گرم وخشک
👈👈 مزاج میوه جات
✅ سیب: گرم و تر
✅ انار: سرد و تر
✅ به: معتدل
✅ گیلاس: گرم و تر
✅ آلبالو: سرد و خشک
✅ آلو: سرد و تر
✅ زردآلو: سرد و تر
✅ گوجه سبز: سرد و خشک
✅ آلو_سیاه: سرد و تر
✅ آلوقطره_طلا: سرد و خشک
✅ ازگیل: سرد و خشک
✅ انجیر: گرم و تر
✅ زیتون: گرم و خشک
✅ زالزالک: سرد و خشک
✅ انگور: گرم و تر
✅ گلابی: گرم و تر
✅ شفتالو: سرد و تر
✅ موز: گرم و خشک
✅ آناناس: گرم و تر
✅ انبه: گرم و خشک
✅ شلیل: سرد و تر
✅ هلو: سرد و تر
✅ خرما: گرم و تر
✅ نارگیل....گرم وخشک
👈 مزاج صيفي جات
✅ خربزه: گرم و تر
✅ هندوانه: سرد و تر
✅ طالبی: گرم و تر
✅ گرمک: سرد و تر
✅ دستنبو: گرم و تر
✅ خیار: سرد و تر
✅ کدوحلوایی: گرم و تر
✅ گوجه فرنگی: سرد و تر
✅ فلفل_دلمه ای: گرم و خشک
✅ فلفل_سبز: گرم و خشک
✅ کدو خورشتی: سرد و تر
✅ بادنجان: گرم و خشک
👈👈 مزاج بذرهای ملین
✅ قدومه شیرازی: گرم و تر
✅ تخم_مرو: سرد و تر
✅ خاکشیر: گرم و تر
✅ بارهنگ: سرد و خشک
✅ سرشیر: سرد و تر
✅ اسفرزه: سرد و تر
✅ فرنجمشک: گرم و خشک
✅ تخم_شربتی: گرم و تر
✅ بالنگو: گرم و تر
✅ تخم_ریحان: گرم و تر
👈👈 مزاج سبزیجات
✅ تره: خیلی گرم و کمی خشک
✅ کلم_برگ: گرم و خشک
✅ گل کلم: گرم و خشک
✅ ریحان: کمی گرم و خشک
✅ جعفری: خیلی گرم و خشک
✅ شنبلیله: گرم و خشک
✅ گشنیز: سرد و خشک
✅ ریواس: سرد و کمی خشک
✅ مارچوبه: گرم و تر
✅ قارچ: سرد و تر
✅ لوبیاسبز: سرد و تر
✅ خرفه: خیلی سرد
✅ تربچه: گرم و خشک
✅ پیازچه: گرم و خشک
✅ نعناع: نسبتا گرم و خشک
✅ ترخون: خیلی گرم و خشک
✅ مرزه: نسبتا گرم و خشک
✅ پونه: گرم و خشک
✅ شاهی: گرم و نسبتا خشک
✅ شوید: گرم و خشک
✅ اسفناج: کمی سرد و تر
✅ کرفس: گرم وخشک
❔❕ مزاج ریشه ها
✅ شلغم: گرم و تر
✅ ترب_سیاه: گرم و خشک
✅ترب_سفید: گرم و خشک
✅پیاز: گرم و خشک
✅سیر: گرم و خشک
✅سیب_زمینی: سرد و تر
✅سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر
✅هویج فرنگی: گرم و تر
✅زردک: گرم و تر
✅کلم قمری: گرم و تر
✅موسیر: گرم و خشک
✅چغندر: معتدل و کمی گرم
👈👈 مزاج مغزهای گیاهی
✅ بادام_هندی: گرم و خشک
✅ گردو: گرم و خشک
✅ بادام_درختی: کمی گرم و تر
✅ پسته: گرم و خشک
✅ بادام_زمینی: گرم و تر
✅ بادام_کوهی:گرم و خشک
✅ کنجد: گرم و تر
✅ شاهدانه: گرم و خشک
✅ تخمه_آفتابگردان: گرم و تر
✅ تخمه_کدو: سرد و تر
✅ تخمه_هندوانه: سرد و تر
✅ تخمه_خربزه: گرم و تر
✅ چلغوز: خیلی گرم وخیلی خشک
👈👈 مزاج حبوبات وغلات
✅ نخود: گرم و خشک
✅ لوبیاسفید: کمی گرم و تر
✅ لوبیاچیتی: گرم و تر
✅ لوبیاقرمز: گرم و تر
✅ لوبیاچشم_بلبلی:کمی گرم و تر
✅ عدس: سرد و خشک
✅ دال_عدس: گرم و خشک
✅ گندم: گرم و تر
✅ جو: سرد و تر
✅ جودوسر: مع
تدل
✅ ماش:سرد و خشک
✅ لپه: گرم و خشک
✅ برنج: سرد و خشک
👈👈 مزاج لبنیات
✅ ماست: سرد و تر
✅ شیر: کمی سرد و تر
✅ کره: سرد و تر
✅ دوغ: خیلی سرد و تر
✅ سرشیر:.سرد و تر
✅ خامه: سرد و تر
✅ پنیر: سرد و خشک