#پيش_بيني_طلاق
از نظر دکتر جان گاتمن علایمی که پیشبینی کننده طلاق هستند عبارتند از:
🔻- شروع یک مشاجره با شدت زیاد
🔻- انتقاد از همسر
🔻- نشان دادن تنفر و انزجار
🔻- دفاعی بودن زیاد
🔻- فقدان تأیید طرف مقابل در روابط
🔻- زبان بدنی منفی
👈زوج های خوشبخت چه کار می کنند؟
اما علاوه بر پیشبینی طلاق، جان گاتمن میگوید که میتوان خوشبختی و بهبود روابط زوجین را در طول سالیان بعدی نیز پیش بینی کرد.
گاتمن در پژوهشهایش دریافته است که اگر هر زوج در هفته فقط ۵ ساعت را صرف زندگی مشترکشان کنند روابط شان بهتر خواهد شد. کاری که زوجهای خوشبخت میکنند را به شما توصیه میکنیم که عبارتند از:
✔️ - خداحافظی: این زوجها هر روز قبل از خداحافظی، درباره کارهایی که قرار است در آن روز بکنند سوالاتی از همدیگر میکنند (۲ دقیقه در روز، ۵ روز در هفته، جمعاً ۱۰ دقیقه).
✔️ - تجدید دیدارها: این زوجها در پایان هر روز کاری یک گفتگوی آرام و بی استرس با هم دارند.
در این فرصت آنها میتوانند روابط خود را عمیقتر سازند و از خستگی و دلمشغولیهای هم آگاه شوند (۲۰ دقیقه در روز، ۵ روز در هفته، و جمعاً ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه در هفته).
✔️ - محبت: این زوجها محبت خود را از طریق رفتارهایی همچون لمس کردن هم، روابط عاشقانه و بخشش در مواقع مناسب ابراز میکنند (۵ دقیقه در روز، ۷ روز در هفته و جمعاً ۳۵ دقیقه در هفته).
✔️- قرار هفتگی: این زوجها یک قرار هفتگی دو نفره در فضایی خلوت و آرامش بخش برای تازه کردن عشق خود دارند (۲ ساعت در هفته).
✔️- تحسین يكديگر و قدردانی: این زوجها هر روز حداقل ۵ بار قدردانی و محبت صادقانهای بین خود رد و بدل میکنند (۵ دقیقه در روز، ۵ روز در هفته، و جمعاً ۳۵ دقیقه در هفته).
با توجه به کارهایی که زوجهای خوشبخت انجام میدهند میبینیم که انجام این کارها زیاد زمانبر نیست. اما همین کارهای به ظاهر ساده میتواند روابط زناشویی زوجین را به طرز شگفت انگیزی بهتر کند.
از کتاب " هفت رمز ازدواج های موفق"
اثر جان گاتمن و نان سايلور
تجربه اروین یالوم در مشاوره آنلاین و غیر حضوری
شش سال پیش اتفاقی افتاد که نظرم را درباره #مشاوره_آنلاین و درمان های از راه دور بیشتر عوض کرد. ایمیلی دریافت کردم که در آن بیماری از من خواسته بود تا از طریق #اسکایپ به صورت آنلاین جلسات درمانی اش را بر عهده بگیرم. او در جایی متروک و پرت زندگی می کرد و تا پانصد کیلومتری دوروبرش، به هیچ روانشناسی دسترسی نداشت.
حقیقت این بود که، به خاطر یک جدایی دردناک و آزار دهنده، خودش تعمداً زندگی در آن متروکه را انتخاب کرده بود. آنقدر حالش بد بود که مطمئنم اگر همان نزدیکی ها هم زندگی میکرد باز هم به دیدن حضوری روانشناس رغبتی نداشت. من تا آن موقع هرگز بیماری را به صورت آنلاین درمان نکرده بودم و به این روش #شک داشتم و مردد بودم چه کار کنم ولی از آنجا که می دیدم چاره دیگری ندارم، بالاخره پذیرفتم تا درمانش را بر عهده بگیرم و البته این موضوع را به هیچ کدام از همکارانم نگفتم.
این قضیه یک سال ادامه پیدا کرد و من و او #هفته ای یکبار همدیگر را به صورت آنلاین در اسکایپ می دیدیم. البته من از او فقط تصویرش را می دیدم و صدایش را می شنیدم. ولی کم کم احساس کردم به اون نزدیک شده ام و در مدت کوتاهی، فاصله هزاران کیلومتری بین ما کاملا محو و ناپدید شد. در پایان سال اول، او به شکل بسیار قابل قبولی درمان شده بود.از آن موقع به بعد، بیماران بسیار زیادی از کشورهایی دور مثل آفریقای جنوبی، ترکیه، استرالیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و انگلستان را به صورت آنلاین درمان کرده ام.🌸با این تجربیات به این نتیجه رسیدم که تفاوت کمی بین نتیجه مشاوره زنده و مشاوره آنلاین وجود دارد.🌸 البته فقط باید یک نکته را رعایت کرد، و آن اینکه، من این بیماران را با دقت و وسواس بیشتری انتخاب می کنم و از این راه برای بیمارانی با مشکلات حاد و جدی که نیاز به #دارو و #بستری شدن دارند، استفاده نمی کنم.سه سال پیش هم، وقتی اولین بار درباره مشاوره آنلاین که در آن درمانگر و بیمار از طریق تایپ کردن ارتباط برقرار می کنند، چیزهایی شنیدم، دوباره به وحشت افتادم.
درمان با متن! واااای! این دیگر قابل قبول نبود و به نظر می آمد نوعی کجروی، انحراف و تقلید مسخره مراحل درمانی است. واقعا پا روی پله آخر گذاشته بودند! حتی حاضر نبودم آن را امتحان کنم و دوباره به موضع ایرادگیری کامل برگشتم. بعد از این جریان، اورن فرانک مؤسس سایت (Talk Space) _ که بزرگ ترین برنامه #متنـدرمانی آنلاین بود _ با من تماس گرفت و گفت که او از طریق #اینترنت گروه هایی درمانی راه انداخته که در آن ها، بیماران و درمانگر، از طریق نوشتن و تایپ کردن با هم ارتباط برقرار می کنند و از من هم خواست که برای درمانگرهای این مجموعه جلسات مشاوره ای دایر کنم.
(( گروه های درمانی با متن؟!! )) بار دیگر شوکه شدم. چطور ممکن بود گروهی از آدم ها بدون اینکه هرگز همدیگر را ببینند فقط از طریق #نوشتن با هم ارتباط برقرار کنند. این دیگر زیاده روی بود! حتی نمی توانستم این گروه را در ذهنم هم تصور کنم. ولی کاملا از روی کنجکاوی پذیرفتم که در این گروه ها شرکت کنم. بعد از شرکت در چندتا از این گروه ها، دیدم این بار حق با من است. درمان در گروه هایی که من شاهدش بودم واقعا کار طاقت فرسایی بود و پروژه خیلی زود تعطیل، و #گروه تبدیل به #فرد شد. حالا هر درمانگر از طریق نوشتن با یک بیمار ارتباط داشت. خیلی طول نکشید که شرکت های دیگری هم دست به کار شدند و در آمریکا و چند کشور دیگر این روش باب شد. سه سال پیش، من پذیرفتم که بر درمانگرهای سایت Talk Space نظارت داشته باشم. الان دیگر در دهه هشتاد زندگی، به ندرت مجلات حرفه ای میخوانم و تقریباً دیگر در کنفرانس های مربوط به رشته ام شرکت نمی کنم و احساس می کنم روز به روز بیشتر از پیشرفت های جدید بی خبر می مانم.
🔆گرچه درمان از طریق تایپ کردن، بسیار با دیدگاه من فاصله دارد ولی حسی به من می گوید که این روش نقش مهمی در آینده ی درمان خواهد داشت. شکل و قالب این کار به بیماران فرصت می دهد که با هزینه ی نسبتاً کمی پاسخ های مورد نیازشان را دریافت کنند.🔆
نوشته ی اروین یالوم روانشناس بزرگ و سرشناس و استاد دانشگاه استنفورد
✍️منبع : کتاب من چگونه اروین یالوم شدم نوشته ی اروین یالوم
https://t.me/psycho_Religion/1429
طول دوره ماهانه را می توان از اولین روز هر عادت ماهیانه تا یک روز قبل از شروع عادت ماهیانه بعدی محاسبه نمود. برای مثال، اگر دو عادت ماهیانه متوالی خانمي، اولی روز اول مهر و دومی روز بیست و هشتم مهر شروع شود، طول دوره ماهانه او بیست و هفت روز است. روز اول دوره عادت ماهیانه اولین روزی است که آثار خونریزی دیده می شود.
چو #شادی بکاهی بکاهد #روان
خرد گردد اندر میان ناتوان
فوليكولين و تستوسترون هر دو در شادي ما مؤثراند.اما هورمون زنانه فوليكولين شادي بهتر و بيشتري را مهيا ميكند. به همين دليل در چرخه ماهانه زنان با فقدان فوليكولين يا كاهش آن كمي افسرده و پژمرده ميشوند. هورمون سروتونين نيز در اين ايام كاهش پيدا مي كند و نشاط كمتر مي شود.[1]
در سوره بقره آيه 222 به مردان توصيه شده كه در اين ايام به فكر خواسته هاي جنسي خود نباشد و شرايط و رنجوري همسران خود را درك و همدلي كنند.
1محمد مجد، انسان در دو جلو: روان شناسي زن و مرد، ص117.
🌸
تجربه اروین یالوم در مشاوره آنلاین و غیر حضوری
https://eitaa.com/zendegiearam/494
🌸
نمودار جايگاه استخاره.pdf
331.3K
🔆 جايگاه استخاره و مهارت تصميم گيري
مشكلات مانند #همسرگزيني يا # شغل_گزينش
ابتدا بايد #تفكر كنيم به نتيجه نرسيديم #تحقيق و #مطالعه كنيم.
اگر به نتيجه نرسيديم بايد از افراد با تجربه #مشورت و #مشاوره بگيريم
سؤال؟ اگر باز دو دل شويم عقلا اينجا ميشه جه كار كرد؟
پاسخ
بالاخره #ناچاريم يه راه را برگزينم
#اسلام ميگيه اينجا برا رسيدن به #آرامش رواني آن راه را با #استخاره از خدا بپرس
🌸
#پرسش_و_پاسخ
#ضد_خش و #ازدواج_موفق
📨پرسش: سلام #دختري 16سالمه. خب به جاي اينکه بيفتم دنبال پسرا با دخترا بيشتر حال ميکردم قبلا نميدونم اول يه حالت شهوت و هوسي داشتم دوستم منو آلوده کرد برد خونشون منو........... به زور نبود خودمم خوشم مي اومد وقتي ميرفتم کلاس شنا مربيا حواسشون نبود ميبرد منو يه جاي #خلوت و دست ماليم ميکرد از خودم #متنفرم نميدونم بايد چيکار کنم هيچ کششي هم به جنس مخالف ندارم
✍️ #مشاور: سلام بر شما
ممنون از اعتمادتون
بزرگوار تجربه بالاتر از علم است. ولي انسان بالغ خودش ميان بر مي زند و از تجارب تلخ ديگران و خودش عبرت مي گيرد. ما دو عمر نداريم كه با يكي تجربه كسب كنيم و در ديگري تجارب را به كار بگيريم. اگر قبلا مي شنيديد كه پسران معمولا از ابتدا دنبال شهوتراني و نياز جنسي خود هستند و دختران در پي ارضاي عاطفي، شايد باور نمي كرديد.
هر كسي از ظن خود شد يار من
از درون من نجست اسرار من
خانم بانو امين در كتاب #روش_خوشبختي مي گويد برخي اشكال مي كنند كه زن نبايد خودش را پوشش و مرزهاي رفتاري محدود كند چون مرد حريص تر مي شود.وقتي همه راحت باشند عادي مي شود. او مي گويد اولا مگر كسي از باغ پر گل و زيبا سر مي شود؟ مگر اين باغ زيبايي اش تاريخ انقضا دارد؟ ثانيا هر محدوديت بر خلاف عقل نيست. ما زير چتر يا سقف مي رويم و خودمان را محدود مي كنيم تا زير باران خيس نشويم.پشت چراغ قرمز مي ايستيم با سرعت مجاز رانندگي مي كنيم تا آسيب نبينيم.
خانم زينب دليا، روان شناس است ايشان كه ابتدا مسيحي هم بودند مي گويند من آمريكا زندگي كردم اين طور نيست كه عادي شدن پوشش زن و روابط بين نامحرمان آنجا سبب رفع مزاحمت ها شده باشد و هوسراني ها را مهار كرده باشد.
بله ما خودمان هم براي گوشي همراه كه زود خش بر مي دارد ضد خش و قاب استفاده مي كنيم. توصيه هاي دين به زن كه زودتر خش بر مي دارد به سود خودش است. افراد مغرض و هوسران در اين امور ديني و عقلي شك و ترديد ايجاد مي كنند تا راه هوسرانيشان باز باشد.
ديروز مشاوره اي داشتم دختري همين وضع را داشت او در همين دوستي ها چندين بار شوخي شوخي مورد تجاوز قرار گرفته بود و الان افسرده شده بود. بسياري از پسران براي شكار دختران عجله ندارد. مي دانند كه خوراك دختر مسائل احساسي است از اين در وارد مي شود و بعد غافل گيرانه شكارش مي كنند.
هشياري شما به مشكلات اين دوستي ها نبايد سبب بدبيني به همه پسران شود. پسران سالم هم زياد داريم. بايد روش زندگي صحيحي را در پيش بگيريد و دوستان خوب و مثبت گزينش كنيد. با بالا رفتن سن درباره ازدواج موفق مشاوره بگيريد. مطالعه كنيد.
👈كتاب ترگل ص 12را مطالعه كنيد و اين كليپ را ببينيد
https://t.me/zendegiearam110/4865
🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حكايتي از آيت الله بهجت
شنيدن جواب سلام از امام رضا (ع)
🔆🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 اسلام و ازدواج
🔆 بلوغ جنسي
🔆 بلوغ عقلي
🔆 بلوغ هيجاني و عاطفي
🔆 بلوغ اجتماعي
🔆بلوغ اخلاقي و معنوي
🔆 بلوغ اقتصادي نسبي
ميشه با جلسات مشاوره و كتب و نرم افزارها بلوغ هاي لازم را ايجاد كرد.
البته خود جوانان بايد تسهيل كننده ازدواج باشند و كم توقعات را كم كنند.
🔆🌸
زندگي آرام
🔆 جايگاه استخاره و مهارت تصميم گيري مشكلات مانند #همسرگزيني يا # شغل_گزينش ابتدا بايد #تفكر كنيم ب
اعتبار عقل و جايگاه #استخاره
پرسش: استخاره در شرع به چه معنايي است؟ آيا استخاره پايين آوردن اعتبار تفکر و مشورت با افراد خبره و مشاوره با کارشناس باتجربه نيست؟
پاسخ: جايگاه استخاره در مواردي است که شخص به قدر کافي تفكر، تحقيق، و با اهل خبره مشورت كرده، ولي به اطمينان نرسيده و در ترديد باقي مانده باشد. با اين مقدمات، به جايگاه تفکر و مشورت با اهل خبره هم لطمهاي وارد نميشود.
✍️مشاوره زير گنبد فيروزه اي، سيدمحمدتقي علوي و محمدحسين قديري، ج3
#پرسش_و_پاسخ
🌸
هدایت شده از makarem.ir
📍 مردم تنها تماشاچی ورزش نباشند
بی شک سلامتی با ورزش گره خورده است، لذا مردم تنها تماشاچی ورزش نباشند بلکه خودشان هم به ورزش به ویژه ورزش همگانی اهتمام داشته باشند
http://mk6.ir/FuDfO
#حضرت_آیت_الله_مکارم_شیرازی
🆔 @makarem_ir
😔سوداگران کنکور
شب جمعه فاتحه اي براي زيگموند فرويد خواندم نور به قبرت بباره مرد😉
مكانيزمهاي دفاعي با نام فرويد و دخترش آنا گره خورده؛ از نگاه روان تحليلي برخي افراد شهوت و اضطراب و تنش دروني خود را به شيوه جامعه پسند و اتو كشيده و در قالب مكانيزم #والايش عملي مي كنند.
مثلا يك فردي كه زمينه پرخاشگري را دارد ممكن است برود معلم شود تا با كت و شلوار با چوب كودكان را تنبيه كنند كه خدا رو شكر عمر اين بازي داره سر مياد و اين پرخاشگران بايد راه ديگري بيابند.
برخي ناشي اند سلطان سكه مي شوند و سرشان بر باد مي روند و برخي با ژست استاد و چهره هاي علمي خون مردم را در شيشه مي كنند و رسانه ملي ما مرج چينين دزدان شده
كدام منطقي مي گويد سيستم آموزشي كشور چيزي باشد و آزمون ها كنكورش چيز ديگري باشد كه در #كتب_كار و كمك آموزشي سؤالاتش يافت شود؟!!
پول اين كتب كمك آموزشي تو جيب كدام #سطان مي رود؟ آیا تغییرات سالانه کتب درسی و کتب کنکور برای نیاز به خرید سالانه منابع و تجارت هر ساله کتب کنکور و کلاس های کنکور نیست. از قدیم گفته اند گربه چوب شامه تیزش را می خورد. #مهران_مدیری در سریال طنز هیولا به #سوداگران_کنکور پرداخته.
سطانِ دزدي به روش آموزش چه فرد يا افرادي است؟
تازه اگر بعدا صندلي دانشگاه با دلار خريده نشود
هر فرد متعهدي وظيفه دارد مانع دزدي به سبك والايش شود
#اگر.. #اگر واقعا مسؤلان آموزش کشور نگران رشد علمی جوانان، روستایی و شهریی اند. منابع کمک آموزشی و کنکور را در دسترس همه قرار دهد. کاری که در #حوزه_علمیه سالهاست انجام می شود. آیا از دلائل مهم #هجرت از روستاها نبود کلاس های کنکور نیست؟
🌸😉
دعايي و دوايي
برخي امور فقط با دعا حل نمي شود بايد عملا هم اقدام به حل مشكل كنيم
از جابر روایت شده است که گفت : ما نزدِ پیامبر (ص) بودیم که مردی از انصار بیامد و گفت: پسر من از پشت بام بالای ناودان خزیده است. ای رسول خدا دعا کن که خداوند ، او را به والدینش بازگرداند . پیامبر (ص) فرمود: برخیزید.
جابر گفت: صحنه ای هولناک بدیدم . پیامبر (ص) فرمود : طفلی بر بام نهید . این کار کردند و آن طفل از سرِ ناودان به پشتِ بام خزید و والدینش او را بگرفتند.
.
سنخيت و همتايي
زنی، کودک خردسالش را در پشت بام، تنها رها کرد و مشغول کارهای روزمره شد. کودک آرام آرام در پشت بام به حرکت در آمد تا به لبهٔ بام رسید، از لبه بام هم به روی ناودانی که در آنجا بوده، خزید و به انتهای ناودان که رسید، مادر متوجه خطر شد. این صحنهٔ بسیار خطرناک، مادر را مضطرب و نگران کرد که مبادا کودکش از پشت بام به زمین بیفتد. مادر پریشان، این طرف و آن طرف رفت؛ اما کاری از دستش بر نیامد و راه چاره ای به فکرش نرسید. نمی دانست چگونه فرزندش را نجات دهد.
مردم زیادی جمع شدند و هر کدام نظری دادند؛ اما هیچ کدام کارساز نبود. یک نفر گفت: «بهتر است نردبانی بیاوریم و از آن، بالا برویم و کودک را بگیریم و پایین بیاوریم اما نردبان کارساز نبود؛ زیرا ناودان با دیوار فاصله زیادی داشت و از آنجا دست کسی به کودک نمی رسید.
کودک مدام تکان می خورد و ناودان را می لرزاند. مادرش دست و پای خود را گم کرده بود. با گریه و زاری می گفت: «آیا کسی نیست که بتواند راه چاره ای پیدا کند؟ خدایا! تنها فرزندم را از تو می خواهم! خودت نجاتش بده! خدایا… خدایا.. »
ناگهان مردی فریاد زد: «کنار بروید، علی بن ابی طالب آمد. من مطمئن هستم که او می تواند راه حلی پیدا کند.» علی (ع) نزدیک آمد و تا صحنه را دید، فرمود: «فوراً کودکی بیاورید که هم س ن و سال این کودک باشد.» کودک همسایه را نزد على (ع) آوردند که اتفاقاً هم سن و سال کودک روی ناودان بود.
امام دستور داد: «او را بالای پشت بام ببرید.» کودک را فوراً بالای پشت بام بردند. امام به مادر کودک گرفتار هم فرمود: «تو هم زود به بالای پشت بام برو.» آن کودک که در روی ناودان گرفتار شده بود، با دیدن کودک هم سن و سال خودش، مسیر رفته را آرام آرام برگشت تا به بالای پشت بام رسید. مادرش دوان دوان به سمت او رفت و فرزندش را در آغوش کشید.
همچنین می توانید مطالب بیشتری درباره زندگینامه و همچنین داستان های پیامبران و امامان را مطالعه بفرمایید.
✍️منبع:
کتاب: داستان هایی از زندگانی چهارده معصوم (ع)
نویسنده: سجاد خسروی – 1393
🌸
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸 مراسم دعاخوانی اوانجلیستها برای ترامپ
🔹همزمان با داغ شدن ماجرای استیضاح ترامپ، شماری از کشیشهای اوانجلیست، سهشنبه گذشته به صورت خصوصی با رئیسجمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار و برای او دعا کردند.
🔹رهبران اوانجلیستها روابط بسیار نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارند و از حامیان اصلی ترامپ محسوب میشوند.
@Farsna
هدایت شده از آموزش مشاوره پیش از ازدواج
👆👆👆
#تحلیل_روانشناختی_استخاره
🌷🌷🌷تفکر، استشاره و استخاره🌷🌷🌷
اسلام ما را از سويي به کسب علم و حقيقتجويي و از سوي ديگر به خرافهستيزي و مبارزه با جهل و رفع ترديد و سرگرداني تشويق ميکند. از همين رو، به اين امور بسيار اهميت داده است: تفکر در نشانههاي خداوند و امور زندگي، يافتن قوانين و کشف علل پديدهها و روابط بين آنها، عاقبتانديشي، ارزيابي و تحليل سود و زيان، پرهيز از تقليد کورکورانه، تقويت عقل معاد و معاش، عبرت از ديگران، مطالعة تحليلي تاريخ، دعا براي افزايش علم، دعا و توصيههاي کاربردي براي تقويت حافظه و رفع فراموشي، تحصيل علوم ديني، يادگيري علوم دنيايي مفيد، همانديشي و مشورت، استفتا، استفسار و پرسيدن از اهل علم، مشاوره و استفاده از تجارب و تخصص ديگران و استخاره.
👈 با اين همه، خداوند فرموده دانش شما محدود است:
وَمَا أُوتِيتُمْ مِنْ الْعِلْمِ إِلاَّ قَلِيلاً؛ «و به شما فقط مقدار کمي علم داده شده است».
ممکن است در امور زندگي جايي برسيم که پس از تفکر، مشورت و... باز هم مردد و سرگردان باشيم. در اينجا اسلام توصيه ميکند براي خروج از تعارض، بنبست و دودلي، با خداوند مشورت (استخاره) و از او کسب تکليف کنيم. هنگام سرگرداني، استخاره نوعي توکل به خداوند و راضي بودن به مقدرات الهي است. به همين دليل، از نظر روانشناختي به ما آرامش بسيار ميدهد. بنابراين در فرهنگ اسلامي استخاره جايگاهي خاص دارد، اما نبايد در همة امور، حتي امور جزئي زندگي، پيش از تفکر و مشورت، سريع سراغ استخاره برويم. بزرگان به افرادي که بهطور افراطي پيوسته براي امور مختلف استخاره ميخواستند فرمودهاند: چرا عقل را تعطيل کردهايد؟ تعقل و مشورت کنيد و تصميم بگيريد. اگر در يک مورد پس از تحقيق و مشورت، در ترديد باقي مانديد استخاره کنيد.
..........پ ن
1️⃣ محمدبنحسنبنعلي حر عاملي، وسائل الشيعه، ج8، ص79. استخاره در اينجا به معناي رايج و اصطلاحي نزد مردم نيست.
2️⃣ اسراء (17)، 85.
3️⃣ استخاره يکي از کرامتهاي شيعه و از اَمارات حقانيت تشيع است. استخاره به معناي طلب تعيين خير و شر و رابطهاي تکويني بين خالق و مخلوق است (ر.ک: محمدحسين رخشاد، در محضر آيتالله بهجت، ج2، نکتة شمارة 677).
4️⃣ برخي از سايتها از روي غرض و برخي به دليل اطلاعات ديني ناقص و گروهي به دليل علمزدگي، بدون توجه به مراحل و مراتبي كه دين براي استخاره بيان كرده، آن را مسخره يا رد ميكنند؛ درحاليكه عقلاً مشخص است كه پس از تفكر و مشورت، ماندن در سرگرداني و تحير اضطرابآور است و از نظر روانشناختي استخاره در اين موقعيت كمك زيادي به ما ميكند (ر.ك: فرهنگ هلاكويي، سايت رازها و نيازها، راديو همراه، 16 ارديبهشت 1394).
📚: مشاوره زير گنبد فيروزه اي، ج3
کانال آموزه مشاوره پیش از ازدواج
https://eitaa.com/premaritalcounceling
یارو میره میوه فروشی،
پسرش هی از موزا میخورده !
مغازه دار عصبانی میشه میگه : چی کار میکنی؟!!!!!
باباهه میگه: ولش کن، خله !!!!
مغازه دار میگه: غلط کرده، اگه خله، چرا پیاز نمیخوره ؟!
😂😂
🍃🍂