هدایت شده از خبرگزاری فارس
📝سپهبد قاسم سلیمانی خطاب به سیاسیون: در رقابتها و مناظرات، دین و انقلاب را تضعیف نکنید.
@Farsna
🔶خطاهای شناختی🔸🔸🔸
@Mignair
🔻ذهن خوانی mind reading
فکر می کنید، بدون شواهد کافی می دانید که دیگران به چه چیزی فکر می کنند. مثل : ”جواب سلامم را نداد، پس حتما از دست من ناراحت است.
🔻پیش گویی furtune telling
پیش بینی می کنید که حوادث آینده، بد از آب در می آیند یا این که خطرات زیادی شما را تهدید می کند. مثل : ”در امتحان شکست می خورم” یا ”کاری گیر من نخواهد آمد”.
🔻فاجعه سازی catastrophizing
معتقدید هر چه اتفاق افتاده یا خواهد افتاد به شدت افتضاح، ناخوشایند و غیر قابل تحمل است. مثل : ”افتضاح می شود اگر در دانشگاه قبول نشوم”.
🔻برچسب زدن labling
به خودتان یا دیگران، صفات کلی و منفی نسبت می دهید. مثل : ”من آدم بدبختی هستم” یا من آدم بی ارزشی هستم”.
🔻نادیده گرفتن جنبه های مثبت discounting positives
مدعی هستید که کار های مثبت خودتان یا دیگران پیش پا افتاده و ناچیز هستند. مثل: ”این کار از عهده همه بر می آید” یا ”قبول شدن در کنکور که کار مهمی نیست”.
🔻فیلتر منفی negative filter
تقریبا همیشه جنبه های منفی را می بینید و به جنبه های مثبت توجه نمی کنید. مثل: ”هیچ کس مرا دوست ندارد”.
🔻تعمیم افراطی overgeneralizing
بر پایه یک حادثه، الگو های کلی منفی را استنباط می کنید. مثل: ”این اتفاق همیشه برای من اتفاق می افتد” یا ”در همه کار ها شکست می خورم”.
🔻تفکر دوقطبی dichotomus thinking
به وقایع پیرامون و انسان های اطراف با دید همه یا هیچ نگاه می کنید. مثل : ”همه مرا طرد می کنند” یا همه وقتم تلف شد“.
🔻باید اندیشی should
به جای این که حوادث را بر پایه چیزی که هستند ارزیابی کنید. بیشتر آن ها بر اساس چیزی که باید باشند، تفسیر می کنید. مثل : ”باید کارم را خوب انجام بدهم” یا ”باید در کنکور قبول شوم”.
🔻شخصی سازی personalizing
علت بروز حوادث منفی را به خودتان نسبت می دهید و سهم دیگران را در بروز مشکل نادیده می گیرید. مثل : ”ازدواجم بهم خورد، چون من مقصر بودم”.
🔻سرزنش گری blaming
دیگران را علت مشکلات و احساسات منفی خود می دانید و از طرفی مسئولیت تغییر رفتارتان را نیز فراموش می کنید. مثل : ”دیگران باعث عصبانیت من می شوند” یا ”والدینم باعث و بانی همه مشکلات من هستند”.
🔻مقایسه های نا عادلانه unfair comparisons
حوادث را طبق معیار های ناعادلانه تفسیر می کنید. خودتان را با کسانی مقایسه می کنید که از شما برترند و به این نتیجه می رسید که آدم حقیری هستید. مثل : ”او خیلی موفق تر از من است” یا ”شاگرد اول کلاس در امتحان خیلی بهتر از من عمل کرد”.
🔻تاسف گرایی regret orientation (کشکول ای کاش)
به جای این که در حال حاضر به کاری فکر کنید که از دستتان بر می آید، بیشتر به این مسئله می اندیشید که ای کاش در گذشته بهتر عمل می کردید. مثل : ”اگر تلاش کرده بودم ، شغل بهتری پیدا می کردم” یا ”ای کاش این حرف را نمی زدم”.
🔻چی می شد اگر what if
دائم از خودتان سوال می کنید چی می شود اگر چنین اتفاقی بیفتد و با هیچ جوابی راضی نمی شوید . مثل : ”حرف شما درست است، اما چی می شود اگر مضطرب شوم؟” یا ”چی می شود اگر نفسم در سینه حبس شود؟”
🔻استدلال هیجانی emotional reasoning
از احساسات خود برای تفسیر واقعیت استفاده می کنید. مثل : ”چون دلم شور میزند، پس اتفاق ناگواری می افتد."
🔻نادیده انگاری شواهد متناقض ignoring counter evidences
شواهد یا استدلال های ناهمخوان با تفکر خود را ردرد می کنید. مثل : ” هیچ کس مرا دوست ندارد”. هر گونه شواهد متناقض را نادیده می گیرد و در نتیجه فکرتان همیشه تایید می شود.
🔻قضاوت گرایی judgment focus
به جای این که خودتان، دیگران و حوادث پیرامون را بپذیرید و درک کنید، اغلب آن ها را در قالب ارزیابی های سیاه و سفید می نگرید. دائم خودتان و دیگران را طبق یکسری معیار های دلبخواهی، ارزیابی می کنید و متوجه می شوید که خودتان و دیگران پایین تر از آن حدی هستید که باید باشید. مثل : ”در دوران دانشگاه خوب عمل نکردم” یا ”اگر تنیس بازی کنم، از پس آن بر نمی آیم” یا ”سارا چقدر موفق است، ولی من اصلا موفق نیستم”.
#خطاهای_شناختی
📚 منبع: تکنیک های شناخت درمانى
✍️نوشته: رابرت لی هی
🖋 ترجمه: حسن حميدپور
@Mignair
با این فرمول ریاضی میشه به این نتیجه رسید اگر برای هدفت هر روز حتی ی کار کوچک بکنی نتیجه اش خیلی تفاوت داره
@zendegiearam
هدایت شده از موسسه اخلاق ورودی ۹۷
💠تحلیلی روانشناختی از شخصیت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی
🌟حاج قاسم؛ شخصیتی که از «#سلامت» عبور کرد، و در مسیر «#طهارت» قرار گرفت.
✏به قلم:
حجت الاسلام دکتر حمید رفیعی هنر
دریافت متن کامل یادداشت:
Fatehan.net/post/146
@fatehan
@ueae97
هدایت شده از موسسه اخلاق ورودی ۹۷
📌 راز محبوبیت یک فرمانده
❌ شخصیت سردار قاسم سلیمانی چه چیزی دارد که او را به یک فرمانده مقتدر بدل کرده است؟
🖊 مهدی ملکمحمد / روانشناس
👈 ازمنظر علم روان شناسی، انسانها بر اساس ظاهر، طبقه اجتماعی، تحصیلات یا ایدئولوژی شان طبقه بندی نمی شوند، آنچه مهم است سلامت شخصیت و وجود فضیلتها و توانمندیهای شخصیتی است.
👈 از این نظر، سردار شهید قاسم سلیمانی به گواه رفتار و گفتارش و نیز نظرات دیگرانی که به خوبی میشناختندش، انسانی سالم از منظر روانشناسی شخصیت و نیز دارای چندین فضیلت و توان مندی برجسته شخصیت از منظر روانشناسی مثبت بود.
👈 در عامل روان رنجوری، شش ویژگی بررسی می شود: اضطراب، خشم، افسردگی، شرم، تکانشگری و آسیب پذیری در برابر استرس. تصاویر و فیلمهای منتشرشده از فرمانده سپاه قدس ایران، گواه قطعی است بر اینکه سطح اضطراب و افسردگی و آسیب پذیری در برابر استرس در سطح بسیار پایین قرار دارد.
👈 لبخندهای همیشگی او و آرامش نهفته در رفتار و گفتارش نشانمان میدهد این فرمانده محبوب ایرانی در وضعیتهای نظامی پرالتهابی که سالهاست تجربه میکند، تحت کنترل پنج ویژگی اضطراب، خشم، افسردگی، شرم و تکانشگری قرار نمیگیرد و نیز، استرسهای طبیعی وظایف خطیر او نتوانستهاند او را از میدان بهدر کنند.
💥با کلیک لینک روبرو، متن کامل مقاله را مطالعه نمایید:
bit.ly/2QFBW5W
#روانشناسی #تحلیل_شخصیت #روانشناسی_شخصیت #شهید_قاسم_سلیمانی
منبع: کانال سپیده دانایی
@ueae97
هماهنگی و موافقت اخلاقی بین مرد و زن در محیط خانواده
هماهنگی و موافقت اخلاقی بین مرد و زن در محیط خانواده از هر لحاظ و بهصورت صددرصد برای غیر انبیا و اولیا علیهمالسلام غیرممکن است.
اگر بخواهیم محیط خانه، گرم و باصفا و صمیمی باشد، فقط باید صبر، استقامت، گذشت، چشمپوشی و رأفت را پیشه خود کنیم تا محیط خانه گرم و نورانی باشد.۱ اگر اینها نباشد اصطکاک و برخورد پیش خواهد آمد و همه اختلافات خانوادگی از همینجا ناشی میشود.
در محضر بهجت، ج۱، ص۳۰۰
.
اولین بخش از برنامه "هنر زندگی - گوش دادن"
http://www.telewebion.com/episode/2196000
🔶 ابعاد شش گانه سلامت روان
از نظر روانشناختي شش بعد #سلامت_روان عبارتند از:
🔸 خود پذیری
🔸 رابطه مثبت با دیگران
🔸خودمختاري
🔸 تسلط بر خود و محیط خود
🔸 هدف در زندگى
🔸 رشد شخصی
🌸
خودپذیری
از نگرش مثبت به خود برخوردارند، جنبه های متعدد خود را میپذیرند، از جمله ویژگیهای مثبت و نقاط ضعف خود را
روابط مثبت با دیگران
روابط گرم، رضایتبخش و مطمئنی با دیگران دارند، به رفاه دیگران اهمیت میدهند، از همدلی عمیق، محبت و صمیمیت برخوردار هستند، و مصالحه در روابط انسانی را درک میکنند.
خودمختاری
خودمختار و مستقل هستند، در برابر فشارهای اجتماعی برای فکر کردن و عمل کردن به شیوه خاص مقاومت میکنند و رفتارشان را از درون تنظیم میکنند و با معیارهای شخصی خودشان را ارزیابی میکنند.
تسلط بر خود و محیط خود
در رابطه با اداره کردن خود و محیط، احساس تسلط و شایستگی میکنند؛ مجموعه پیچیده ای از فعالیتهای خود را کنترل میکنند؛ از فرصتهای موجود در محیط استفاده موثر میکنند؛ میتوانند موقعیتهایی را انتخاب کنند یا به وجود آورند که با نیازها و خواسته ها یا ارزشهای شخصی مناسب باشد
هدف در زندگى
در زندگی هدف دارند؛ احساس میکنند زندگی حال و گذشته معنی دارد، برای زندگی کردن برنامه و هدفهایی دارند
رشد شخصی
احساس میکنند جریان رشد ادامه دارد، خود را رشد کننده و گسترش یابنده میبینند، به روی تجربیات جدید گشوده هستند، به صورتی تغییر میکنند که بیانگر خودآگاهی و اثربخشی بیشتر است.
🌸🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂
هشتمین جلسه 98.11.22.mp3
20.5M
⛔️مطرح نكردن جهنم و سختي هايش براي كودكان؟
💡تمرين دادن فرزند براي نماز
👈شرطي نكردن كودكان براي نماز
🕯امر به معروف غيرمستقيم
🔑مهارت خويشتنداري
⛔️ناكامي بهينه
👈مشاوره ديني: بيان يك تجربه تلخ طلاق
💢جهيزيه و اسراف
🔆قانون #لذت و محدوديت ها
#جلسه_هشتم، استاد #رحماني
@ghoran_alavy/43
🌸
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهندس واقعی خداست
🔹پنجم اسفند ماه روز مهندس مبارک
@Farsna
ازدواج تلگرامي.pdf
448.2K
ازدواج تلگرامي
📨سلام. #دختري 18 ساله هستم. چند ماهي است ک در تلگرام و بعد در بيرون با پسري به قصد ازدواج در ارتباط هستم. ميگويد ک مرا بسيار دوستم دارد در اوايل ارتباط خيلي خوب بود الانم خوب است ولي امروزه از مسائل جنسي سخن ميگويد از تحقيقات ديدم اين گونه گفتگوها از نيز مشکل دارد. او را دوست دارم، ولي سخن گفتنش درباره اين موضوع مرا اذيت ميکند. از من #عكس برهنه درخواست كرده واقعا نميدانم بايد چ کنم؟ مي گويد اين قدر دوستم دارد كه اگر حرف از جدايي بزنم خودكشي مي كند و چند بار هم دست به #خودكشي زده است از سوي ديگر از آبرويم مي ترسم چه كنم؟
✍️پاسخ مشاور:
سلام بر شما
ممنون از اعتماد و ارتباطتون
پاسخ به اين پرسش را در قالب نكات علمي و توصيه هاي كاربردي زير بيان مي كنم:
1- مديريت #نياز و ارضا: نياز به جنس مكمل در سن شما طبيعي و نشانه سلامت است، ولي اگر اين نياز را در چارچوب دين و عقل و تجارب مشاوره اي جهت ندهيد براي شما و ايشان و حتي خانواده ها مشكلات زيادي به بار مي آورد مراقب باشيد كه گرفتار آسيب نشويد.
2- #علاقه لازم است ولي كافي نيست: براي ساختن خانه فقط داشتن گچ كافي نيست، زمين مناسب و مصالح مختلف و مهندس و استادكاران و مجوز نياز است. براي ازدواج موفق دوست داشتن به تنهايي #كافي نيست #همتايي ها و بلوغ هاي متعدد و تأييد مشاوز ازدواج لازم است.
ادامه:
رجوع شود به فايل ضميمه