همسرگزيني
🌼 پرسش:
سلام
من از الان بايد به فکر ازدواج باشم يا به فکر موفقيت در رشته تحصيلي و کارمرتبط با رشته تحصيلي؟
من پسري 18 ساله هستم و دليل من براي ازدواج اين است که دين خودم را حفظ کنم هم از لحاظ نياز هاي جنسي و هم روحي و رواني چون من تک فرزند هستم و نياز به آرامش دارم و همين طور نياز دارم يک نفر کنارم باشه به جز دوستان و پدر و مادر .
اگر من از الان به فکر مهيا کردن شرايط ازدواج باشم شايد نتونم در رشته اي که دارم در آن تحصيل مي کنم موفق باشم و نتونم موفقيت زيادي در کارم داشته باشم.
به نظر شما بايد چيکار کنم؟
🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸
🌼 پاسخ:
سلام بر شما
ممنون از اعتمادتون
بزرگوار هدف و انگيزه شما براي ازدواج به جا و نيكو است. همين طور كه براي ساختن خانه نياز به شرايط و امكانات متعددي داريم براي بنا كردن خانواده نيز نياز به شرايط و امكانات و بلوغ هاي مختلفي داريم. بنابراين براي زمان ازدواج نمي توان نسخه پيچيد بايد مجموع شرايط را در نظر گرفت. به طور معمول پسران در سن 25 الي 27 سالگي بالغ مي شوند مگر موارد خاص كه بايد بررسي شود.
براي ازدواج بايد در كنار توكل به خدا، برنامه اقتصادي، شغلي شما معين باشد. لازم است به بلوغ اجتماعي رسيده باشيد و مهارت هاي ارتباطي خوبي بلد باشي. بايد بتواند به موقع هيجان هاي خشم و نفرت خود را مهار كني. اختلافات را مديريت و رفع كنيد. همچنين بتوانيد زندگي مستقل با مرزهاي خاصي ترتيب دهيد و مانع رازگشايي و دخالت ديگران شويد.
در برابر بايد همسري گزينش كنيد كه او هم به بلوغ فكري و عاطفي و اجتماعي و مهارت هاي زناگي رسيده باشد. معمولا دختران در سن 25 سالگي به بلوغ مي رسند. البته مواردي هم هستند كه حدود بيست سال هم بالغ مي شوند.
مشاوره ازدواج براي معين كردن معيارها و كشف تناسب هاي دقيق لازم ست.
بنابراين حتي اگر شرايط ازدواج و بلوغ لازم را داشتيد بايد دقت كنيد تا همتاي سازگار و متناسب بيابيد تا در مسير تحصيل بال و هميار شما بشد نه وبال و بارتان.
پس اگر بلوغ شما مورد تأييد مشاور بود و همسر همتايي داشتيد و از حمايت هاي لازم اقتصادي برخورددار بوديد مي توانيد به ازدواج فكر كنيد. وگرنه با ورزش و گزينش دوستان با نشاط و معنوي و كوشا و مطالعه برنامه تحصيلي را در پيش بگيريد تا زماني كه شرايط فراهم شود در اين مدت مي توانيد درباره ازدواج هدفمند مطالعه كنيد و جلسات علمي شركت كنيد.
تذكر: در كنار توكل و باور به رازق بودن خداوند بايد كار و تلاش كرد و به فكر اقتصاد هم بود. حضرت شعيب حضرت موسي را داماد خود كرد و با او قرارداد بست كه 8-10 سال كار كند.
منبع براي مطالعه:
همسرگزيني با عشق يا خرد، يونس نابدل، نشر ارجمند
🌺
☘️🌺
🌺☘️🌺☘️🌺☘️
https://ble.ir/pasokhgoo3
اینگونه #وسواس در وضو گرفتن آیت الله بروجردی رفع شد
آیت الله العظمی بروجردی(ره) میفرمودند از روز های اولی که باصفهان وارد شدم حوزه درس مرحوم دُرچه(آیت الله العظمی سید محمد باقر دُرچه ای) رفتم و این مرد عالیقدر با آن همه فضائل علمی و ملکات اخلاقی بقدری نسبت بمن اظهار مهر میکرد که حد نداشت و همین محبت های پدرانه بود که آیت الله بروجردی تا آخرین روزهای زندگی از مرحوم درچه بنام یک شخصیت بزرگ تجلیل نموده و برایش طلب مغفرت میفرمودند.
نقل میکردند در ابتدای ورودم به اصفهان در امر وضو وسواس بودم، هر روز مدتها باید کنار حوض بنشینم دست و صورتم را تمیز کنم و اینکار ساعتها از اوقاتم را ضایع میکرد. ابتدا در نظرم موضوع مهم نبود ولی بعدا دانستم که مبتلا شده ام ولی چاره هم نداشتم تا اینکه اتفاقا مرحوم درچه فهمید.
چندروز خود ایشان بالای سر من میایستادند تا وضو بگیرم و بعد که خیلی زود بخیال خودم وضوی باطلی می گرفتم مرا وادار می کردند که باهمان وضو نماز بخوانم وآن وقت بسایر طلاب مدرسه سفارش می فرمودند که از من مواظبت کنند که دوباره نماز نخوانم تاوقت بگذرد و بقدری در این موضوع مراقبت کردند که بکلی آن حالت را ترک گفتم.
منبع: شيعه نيوز♦️
#وسواس فكري و عملي
#نموار وسواس
#مواجهه شجاعانه
#اجتناب مصرانه از تكرار
.♦️🌸
#تحليل_روان_شناختي حديثي مشهور
حكايت مشهوري در چند روايت از شيعه و سني نقل شده است:
وقتي سعدبن معاذ، رئيس قبله اوس،صحابي با كرامت پيامبر اعظم از دنيا رفت پيامبر در تشييع جنازه اش شركت كردند و فرمودند ملائكه در صفوف فشرده در اين مراسم حاضر بودند. سعد را در خانه بزرخي اش آرميد. مادرش گفت: پسرم بهشت گوارايت باد. پيامبر به او گفتند سعد #فشار_قبر دارد چون در منزلش برخوردهاي تلخ و تندي داشته است
👈💡نقد و نظر
بي ترديد و شك، روايات و آيات متعددي در مذمت تندخويي و خشم داريم. بنابراين بعيد نيست كه سعد به خاطر رفتار تلخ و تندش گرفتار عذاب برزخي شود. ولي چيزي كه اينجا بسيار حساس است و با نگاه #روان_شناختي پيامبر همساز نيست اين است كه چگونه پيامبر مهرباني با مادر عزاداري كه سمبل عاطفه و محبت است اينگونه صحبت مي كنند؟
با شناختي كه با از منش و روش پيامبر ژرف انديش و نازک بين داريم اين روايت نياز به تأمل دارد. يا كل روايت نقل نشده است و به ساختار و بافتار عنايت نشده است. يا روايت از ريشه معتبر نيست.
اگر روايت صحيح باشد بايد در ساختار و بافتار خودش تفسير و تبيين شود. مثلا ممكن است خود مادر سعد از پيامبر كمكي خواسته باشند تا براي آخرتش كاري كند. يا پيامبر در جمع چنين نفرموده باشند و با مقدماتي با توجه به ظرفيت آن مادر چنين سخني را بيان كرده باشند و توصيه هايي هم كرده اند تا عذاب رفع شود: مانند جلب رضايت همسر و فرزندان سعد و طلب حلاليت از آنها.
متاسفانه روايت بدون تحليل بيان مي شود معمولا و به آسيب هاي حواشي آن توجه نمي شود.
✍️محمدحسين قديري، كانال تلگرامي دين و روان شناسي
🌸
آیت الله جوادی
معنای #توکل این نیست که مرزبندی بکنیم و بگوییم این بخش اول مال ما است و این بخش دوم مال خداوند است، نه در همین بخش اول که ما کار میکنیم، این کار را هم باید با توکل انجام دهیم نه این که بگوییم تا این جا کار من است و بقیهاش از آن خداوند و «الله» است، توکل یعنی این که همینی که من انجام میدهم به قدرت و نیروی الهی انجام میدهم.
🌸
هدایت شده از زندگي آرام
🌸سوراخ نكردن بالون #حرمتـخود
از نظر دين احساس ارزشمندي براي موفقيت، شادكامي، اعتماد به نفس و سلامت روان و كمال اخلاقي و معنوي همچون خرج موشك است. بنابراين در روابط بايد به شدت مراقب باشيم بالون احساس ارزشمندي خود و ديگران را سوراخ يا پاره نكنيم. گاهي كمك ناشيانه مي تواند در اين بالون حساس
سوراخ و شكاف ايجاد كند. در روش كمك مالي، صدقه، خمس، كفاره يا زكات يا قرض و وام دادن به نيازمند بايد خيلي مراقب باشيم به جاي اصلاح ابرو كورشان نكنيم. از بين اينها با #كفاره روزه دادن كه شروط خيلي خاص دارد حساسيت بيشتري دارد. اگر خواستيم به آبرومندي مثلا #كفاره_روزه بدهيم و احتمال مي دهيم از ما #شرم مي كند و شكننده است بايد به کسی که #فقیر است یا از طرف فقیر وکالت دارد بدهند تا تبدیل به گندم کند و سپس بفروشد بعد پولش را به هر فقیری مایل بودند با هر مصرفی برسانند.نیاز نیست حتما این فقیر آشنا باشد می تواند از فقیر دیگری وکالت در اخذ این پول ها را داشته باشد و به فقیر دیگری بدهد
✍️كانال زندگي آرام، محمدحسين قديري(روان شناس) و دكتر سيد مصطفي سجادي( استاد فقه)
🍂🔑🌟
أَوَلَمْ يَرَوْا إِلَى الطَّيْرِ فَوْقَهُمْ صَافَّاتٍ وَيَقْبِضْنَ ۚ مَا يُمْسِكُهُنَّ إِلَّا الرَّحْمَٰنُ ۚ إِنَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ بَصِيرٌ سوره ملک، 19
آیا به پرندگانی که بالای سرشان است، و گاه بالهای خود را گسترده و گاه جمع میکنند، نگاه نکردند؟! جز خداوند رحمان کسی آنها را بر فراز آسمان نگه نمیدارد، چرا که او به هر چیز بیناست!
#شگفتی_های_آفرینش
🌸🌸🦅🦅🦅
هدایت شده از خبرگزاری فارس
@Farsna(10).mp3
4.92M
🎙عید با صدای سامی یوسف
🌺عید سعید فطر مبارک باد🌺
@Farsna
هدایت شده از شوخ طبعيها و حكايات طلبگي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلَاةِ وَمِنْ ذُرِّيَّتِي ۚ رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ (ابراهیم، 41و42)
پروردگارا: مرا برپا كننده نماز قرار ده، و از فرزندانم (نيز چنين فرما)..! 🤲
پروردگارا: دعاى مرا بپذير! 🤲
پروردگارا! من و پدرو مادرم و همه مؤمنان را،🤲
در آن روز كه حساب برپا مىشود، بيامرز! 🤲
🌸