فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌹 #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)
موضوع: دعا اکسیر است، از دعا دست نکشید
اللهم عجل لولیک الفرج
@zendegyyy
~id➜|•@mola113•|↰ - مَداح¦کربلاییمجتبیرمضانی•.mp3
9.91M
🌹🌹 کربلایی مجتبی رمضانی
_ یااباصالحپَسکیمیایی؟!
اللهم عجل لولیک الفرج
@zendegyyy
🌹🌹 آیت الله بهجت :
شب که انسان می خوابد،
ملائکه موکل بر انسان،
او رابرای #نماز بیدار میکنند
و بعد چون انسان اعتنا نمی کند
و دوباره می خوابد
باز او را بیدار می کنند.
دوباره می خوابد،
باز او را بیدار می کنند . . .
این بیداری ها تصادفی و از روی اتفاق نیست !بلکه بیداریهای ملکوتی است که به وسیله فرشتگان انجام می گیرد
اگر انسان استفاده کرد و برخاست
آنها تقویت و تایید می کنند،
و روحانیت می دهند. وگرنه متأثر می شوند و کسل بر می گردند.
اگر از خواب برخاستید
آن ملائکه را که نمی بینید،
اقلاً به آنها سلام کنید و تشکر نمایید !
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعای شهادت
@zendegyyy
😍 با کانال زندگی در اقتصاد پیشرفت کنید 😍
🌹🌹 نکته طلایی
۷۷ . هدف گذاری دقیق مالی شش ماهه، یک ساله و سه ساله داشته باشید و این موضوع را به تیمتان هم انتقال دهید تا بتوانید به مبلغ و هدف مورد نظرتان برسید.
#اقتصادزندگی
https://eitaa.com/zendegyyy/10576
😍 با زدن روی لینک به اولین پیام اقتصادی برید👆
🌹🌹امام صادق علیه السلام:
هرگاه عالم به علمش عمل نکند [ اثر ] موعظه اش از دل ها زایل می شود؛ آن چنان که باران از روی سنگ صاف می لغزد.
@zendegyyy
🌹🌹 خواص#گوجه_فرنگی
🔸سلامت قلب
🔹تنظیم قند خون
🔸ضدپیری
🔹تقویت مو
🔸سلامت استخوانها
🔹تمیز کردن پوست
🔸ضدسرطان
🔹تقویت بینایی
🔸ضدالتهاب
🔹ضدلخته شدن خون
@zendegyyy
🌹🌹#کباب_کوبیده_پاکستانی
▫️گوشت چرخ کرده ۱کیلو
▫️پیاز دو عدد
▫️سیر۶ حبه، پیازچه خرد شده و گشنیز خرد شده هر کدام دو قاشق غذا خوری
▫️فلفل دلمه ایی و گوجه خرد نگینی دو عدد ،نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه
ابتدا گوشت رو سه چرخه کنید بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کرده اگه کمی آب داشت آبش رو گرفته بعد به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.
بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کرده و باز ورز دهید بعد ادویه ها رو اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز داده تا مواد یک دست شوند سپس بگذارید داخل یخچال به مدت یک ساعت
تا استراحت کنه و مواد کباب خوب خودشو بگیره
مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی آتش میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو شعله بگیره
@zendegyyy