۹ دی ۱۳۹۸
۹ دی ۱۳۹۸
۹ دی ۱۳۹۸
۹ دی ۱۳۹۸
5ce90ae633023dc1b5424cdb_4158822358470292765.mp3
3.14M
▶️قطعه صوتی #امام_زمانی
«سرباز صفر»
با صدای #مهدی_صدقی
🎼گاهی سلام ساده ی ما راجواب کن
ای خضر کشتی عشق ما را خراب کن
@zendegyyy
۹ دی ۱۳۹۸
۹ دی ۱۳۹۸
#دانستنیها
👈 خواص #آب_هویج
🔸 افرادی که می خواهند #چاق شوند، #صبحانه آب هویج بخورند.
🔸 مصرف آب هویج در صبح به صورت #ناشتا مواد سمی را از خون شما خارج میکند.
کسانی که به بیماری آسم مبتلا هستند و یا گرفتگی صدا دارند آب هویج بخورند.
🔸 افراد زمانی که با مشکل #سرماخوردگی مواجه می شوند برای نرم کردن سینه می توانند آب هویج بخوردند.
البته #آب_سیب هم اگر مخلوط بشه با اب هویج یک سم زدای قوی است.
@zendegyyy
۹ دی ۱۳۹۸
🔴 #تغذیه.سالم
🍲بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی ایرانی محسوب میشود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و مناسب فصل #سرما است.
این خورشت خوشمزه، متفاوت و مغذی با تقویت #سیستمایمنی از سرماخوردگی و سایر بیماریها #پیشگیری میکند.
♻️ مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر
نخود : یک پیمانه
پیاز : یک کیلوگرم
سیر : یک بوته
گوشت بدون استخوان : 300 گرم
کشک : به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
نعنا داغ : به میزان لازم
گردو خرد شده : به میزان لازم
آب : 2 پیمانه
♻️ طرز تهیه
1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
2. گوشت را بریزید، درب ظرف را بسته کمی تفت دهید.
3. نخودها را که از شب قبل خیس کرده اید در ظرفی حرارت دهید وقتی بجوش آمد به داخل قابلمه گوشت بریزید. آبجوش اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
4. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
5. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
@zendegyyy
۹ دی ۱۳۹۸
۹ دی ۱۳۹۸
۹ دی ۱۳۹۸
۹ دی ۱۳۹۸