فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#شکلات_آبشاری_راه_راه
دوستانی که گفته بودن باقیف بهتر میشه ویاقوطی سس دراین مدل به هیچ کدوم ازاین روش ها نیازی نیست و خیلی منظم
🍬🍫🍬🍫🍬🍫🍬
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#اسپاگتی_سبوسدار_رژیمی
موادلازم
اسپاگتی سبوس دار 200 گرم
گوشت چرخکرده بدون چربی 100 گرم
قارچ 150 گرم
فلفل دلمه نصف عدد
کلم بروکلی 150 گرم
روغن زیتون یا روغن کنجد 1 قاشق غذا خوری
نمک مقداری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
فلفل- زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد متوسط
پنیر پارمزان به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این غذا مثل تمام انواع پاستا ها اب رو جوش بیارید و بهش کمی نمک بزنید
و اسپا گتیهاتون رو توش بجوشونید.
اگه عادت به دم گذاشتن پاستاهاتون دارید باید یادتون باشه که تو این مدل اسپاگتی امروزمون دم گذاشتن نداریم!!!! چرا؟؟؟ خوب چون در اصل هیچ کجای دنیا پاستا ها رو دم نمیگذارند و اونش اصلا مهم نیست. مهمترین دلیلش مخصوصا وقتی میخواهیم یک غذای رژیمی داشته باشیم اینه که عمل دم گذاشتن انواع پاستا میزان قند اون و میزان چاق کنندگی اون رو دو برابر می کنه!!! یعنی دو بشقاب ماکارونی دم نگذاشته شده برابره با یک بشقاب پاستای دم گذاشته شده!!!
حالا کدوم رو ترجیح میدید؟؟؟ بنابراین باید کمی بیشتر بجوشونید تا نرمتر بشند.
حالا آبکش کنید و بگذارید ابش بره.
اسپاگتی-1-5
مایه ماکارونی رو به این شکل آماده می کنیم:
اول قارچهامون رو درشت اسلایس می کنیم و توی تابه قدر چند قطره روغن می ریزیم و با حرارت نسبتا بالا قارچها رو نیمه سرخ نیمه کبابی می کنیم.(روغن کنجد هم میتونید جایگزین کنید)
اسپاگتی-1-6
میتونید برای رژیمی تر شدن غذاتون قرچها و بروکلی ها رو کبابی کنید.
بعد از تابه برشون دارید و اینبار بروکلی ها رو بچینید و تفت بدید.
روغن بهش نزنید. همون چرب
نوش جان 💝
🍝🥦🍝🥦🍝🥦🍝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#روغن_زرد
#روغن_حیوانی
توضیحات:
روغن زرد یکی از فرآوردههای حیوانی است، که از شیر گاو یا گوسفند تهیه میشود به این ترتیب که پس از تهیه کره از ماستی که از شیر تازه بدست آمده , این کره را میجوشانند تا آب و دوغ موجود در کره به کلی از بین برود و تبخیر شود که ماحصل کار روغنی است خوش عطر و به رنگ زرد. مهمترین نکته در تهیه روغن زرد استفاده از کره محلی مرغوب و تازه است.
مواد لازم :
کره محلی ۱.۵ کیلوگرم
آب نصف استکان
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
درون ظرفی سه الی چهار برابر بزرگتر از مقدار مواد اولیه، کره را بریزید و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید (انتخاب ظرف بزرگتر باعث جلوگیری از سر رفتن کف کره هنگام ذوب شدن میکند). نصف قاشق چایخوری نمک و نصف استکان آب به کره اضافه کنید و صبر کنید تا کره به کلی از حالت انجماد به حالت مایع درآید. دقایقی بعد کره آب شده و به دمایی مناسب جهت تبخیر دوغ ناچیز باقی مانده در کره و آب آن میرسد.
حالا کم کم مقدار یک قاشق غذاخوری آرد را درون مایع ریخته و به آرامی هم بزنید تا در آن حل شود و سعی کنید مداوم هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. آرد باعث میشود که دوغ موجود در کره جذب آن شده و تهنشین شود. بعد از این کار باید تا پایان کار مرتب محتویات ظرف را هم بزنید به دو دلیل : اول اینکه آرد بعد از چند لحظه تهنشین میشود و چون در تماس بیشتری با حرارت ظرف است، در نتیجه ظرف ته میگیرد و میسوزد. دوم اینکه بعد از حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که روغن میجوشد، دمای آن به حدود ۹۰ الی ۱۰۰ درجه سانتیگراد میرسد که آب درون آن به سرعت شروع به تبخیر شدن مینماید و به اصطلاح ظرف سر میرود و روغن به صورت کف از ظرف خارج شده و میریزد که در این حالت باید تندتر ظرف را هم زد و بزرگ بودن ظرف اینجا باعث جلوگیری از ریختن کف روغن به بیرون از ظرف میشود.
برای بهتر شدن عملکرد و کمتر شدن کف بهتر از مقداری روغن را با ملاقه یا هر وسیله دیگر که هم میزنید از ارتفاع بالاتری در حدود ۱۰ الی ۲۰ سانت بالاتر از سطح مایع درون ظرف بریزید تا کفها بهتر بخوابد. به محض اینکه کفها کاملا از بین رفت و ماده موجود به رنگ زرد شفاف درآمد، بلافاصله ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید به آرامی سرد شود. در صورتیکه کمی در این مرحله تعلل کنید احتمال سوختن روغن زیاد است. بعد از اینکه روغن سرد شد آن را از یه پارچه نازک رد کنید تا مواد تهنشین شده آن درون ظرف نریزد و روغن آن را درون یک ظرف شیشهای بریزد و بگذارید تا کاملا سرد و جامد شود و در یک مکان خنک نه خیلی سرد همانند یخچال، نگهداری کنید.
نکات :
♦️ روغن زرد را به اندازه مصرف کوتاه مدت خود آماده نمایید، چرا که نگهداری طولانی مدت آن باعث تغییر در طعم و بوی آن میگردد.
♦️ کره مورد استفاده باید کره محلی گاوی باشد و اگر کره دوغی باشد، بهتر است.
♦️ هنگام استفاده از این روغن به منظور تف دادن یا سرخ کردن میبایست شعله گاز کم و حرارت ملایم باشد.
♦️ برای تهیه روغن زرد از کره گاوی محلی تنها بدون اضافه کردن آرد و آب هم میتوان استفاده کرد. در این حالت تهیه روغن زرد نیاز به زمان و تبهر بیشتری دارد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#روغن_دنبه
مواد لازم روغن دنبه گوسفندی:
دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم
ماست ۲ لیوان
سرکه ۱ لیوان
هل سبز ۱۴ عدد
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغنش یکدست از دنبه ها خارج شود.
دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا بغیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.
وقتیکه به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.
بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید .
سایر نکات روغن دنبه گوسفندی
حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف میکند و نمیتوانید کنترل کنید و روغن از دست میرود.باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت میباشد.
علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن میباشد.
قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را میگیرد و ماندگاری روغن را بیشتر میکند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت.البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه میدارم.
این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما میدهد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#شکلات_آبشاری_راه_راه
دوستانی که گفته بودن باقیف بهتر میشه ویاقوطی سس دراین مدل به هیچ کدوم ازاین روش ها نیازی نیست و خیلی منظم
🍬🍫🍬🍫🍬🍫🍬
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#چیز_کیک_بلوبری
موادلازم
۲بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰گرم کره
۱بسته پنیر ماسکارپونه
۲۰۰ گرم خامه
۲بسته پودر ژله بلوبری
۲ق غ پودر ژلاتین
۴ق غ پودر قند
طرز تهیه
بیسکویت پتی بور رو داخل میکسر ریخته تا کاملا پودر بشه،بعد با کره به دمای محیط رسیده و آب شده مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا خمیری شکل بشه
کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی پهن کرده بیسکویت هارو توش میریزیم و خوب فشرده میکنیم تا صاف و یکدست بشه و بعد به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم اگر عجله داشتین به مدت نیم ساعت داخل فریزر بذارید
ژله بلوبری رو با یکلیوان آب جوش حل کرده و کنار میذاریم تا خنک بشه
روی ژلاتین هم ۴ قاشق آب سرد میریزیم ده دقیقه زمان میدیم تا حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا شفاف و حل بشه
پنیر ماسکار پونه و پودر قند رو باهمززن میزنیم و بعد خامه رو به مواد پنیر اضافه کرده و به مدت یک دقیقه با همزن میزنیم سپس ژلاتین حل شده و ژله ی کاملا خنک شده رو به مواد اضافه کرده و به مدت یک دقیقه میزنیم تا کاملا باهم مخلوط بشن
بعد مواد رو روی بیسکوییتها ریخته صاف میکنیم و به مدت ۳ساعت داخل یخچال قرار میدیم
نوش جان💝
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#رولت_کدو_تنبل
مواد لازم برای۶ نفر
پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده ۲۲۵ گرم
کره به دمای اتاق رسیده ۶ قاشق غذا خوری
پودر شکر به مقدار لازم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر شکر سفید ۱ فنجان
موادلازم توی رولت :
گردو ریز خرد شده، در صورت دلخواه ۱ فنجان
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر میخک ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی ۲/۳ فنجان
آرد همه منظوره ۳/۴ فنجان
شکر ۱ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه
۱- فررا با حرارت 375 درجه فارنهایت. سینی به سایز 15x10x1 اینچ کف سینی را کاغذ پوستی پهن کنید وروی آن را کمی آرد بپاشید وروی یک حوله تمیز آشپزخونه کمی شکر بپاشید.
۲- آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین،دارچین،پودرمیخک و نمک را با هم ترکیب و الک کنید،کناربگذارید.
۳- تخم مرغ و شکر را درکاسه با همزن زده تا مخلوط شود.پوره کدو را هم اضافه و هم بزنیدتا مخلوط شود.بعد ترکیب آرد را اضافه کنید و هم زده تا صاف و یکدست شود.خمیررا توی سینی بریزید و سطح آنرا صاف کنید.
۴- سپس گردوی ریزو یا پودر شده را هم روی خمیر بپاشید و در فربه مدت 13 تا 15 دقیقه قراردهید.تا پخته شود .سپس از فر خارج کرده و روی حوله قراردهید وبا حوله رول کنید.
۵- پنیرخامه ای،1 فنجان پودرشکر،کره نرم شده و وانیل را درکاسه ای کوچک بریزیدو هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
۶- سپس کیک سرد شده لای حوله را بازکنیدو حوله را کنار گذاشته وتمام سطح رولت را با ترکیب پنیر خامه ای بپوشانیدو دوباره کیک را رول کرده و در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید. سپس با پودر شکر سطح رولت را تزیین کنید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#کاپ_کیک_کدو_حلوایی
کاپ کیک کدو حلوایی و زنجبیل
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل ½ قاشق چای خوری
میخک ¼ قاشق چای خوری
کره 225 گرم
شکر سفید 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل چند قطره
کدو حلوایی پوره شده 400 گرم
طرز تهیه:
فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب های کاپ کیک را کاغذ بیاندازید یا اگر از قالب بزرگ استفاده میکنید قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. آرد و جوش شیرین و ادویه ها را الک کنید.
کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر سفید و قهوه ای بزنید تا رنگ آن روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و پس از هر تخم مرغ مواد را خوب مخلوط کنید. وانیل و پوره کدو را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر ارد الک شده را اضافه کنید و درد حد مخلوط شدن بزنید. مواد را داخل قالب های کاپ کیک بریزید. کاپ کیک ها را برای حدود 20 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#خوراک_مرغ_و_لوبیا_سفید
مخصوص دیابتیها
این خوراک را هم میتوان درون فر آماده کرد و هم آن را به صورت آب پز آماده نمود.
مواد لازم برای 6 نفر:
تره فرنگی 2 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 4 حبه
جعفری 2 دسته کوچک
لوبیا سفید 400 گرم
مرغ 5/1 کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
* فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و تنظیم و روشن کنید.
* ترهفرنگی، پیاز، سیر و جعفری را خرد و همراه با لوبیا سفید (لوبیا را از شب قبل خیس کنید) در ظرفی مخلوط نمایید. ظرف به قدری بزرگ باشد که مرغ به طور کامل در آن جای بگیرد.
* آنگاه مرغ را روی سبزیها قرار دهید و مقداری آب روی آن بریزید.
* ظرف حاوی این مواد را به مدت 1 تا 5/1 ساعت درون فر بگذارید.
* روی مرغ را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید تا نسوزد.
* حدود نیم ساعت قبل از پایان زمان پخت، مرغ را خارج کنید و کاغذ آلومینیومی را بردارید تا مرغ برشته شود. سپس مرغ را به همراه سبزیجات میل کنید.
* این غذا را میتوانید به صورت آب پز نیز آماده نمایید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#دامپلینگ_سیب_و_دارچین
مواد خمیر
آرد: 220 گرم
کره: 100 گرم
آب یخ: 3 قاشق غذاخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1 پینج
تخم مرغ: 1 عدد
مواد میانی
سیب: 2 عدد
شکر قهوهای یا سفید : 4 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
آب: یک چهارم پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
مواد رومال
تخم مرغ: 1 عدد
رویه شیرینی
پودر شکر: نصف پیمانه
خامه: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
کره سرد را معکبی خرد کرده، با آرد و نمک داخل دستگاه غذاساز قرار دهید تا به شکل خرده نان درآید. سپس تخم مرغ، سرکه، آب و یخ را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید. خمیر را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه مواد میانی
سیب پوست کنده را مکعبی خرد کرده، با شکر قهوهای، دارچین و کره روی حرارت قرار دهید، نصف آب را اضافه کرده و اجازه دهید تا سیب ها کمی نرم شود. باقی آب را با نشاسته مخلوط کرده، به سیبها اضافه کنید. به قدری حرارت دهید تا غلظت بگیرد، سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خیلی نازک با وردنه باز کرده، سپس به ابعاد 9*9 برش بزنید یا اینکه قالب بزنید. از مواد میانی وسط خمیر قرار داده و اطراف خمیر را سفیده تخم مرغ زده و شکل دهید، سپس با زرده تخم مرغ روی آن را بپوشانید. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کرده، دامپلینگ ها را در سینی فر روی کاغذ روغنی چیده و به مدت 30-25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. تا زمانی که روی شیرینی ها طلایی بشه
مواد رویه
پودر شکر را با خامه مخلوط کرده، داخل قیف ریخته و روی شیرینیهای سرو شده را تزئین کنید
نوش جان 💖
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کیک_قاشقی
بهمراه فیلم
توضیحات:
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#شیرینی_پنکیکی
موادلازم
با این حجم از مواد 18 تا شیرینی با این سایز دارید.
برای خمیر :
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل 10 گرم
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 5 گرم
شکر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
برای خامه :
شیر 3 لیوان
شکر نصف لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا آرد، کاکائو، وانیل، بیکینگ پودر را الک میکنیم. تخم مرغ را درون کاسه بشکنید به ترتیب شکر، شیر و روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را ریخته و خوب مخلوط کنید. به اندازه یک ملاقه از مواد را درون تابه بریزید یک سمت که پخت برگردانید. مراقب باشید که نسوزند. پنکیکهای پخته شده را درون یک ظرف در دار یا نایلون بذارید. کمی که خنک شد مطابق فیلم وسط آن خامه بزنید. با شکلات سفید و تلخ ذوب شده روی آن را تزئین کنید.
روشی آسان برای ذوب کردن شکلات:
شکلات را درون نایلون بذارید، درون لیوان آب داغ بریزید سپس کیسه شکلات را در آب داغ فرو ببرید. وقتی ذوب شد انتهای کیسه را با قیچی برش بدید و روی کیک فشار بدید.
میتونید از خامه قنادی آماده هم استفاده کنید ما اینجا خامه خونگی رو بهتون آموزش میدیم:
اول از همه آرد و شیر را درون قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید سپس شکر و نشاسته را اضافه کنید وقتی به جوش رسید حرارت را خاموش کنید و کره را اضافه کنید با همزن برقی حدود 7 دقیقه هم بزنید تا سفت بشه و فرم بگیره
نوش جان 💖
🥞🧇🥞🧇🥞🧇🥞
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨