#رولت_کدو_تنبل
مواد لازم برای۶ نفر
پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده ۲۲۵ گرم
کره به دمای اتاق رسیده ۶ قاشق غذا خوری
پودر شکر به مقدار لازم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر شکر سفید ۱ فنجان
موادلازم توی رولت :
گردو ریز خرد شده، در صورت دلخواه ۱ فنجان
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر میخک ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی ۲/۳ فنجان
آرد همه منظوره ۳/۴ فنجان
شکر ۱ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه
۱- فررا با حرارت 375 درجه فارنهایت. سینی به سایز 15x10x1 اینچ کف سینی را کاغذ پوستی پهن کنید وروی آن را کمی آرد بپاشید وروی یک حوله تمیز آشپزخونه کمی شکر بپاشید.
۲- آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین،دارچین،پودرمیخک و نمک را با هم ترکیب و الک کنید،کناربگذارید.
۳- تخم مرغ و شکر را درکاسه با همزن زده تا مخلوط شود.پوره کدو را هم اضافه و هم بزنیدتا مخلوط شود.بعد ترکیب آرد را اضافه کنید و هم زده تا صاف و یکدست شود.خمیررا توی سینی بریزید و سطح آنرا صاف کنید.
۴- سپس گردوی ریزو یا پودر شده را هم روی خمیر بپاشید و در فربه مدت 13 تا 15 دقیقه قراردهید.تا پخته شود .سپس از فر خارج کرده و روی حوله قراردهید وبا حوله رول کنید.
۵- پنیرخامه ای،1 فنجان پودرشکر،کره نرم شده و وانیل را درکاسه ای کوچک بریزیدو هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
۶- سپس کیک سرد شده لای حوله را بازکنیدو حوله را کنار گذاشته وتمام سطح رولت را با ترکیب پنیر خامه ای بپوشانیدو دوباره کیک را رول کرده و در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید. سپس با پودر شکر سطح رولت را تزیین کنید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#کاپ_کیک_کدو_حلوایی
کاپ کیک کدو حلوایی و زنجبیل
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل ½ قاشق چای خوری
میخک ¼ قاشق چای خوری
کره 225 گرم
شکر سفید 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل چند قطره
کدو حلوایی پوره شده 400 گرم
طرز تهیه:
فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب های کاپ کیک را کاغذ بیاندازید یا اگر از قالب بزرگ استفاده میکنید قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. آرد و جوش شیرین و ادویه ها را الک کنید.
کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر سفید و قهوه ای بزنید تا رنگ آن روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و پس از هر تخم مرغ مواد را خوب مخلوط کنید. وانیل و پوره کدو را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر ارد الک شده را اضافه کنید و درد حد مخلوط شدن بزنید. مواد را داخل قالب های کاپ کیک بریزید. کاپ کیک ها را برای حدود 20 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#خوراک_مرغ_و_لوبیا_سفید
مخصوص دیابتیها
این خوراک را هم میتوان درون فر آماده کرد و هم آن را به صورت آب پز آماده نمود.
مواد لازم برای 6 نفر:
تره فرنگی 2 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 4 حبه
جعفری 2 دسته کوچک
لوبیا سفید 400 گرم
مرغ 5/1 کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
* فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و تنظیم و روشن کنید.
* ترهفرنگی، پیاز، سیر و جعفری را خرد و همراه با لوبیا سفید (لوبیا را از شب قبل خیس کنید) در ظرفی مخلوط نمایید. ظرف به قدری بزرگ باشد که مرغ به طور کامل در آن جای بگیرد.
* آنگاه مرغ را روی سبزیها قرار دهید و مقداری آب روی آن بریزید.
* ظرف حاوی این مواد را به مدت 1 تا 5/1 ساعت درون فر بگذارید.
* روی مرغ را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید تا نسوزد.
* حدود نیم ساعت قبل از پایان زمان پخت، مرغ را خارج کنید و کاغذ آلومینیومی را بردارید تا مرغ برشته شود. سپس مرغ را به همراه سبزیجات میل کنید.
* این غذا را میتوانید به صورت آب پز نیز آماده نمایید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#دامپلینگ_سیب_و_دارچین
مواد خمیر
آرد: 220 گرم
کره: 100 گرم
آب یخ: 3 قاشق غذاخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1 پینج
تخم مرغ: 1 عدد
مواد میانی
سیب: 2 عدد
شکر قهوهای یا سفید : 4 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
آب: یک چهارم پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
مواد رومال
تخم مرغ: 1 عدد
رویه شیرینی
پودر شکر: نصف پیمانه
خامه: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
کره سرد را معکبی خرد کرده، با آرد و نمک داخل دستگاه غذاساز قرار دهید تا به شکل خرده نان درآید. سپس تخم مرغ، سرکه، آب و یخ را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید. خمیر را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه مواد میانی
سیب پوست کنده را مکعبی خرد کرده، با شکر قهوهای، دارچین و کره روی حرارت قرار دهید، نصف آب را اضافه کرده و اجازه دهید تا سیب ها کمی نرم شود. باقی آب را با نشاسته مخلوط کرده، به سیبها اضافه کنید. به قدری حرارت دهید تا غلظت بگیرد، سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خیلی نازک با وردنه باز کرده، سپس به ابعاد 9*9 برش بزنید یا اینکه قالب بزنید. از مواد میانی وسط خمیر قرار داده و اطراف خمیر را سفیده تخم مرغ زده و شکل دهید، سپس با زرده تخم مرغ روی آن را بپوشانید. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کرده، دامپلینگ ها را در سینی فر روی کاغذ روغنی چیده و به مدت 30-25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. تا زمانی که روی شیرینی ها طلایی بشه
مواد رویه
پودر شکر را با خامه مخلوط کرده، داخل قیف ریخته و روی شیرینیهای سرو شده را تزئین کنید
نوش جان 💖
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کیک_قاشقی
بهمراه فیلم
توضیحات:
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#شیرینی_پنکیکی
موادلازم
با این حجم از مواد 18 تا شیرینی با این سایز دارید.
برای خمیر :
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل 10 گرم
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 5 گرم
شکر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
برای خامه :
شیر 3 لیوان
شکر نصف لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا آرد، کاکائو، وانیل، بیکینگ پودر را الک میکنیم. تخم مرغ را درون کاسه بشکنید به ترتیب شکر، شیر و روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را ریخته و خوب مخلوط کنید. به اندازه یک ملاقه از مواد را درون تابه بریزید یک سمت که پخت برگردانید. مراقب باشید که نسوزند. پنکیکهای پخته شده را درون یک ظرف در دار یا نایلون بذارید. کمی که خنک شد مطابق فیلم وسط آن خامه بزنید. با شکلات سفید و تلخ ذوب شده روی آن را تزئین کنید.
روشی آسان برای ذوب کردن شکلات:
شکلات را درون نایلون بذارید، درون لیوان آب داغ بریزید سپس کیسه شکلات را در آب داغ فرو ببرید. وقتی ذوب شد انتهای کیسه را با قیچی برش بدید و روی کیک فشار بدید.
میتونید از خامه قنادی آماده هم استفاده کنید ما اینجا خامه خونگی رو بهتون آموزش میدیم:
اول از همه آرد و شیر را درون قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید سپس شکر و نشاسته را اضافه کنید وقتی به جوش رسید حرارت را خاموش کنید و کره را اضافه کنید با همزن برقی حدود 7 دقیقه هم بزنید تا سفت بشه و فرم بگیره
نوش جان 💖
🥞🧇🥞🧇🥞🧇🥞
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#بیسکوییت_دو_قلو
مواد لازم
تخم مرغ1 عدد
عسل1 قاشق غذاخوری
شکر یک دوم پیمانه
آرد سفید یک و سه چهارم پیمانه
کره 100 گرم
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 یک دوم ق.م
مارمالاد به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
آرد را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید ، کره سرد را خرد کنید و به آرد اضافه نمایید سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهید و مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( میتوانید از میکسر استفاده کنید اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی میدهد).
تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط آرد و کره را اضافه کنید و با لیسک به ارامی مخلوط کنید ؛
جوش شیرین و سرکه را مخلوط کنید و به خمیر شیرینی اضافه نمایید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
خمیر را با کمک دست به شکل گرد حالت دهید و داخل کیسه فریزر بگذارید ، هواگیری کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید ، پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید سپس خمیر را قالب بزنید ( میتوانید با استفاده از قالب های آماده خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش دهید)
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ، با استفاده از ابزار بخش میانی خمیر را سوراخ کنید ( روی نصف خمیرها را سوراخ ایجاد کنید ، این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد و زیبایی بیشتر هستند ، این سوراخ میتوانید به شکل قلبی کوچک نیز در مرکز کار ایجاد شود)
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ( این زمان بسته به دمای هر فر متفاوت میباشد ) ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناربگزارید تا سرد شوند ، دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید سپس روی توری قرار دهید و سس شکلات را نوار نوار جهت تزیین روی بیسکویت ها بدهید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. #سالاد ماکارونی_و_کاهو
1 عددسینه مرغ
نصف یک عدد کاهو یا(کلم)
نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید )
1 تا2 کاسه ماست سیر
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک
نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه
نصف فنجان روغن زیتون
طرزتهیه :
1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید.
3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان
پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز ویک برگ بو استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#برنجک
مواد لازم:
برنج یک پیمانه
نمک ماسه ای 500 گرم (نباید یددار باشد)
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برنج ایرانی را خوب شسته به مدت 4 تا 5 ساعت با نمک خیس می کنیم درست مانند اینکه بخواهیم برنج را برای پلو آماده کنیم. فقط برنج را دم نمی کنیم. برنج آبکش شده را دوباره می گذاریم کاملا" خشک شود و عاری از هرگونه رطوبت باشد. نمک را در ظرفی ریخته کاملا" می گذاریم داغ شود برنجها را داخل نمک ریخته و مداوم هم می زنیم به محض اینکه پف کرد در الک ریخته تا نمک آن خارج شود.
گندمک:
گندم پوست گرفته را به مدت 24 ساعت با آب یا شیر خیس می کنیم و باید کاملا" گندم زیر آب یا شیر باشد، احتیاج به پختن ندارد . بعد در نمک ریخته و مانند برنجک عمل می کنیم. (فقط کمی رطوبت داشته باشد) و مثل برنجک خشک نمی کنیم. در صورت نبودن نمک می توانیم در روغن کم سرخ نماییم.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#میگو_پفکی_با_سس_تارتار
طرز تهیه
دو تا دونه تخم مرغ رو با پودر پاپریکا و پودر سیر و پودر فلفل قرمز و نمک و پودر فلفل سیاه و زرد چوبه و زعفرون دم کرده و یکی دو حبه سیر تازه رنده شده حسابی مخلوط کرده بعد یک سوم لیوان ماءالشعیر گندم میریزیم و هم میزنیم
در نهایت پنج تا هفت ق غ آرد رو همراه با یک ق چ بیکینگ پودر الک میکنیم و به تدریج به مایع اضافه کرده و هم میزنیم و میگو های پاک شده و شسته شده رو داخل این مایه میریزیم و میزاریم بین نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بمونه بعد از اون میگوها رو دونه به دونه درشون بیارین و داخل یه ظرفی مثل شیر پز کوچیک یا یه قابلمه کوچیک که روغن کمتری مصرف بشه سرخ میکنیم
و در نهایت روی دستمال روغن گیر یا صافی میزاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه
میتونید پیاز رو هم حلقه حلقه کنید و در این مایع بزارید و سرخ کنید
میگو پفکی در کنار سس تارتار سرو میشه.سس تارتار که معمولا با سیفود ها و گاها با بعضی از انواع سالادهای سبزیجات سرو میشه . ترکیبش شامل سس مایونز و پیازچه خرد شده و خیار شور رنده شده و آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل سیاه و جعفری ساتوری شده و دو تا دونه زرده تخم مرغ آب پز که استفاده از تخم مرغ اختیاریه.
فقط از یکی دو ساعت قبل درست کنید و بزارید تو یخچال تا خودشو بگیره و مزه ها به خورد هم برن اینجوری طعم عاااالیتری پیدا می کنه
نوش جان 💖
🍤🍱🍤🍱🍤🍱🍤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#گراتن_پنیر_سوخاری
طرز تهیه
مواد لازم
سینه مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ پیمانه
پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
ریحان: ۱/۲ پیمانه
پنیر خامهای: ۱ پیمانه
نان سوخاری: ۱ بسته
سس تند: ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
خردل: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
#دستورپخت برای تهیه سس بشامل کره، آرد، روغن و شیر رو در قابلمه بریزید و مخلوط کنید.
در قابلمهای، سینه مرغ، پنیر پیتزا، ریحان خرد شده، سس تند،فلفل، نمک، پنیر خامهای، سس خردل و سس کچاپ را مخلوط کنید.
کف قالب فر رو روغن بریزید و پخش کنید.
سپس نانهای سوخاری رو کف قالب بچینید و از سس بشامل روی نانها بریزید و پنیر های ورقهای رو روی نان ها پخش کنید.
مایه مرغ رو اضافه کنید و در نهایت پنیر موزارلا تازه رو روی مواد بریزید.
قالب رو به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید
نوش جان 💝
🥪🧀🥪🧀🥪🧀🥪
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#شیرینی_لطیفـه
مواد لازم
تخم مرغ: سه عدد
آرد:٢/٣ پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر قند: ١/٢پیمانه
بکینگ پودر:١/٤ قاشق چایخوری
وانیل: ١/٤ قاشق چایخوری
طرز تهيه
زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا می کنیم سفیده ها رو کمی می زنیم تا کف کنه بعد نیمی از پودر قند را به آن اضافه میکنیم و خوب می زنیم تا سفیده حسابی پف کرده و سفید شود.
سفیده آماده شده را داخل یخچال قرار میدهیم زرده ها را همرا با وانیل و نیم دیگه پودر قند مخلوط میکنیم آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود سفیده ها را به زرده اضافه کرده و بصورت دورانی هم می زنیم خوب مخلوط میکنیم تا سفیده و زرده خوب با هم ترکیب شوند آرد نشاسته ذرت، و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده چند بار الك ميكنيم و بعد به تخم مرغها اضافه میکنیم، خوب مخلوط می کنیم مواد را داخل قیف ریخته و اندازه گردو داخل سینی میریزیم و روش هم پودر قند می پاشیم داخل فر از پیش گرم شده با درجه ٢٦٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٠ دقیقه قرار می دهیم.اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شه بعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم و بعد از سرد شدن بين هر دو تيكه خامه ى شيرين شده و فرم گرفته شكلاتى و يا خامه ى ساده می میالیم.
تنها نکته لطیفه در اینه که سفیده ها آب نندازه مخصوصا در دمای آشپزخونه با فر روشن وگرم . که چاره اش اینه که سرعت عمل داشته باشید و سفیده رو حتما بعد از هم زدن و تا آماده سازی زرده داخل یخچال قرا دهید.سعی کنید مواد رو موقع ترکیب کردن زیاد هم نزنید چون هم زدن زیاد هم باعث آب انداختن سفیده میشه
نوش جان💝
🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#دوشاب_خرما
طرز تهیه دشو یا دوشاب خرمالو به این صورت است که خرمالوی که از روی درخت کنده شده (البته بایستی خرمالو ممیجک باشد یعنی خوب رسیده باشد و اگر نه دوشاب تلخ ( کز) میشود) و توسط آفتاب خشک شده باشد را جمع آوری می کنند و در درون آب چند روزخیس می دهند سپس در جای که آب به وفور یافت میشودآتش درست می کنند( معمولا از چوب تر (شیرک هیمه) برای پخت استفاده می کردند چون دوام بیشتری داشت)خرمالو را داخل یک دیگ بزرگ به نام برکن یا برکر می ریزند و روی آتش می گذارندو آن را بره می دهند(مواد را به هم می زنند) تا جایی که خرمالو به شکل فرنی دراید سپس آن را درون آبگیر یا آبکش کیسه ای یا پارچه زخیم توری ریخته و زیر آبکش ظرفی قرار می دهند تا آب درون آن جمع شود تفاله های درون آبکش دور ریخته می شوند و آب آن (شیره) را درون دیگی دیگر ریخته و روی آتش می گذارند برای اینکه مواد در حال جوش سرریز نکند برگهای بوته درختچه ای به زبان محلی به آن می گویند جز را به چوبی بسته و آن را هر از چند گاهی به داخل دیگ می زنند تا از سرریز شدن جلوگیری کند و کف شیره خرمالو پایین برود بعد از چندین ساعت دوشاب آماده می شود و میزان غلظت آن بستگی به میوه خرمالو دارد که چقدر شهد دارد از دوشاب استفاده غذایی مختلفی می کنند از برف دشو گرفته تا پشتزیک
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کته_قالبی
مواد لازم:
برنج ایرانی ۱ پیمانه
نمک
روغن زعفران
قابلمه نچسب
طرز تهیه:ببینید مهمترین نکته در تهیه یه کته قالب خوش قیافه استفاده از ظرف نچسب هست،به این صورت کف ظرف رو چرب کرده،برای تهیه برنج ،برنج را به حالت دم کردنی ۱ بند انگشت آب بالای قابلمه ، آب ریخته و نمک و روغن بعد وقتی آب برنج تموم شدمقداری از برنج را طبق فیلم با کره و زعفران مخلوط کرده و کف قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا فیکس بشه،بعد مابقی برنج سفید را روی برنج زعفرانی ریخته و دوباره با پشت قاشق فیکس میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم حدودا ۱ ساعت و بعد به راحتی از قالب جدا کرده و سرو میکنیم
نکات:میزان کره و برنج من مخصوص یک نفر هست،لزومی نداره اگر تعداد رفت بالاتر و میزان برنج بیشتر شد میزان کره را مثلا در تعداد ضرب کنید که اگر اینکارو کنید بسیار برنج چربی خواهید داشت که خیلی باب میل هم نیست ،کره فقط برای عطر و طعم بیشتر به تهدیگ هست.
نکته دوم برنج را آبکشی نکنید و مثل من درست کنید که در اون صورت کته خوشمزه تری خواهید داشت،اگر هم آبکشی میکنید برنج رو نرم از حالت معمول بردارید که دانه های برنج در حین چسبندگی شفته هم نشن.
نکته سوم حتما حتما از ظرف نچسب استفاده کنید و همچنین اجازه بدید برنج روی شعله گاز با حرارت ملایم حالت تهدیگی پیدا کنه و زود برش ندارید که اون وقت تهدیگتون چون هنوز سفت نشده برنج از هم میپاشه.
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_کبابی
خیلی سریع آماده میشه. الان شروع کنید ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بعد میتونید نوش جانش کنید😋😊
مواد لازم:
* ۱ بسته بال مرغ ( حدود ۲۰ تکه ) اگر دوست داشتین می تونید ران مرغ هم استفاده کنید.
برای سس:
* ۱ ق م رب فلفل * ۲ ق غ روغن مایع
* ۲ ق غ آب
* ۱ حبه سیر
* نمک * زیره * فلفل قرمز * آویشن
* ۲ عدد سیب زمینی
طرز تهیه:
مواد سس را باهم مخلوط کرده و بال مرغها را به آن آغشته کنید و داخل سینی فر بچینید. سیب زمینی ها را پوست کنده و خورد کنید و به مخلوط نمک و ۲ ق غ روغن مایع آغشته کنید و در سینی کنار مرغها بچینید. در پایان کمی آویشن روی سیب زمینی ها بپاشید.
در فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. در زمان پخت می تونید سیب زمینی هارو پشت و رو کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#سیرابی
موادلازم
سیرابی و شیردان گوسفند : 1 دست
نخود:1پیمانه
سیر : 2 حبه
نمک : به میزان لازم
زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم
طرز تهیه
در قابلمه مناسبی مقداری آب به اندازه ای که روی سیرابی را بگیرد بریزید من از اب جوش استفاده میکنم و تکه های سیرابی را در قابلمه بریزید سپس سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید نمک و زردچوبه را به سیرابی اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیرابی به خوبی نرم شود و بپزد
نکات_طلایی در تهیه خوراک سیرابی
بهتره برای پخت خوراک سیرابی از
قابلمه_مسی استفاده کنید همچنین می توانید سیرابی را در زودپز نیز بپزید.سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.بهتر است سیرابی را در اواسط فصل بهار و یا در فصل تابستان تهیه کنید زیرا در این موقع از سال به دام علوفه تازه می دهند.در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم ایده آل سیرابی در انتهای پخت به سیرابی مقداری آلوچه خشک تفت داده شده اضافه کنید.در طرز تهیه سیرابی می توانید برای خوشمزه تر شدن آن مقداری نخود به سیرابی اضافه کنید.
سیرابی سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. امیدواریم از طرز تهیه خوراک_سیرابی نهایت لذت را برده باشید وسیرابی لذیذ و خوش طعمی را بپزید. راستی سیرابی را می توانید بعد از پخته شدن به همراه آب_لیمو و نان تازه میل کنید
نوش جان 💝
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_فری
سیر
فلفل قرمز ( پاپریکا)
فلفل قرمز تند (پرک)
آویشن
نمک
ماست
مایونز
روغن زیتون
همه مواد را با ران های مرغ خوب ورز میدیم
روش فویل میکشیم از یک ساعت تا یک شب( بستگی به زمان خودتون داره) تو یخچال استراحت میدیم تا ران ها مزه دار بشن
بعد در فر 235 درجه به مدت 1 ساعت ( تا وقتی مرغ ها کاملا پخته و نرم بشه)
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#شوکوبیس_قالبی
مواد لازم
خامه صبحانه 100گرم( نصف پاکت)
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
شیر 5ق.غ
پسته و گردو نصف لیوان
بیسکوییت پتی بور یک بسته ساده و یک بسته شکلاتی
.
مواد رویه:
مواد رویه:
شکلات تخته ای رنده شده 100گرم
خامه صبحانه 100گرم
نسکافه 1 قاشق .غ
اب داغ 2 قاشق.غ
ژلاتین 1ق.غ سرپر
اب سرد 6 قاشق.غ
.
طرز تهیه:
در ابتدا بیسکوییت را خرد کنید خیلی ریز نشود سپس خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود شکلات را از قبل خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود بعد به بیسکوییت اضافه کنید و هم بزنید مغز گردو و پسته را همراه با کمی شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید توی قالب سلفون پهن میکنیم و آنگاه مواد را روی سلفون بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و در یخچال به مدت حدودا 2 تا3 ساعت استراحت دهید تا خودش را خوب بگیرد سپس از قالب خارج کنید و شکلات را روش بریزید
.
مواد رویه؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید,ژلاتین هم در اب سرد,وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید,این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد روی کیک بریزید,در یخچال به مدت نیم ساعت نگه دارید
نوش جان 💝
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#خوراک_اسفناج_خامهای_خوشمزه_و_ساده
اسفناج300 گرم
کره دو قاشق غذاخوری
پیازدو قاشق غذاخوری
سیردو قاشق چایخوری
آرد همه منظورهدو قاشق غذاخوری
شیر پرچرب یک فنجان
خامه یه قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان کاله (رنده شده)نصف فنجان
جوز هندی تازه رنده شده یکچهارم قاشق چایخوری
خردل خشک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده یکچهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز
نمک
طرز تهیه
حدود چهار لیتر آب داخل یک قابلمه با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، بیبی اسفناجها را اضافه کنید و بگذارید حدود 15 ثانیه در آب جوش غل بزنند. سپس آنها را داخل آبکش بریزید و دورتادور آبکش پخش کنید تا آبشان گرفته شود.
در این فاصله سراغ تهیه سس خوراک بروید. پیاز را رنده کرده و سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید سپس سیر و پیاز را به کره اضافه کرده و حدود یک دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
آرد را به صورت منظم همراه با همزدن مرتب روی مواد داخل تابه بپاشید. سه دقیقه زمان کافیست تا آرد با مواد تفت بخورند. از اسفناجی که با این سس طعمدار شده میتوانید در تهیه خوراک مرغ و اسفناج استفاده کنید.
بعد از سه دقیقه خامه و شیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه مخلوط را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید تا سس جوش آمده و به اندازه کافی غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود دو دقیقه دیگر سس روی حرارت بماند. این خوراک را میتوان نوعیدیپ اسفناج گرم به حساب آورد.
پنیر پارمسان رنده شده و بیبی اسفناجها را به قابلمه اضافه کنید. جوز هندی را هم داخل قابلمه رنده کنید. نمک و فلفلها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی کم گرم شوند. خوراک اسفناج آماده است.
نکته
مهمترین مرحله برای تهیه این خوراک، تهیه سس آن است. بنابراین این مرحله را با دقت و زمانبندی که گفتیم طی کنید و آرد را به طور منظم هم بزنید.
غلظت این خوراک بعد از سرد شدن بیشتر میشود؛ بعد از این که آن را از روی حرارت برداشتید سریع سرو کنید
نوش جان 💖
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#ته_چين_اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج پاک کرده نیم کیلو
مرغ پخته و ریش ریش ۴ تکه
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران دم شده به میزان لازم
ماست چکیده یا سفت ۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
كره اب شده نصف ليوان
اب مرغ نصف ليوان
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج رو از قبل خیس کنید.
مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه.
سیر رو توی تابه تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. اگر هم اسفناج فریزی هست که فقط کافیه با سیر تفت بدید تا آبش جمع بشه و سرخ بشه من كمي نمك فلفل. زردچوبه و گرد غوره هم بهش اضافه كردم بعد تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست و زعفران و اب مرغ و كرده و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب مخلوط بشه و یکدست.
برنج رو به روش معمول آبکش آماده کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید.
روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه
***نکات
*من همیشه مرغ رو که میپزم, میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و تخم مرغ و زغفران بمونه و بعد توی آبکش میریزم و مهلوط ماستی از اون که جدا شد, بعد روی برنج میریزمش! اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه!
*فراموش نکنید که روی مرغ آب جوش و روی گوشت آب سرد بریزید تا خوشمزه تر بشن!
*بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند! ولی شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید, اونا قراره ته چین بخورن!!
*معمولا برای ته چین برنج رو کمی باید دون تر بردارید.
یادتون نره که پیاز مرغ رو خلالی کنید تا بعد بتونید اونو راحت از مرغ جدا کنید تا منظره بدی به مرغ ته چین نده!
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#شامی_پوک_بوقلمون
دستور تهیه
لپه را بپزید تا آب آن کاملا بخار/جذب شود.
سبزی را ریز خرد کنید.
گوشت پخته شده و لپه را چرخ کنید (یا بکوبید).
به مخلوط گوشت و لپه، پنیر پارمزان، سبزی خرد شده، سیر له شده، تخم مرغ ها، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.
یک ماهی تابه کوچک را روی حرارت قرار دهید، به آن روغن اضافه کنید و اجازه دهید داغ شود.
از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست گلوله کنید. بعد پهن کنید و به ضخامت نیم سانت در بیاورید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید (تا شامی ها خمیر نشود) و در روغن سرخ کنید.
نکات مهم
اگر گوشت بوقلمون پخته شده در دسترس ندارید، در یک قابلمه یک لیتر آب بریزید وقتی بجوش آمد گوشت را به آن اضافه کنید بعد از 5 دقیقه جوشیدن برای اینکه کف و بوی زهم بوقلمون کمی گرفته شود آب را خارج کنید و دوباره آب جوشیده اضافه کنید و به آن یک عدد پیازپوست گرفته و چوب دارچین اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا بخار و جذب گوشت شود.
اگر لپه های شما دیر پز است، قبل از پختن، آنها را یک ساعت در آب سرد بخیسانید.
چون مواد پخته است زمان زیادی برای سرخ کردن نیاز نیست
نوش جان 💝
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#حلوای_هندی
روش تهیه حلوا
*.یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می دهیم.
*. دو لیوان آرد را کم کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می زنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را تفت داده.
*. هم می زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می آید).
*. هر چه رنگ آرد قهوه ای پررنگ تر شود، در نهایت حلوای تیره تری خواهیم داشت.
*.پودر بادام زمینی را اضافه می کنیم.
*. یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته.
*. روی شعله گذاشته، هم می زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می کنیم.
*. شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود.
*. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد.
*. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می کنیم.
*. با نوک قاشق یا ته قاشق می توان حلوا را تزئین کرد.
*. می توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد.
*. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد.
*. بنا بر ذائقه های مختلف، حلوا را می توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل های مختلف تزئین کرد
نوش جان 💝
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#ته_چين_باتهديگ_كتف_و_بال
مواد لازم
كتف و بال شش عدد
برنج دوپيمانه
تخم مرغ دو عدد
ماست شش قاشق غذاخوري
روغن دوقاشق غذاخوري
زعفران بمقدار لازم
زرشك و خلال پسته بمقدار كافي
از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي سس فرانسه مخلوط كردم و گذاشتم توي زيپ كيپ تا مزه دار بشه.
برنج رو خيس ميكنيم سه ساعت كافيه.
زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداري شكر(مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شيرين بشه .
خب حالا ميريم سراغ مواد تهچين تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه ميكنيم.
وقتي برنج رو ابكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم.
توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها رو ميچينيم و يه كفگير از تهچين ميريزيم و با كفگير فشار ميديم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچينو ميريزيم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقيه تهچين
يكساعت زمان ميديم براي پخت.
تهچينمون آمادست كف قابلمه رو زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزاريد و برگردونيد
نوش جان 💖
🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کباب_کوبیده_تسبیحی_بدون_فر
مواد لازم
سینه مرغ چرخ کرده: 300 گرم پیاز رنده شده آب گرفته: 1 عدد
خامه :1قاشق سوپخوری زعفران دم کرده:1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن وسیخ کباب چوبی
طرز تهیه: مرغ چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و نمک وفلفل و زعفران و خامه کاملا مخلوط کرده و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه تمام شود با گوشت چرخ کرده هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.
به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را سرخ میکنیم با شعله بالا سرخ میکنیم چون با شعله کم مدت زیادی طول میکشه تا سرخ بشه وبعد غذا سفت وخشک میشه و((میتوان بصورت ساده یایکی در میان به سیخ کشید ـ)) سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 دقیقه قرار میدهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب میشود.کبابها را بعد از پخت در دیس کشیده وهمراه پلو سرو کنید
میتونید روی کباب ها از رومال بزنید
رومال((دوقاشق کره رو باز میکنیم بعد یک قاشق اب لیمو تازه ویک قاشق زعفران بهش میزنیم وبا برس روی کباب ها میزنیم))
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کوفته_سماق
مواد لازم به میزان لازم روغن
۱ عدد بزرگ پیاز
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
به میزان لازم زردچوبه
۲۰۰ گرم برنج
۱۰۰ گرم لپه
۵۰۰ گرم گوشت
۵۰۰ گرم سبزی کوفته
۲ عددتخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۱/۲ قاشق مرباخوری پودر زیره
۲۰ گرم سماق
طرز تهیه
۱- پیاز را ریز خرد کنید.۲- برنج و لپه را بشویید و از ۲ ساعت قبل خیس کنید.۳- از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.۴- سبزی کوفته را هم بشویید و خرد کنید. می توانید از سبزیجاتی مانند مرزه، ترخون، پیازچه، گشنیز و جعفری استفاده کنید.۵- از سماق آسیاب نشده استفاده کنید. آن را هم از شب قبل خیس کنید. می توانید از ۲ قاشق غذا خوری پودر سماق هم استفاده کنید.در قابلمه ای روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.
به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.در ظرفی برنج، لپه، گوشت، سبزیجات، تخم مرغ ها، آرد سوخاری به همراه نصف پیاز سرخ کرده و پودر زیره را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. اگر از پودر سماق استفاده می کنید آن را هم در این مرحله ی با سایر مواد ترکیب کنید.از مواد توپ هایی به اندازه پرتقال بردارید، آن ها را خوب فشار دهید تا هنگام پخت باز نشوند.روی باقیمانده ی پیاز، ۵ لیوان آب بریزید و آن را بجوشانید.
کوفته ها را در آب در حال جوش بندازید (سطح آب باید روی کوفته ها را بپوشاند)، حرارت را کم کنید و آن ها برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید.در نهایت، آب سماق را روی کوفته ها بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر ببزد
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨