eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
روش تهیه حلوا *.یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می دهیم. *. دو لیوان آرد را کم کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می زنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را تفت داده. *. هم می زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می آید). *. هر چه رنگ آرد قهوه ای پررنگ تر شود، در نهایت حلوای تیره تری خواهیم داشت. *.پودر بادام زمینی را اضافه می کنیم. *. یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته. *. روی شعله گذاشته، هم می زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می کنیم. *. شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود. *. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد. *. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می کنیم. *. با نوک قاشق یا ته قاشق می توان حلوا را تزئین کرد. *. می توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد. *. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد. *. بنا بر ذائقه های مختلف، حلوا را می توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل های مختلف تزئین کرد نوش جان 💝 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم كتف و بال شش عدد برنج دوپيمانه تخم مرغ دو عدد ماست شش قاشق غذاخوري روغن دوقاشق غذاخوري زعفران بمقدار لازم زرشك و خلال پسته بمقدار كافي از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي سس فرانسه مخلوط كردم و گذاشتم توي زيپ كيپ تا مزه دار بشه. برنج رو خيس ميكنيم سه ساعت كافيه. زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداري شكر(مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شيرين بشه . خب حالا ميريم سراغ مواد تهچين تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه ميكنيم. وقتي برنج رو ابكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم. توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها رو ميچينيم و يه كفگير از تهچين ميريزيم و با كفگير فشار ميديم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچينو ميريزيم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقيه تهچين يكساعت زمان ميديم براي پخت. تهچينمون آمادست كف قابلمه رو زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزاريد و برگردونيد نوش جان 💖 🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم سینه مرغ چرخ کرده: 300 گرم پیاز رنده شده آب گرفته: 1 عدد خامه :1قاشق سوپخوری زعفران دم کرده:1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ کردن وسیخ کباب چوبی طرز تهیه: مرغ چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و نمک وفلفل و زعفران و خامه کاملا مخلوط کرده و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه تمام شود با گوشت چرخ کرده هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند. به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را سرخ میکنیم با شعله بالا سرخ میکنیم چون با شعله کم مدت زیادی طول میکشه تا سرخ بشه وبعد غذا سفت وخشک میشه و((میتوان بصورت ساده یایکی در میان به سیخ کشید ـ)) سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 دقیقه قرار میدهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب میشود.کبابها را بعد از پخت در دیس کشیده وهمراه پلو سرو کنید میتونید روی کباب ها از رومال بزنید رومال((دوقاشق کره رو باز میکنیم بعد یک قاشق اب لیمو تازه ویک قاشق زعفران بهش میزنیم وبا برس روی کباب ها میزنیم)) نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم به میزان لازم روغن ۱ عدد بزرگ پیاز به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه ۲۰۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم لپه ۵۰۰ گرم گوشت ۵۰۰ گرم سبزی کوفته ۲ عددتخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر زیره ۲۰ گرم سماق طرز تهیه ۱- پیاز را ریز خرد کنید.۲- برنج و لپه را بشویید و از ۲ ساعت قبل خیس کنید.۳- از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.۴- سبزی کوفته را هم بشویید و خرد کنید. می توانید از سبزیجاتی مانند مرزه، ترخون، پیازچه، گشنیز و جعفری استفاده کنید.۵- از سماق آسیاب نشده استفاده کنید. آن را هم از شب قبل خیس کنید. می توانید از ۲ قاشق غذا خوری پودر سماق هم استفاده کنید.در قابلمه ای روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.در ظرفی برنج، لپه، گوشت، سبزیجات، تخم مرغ ها، آرد سوخاری به همراه نصف پیاز سرخ کرده و پودر زیره را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. اگر از پودر سماق استفاده می کنید آن را هم در این مرحله ی با سایر مواد ترکیب کنید.از مواد توپ هایی به اندازه پرتقال بردارید، آن ها را خوب فشار دهید تا هنگام پخت باز نشوند.روی باقیمانده ی پیاز، ۵ لیوان آب بریزید و آن را بجوشانید. کوفته ها را در آب در حال جوش بندازید (سطح آب باید روی کوفته ها را بپوشاند)، حرارت را کم کنید و آن ها برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید.در نهایت، آب سماق را روی کوفته ها بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر ببزد نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‍ ‍ ⁣_شب_یلدا برای این دسر به بیسکوییت (من پتی بور استفاده کردم) چندتا توت فرنگی(یا هر میوه ای)ق موز و پودینگ وانیلی نیاز داریم،پودینگ وانیلی میتونید آماده ش رو استفاده کنید ولی من یه مدلش رو با یه دستور ساده درست کردم چون از آماده ها خیلی خوشمزه تره ⁣ این اندازه برای سه تا لیوان دسر هست ⁣پودینگ_وانیلی⁣ شیر ۲ پیمانه تا ۳پیمانه شکر بین ۳تا ۶ قاشق غذاخوری⁣ شیرینی خیلی به ذائقه بستگی داره پس حتما یکم مایه غلیظ شد بچشید شیرینیش رو اگه کم بود اضافه کنید⁣ آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری⁣ میتونید به جای ارد ((نشاسته گل یا نشاسته ذرت بریزید که اونم عالی میشه)) ⁣ وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری⁣ طرز تهیه شیر، آرد،شکر و رو اول با هم مخلوط کنید و بعد روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه و آخرسر وانیل رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید و اجازه بدید یکم خنک بشه.⁣ حالا موز رو نگینی خرد کنید و توت فرنگی ها رو ورقه های نازک برش بزنید ،حالا مثل فیلم میوه و بیسکوییت و پودینگ رو لایه لایه بریزید و وسط لایه ها هم توت فرنگی ورقه ای خیلی نازک رو به دیواره بچسبونید بعد از اینکه توت فرنگی ها به دیواره چسبیدن مقداری پودینگ وانیلی توی لیوان بریزید و لایه هارو ادامه بدید تا لیوانتون پر بشه⁣ حالا بذارید تو یخچال تا خودشو بگیره و قشنگ خنک بشه روش رو میتونید با انار یا توت فرنگی یا خامه فرم گرفته و بیسکوییت تزیین کنید .⁣ ⁣ نوش جان 💖 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
. خب بریم سر دستورپختش من با گشنيز تازه و سينه ي نگيني خرد شده ي مرغ كه تو پياز داغ سرخ شده درستش كردم . دستور كاملش به همراهِ نوشيدنيِ انار رو براتون‌مینویسم كه از نظر من بهترين گزينه ي پيشنهادي واسه شامِ شبِ يلداس.. اول از همه پيازو تو روغن تفت دادم. نذاشتم خيلي سرخ بشه در حد معمولي كافيه. بعد سينه ي مرغو باريك خرد كردم اون باريكارو هم مكعبي كردم. ريختم تو تابه و با حرارت زياد تفت دادم كه آب نندازه. يه كم روغن اضافه كردم كه خوب سرخ بشه و بهش فلفل سياه و نمك و زعفرون دم كرده زدم. ‌پیازای سرخ شده رو هم ریختم روشون و حرارتو کم کردم که سرخ بشه مرغا. كلن يه ربع زمان لازمه كه بپزه و سرخ بشه. آخرشم گشنيز خرد شده بهش اضافه کردم و خاموش کردم زيرشو. برنجو شستمو ریختم تو قابلمه و یه بند انگشت آب و کمی نمک و روغن ریختم توشو زیرشو روشن کردم. وقتی جوشید و آبش یه کم مونده بود خشک بشه دونه های انار و گشنیز خرد شده و تکه های مرغ سرخ شده رو اضافه کردم و آروم هم زدم که برنجم له نشه. درشو گذاشتم و وقتی دم کشید با دونه ی انار تازه و تکه های مرغ که کنار گذاشته بودم و خلال پسته تزئینش کردم برنج رو اگه دوست دارین آبکش هم میتونید بکنید. در اونصورت گشنیز و انار و تکه های مرغو لابلای پلو بریزید و دم کنید. نوشيدنيِ انار: آب انار ١ ليوان + آب ليموترش ٢ ليوان+ شكر به ميزان لازم+ دونه هاي انار كه من واسه قشنگي ريختم تو پارچ نوش جان ❤️ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‍ ‍ مواد لازم گوشت چرخکرده مرغ ۵۰۰ گرم برنج پخته ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد سیر ۲ حبه پیاز ۱ عدد کوچک نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم روغن دو قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم آب مرغ ۱ پیمانه خامه صبحانه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده دو قاشق غذاخوری پاستای خشک ۳ پیمانه طرز تهیه گوشت مرغ چرخ شده، پیاز رنده شده آب گرفته، برنج پخته، سیر رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و پاپریکا را در کاسه ای بریزید و ورز دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید.از مخلوط گوشتی کوفته هایی به اندازه گردو درست کنید. دستتان را مرطوب کنید تا راحتتر کار قلقلی کردن را انجام دهید. کوفته ها را در ظرفی چیده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. روغن را در تابه بریزید. کوفته ها را در مقداری آرد بغلطانید و در روغن تفت دهید تا رنگ بگیرند، سپس از تابه خارج کرده و کره را در همان تابه بیاندازید. آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، در آخر خامه را هم اضافه کرده و سریع هم بزنید. سس که جوش آمد کوفته ها را به سس اضافه کنید درب تابه را ببندید و شعله را کم کنید. ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا کوفته ها مغزپخت و سس غلیظ شود. پاستا را به روش معمول، با آب و مقداری نمک و روغن ده دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید. پاستا را در ظرف سرو ریخته و کوفته قلقلی ها و سس خامه را روی پاستا بریزید و در آخر جعفری را روی خوراک بپاشید و سرو کنید. در صورت دلخواه میتوانید مقداری پنیر پارمزان رنده شده در سس خامه ای بریزید. به جای پاستا میتوانید این خوراک را در کنار پوره سیب زمینی سرو کنید نوش جان 💖 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
میتوان از سالاد الویه ویا هر سالادی به عنوان زیر پوشش انار استفاده کرد مناسب شب یلدا مواد لازم: دانه انار 1 فنجان پنیر خامه ای نرم 200 گرم کره نرم 1 ق چ پنیر چدار رنده شده 1 فنجان نان تست ریز خرد شده یک چهارم پیمانه سیر خرد شده 1 حبه رزماری تازه خرد شده 1 ق چ برگ آویشن تازه خرد شده 2 ق چ جعفری تازه ریز خرد شده 1 ق غ رنده پوست لیمو ترش 1 ق چ پودر فلفل سیاه یک هشتم ق چ جعفری تازه خرد شده برای تزئین 1 ق چ طرز تهیه دانه های انار را به صورت یک لایه بین دو کاغذ حوله ای بگذارید و به آرامی کاغذ رویی را روی انار ها بکشید تا رویشان کاملا خشک شود و سپس به همان شکل در یخچال بگذارید تا کاملا رطوبت رویشان گرفته شود و شورع به درست کردن توپ پنیریتان بکنید . پنیر خامه ای ، کره ، پنیر چدار، گردو ، سیر ، رزماری ، آویشن ، جعفری ، نان تست ، رنده پوست لیمو( تمام مواد با هم ) را مخلوط کرده و یک دقیقه با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند . سپس پنیر را یکجا روی یک پلاستیک گذاشته و دورش را بپوشانید و با دست به شکل توپ فرم دهید و بسته بندی کرده به مدت 1 ساعت تا 2 روز در یخچال بگذارید تا کاملا سفت و محکم شود . بعد ازین که توپ پنیریان به اندازه ی کافی سرد و سفت شد از یخچال خارج کرده و روی سطحی که دانه های انار را پاشیده اید با فشاری کم و ثابت بگردانید تا دانه های انار در سطح توپ فرو روند و تمام سطح توپ پنیریتان با انار پوشیده شود . در صورتی که نیاز بود کمی با فشار دست دوباره توپ اناری را شکل دهید .و رویش جعفری خرد شده بپاشید . توپ پنیر و انارتان را میتوانید قبل از سرو به مدت 4 – 5 ساعت در پلاستیک پیچیده و در یخچال نگهداری کنید . قبل از سرو توپ پنیر و انارتان را 30 دقیقه بیرون یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شود نوش جان 💖 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم جو پوست کنده 1 لیوان هویج 2 عدد متوسط ماست دو لیوان گشنیز خرد شده یک لیوان سیر دو حبه آب مرغ دو لیوان فلفل قرمز به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم نوش جان 💝 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم جو پوست کنده 1 لیوان هویج 2 عدد متوسط ماست دو لیوان گشنیز خرد شده یک لیوان سیر دو حبه آب مرغ دو لیوان فلفل قرمز به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم نوش جان 💝 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
. خب بریم سر دستورپختش من با گشنيز تازه و سينه ي نگيني خرد شده ي مرغ كه تو پياز داغ سرخ شده درستش كردم . دستور كاملش به همراهِ نوشيدنيِ انار رو براتون‌مینویسم كه از نظر من بهترين گزينه ي پيشنهادي واسه شامِ شبِ يلداس.. اول از همه پيازو تو روغن تفت دادم. نذاشتم خيلي سرخ بشه در حد معمولي كافيه. بعد سينه ي مرغو باريك خرد كردم اون باريكارو هم مكعبي كردم. ريختم تو تابه و با حرارت زياد تفت دادم كه آب نندازه. يه كم روغن اضافه كردم كه خوب سرخ بشه و بهش فلفل سياه و نمك و زعفرون دم كرده زدم. ‌پیازای سرخ شده رو هم ریختم روشون و حرارتو کم کردم که سرخ بشه مرغا. كلن يه ربع زمان لازمه كه بپزه و سرخ بشه. آخرشم گشنيز خرد شده بهش اضافه کردم و خاموش کردم زيرشو. برنجو شستمو ریختم تو قابلمه و یه بند انگشت آب و کمی نمک و روغن ریختم توشو زیرشو روشن کردم. وقتی جوشید و آبش یه کم مونده بود خشک بشه دونه های انار و گشنیز خرد شده و تکه های مرغ سرخ شده رو اضافه کردم و آروم هم زدم که برنجم له نشه. درشو گذاشتم و وقتی دم کشید با دونه ی انار تازه و تکه های مرغ که کنار گذاشته بودم و خلال پسته تزئینش کردم برنج رو اگه دوست دارین آبکش هم میتونید بکنید. در اونصورت گشنیز و انار و تکه های مرغو لابلای پلو بریزید و دم کنید. نوشيدنيِ انار: آب انار ١ ليوان + آب ليموترش ٢ ليوان+ شكر به ميزان لازم+ دونه هاي انار كه من واسه قشنگي ريختم تو پارچ نوش جان ❤️ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم ارد ٣٣٠ گرم كره يا روغن جامد٢٠٠گرم(من۱۰۰ کره ۱۰۰ روغن صاف زدم) پودرقند ٨٠ گرم زرده تخم مرغ يك عدددرشت يا دوعددكوچک وانيل كمي پودرگردو ٢٠ گرم مواد مياني شيرعسل ١٠٠ گرم كره ١٠ گرم (من پنيرخامه اي زدم ) گردو خورد شده ۱۵۰ گ طرز تهیه ابتداروغن وپودرقندروخوب ميزنيم سپس يك زرده تخم مرغ با وانيل اضافه كرده تا مخلوط بشه موادمون بايد كرم رنگ وخامه اي بشه پودرگردوروهم اضافه مي كنيم وخوب مي زنيم اخرسرآردرو روي موادتون الك كرده ورز ميديم همينكه خميرمنسجم بشه كافيه خميرروداخل نايلون گذاشته ويك ساعت استراحت مي ديم . دراين فاصله موادمياني رواماده مي كنيم شيرعسلي غليظ شده وپنيرخامه اي روباهمزن مي زنيم تا صاف ويكدست بشه. خميررو حتما بين دوکاغذروغنی باز مي كنيم چون خيلي ترده وپودرميشه دوباره اگرلازم بودورزبدين و حتما کاغذروغنی براي بازكردن شيريني استفاده كنين. قالب موردنظررومي زنيم مثل شيريني الماني قالب میزنیم.یعنی یکیش رو تو خالی میکنیم. بعدازپخت بينشونو شيرعسلی بریزین شیرینی رو روش قرار بدین شیرعسلی بریزین و با گردو پرکنین شيرينياروتوي سيني كاغذ شده با فاصله میچینیم وداخل فرازقبل گرم شده۱۶۰ درجه به مدت۱۵تا۱۸ دقيقه تا زيرشيرينيا كاملا طلايي بشه نوش جان 💝 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم پودر ژلاتین :دو ق غ آب سرد برای حل ژلاتین : یکدوم پیمانه شکر : یک پیمانه نشاسته ذرت : دو ق غ پر شیر : دو پیمانه شکلات تخته ای : صد گرم خامه (پاکت صورتی ):نصف پاکت بیسکوئیت پتی بور کاکائویی و وانیلی (من از هر کدام سه بسته استفاده کردم ) پودر کاکائو : دو ق غ طرزتهیه ابتدا شیر و شکر و نشاسته و پودر کاکائو را روی گاز گذاشته تا جوش بیاد و مرتب هم میزنیم سپس شعله را کم کرده و شکلات را ریخته تا ذوب شود وبعد خامه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مخلوط و یکدست شود از روی گاز برداشته و پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا اسفنجی شود و بن ماری کرده تا شفاف شود و به مایع اضافه کرده و هم میزنیم کنار گذاشته تا ولرم شود قالب کمر بندی را آورده و دور قالب را با بیسکوئیت کاکائویی میچینیم و ردیف بعدی بیسکوئیت ساده را داخل مایع شکلاتی زده و چسبیده به قبلی قرار داده و دوباره ردیف بعدی بیسکوئیت کاکائویی را داخل شکلات زده و میچینیم تا الی آخر که به مرکز برسین و در آخر باقی مانده شکلات را روی تمام بیسکوئیت ها ریخته و در یخچال به مدت چهار الی پنج ساعت قرار داده تا سفت شود و سپس دویست گرم خامه پاکت صورتی را در ظرفی روی گاز گذاشته ب محض دیدن حباب کناره ی ظرف صد و پنجاه گرم شکلات تخته ای خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا ذوب شود و کیک را از یخچال در آورده و شکلات را روی کیک ریخته و با پودر پسته یا نارگیل و هر چی که دوست داشتید تزیین کنید و نیم ساعت دیگه بره داخل یخچال تا خودشو بگیره و سپس برش زده و نوش جان کنید. در ضمن اگر قالب کمربندی نداشتید از قالب گرد که سلفون داخل اون گذاشته طوری که از دیواره قالب بیرون بزنه تا موقع استفاده براحتی از قالب در آورد و استفاده کنید نوش جان 💝 🍰🍫🍰🍫🍰🍫🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم آرد جو150 گرم پودر جوانه گندم2 قاشق غذاخوری پودر سبوس برنج 3 قاشق غذاخوری شیر 125 میلی لیتر نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 7 قاشق مرباخوری آب ولرم 40 درجه60 میلی لیتر تخم مرغ 2 عدد آرد گندم150 گرم مایه خمیر1 قاشق مرباخوری بهبود دهنده 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری مغز تخمه و کنجد و... به مقدار لازم طرز تهیه مایه خمیر را به همراه یک قاشق مرباخوری شکر در آب ولرم با گرمای 40 درجه سانتیگراد حل کرده و در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بماند و مایه خمیر به عمل بیاید. آرد جو، پودر سبوس برنج و جوانه گندم، نمک و بهبود دهنده را با هم مخلوط کنید. شیر را کمی گرم کنید و باقی شکر را در آن حل کنید. وقتی شیر ولرم شد، مایه خمیر، شیر و شکر و یک عدد زرده تخم مرغ به اضافه 2 عدد سفیده تخم مرغ و روغن زیتون را به آرد اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده و سپس تدریجا آرد گندم را به خمیر اضافه کنید. مقدار آرد گندم اضافه شده به خمیر تا اندازه ای است که خمیر به دست نچسبد. بنابراین شاید کمی کمتر یا بیشتر از 150 گرم آرد گندم لازم باشد. خمیر را خوب ورز دهید تا سنگین نشده و آرد اضافه به آن نرسد. در نهایت خمیر را به مدت 20 دقیقه ورز دهید. سپس اجازه دهید تا خمیر زیر یک حوله تمیز و درون یک ظرفی که گنجایش 2 برابر حجم خمیر را داشته باشد، به مدت 1 ساعت استراحت کرده و حجم آن 2 برابر شود. خمیر را به اندازه 3 برابر سایز قالب خود با وردنه باز کنید. سپس اطراف خمیر را روی هم آورید تا یک خمیر 3 لایه به وجود آید. خمیر را درون قالبی که از قبل کمی چرب کرده اید، به صورت وارونه قرار دهید و روی قالب یک حوله بکشید و اجازه دهید مجددا خمیر 30 دقیقه استراحت کند فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک ظرف آب در کف فر قرار دهید. فر باید 15 دقیقه قبل از پختن نان خوب گرم شده باشد. روی خمیر داخل قالب را با کمی روغن زیتون و یک زرده تخم مرغ رومال کنید. کمی مغز تخمه و کنجد و یا زیره و ... روی نان بپاشید. قالب نان را روی پنجره وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا نان پخته شود. نوش جان💝 🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم ،نصف سینه ی مرغ ،لپه ۱ و ۱/۲ پیمانه ، برنج ۱ پیمانه ،پیاز دو عدد بزرگ، تخم مرغ یک عدد،سبزی معطر تازه یا خشک ( ترخون ،مرزه،ریحان،شوید،نعنا) به مقدار لازم،نمک ،زردچوبه ،فلفل،ادویه کاری،پودر سیر، مواد میانی کوفته (گردو ،زرشک،کشمش،پیاز داغ،تخم مرغ آبپز یکعدد) مواد سس کوفته :پیاز یک عدد بزرگ ،رب دو ق غ ،آلو خورشتی یک پیمانه،لیمو عمانی دو عدد،نمک ،زردچوبه،فلفل،پودر سیر،زرشک . ابتدا پیاز رو رنده ریز میکنیم آبشو که گرفتیم با گوشت چرخکرده و مرغ چرخ شده و نمک خوب ورز میدیم تا منسجم بشه بعد لپه ی پخته ی آسیاب شده و برنج پخته آسیاب شده و تخم مرغ و نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل و سبزیجات معطر خوب ورز میدیم . یکساعت داخل یخچال میزاریم .بعد از یکساعت داخل تور قرار میدیم و وسطش رو باز میکنیم و تخم مرغ و پیاز سرخ شده و زرشک و کشمش و گردو رو میریزیم و کوفته رو میبندیم و تور رو گره میزنیم . و داخل سس کوفته( برای سس ابتدا پیاز رو سرخ شده رو با رب و ادویه ها تفت میدیم و لیمو و آلو و زرشک و سه لیوان آب میزاریم بپزه تا غلیظ بشه) میزاریم و یکساعت بهش زمان میدیم تا با حرارت ملایم بپزه در قابلمه رو نیمه باز بزارید. نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از 『 محمد علی اخوان』
پروفایلت خزه؟؟😒 پروف مشکی نداری بزاری پروفایلت💔 منبع پروفایل های مشکی دخترونه👇🏼🖤👒 https://eitaa.com/joinchat/2871263293C80df38498f پسرونه👇🏼🖤👑 https://eitaa.com/joinchat/2871263293C80df38498f جذاب بآش🙂🖤👆🏾
زرشك پلو به شكل هاي مختلفي در كشور عزيزمون پخته ميشه ،من هم امروز سبك خودم رو براتون درست كردم كه پايه اصليش زعفران و پاپريكاست . مواد لازم (٤ نفر) مرغ >> ٤ تكه ساقه كرفس >> ٢ عدد پياز >> ٣ عدد هويج >> ١ عدد فلفل دلمه >> نصف ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ سير ساطوري >> ١ حبه زرشك>> ١٥٠ گرم شكر >> ١ قاشق غ خ زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ آب سرد >> ١ ليتر آب جوش >> نيم ليتر نمك >> ٢ قاشق چ خ زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ پاپريكا >> ١ قاشق چ خ . روش پخت تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم نوش جان 💝 🍗🍱🍗🍱🍗🍱🍗 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
تخم مرغ ۲ عدد شکر ۲۳۰ گرم (یک لیوان) شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم ( تقریبا ۴ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق چ) پودر هل نصف ق چ و یا وانیل ( هل حذف نشه طعم و عطر خوبی میده) گلاب ۲ ق غ ( قابل حذف) تخم مرغ و شکر و پودر هل رو با همزن زدم . همزن دستی یا برقی فرقی نداره فقط خیلی خوب زده بشه . بعد روعن مایع و بعد شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و خمیر مایه رو مخلوط و الک کردم .کم کم آرد اضافه کردم ممکنه که برای شما کمتر و یا بیشتر از این میزان آرد ببره . خمیرمنسجمی به دست میاد کمی چسبندگی داره وقتی با دست جمع میکنید خمیر رو دوباره دستتون رو بشورید و بیایید سراغ خمیر چون خمیر به دست چسبیده و این شکلی فکر می کنید ارد لازمه می ریزین . خیلی آرد نریزین چون بافتش رو سفت می کنید .خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش نایلون کشیدم و پارچه تمیز کشیدم توی محیط یک ساعت استراحت قرار دادم . خمیر بعد از استراحت پف نمی کنه فقط استراحت بابت انسجامش هستش از خمیرچونه های ۹۰ ، ۱۰۰ گرمی برداشتم و به شکل بیضی کردم و لوله ای و استوانه ای باریک و بعد با وردنه اون رو پهن کردم .عرضش زیاد نشه چون توی فر پف می کنه و شکلش ناجور میشه .ضخامت خمیر هم یک سانت الی نیم سانت . یک سانت بهتره .استراحت دوم نداره و بعد رومال که ترکیب مواد زرده و زعفران و روغن مایع و نمک رو با قلمو روش زدم و با چنگال روش کشیدم و طرح زدم و کمی کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل روشن کردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و آخر هم دو سه دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم که روی نون ها خوشرنگ تر بشه . دمای فرها فرق داره حتما حتما چک کنید. بعد از اینکه از فر بیرون آوردم . یک کم گذشت داخل نایلون قرار دادم چون در معرض هوا زود خشک میشه . با این مقدار مواد حدودا ۱۲ عدد چای چورگی میشه. امیدوارم درست کنید ولذتشو ببرید نوش جان 💖 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
به ازای یک کیلو فیله مرغ: نصف فنجون آب پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پودر ‌پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری رزماری: نصف قاشق چای‌خوری برای ورژن فلفلی(🌶) به ادویه‌های بالا مورد زیر رو اضافه کنید. فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری . بعد از مزه دار کردن فیله ها با موارد بالا، اونهارو مثل فیلم اول در آرد بعد در آب یخ، دوباره آرد، آب یخ و در نهایت در آرد وارد کنید و سرخ کنید. . ترکیب آرد: ۴۰۰ گرم آرد گندم، ۲ قاشق چای‌خوری پاپریکا، ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و ۲ قاشق چای‌خوری نمک. زمانی که در آرد فرو میکنید خوب ماساژ بدید. فیله در روغن داغ (با توجه به حرارت) بین ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان برای پخت کامل می‌خواد. هر وقت روی روغن شناور شد یعنی آماده هست. . روغن اضافه رو بعد سرخ کردن به خوبی خنک کنید، از صافی رد کنید و در یک شیشه در دار بریزید و ۳ الی ۴ مرتبه از اون استفاده کنید. برای کباب کردن، بعد از مزه دار شدن اونهارو در ظرف مخصوص بذارید و در فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه کباب کنید. (حدود ۳۵ دقیقه) سیب زمینی رو هم میتونید سرخ کنید هم کباب کنید. من با فلفل‌سیاه، نمک و روغن زیتون اونارو در فر (دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰) کباب کردم. تا زمانی که نرم و طلایی بشه. عزیزان این فیلمی که دیدید تکنیک سوخاری هست. شما می‌تونید هر چیزی رو که دوست دارید با این روش سوخاری کنید. (قارچ، میگو، بادمجون، پیاز، سیب‌زمینی و...) نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
قارچ ورقه شده:250 گرم پیاز:یک عدد زرشک و خلال پسته:از هر کدام 50 گرم کره:50 گرم نمک و فلفل و زعفران آب کرده:به میزان لازم برنج:4 پیمانه روغن:به میزان لازم گوشت چرخ کرده:200 گرم دستور تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده برنج تان را مثل همیشه آماده کنید ، ابتدا بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس کنید و بعد بپزید و آبکش کنید. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و ته آن مقداری روغن بریزید و با نان یا سیب زمینی کف قابلمه را بپوشانید. بعد برنج آبکش شده را روی آن بریزید و روی حرارت کم دم کنید. در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت توپ های قلقلی به اندازه یک فندق گرد کنید. گوشت های قلقلی را به همراه نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه ای بپزد و مغز پخت شود. به قارچ ها کمی آبلیمو بزنید تا سیاه نشود. بعد در مقداری روغن و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ ها آب نیندازند. زرشک و خلال پسته را هم بشویید و به قارچ اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر هم زعفران دم کرده را با کره و مقداری نمک به قارچ ها اضافه کنید . قارچ های تفت داده شده را با گوشت قلقلی مخلوط کنید و بگذارید آب داخل آنها کاملا بخار شود. هنگامی که برنج آماده شد و خواستید در ظرف سرو کنید روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک تزیین کنید. نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم ۱ عدد سینه مرغ ۱ عدد لیموترش آب گرفته شده ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده ۱ قاقشق غذاخوری گشنیز رنده شده ۱ قاشق غذاخوری جعفری رنده شده نمک به مقدار لازم طرز تهیه:🍲 برای تهیه این غذای لذیذ اول از همه باید سینه مرغ رو به صورت افقی از وسط نصف کنیم حالا هر دو تکه مرغ و هر دو طرفش رو خوب با بیفتک کوب میکوبیم بعد نوبت تهیه سسی هستش که مرغ باید توش بخوابه پس روغن زیتون، آب لیمو، فلفل، زیره، تخم گشنیز، سیر و به مقدار لازم نمک رو داخل کاسه میریزم. این کباب تند درست میشه پس میتونین بر طبق سلیقتون مقدار فلفل رو کم یا زیاد کنین بعد گشنیز و جعفری ای رو هم که ریز خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم.حالا مواد و با هم مخلوط کرده و مرغ هارو بهشون اضافه میکنیم و خوب به مواد آغشتشون میکنیم. حالا روی کاسه رو با سلفون پوشونده و اجازه میدیم تا مرغ ها برای حدود ۵ ساعت داخل یخچال بمونن تا مزه بگیرن.بعد از طی مدت زمان لازم مرغ هارو از سسشون درمیاریم و داخل ماهیتابه بدون اضافه کردن روغن میذاریم تا با حرارت متوسط بپزن.وقتی یک طرف مرغ ها طلایی شد اجازه میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه در نهایت کباب تند مراکشی ما حاضره و میتوینم با کمی پیاز کاراملی فلفل دلمه رنگی و سبز چیلی سروش کنیم نوش جان💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم روغن زیتون (فوق بکر) 2 قاشق سوپخوری قارچ (پاک کرده و حلقه شده) 300 گرم نمک به مقدار لازم سیر (ریز شده) 3 حبه چغندر برگی (فقط برگ، شسته و خرد شده) 1 دسته برنج سفید (پخته شده) 1 فنجان خشک شاخه نخود (بسته به میزان علاقه) نصف تا 1 فنجان تخم مرغ 4 عدد بزرگ سس سریراچا (اختیاری) به مقدار لازم طرز تهیه 1. روغن زیتون را در یک تابه ی نچسب 25 سانتی متری روی شعله ی متوسط داغ کنید. وقتی داغ شد قارچ خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید. 10 دقیقه گاهی هم بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم و قهوه ای شوند. قارچ ها را از داخل تابه در یک کاسه بریزید 2. تابه را مجدداً روی شعله قرار دهید و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. چغندر فرنگی را به تابه اضافه کنید. با استفاده از انبر آن را بچرخانید تا با سیر مخلوط شود. بگذارید 5 دقیقه بپزد و گاهی هم بزنید تا پلاسیده شود. چغندر برگی را به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند 3. برنج را به اندازه ی مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید. روی هر کاسه 1/4 مخلوط قارچ و چغندر فرنگی را به همراه شاخه نخود ها بریزید و کنار بگذارید 4. یک تابه ی نچسب کوچک را روی شعله ی متوسط داغ کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و داخل تابه بریزید و بپزید. یکبار برگردانید تا تخم مرغ کلاً سفت شود اما زرده هنوز شل باشد. زمان پخت هر تخم مرغ 4 دقیقه است. روی هر کدام از کاسه های برنج یک تخم مرغ پخته قرار دهید. نمک زیاد بپاشید و در صورت تمایل با سس سریراچا سرو کنید. 5. قبل از میل کردن مخلوط کنید. 🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
نون شیر برای تهیه این نون فوق‌العاده حدود ۴_۵ساعت قبل از اینکه بخوایم خمیر رو آماده کنیم باید یه مخلوطی از آب و آرد آماده کنیم که این مخلوط باعث نرم تر و دیر بیات شدن نون میشه. به اینصورت که۴۰گرم آرد رو با ۲۰۰ گرم آب داخل تابه مخلوط میکنیم به شکلی آرد کاملا باز بشه و بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا به غلظت پودینگ برسه و بعد از روی حرارت برمی‌داریم و میزاریم کنار تا خنک بشه. این مخلوط در زمان پخت نون آب رو جذب می‌کنه و نمیزاره تا بخار بشه که این موضوع باعث نرم تر شدن نون میشه برای تهیه خمیر👇👇 ۶۰۰ گرم آرد ۶۰ گرم شکر ۱۰ گرم خمیر مایه ۱ ق م خ نمک ۱ عدد تخم مرغ ۵۰ گرم کره ۳۰۰ گرم شیر ( ولرم) عزیزان برای درست کردن خمیر این نون فوق‌العاده بهتر از خمیر زن استفاده کنید اگر هم ندارید با دست هم میتونید ورز بدید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه باید خمیر رو ورز بدید. ابتدا یه ق م خ شکر و خمیر مایه رو باشی مخلوط میکنیم و ۵ دقیقه میزاریم تا استراحت کنه و عمل بیاد(بهتره که دمای شیر ۴۲ درجه باشه) بعد داخل ظرفی که میخوایم خمیر رو ورز بدیم مخلوطی که از قبل آماده کردیم رو به همراه نمک،مخلوط خمیر مایه،کره و تخم مرغ ارد مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم تا یه خمیر کش دار بدست بیاریم تقریبا ۲۰ دقیقه باید ورز بدیم،خمیر اول هاش بدست میچسبه این شمارو نگران نکنه وقتی آماده شد روش سلفون میکشیم و میزاریم ۱ ساعت استراحت کنه بعد از ۱ ساعت خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و گرد میکنیم و روش یه دستمال میکشیم و دوباره ۱۵ دقیقه میزاریم استراحت کنه بعد ۱۵ دقیقه مثل تصویر داخل کلیپ خمیر هارو میچینیم توی ظرفی که میخوایم نون بپزیم دوباره روش سلفون میکشیم و ۴۵ دقیقه میزاریم استراحت کنه . برای رومال نون یه زرده تخم مرغ رو با یه ق غ خ شیر هم میزنیم ورودی نون میمالیم و بعد میزاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا بپزه. بعد از پخت نون با کمک فرچه روی نون هامون یکم آب میزنیم وبا یه کم پودر نارگیل تزیین می کنیم . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
نونهای لقمه ای هستن باته مزه پیتزا خمیرخوش قلقی داره بایه نکته مهم واونم اینه که چون مقدار کره دستور زیاده وقاعدتا خمیرنرم میشه درمصرف اب رسپی دقت شه واب زیادی به خورد خمیرندیم. . صدوپنجاه میلی لیترآب ولرم و با ده گرم مایه خمیرخشک ونوک قاشق شکر مخلوط واجازه میدیم فعال شه.اگرمایه خمیرفوری استفاده کردین که این مرحله حذف میشه اما درکل رسپی احتیاج به دویست وپنجاه میلی لیتراب (بسته به نوع ارد کمتریا بیشتر) همدمای محیط دارین. . ششصد گرم‌ آرد نان +دوق چ شکر+یک دوم ق غ نمک+ دوتا تخم مرغ (یه زرده روبرای رومال کنارمیزاریم)+مایه خمیرفعال شده رومخلوط وورزمیدیم.صدمیلی لیتراب همدمای محیط داریم این اب وکم کم فقط درحدی که خمیرجمع شه اضافه میکنیم نه بیشتر. حالاصدوبیست گرم کره نرم اضافه میکنیم.(من کره طعم داراستفاده کردم)وقتی کره به خوردخمیررفت اگرخمیرنرم ولطیف شده بود دیگه اب بیشتری اضافه نمیکنیم. روی خمیرومیپوشونیم وده دقیقه استراحت میدیم. بعداز ده دقیقه ازخمیرچونه های پنجاه گرمی درست میکنیم وتوسینی که قراره نونها بپزه روی کاغذروغنی قرارمیدیم حتما بین چونه ها فاصله بزارین من ناچارشدم سینی مو بعدا عوض کنم مجددا روی چونه هارو میپوشونیم وده دقیقه استراحت میدیم. . وسط چونه هاروباانگشت یاهروسیله ای که دراختیاردارین یه حفره کوچیک درست میکنیم(برای دیدن مراحل لطفا عکسهارو ورق بزنین) ویکم پنیرمیریزیم.این پنیرحکم‌چسب وبرای مواد تاپینگ داره. داخلشو باهرفیلینگی که دوس دارین پرکنین من ازپیازوذرت وفلفل دلمه های رنگی واورگانو وپرک فلفل قرمز استفاده کردم.مجددا روی چونه هارو میپوشونیم برای چهل وپنج دقیقه تا یکساعت. . فرروبا دویست درجه کاملا گرم میکنیم. . اون یه دونه زرده تخم مرغ وبایکم شیریاخامه مخلوط میکنیم وقسمت خمیری ورومال میزنیم تاخوشرنگ شه وبه مدت بیست دقیقه داخل فرمیپزیم. . نونهای نرم ولطیف باطعم پیتزایی. کره طعم داری که من استفاده میکنم سیرواورگانو داره.درصورت تمایل شما میتونین پودرسیرواورگانو یاآویشن به خمیرتون اضافه کنین. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
( ) مواد لازم برای خمیر کلوچه تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : نصف پیمانه ماست : نصف پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده : مقداری آرد : یک پیمانه سرخالی نمک : یک قاشق مربا خوری آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم کنجد : مقداری مواد لازم برای میان کلوچه پیاز ریز شده : ۲ عدد گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم سیر ریز شده : ۳ حبه فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری هویج رنده شده : یک عدد متوسط رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری ادویه دلخواه : مقداری طرزتهیه:پیاز رو تفت بدید ، سیر رو بهش اضافه کنید ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰ دقیقه تفت دهید درانتها ریحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت بردارید تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب هم بزنید بعد روغن رو بهش اضافه کنید ، ماست و بیکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی خواهد داشت ساندویج ساز رو گرم کنید ، نیازی نیست که چربش کنید ، کمی کنجد تو خببرههاش بریزیدتو هرخونه یه قاشق از خمیر بریزیدروی هر کدوم یه قاشق ازمایع گوشتی بریزید مجددا روی اونها یه قاشق خمیر بریزید و روروشن کنجد بپاشید ساندویج ساز رو ببندید و حدود سه دقیقه کلوچه هار و بپزید ، شاید کمی بیشتر یا کمتر بسته به اینکه بخواهید چقدر سرخ بشه زمان ببره نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم آرد 4 پیمانه شیر 1/4 پیمانه ماست 1/4 پیمانه روغن حیوانی یا کرمانشاهی 3/4 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 1/3 پیمانه بکینگ پودر 1/2 ق چ نمک مقداری مایه خمیر ترش 1/2 ق غ آب ولرم 1/4 پیمانه مواد میانی کلوچه پودر گردو یک پیمانه خرما که پوستش رو جدا کردم یک پیمانه شکر 3/4 پیمانه هل یک ق دارچین 1 ق غ در صورت تمایل آرد 2 ق غ گلاب اعلا دو ق کره 2 ق غ طرز تهیه🥟 ابتدا مواد خمیر مایع را با آب ولرم مخلوط کرده با پف کند سپس تمام مواد دیگر را با هم قاطی میکنیم و در نهایت خمیر مایه آماده شده خمیر باید را اضافه میکنیم خمیر بدست آماده نباید به دست بچسبد سپس 2 ساعت در گوشه ای برای استراحت قرار میدهیم حال مواد میانی را آماده میکنیم کره و آرد را کامل با هم تفت میدهیم تا رنگش تیره شود بعد تمام مواد دیگر را به آن اضافه میکنیم میگذاریم کنار تا خنک شود بعد گلوله ای از خمیر را با وردنه باز میکنیم یه قاشق مواد درون آن ریخته و مثل بقچه آن را میبندیم و کمی روی آن را صاف میکنیم و مهر میزنیم در فر از قبل گرم شده 180 ب مدت 25 دقیقه. رومال این کلوچه خوشمزه ترکیب یه تخم مرغ و کمی زعفران هست نوش جان💝 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم میگو: ۸ تا ۱۲ گوجه فرنگی: ۲ عدد سیر: ۲ حبه ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو: نصف یک لیمو نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری ابتدا گوجه فرنگی ها و برگ های ریحان تازه و سیر را ریز ریز می کنیم. نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم. مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم. فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم.کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم. در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم. ۱ ق غ روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود. سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود.برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان.در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم أرد2پيمانه به رنده شده(رنده ريز)2پيمانه تخم مرغ 4عدد شكر1پيمانه روغن مايع1پيمانه شير 1/2پيمانه وانیل1/8 ق چ نمک1/8 قاشق چایخوری بکینگ پودر2ق چ شربت به ليموخونگي 1/4پيمانه طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگ تخم مرغ تغيير كند وكشدار شود.در ادامه شربت به ليمو، روغن و شیر را اضافه میکنیم(بعداز أضافه كردن هركدام يك دقيقه با هم زن بزنيد) آرد،بکینگ پودر و نمک را باهم ٣مرتبه الک می کنیم بعدكم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم. در مرحله آخر به رنده شده با لیسک موادرابه صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود کف قالب رااز قبل چرب وآرد پاشی می کنیم و مایه کیک را در قالب میریزیم در فر که از یک ربع قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت يك ساعت قرار میدهیم البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است. اين كيك عطر فوق العاده اي داره بشرطي كه از شربت به ليمو خونگي استفاده بشه در كيك هايي كه ميوه استفاده شده دماي فر بايد كمتر إز حد متداول كه 180درجه هست باشد تا كيك خوب مغز پخت شود ازقالب ميان تهي استفاده كنيد نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کیک اسم این کیک ، کیک ساده یا وانیلی هست. مواد لازم : ۲ لیوان آرد گندم نصف لیوان ماست ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع ۳عدد تخم مرغ یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر نوک قاشق وانیل ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم خوراک بادمجان : بادمجان 2 عدد گوشت چرخ‌کرده 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 یا 4 حبه نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری) گوجه‌ی چِری 6 عدد فلفل سبز تازه 3 عدد مواد لازم سس خوراک بادمجان: رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل1 قاشق مرباخوری آب داغ 1 لیوان روغن زیتون به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: بادمجون ها را تمیز شسته و بدون این که پوست آن‌ها را بکنیم روی هر بادمجان برش‌های طولی نازک به شکل بادبزن طوری ایجاد می‌کنیم که ورقه‌های بادمجان از قسمتِ سَرِ بادمجان به هم متصل باشد. بادمجان‌های برش خورده را به مدت 10 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی مخلوط گوشتی خوراک، گوشت چرخ‌کرده را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. بادمجان‌ها را از مخلوط آب و نمک خارج کرده، می‌شوییم و اجازه می‌دهیم خشک شود. داخل قالب یا ظرف مورد نظر یک لایه کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و ورقه‌های بادمجان را به آرامی به شکل بادبزن باز کرده و داخل ظرف می‌چینیم. از مخلوط گوشتی تکه‌هایی جدا کرده و روی هر ورقه‌ی بادمجان یک لایه‌ از مخلوط گوشت قرار می‌دهیم و به این ترتیب بادمجان‌های بادبزنی را آماده می‌کنیم. گوجه_چری و فلفل_سبز های تازه را اطراف بادمجان‌ها می‌چینیم. برای تهیه‌ی سس خوراک، در ظرف مناسبی، آب داغ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن زیتون و نمک را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. روی ظرف خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی می‌پوشانیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده‌ایم قرار می‌دهیم سپس کاغذ روغنی را از روی ظرف برداشته و اجازه می‌دهیم به مدت 10 دقیقه‌ی دیگر درون فر بماند تا روی خوراک کمی طلایی شود سپس به صورت داغ سرو می‌کنیم. 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨