eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم أرد2پيمانه به رنده شده(رنده ريز)2پيمانه تخم مرغ 4عدد شكر1پيمانه روغن مايع1پيمانه شير 1/2پيمانه وانیل1/8 ق چ نمک1/8 قاشق چایخوری بکینگ پودر2ق چ شربت به ليموخونگي 1/4پيمانه طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگ تخم مرغ تغيير كند وكشدار شود.در ادامه شربت به ليمو، روغن و شیر را اضافه میکنیم(بعداز أضافه كردن هركدام يك دقيقه با هم زن بزنيد) آرد،بکینگ پودر و نمک را باهم ٣مرتبه الک می کنیم بعدكم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم. در مرحله آخر به رنده شده با لیسک موادرابه صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود کف قالب رااز قبل چرب وآرد پاشی می کنیم و مایه کیک را در قالب میریزیم در فر که از یک ربع قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت يك ساعت قرار میدهیم البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است. اين كيك عطر فوق العاده اي داره بشرطي كه از شربت به ليمو خونگي استفاده بشه در كيك هايي كه ميوه استفاده شده دماي فر بايد كمتر إز حد متداول كه 180درجه هست باشد تا كيك خوب مغز پخت شود ازقالب ميان تهي استفاده كنيد نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کیک اسم این کیک ، کیک ساده یا وانیلی هست. مواد لازم : ۲ لیوان آرد گندم نصف لیوان ماست ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع ۳عدد تخم مرغ یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر نوک قاشق وانیل ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم خوراک بادمجان : بادمجان 2 عدد گوشت چرخ‌کرده 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 یا 4 حبه نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری) گوجه‌ی چِری 6 عدد فلفل سبز تازه 3 عدد مواد لازم سس خوراک بادمجان: رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل1 قاشق مرباخوری آب داغ 1 لیوان روغن زیتون به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: بادمجون ها را تمیز شسته و بدون این که پوست آن‌ها را بکنیم روی هر بادمجان برش‌های طولی نازک به شکل بادبزن طوری ایجاد می‌کنیم که ورقه‌های بادمجان از قسمتِ سَرِ بادمجان به هم متصل باشد. بادمجان‌های برش خورده را به مدت 10 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی مخلوط گوشتی خوراک، گوشت چرخ‌کرده را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. بادمجان‌ها را از مخلوط آب و نمک خارج کرده، می‌شوییم و اجازه می‌دهیم خشک شود. داخل قالب یا ظرف مورد نظر یک لایه کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و ورقه‌های بادمجان را به آرامی به شکل بادبزن باز کرده و داخل ظرف می‌چینیم. از مخلوط گوشتی تکه‌هایی جدا کرده و روی هر ورقه‌ی بادمجان یک لایه‌ از مخلوط گوشت قرار می‌دهیم و به این ترتیب بادمجان‌های بادبزنی را آماده می‌کنیم. گوجه_چری و فلفل_سبز های تازه را اطراف بادمجان‌ها می‌چینیم. برای تهیه‌ی سس خوراک، در ظرف مناسبی، آب داغ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن زیتون و نمک را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. روی ظرف خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی می‌پوشانیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده‌ایم قرار می‌دهیم سپس کاغذ روغنی را از روی ظرف برداشته و اجازه می‌دهیم به مدت 10 دقیقه‌ی دیگر درون فر بماند تا روی خوراک کمی طلایی شود سپس به صورت داغ سرو می‌کنیم. 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم خوراک بادمجان : بادمجان 2 عدد گوشت چرخ‌کرده 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 یا 4 حبه نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری) گوجه‌ی چِری 6 عدد فلفل سبز تازه 3 عدد مواد لازم سس خوراک بادمجان: رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل1 قاشق مرباخوری آب داغ 1 لیوان روغن زیتون به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: بادمجون ها را تمیز شسته و بدون این که پوست آن‌ها را بکنیم روی هر بادمجان برش‌های طولی نازک به شکل بادبزن طوری ایجاد می‌کنیم که ورقه‌های بادمجان از قسمتِ سَرِ بادمجان به هم متصل باشد. بادمجان‌های برش خورده را به مدت 10 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی مخلوط گوشتی خوراک، گوشت چرخ‌کرده را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. بادمجان‌ها را از مخلوط آب و نمک خارج کرده، می‌شوییم و اجازه می‌دهیم خشک شود. داخل قالب یا ظرف مورد نظر یک لایه کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و ورقه‌های بادمجان را به آرامی به شکل بادبزن باز کرده و داخل ظرف می‌چینیم. از مخلوط گوشتی تکه‌هایی جدا کرده و روی هر ورقه‌ی بادمجان یک لایه‌ از مخلوط گوشت قرار می‌دهیم و به این ترتیب بادمجان‌های بادبزنی را آماده می‌کنیم. گوجه_چری و فلفل_سبز های تازه را اطراف بادمجان‌ها می‌چینیم. برای تهیه‌ی سس خوراک، در ظرف مناسبی، آب داغ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن زیتون و نمک را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. روی ظرف خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی می‌پوشانیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده‌ایم قرار می‌دهیم سپس کاغذ روغنی را از روی ظرف برداشته و اجازه می‌دهیم به مدت 10 دقیقه‌ی دیگر درون فر بماند تا روی خوراک کمی طلایی شود سپس به صورت داغ سرو می‌کنیم. 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم گوشت (چرخ كرده) 300گرم سیب زمینی (متوسط) سیب زمینی 3عدد پیاز 3عدد سیر 2حبه تخم مرغ 3عدد قارچ (خرد شده) قارچ 3پیمانه روغن به میزان لازم نمك به میزان لازم زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری فلفل به میزان لازم آبلیمو به میزان لازم طرز تهیه در ابتدا 2 عدد پیاز و 1 حبه سیر را رنده کنید.داخل تابه روغن بریزید و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و بعد سیر را با كمی نمك مخلوط كنید تا به هم نچسبد و بعد به همراه پیاز تفت دهید تا نرم شود و بعد نمك و فلفل ر ا اضافه كنید. در تابه ای جدا مقدار كمی روغن و آبلیمو ریخته و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند و آب قارچ ها کشیده شود ، پس از سرخ شدن آن را به پیاز اضافه كنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سیب زمینی ها را با مقداری نمك و آب بپزید ، پس از پخت سیب زمینی ها پوست كنده و خوب بکوبید تا له شوند. در ظرفی مناسب 1عدد پیاز و سیر باقی مانده را رنده كرده و به همراه گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی های له شده ، تخم مرغ ها ، نمک و فلفل با دست خوب ورز دهید تا مایه کتلت یکدست شده و حالت چسبندگی داشته باشد. دستان خود را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و کف دست تان خوب پهن کنید. حدود 1تا2 قاشق از مایه قارچ در میان مایه کتلت بریزید و از اطراف با دست مایه کتلت را جمع کنید دقت کنید مایه قارچ به بیرون نفوذ نکند ، با دست به مایه کتلت شکل دهید و تمام کتلت ها را به همین صورت آماده کنید. داخل ظرفی مقداری آرد الك شده بریزید سپس کتلت ها را به نوبت داخل آرد بزنید دقت کنید آرد زیادی دور کتلت ها نباشد ، این کار برای جلوگیری از خرد شدن یا چسبیدن کتلت میباشد ، هر دو طرف کتلت ها را داخل روغن سرخ کنید تا برشته شوند سپس کتلت ها را در ظرف بریزید و بهمراه سالاد و چاشنی دلخواه سرو کنید نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کیک اسم این کیک ، کیک ساده یا وانیلی هست. مواد لازم : ۲ لیوان آرد گندم نصف لیوان ماست ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع ۳عدد تخم مرغ یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر نوک قاشق وانیل ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم خوراک بادمجان : بادمجان 2 عدد گوشت چرخ‌کرده 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 یا 4 حبه نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری) گوجه‌ی چِری 6 عدد فلفل سبز تازه 3 عدد مواد لازم سس خوراک بادمجان: رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل1 قاشق مرباخوری آب داغ 1 لیوان روغن زیتون به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: بادمجون ها را تمیز شسته و بدون این که پوست آن‌ها را بکنیم روی هر بادمجان برش‌های طولی نازک به شکل بادبزن طوری ایجاد می‌کنیم که ورقه‌های بادمجان از قسمتِ سَرِ بادمجان به هم متصل باشد. بادمجان‌های برش خورده را به مدت 10 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی مخلوط گوشتی خوراک، گوشت چرخ‌کرده را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. بادمجان‌ها را از مخلوط آب و نمک خارج کرده، می‌شوییم و اجازه می‌دهیم خشک شود. داخل قالب یا ظرف مورد نظر یک لایه کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و ورقه‌های بادمجان را به آرامی به شکل بادبزن باز کرده و داخل ظرف می‌چینیم. از مخلوط گوشتی تکه‌هایی جدا کرده و روی هر ورقه‌ی بادمجان یک لایه‌ از مخلوط گوشت قرار می‌دهیم و به این ترتیب بادمجان‌های بادبزنی را آماده می‌کنیم. گوجه_چری و فلفل_سبز های تازه را اطراف بادمجان‌ها می‌چینیم. برای تهیه‌ی سس خوراک، در ظرف مناسبی، آب داغ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن زیتون و نمک را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. روی ظرف خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی می‌پوشانیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده‌ایم قرار می‌دهیم سپس کاغذ روغنی را از روی ظرف برداشته و اجازه می‌دهیم به مدت 10 دقیقه‌ی دیگر درون فر بماند تا روی خوراک کمی طلایی شود سپس به صورت داغ سرو می‌کنیم. 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم أرد2پيمانه به رنده شده(رنده ريز)2پيمانه تخم مرغ 4عدد شكر1پيمانه روغن مايع1پيمانه شير 1/2پيمانه وانیل1/8 ق چ نمک1/8 قاشق چایخوری بکینگ پودر2ق چ شربت به ليموخونگي 1/4پيمانه طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگ تخم مرغ تغيير كند وكشدار شود.در ادامه شربت به ليمو، روغن و شیر را اضافه میکنیم(بعداز أضافه كردن هركدام يك دقيقه با هم زن بزنيد) آرد،بکینگ پودر و نمک را باهم ٣مرتبه الک می کنیم بعدكم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم. در مرحله آخر به رنده شده با لیسک موادرابه صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود کف قالب رااز قبل چرب وآرد پاشی می کنیم و مایه کیک را در قالب میریزیم در فر که از یک ربع قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت يك ساعت قرار میدهیم البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است. اين كيك عطر فوق العاده اي داره بشرطي كه از شربت به ليمو خونگي استفاده بشه در كيك هايي كه ميوه استفاده شده دماي فر بايد كمتر إز حد متداول كه 180درجه هست باشد تا كيك خوب مغز پخت شود ازقالب ميان تهي استفاده كنيد نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم خوراک بادمجان : بادمجان 2 عدد گوشت چرخ‌کرده 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 یا 4 حبه نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری) گوجه‌ی چِری 6 عدد فلفل سبز تازه 3 عدد مواد لازم سس خوراک بادمجان: رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل1 قاشق مرباخوری آب داغ 1 لیوان روغن زیتون به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: بادمجون ها را تمیز شسته و بدون این که پوست آن‌ها را بکنیم روی هر بادمجان برش‌های طولی نازک به شکل بادبزن طوری ایجاد می‌کنیم که ورقه‌های بادمجان از قسمتِ سَرِ بادمجان به هم متصل باشد. بادمجان‌های برش خورده را به مدت 10 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی مخلوط گوشتی خوراک، گوشت چرخ‌کرده را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. بادمجان‌ها را از مخلوط آب و نمک خارج کرده، می‌شوییم و اجازه می‌دهیم خشک شود. داخل قالب یا ظرف مورد نظر یک لایه کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و ورقه‌های بادمجان را به آرامی به شکل بادبزن باز کرده و داخل ظرف می‌چینیم. از مخلوط گوشتی تکه‌هایی جدا کرده و روی هر ورقه‌ی بادمجان یک لایه‌ از مخلوط گوشت قرار می‌دهیم و به این ترتیب بادمجان‌های بادبزنی را آماده می‌کنیم. گوجه_چری و فلفل_سبز های تازه را اطراف بادمجان‌ها می‌چینیم. برای تهیه‌ی سس خوراک، در ظرف مناسبی، آب داغ، رب گوجه فرنگی ، رب فلفل ، روغن زیتون و نمک را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. روی ظرف خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی می‌پوشانیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده‌ایم قرار می‌دهیم سپس کاغذ روغنی را از روی ظرف برداشته و اجازه می‌دهیم به مدت 10 دقیقه‌ی دیگر درون فر بماند تا روی خوراک کمی طلایی شود سپس به صورت داغ سرو می‌کنیم. 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ پیمانه شیر ۳/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری پودر قهوه ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری نمک یک پنس طرز تهیه ابتدا همه ی مواد رو نیم ساعت در دمای محیط بگذارید تا هم دما بشن. آرد + پودر کاکائو + نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد ۳مرتبه الک میکنیم و کنار میگذاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس روغن رو اضافه و مجددا ۱ دقیقه به هم زدن ادامه میدیم. پودر قهوه را داخل شیر ریخته و کمی مخلوط میکنیم و این ترکیب رو به موادمون اضافه میکنیم، کمی هم میزنیم تا پف تخم مرغ نخوابه. مخلوط آردی که از ابتدا آماده کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. در انتهای کار هم چند ثانیه با همزن میزنیم تا آرد گلوله شده ای باقی نمونه. قالب مورد نظر رو چرب کرده یا میتونید از کاغذ روغنی‌استفاده کنید و مواد رو درون قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰تا۴۵دقیقه میپزیم. من از قالب لوف استفاده کردم و روی کیک رو قبل از پخت تکه های خرد شده ی شکلات ریختم و بعد تو فر قرار دادم. چون دمای فرها با هم متفاوت هست، حتما بعد از ۴۵ دقیقه از زمان پخت کیک رو چک کنید، کافیه از یک خلال چوبی کمک بگیرید و داخل کیک بزنید اگه از مواد کیک چیزی بهش نچسبه یعنی کیک کاملا پخته، درغیر اینصورت اجازه بدید پخت کیک کامل بشه. کیک درست کردن توی قالب لوف برای تازه کارها کمی سخته. رایج ترین مشکلی که پیش میاد اینه که قبل از اینکه کیک مغزپخت شه، دورش برشته می شه و شما رو به اشتباه میندازه. پس در انتخاب قالب دقت کنید نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم 450 گرم خمیر پیتزا نصف پیمانه سس پیتزا یا سس گوجه‌فرنگی 1.5 پیمانه پنیر موزارلا پپرونی (یا هر نوع تایپینگی که دوست دارید) طرز تهیه روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. خمیر را نباید خیلی نازک کنید تا هنگام رول کردن پاره نشود. زیر آن نیز به قدر کافی آرد بپاشید که پس از پر کردن روی آن، به سطح زیرین نچسبد. روی خمیر یک لایه سس بمالید. پنیر بپاشید و تاپینگ مورد نظرتان (پپرونی) را بریزید. از طول خمیر شروع کنید رول کردن پیتزا و تا انتها این کار را ادامه دهید. با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول پیتزا را به رولت هایی با عرض سه سانتی متری برش دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. این رولت ها را با فاصله درون آن بچینید. آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر پف کند و حجم رولت ها دوبرابر شود. سپس آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و سطح رولت ها طلایی شوند. به تعداد رولت های پیتزا، سیخ های چوبی یا چوب های پلاستیکی آب‌نبات تهیه کنید و آنها را به چوب بکشید. یک پیتزای خوشمزه و زیبا که به ویژه کودکان از طعم و شکل آن لذت خواهند برد نوش جان 💝 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت گوسفند یا گوساله 300 گرم 250 گرم قارچ دکمه ای 1عدد فلفل دلمه ای قرمز 3-4 فلفل سبز 1 عدد پیاز متوسط 2 عدد گوجه فرنگی متوسط 2 حبه سیر نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چای خوری نمک ، پودر فلفل، آویشن فلفل سیاه در تابه مناسب گوشت های خرد شده را بریزید وبزارید روی حرارت متوسط وهم بزنید تا آب گوشت کشیده شود ، اگه گوشت هنوز سفت هست ، مقداری آب گرم اضافه کنید (حدود 1 لیوان اضافه کنید، این به پخت گوشت بستگی داردکه چقدر آب بریزید) تا پخته شود تا زمانی که گوشت آب را کاملاً جذب کند و گاه گاهی هم بزنید سپس روغن زیتون و کره را به گوشت نرم شده اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت بدیدپیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه دیگر بپزید. قارچ ها را (اگر درشت بود به اندازه گوشت خرد کنید) و به تابه اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت بدید ، فلفل ها درشت خرد شده و رب گوجه فرنگی و سبزیجات را اضافه وتفت دهید . در آخر ، گوجه فرنگی های خرد شده ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید. درب ظرف را بزارید تا بپزد و گوجه فرنگی ها کاملا نرم شوند. غذا از روی حرارت برداشته وبعد 15 دقیقه استراحت آماده میشه 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم تارت میوه ای شکلاتی آرد معمولی 250 گرم پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری کره 150 گرم شکر دانه ریز 40 گرم آب 3 قاشق غذاخوری شکلات خالص 50 گرم مغز خشکبار، تفت داده 50 گرم میوه آماده شده 350 گرم مربا یا ژله زردآلو 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه تارت میوه ای شکلاتی : آرد و پودر کاکائو را در کاسه ای الک نمایید. کره را به قطعات کوچک تقسیم نموده و به آرد و کاکائو اضافه نمایید. آن ها را با نوک انگشت با هم ترکیب نمایید تا به شکل خرده های ریز نان در بیایند. شکر را به مخلوط اضافه نمایید و سپس حدود یک تا دو قاشق غذاخوری آب اضافه نمایید تا به شکل خمیر صافی دربیاید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. روی سطح صافی، کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن نمایید و کف شش قالب مخصوص تارت یک نفره را با این خمیر بپوشانید. روی خمیر را با استفاده از چنگال، سوراخ نمایید و با فویل بپوشانید. قالب ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد. فویل را از روی خمیرها بردارید و مجدد آن ها را به مدت 5 تا 10 نوش جان 💝 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(رژیمی) که میتونین با هر چیز دیگه ای هم داخلش رو پر مواد لازم خمیر مایه: 8 گرم شکر: 1 قاشق چایخوری شیر: 300میلی لیتر آرد: 500 گرم کره: 50 گرم نمک: 1 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ: 2 عدد هویج رنده درشت: 1 عدد کلم خلال شده : 1 عدد پیاز نگینی خرد شده: 2 عدد روغن مایع: 20 میلی لیتر طرز تهیه ابتدا خمیر مایه را بهمراه شکر و حدود نصف استکان از شیر ولرم مخلوط کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خمیرمایه ی شما بعمل آید. سپس آرد، نمک، کره، تخم مرغ و بقیه ی شیر را مخلوط و در آخر خمیر مایه آماده را نیز مخلوط کنید و خمیر بدست آمده را خوب ورز دهید. خمیر را در ظرف بزرگی گذاشته و روی آنرا با سلفون و پارچه بپوشانید و بگذارید چند ساعتی استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. برای مواد داخل نان شکم پر رژیمی پیاز را تفت دهید و بترتیب ابتدا هویج خلالی و بعد از آن هم کلم های خلال شده را اضافه کرنید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید. روی خمیر حجیم شده را برداشته و مجددا ورز دهید و به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و مانند فیلم مواد خنک شده را داخل خمیر ریخته و به شکل مثلثی درآورید. وقتی همه نان های شکم پر آماده شد روی آنرا بمدت 30 دقیقه با پارچه بپوشاید و بعد از آن با زرده ی تخم مرغ و شیر آنرا رومال کرده و در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بمدت 20 دقیقه در فر بپزید. نوش جان 💖 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
آرد سفید ۴۰۰ گرم شکر ۲۵۰ گرم مارگارین ۲۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۴ عدد بکینگ پودر دو قاشق چایخوری شیر ۵۰ گرم پوره لبو ۲۲۰ گرم وانیل یک پنسه پودر هل سبز ۱ قاشق چایخوری گلاب سنگین یک قاشق سوپخوری گردو خرد شده ۸۰ گرم ابتدا مارگارین یا کره به دمای محیط رسیده را به همراه وانیل و شکر میزنیم تا کره حجیم و پوک شود. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد بالا افزوده و بعد از هر تخم مرغ مواد را حدود ۳۰ ثانیه میزنیم. لبو پخته را پوره و یا رنده ریز می کنیم و به بقیه مواد افزوده و با لیسک مخلوط می کنیم آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و سپس با گردو و پودر هل را ترکیب و به همراه گلاب به مواد بالا اضافه می کنیم. در نهایت مواد را حدود یک دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود. مواد کیک را داخل قالب گرد میان تهی با قطر ۲۸ تا ۳۰ سانت که چرب و آرد پاشی کردیم ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت حدودی ۴۵ دقیقه میپزیم. در نهایت پس از خنک شدن می توان کیک را با انواع کرم های دلخواه و یا پودر قند تزئین و سرو نمود. میتوان برای بیشتر شدن رنگش از رنگ خوراکی هم استفاده کنید نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه مواد کراست 2 پ بیسکوییت پودر شده 100گرم کره ذوب شده مواد فیلینگ : پنیر خامه ای لبنه یا ماسکارپونه 400 گرم.من ترجیح میدم یکم شوری پنیر رو داشته باشه. خامه زده پاکتی 200 گرم 150 گرم شکر دانه ریز 3 عدد تخم مرغ وانیل 1 ق چ یا اسانس دلخواه بیسکوییت و کره را با هم مخلوط کنید و کف قالب کمر بندی 20 یا 22 خوب پرس کنید.نیم ساعت فریز کنید. پنیر و خامه و شکر را زده تا یکدست شود.دانه دانه تخم مرغ را به همراه وانیل یا اسانس در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.با دور کند.بعد مواد حاضر شده را روی کراست ریخته و دور قالب و فویل میپیچیم تا اب نفوذ نکنه.قالبو تو یه ظرف اب میزاریم و در فر گرم شده180 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار میدهیم.دقت کنید اب تا نیمه قالب باشد.بعد از پخت قالب در فر نیمه باز نیم ساعت دوباره قرار دهید تا پخت تکمیل شود.بعد از خنک شدن 12 ساعت استراحت در یخچال داشته باشد. نکته کسانی که چیز کیک تنوریشون روش ترک میخوره علتش زیاد زدن تخم مرغه. برای کارامل روشم که بهتره خودتون تهیه کنید. باید یه نصف پ شکر بزارید روی حرارت تا ذوب شود و رنگ دلخواهتونو بگیره ولی بدون هیچ تماس قاشق..حدود 30 گرم کره بهش اضافه کنید و در اخرنصف پ خامه بریزید و از روی حرارت بردارید و سریع روی چیز کیک سرد شده پخش کنید. نوش جان 🍰 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم تارت میوه ای شکلاتی آرد معمولی 250 گرم پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری کره 150 گرم شکر دانه ریز 40 گرم آب 3 قاشق غذاخوری شکلات خالص 50 گرم مغز خشکبار، تفت داده 50 گرم میوه آماده شده 350 گرم مربا یا ژله زردآلو 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه تارت میوه ای شکلاتی : آرد و پودر کاکائو را در کاسه ای الک نمایید. کره را به قطعات کوچک تقسیم نموده و به آرد و کاکائو اضافه نمایید. آن ها را با نوک انگشت با هم ترکیب نمایید تا به شکل خرده های ریز نان در بیایند. شکر را به مخلوط اضافه نمایید و سپس حدود یک تا دو قاشق غذاخوری آب اضافه نمایید تا به شکل خمیر صافی دربیاید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. روی سطح صافی، کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن نمایید و کف شش قالب مخصوص تارت یک نفره را با این خمیر بپوشانید. روی خمیر را با استفاده از چنگال، سوراخ نمایید و با فویل بپوشانید. قالب ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد. فویل را از روی خمیرها بردارید و مجدد آن ها را به مدت 5 تا 10 نوش جان 💝 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم 450 گرم خمیر پیتزا نصف پیمانه سس پیتزا یا سس گوجه‌فرنگی 1.5 پیمانه پنیر موزارلا پپرونی (یا هر نوع تایپینگی که دوست دارید) طرز تهیه روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. خمیر را نباید خیلی نازک کنید تا هنگام رول کردن پاره نشود. زیر آن نیز به قدر کافی آرد بپاشید که پس از پر کردن روی آن، به سطح زیرین نچسبد. روی خمیر یک لایه سس بمالید. پنیر بپاشید و تاپینگ مورد نظرتان (پپرونی) را بریزید. از طول خمیر شروع کنید رول کردن پیتزا و تا انتها این کار را ادامه دهید. با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول پیتزا را به رولت هایی با عرض سه سانتی متری برش دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. این رولت ها را با فاصله درون آن بچینید. آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر پف کند و حجم رولت ها دوبرابر شود. سپس آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و سطح رولت ها طلایی شوند. به تعداد رولت های پیتزا، سیخ های چوبی یا چوب های پلاستیکی آب‌نبات تهیه کنید و آنها را به چوب بکشید. یک پیتزای خوشمزه و زیبا که به ویژه کودکان از طعم و شکل آن لذت خواهند برد نوش جان 💝 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
فاطمیہ‌شروع‌ڪہ‌میشود دل براے فاطمہ(س) میگیرد، تمام ڪہ‌میشود دل براے علے(؏)😭 ـ ⚫️ ⚫️ ـ ⚫️ ⚫️ ـ ⚫️ ⚫️ ـ ⚫️ ⚫️⚫️ ⚫️ ـ⚫️ ⚫️ ⚫️ ⚫️ (؏) ـ⚫️⚫️⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ ـ ⚫️ ـ 💔💔 ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ اگر از فروش فوق العاده چادر مشکی در ایام فاطمیه جاموندید، عیب نداره زودتر یا علے (‌؏‌) بگید و عضو بشید برای شما ادامه داره💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه 😋 مواد تشکیل دهنده: فیله مرغ 300 گرم خیار شور گردو 1 دسته شوید 1 کاسه ماست نمک 1.سینه مرغ را آب پز کرده و ریش ریش کنید. 2.سبزی، خیار شور،آجیل را خورد کرده 3. همه مواد را در یک کاسه ریخته و با ماست و مائونز مخلوط کرده و خوب هم بزنید. این سالاد خوشمزه است، نوش جان😘😘 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨