هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
فاطمیہشروعڪہمیشود دل براے فاطمہ(س)
میگیرد، تمام ڪہمیشود دل براے علے(؏)😭
ـ ⚫️ ⚫️
ـ ⚫️ ⚫️
ـ ⚫️ ⚫️
ـ ⚫️ ⚫️⚫️ ⚫️
ـ⚫️ ⚫️ ⚫️ ⚫️ (؏)
ـ⚫️⚫️⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
ـ ⚫️
ـ 💔💔 ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
اگر از فروش فوق العاده چادر مشکی در ایام فاطمیه جاموندید، عیب نداره زودتر یا علے (؏) بگید و عضو بشید برای شما ادامه داره💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه #سالاد #خوشمزه😋
مواد تشکیل دهنده:
فیله مرغ 300 گرم
خیار شور
گردو
1 دسته شوید
1 کاسه ماست
نمک
1.سینه مرغ را آب پز کرده و ریش ریش کنید.
2.سبزی، خیار شور،آجیل را خورد کرده
3. همه مواد را در یک کاسه ریخته و با ماست و مائونز مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
این سالاد خوشمزه است،
نوش جان😘😘
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از 🔴 آخرین نرخ بازار 🔴
⭕️متولدین ماه هاچقدر حسودن؟!🧐💓
بزن روی ماه تولدت😻💞👇🏻
🥒فروردین ماه 🍟مهر ماه
🍃اردیبهشت ماه 🍔آبان ماه
🍇خرداد ماه 💞آذر ماه
🚜تیر ماه 💎دی ماه
🍫مرداد ماه 🍭بهمن ماه
🎡شهریورماه 🎠اسفندماه
بهمن ماهی ها چقدر حسودن!🤦🏻♀😨👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1783627797C00e9a8a7f1
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
🔴 #خواستگارم_مرا_رد_کرد
من یه دختر مذهبی و پایبند به اخلاق بودم ولی شانسم بد بود😢😞
۳۴ساله بودم که خیلی خوشحال بودم همه چی به خوبی
پیش میرفت تا اینکه روز عروسی...🔞🔞
مادرشوهرم کاری کرد که.....😱😱
🔞ادامه این داستان پرماجرا در👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1883635760C6a5de32ff3
#کیک_ردولوت
تخم مرغ ۴ عدد
آرد الک شده ۱ لیوان فرانسوی (۱ پیمانه)
شکر۱ لیوان فرانسوی(۱ پیمانه)
پودر کاکائو۱/۲ ق غ
بکینگ پودر۱ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
سرکه سفید۱ ق چ
روغن ۱/۴ لیوان فرانسوی(۱/۴ پیمانه)
شیر۱/۴ لیوان فرانسوی (۴ /۱ پیمانه)
اسانس وانیل یا پودر وانیل کمی
رنگ ژله ای خوراکی ۱ ق چ.. من از ترکیب رنگ شف مستر قرمز ورنگ الباویی مایع وژله ای ایرانی استفاده کردم اگه رنگ فو قرمز داشته باشید هم خیلی خوشرنگه
جوش شیرین۱/۲ ق چ
برای این کیک حتما از قاشقهای پیمانه قنادی استفاده کنید
در پست بعد یا در استوری سایز قاشقها رو براتون توضیح میدم
آرد+نمک+بکینگ پودر+پودر کاکائو را مخلوط مخلوط والک کنید کنار بذارید
در ظرف جداگونه شیر وروغن ورنگ را مخلوط کنید وکنار بذارید
زرده وسفیده ها رو جدا کرده ..سفیده ها رو در حد کف کردن مخلوط کنید وشکر را بصورت بارانی ریخته وهم بزنید تا کاملا فرم بگیره( حدود ۵ مین) بعد اسانس وانیل وزرده های تخم مرغ رو اضافه کنید وکمی در حد مخلوط شدن هم بزنید
ترکیب ارد وبکینگ پودر ونمک و پودر کاکائو الک شده رو در دویا سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک دورانی هم بزنید که پف سفیده ها نخوابه
در قالب مورد نظر ( من در قالب ۲۰ با ارتفاع ۱۰ ریختم) ریخته در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۵۰ تا ۶۰ بسته به دما ونوع فرتون قرار بدید .
اگه از فر برقی استفاده میکنید همیشه درجه فر ۱۰ درجه باید کمتر باشه
برای زیباتر دیده شدن کیک میتونید لایه نازک روی کیک رو جدا کنید وبذارید کاملا خشک بشه واز همون خوردهای کیک برای دیزاین مخملی روی کیک استفاده کنید
دیزاین کیک رو در پست بعد حتما ببینید
البته این کیک دیزاین ساده ای بصورت مخملی از خورده های خود کیک دیزاین میشه ولی میتونید بعنوان کیک تولد هم ازش استفاده کنید وخامه کشی کنید خیلی خوش طعم وخوش بافته وبا اینکه از رنگ در کیک استفاده شده اما طعم رنگ رو حس نمیکنید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#ماهی_آزاد_با_سس_سویا_عسل
موادلازم
ماهی_سامون_نروژی 4 تکه
لیمو ترش 1 تا 2 عدد
سس سویای کم نمک 4/5 قاشق غذاخوری
عسل 4/5 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
گئی / کره/ روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل
ماهی ها رو اول نمک و فلفل می زنیم . ماهی تابه رو روی حرارت متوسط رو به بالا میذاریم و مقداری کره/روغن/گئی رو تویش گرم میکنیم.، هر دو طرف ماهی ها رو تویش سرخ می کنیم تا طلایی خوشرنگ بشه. ماهی ها رو از تابه درمیاریم. عسل و سس سویا رو اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم و آبلیمو رو بهش اضافه می کنیم.می ذاریم کمی بجوشه تا غلیظ بشه. بچشید و ترشی و شیرینی اش رو اندازه کنین. (برا همین می گم اندازه ها رو دقیق نمیگم. چون به سمت شور/شیرین/ترش بخواین ببرین طعم رو راحت می تونین با سس سویا/عسل/ آبلیمو ببرینش. وقتی سسمون غلیظ شد ماهی ها رو تو تابه برمیگردونیم و تا به سس کاملا آغشته بشن. با قاشق روی ماهی ها هم سس می دیدم. فرصت میدیم تا سس کاملا غلیظ بشه. حالا ماهی ها آماده اس با هرچی دوست دارین سرو کنین. با سبزی پلو، با پلوی سفید / ریسوتو، سیب زمینی، یا... موقع سرو رویش گشنیر خرد شده می پاشیم و کنار لیمو
نوش جان💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کاپ_فندقی_با_رویه_کارامل
مواد لازم برای خمیر
کره 150گرم
شکر 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 ق چ
آرد 300 گرم
لازم برای رویه:
کره 100گرم
شکر قهوه ای یا سفید 75 گرم
فندق یا گردو خرد شده 100گرم
عسل 2 ق س
شیرعسل 100گرم
زرده یک تخم مرغ برای رومال
طرز تهیه
1-کره نرم شده در دمای محیط را با شکر میزنیم وقتی پف کرد و کرم رنگ شد تخم مرغ و وانیل اضافه بمدت یک دقیقه با همزن بزنید
2-آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید
3-خمیر را بمدت نیم ساعت داخل کیسه فریزر داخل یخچال قرار دهید
4-خمیر را بین دو کیسه فریزر به کمک وردنه به ضخامت 3-2 میلیمتر باز کرده و به قطر 6 سانتی متر قالب زده و در قالب مافین گرد کوچک بچینید
5-همچنین ازخمیر با قالبهای کوچک شیرینی به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید
6-سینی را داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بمدت 15-12 دقیقه قرار دهید تا بپزد.سپس کنار بگذارید تا خوب سرد شوند
7-خمیرهای کوچکتر را بمدت 7-6 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند
طرز تهیه مواد رویه:
کره ، شکر ، عسل و شیرعسلی را راخل ظرف کوچکی روی حرارت قرار دهید
نوش جان 💖
🌰🍪🌰🍪🌰🍪🌰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کرم_وانیلی
مواد لازم برای کرم وانیلی
زرده تخم مرغ :6عدد
پودر قند یا شکر دانه ریز :1 پیمانه
وانیل :1/2ق چایخوری
شیر :2پیمانه
ورق ژلاتین 8عدد یا پودر ژلاتین :2ق سوپخوری سر پر
خامه صبحانه :2عدد 200 گرم
طرز تهیه کرم وانیلی
برای درست کردن کرم وانیلی ابتدا یک پیمانه شیر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز بگذارید.
پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد بریزید و اجازه دهید کمی نرم شود ، حالا روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا به خوبی حل شود.
شیر را به ژله افزوده و کنار بگذارید تا خنک شود.
زرده های تخم مرغ را در ظرفی به همراه پودر قند و وانیل به خوبی با هم زن برقی هم بزنید تا با هم ترکیب شده و کشدار شود.
مخلوط تخم مرغ را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و خوب هم بزنید تا وقتی که تخم مرغ بپزد و رنگ آن سفید شود.
زمانی که مایه یکدست شد و دانه های شکر یا پودر قند به خوبی حل شد آن را از روی حرارت بردارید و با شیر و ژلاتین مخلوط کنید.
در آخرین مرحله خامه صبحانه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
کرم را داخل قالب مورد نظر بریزید و برای 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا خوب ببندد .
بعد از گذشت این مدت قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و مقداری میوه تزیین کرده میل کنید
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨