#کیک_ردولوت
تخم مرغ ۴ عدد
آرد الک شده ۱ لیوان فرانسوی (۱ پیمانه)
شکر۱ لیوان فرانسوی(۱ پیمانه)
پودر کاکائو۱/۲ ق غ
بکینگ پودر۱ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
سرکه سفید۱ ق چ
روغن ۱/۴ لیوان فرانسوی(۱/۴ پیمانه)
شیر۱/۴ لیوان فرانسوی (۴ /۱ پیمانه)
اسانس وانیل یا پودر وانیل کمی
رنگ ژله ای خوراکی ۱ ق چ.. من از ترکیب رنگ شف مستر قرمز ورنگ الباویی مایع وژله ای ایرانی استفاده کردم اگه رنگ فو قرمز داشته باشید هم خیلی خوشرنگه
جوش شیرین۱/۲ ق چ
برای این کیک حتما از قاشقهای پیمانه قنادی استفاده کنید
در پست بعد یا در استوری سایز قاشقها رو براتون توضیح میدم
آرد+نمک+بکینگ پودر+پودر کاکائو را مخلوط مخلوط والک کنید کنار بذارید
در ظرف جداگونه شیر وروغن ورنگ را مخلوط کنید وکنار بذارید
زرده وسفیده ها رو جدا کرده ..سفیده ها رو در حد کف کردن مخلوط کنید وشکر را بصورت بارانی ریخته وهم بزنید تا کاملا فرم بگیره( حدود ۵ مین) بعد اسانس وانیل وزرده های تخم مرغ رو اضافه کنید وکمی در حد مخلوط شدن هم بزنید
ترکیب ارد وبکینگ پودر ونمک و پودر کاکائو الک شده رو در دویا سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک دورانی هم بزنید که پف سفیده ها نخوابه
در قالب مورد نظر ( من در قالب ۲۰ با ارتفاع ۱۰ ریختم) ریخته در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۵۰ تا ۶۰ بسته به دما ونوع فرتون قرار بدید .
اگه از فر برقی استفاده میکنید همیشه درجه فر ۱۰ درجه باید کمتر باشه
برای زیباتر دیده شدن کیک میتونید لایه نازک روی کیک رو جدا کنید وبذارید کاملا خشک بشه واز همون خوردهای کیک برای دیزاین مخملی روی کیک استفاده کنید
دیزاین کیک رو در پست بعد حتما ببینید
البته این کیک دیزاین ساده ای بصورت مخملی از خورده های خود کیک دیزاین میشه ولی میتونید بعنوان کیک تولد هم ازش استفاده کنید وخامه کشی کنید خیلی خوش طعم وخوش بافته وبا اینکه از رنگ در کیک استفاده شده اما طعم رنگ رو حس نمیکنید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#ماهی_آزاد_با_سس_سویا_عسل
موادلازم
ماهی_سامون_نروژی 4 تکه
لیمو ترش 1 تا 2 عدد
سس سویای کم نمک 4/5 قاشق غذاخوری
عسل 4/5 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
گئی / کره/ روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل
ماهی ها رو اول نمک و فلفل می زنیم . ماهی تابه رو روی حرارت متوسط رو به بالا میذاریم و مقداری کره/روغن/گئی رو تویش گرم میکنیم.، هر دو طرف ماهی ها رو تویش سرخ می کنیم تا طلایی خوشرنگ بشه. ماهی ها رو از تابه درمیاریم. عسل و سس سویا رو اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم و آبلیمو رو بهش اضافه می کنیم.می ذاریم کمی بجوشه تا غلیظ بشه. بچشید و ترشی و شیرینی اش رو اندازه کنین. (برا همین می گم اندازه ها رو دقیق نمیگم. چون به سمت شور/شیرین/ترش بخواین ببرین طعم رو راحت می تونین با سس سویا/عسل/ آبلیمو ببرینش. وقتی سسمون غلیظ شد ماهی ها رو تو تابه برمیگردونیم و تا به سس کاملا آغشته بشن. با قاشق روی ماهی ها هم سس می دیدم. فرصت میدیم تا سس کاملا غلیظ بشه. حالا ماهی ها آماده اس با هرچی دوست دارین سرو کنین. با سبزی پلو، با پلوی سفید / ریسوتو، سیب زمینی، یا... موقع سرو رویش گشنیر خرد شده می پاشیم و کنار لیمو
نوش جان💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کاپ_فندقی_با_رویه_کارامل
مواد لازم برای خمیر
کره 150گرم
شکر 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 ق چ
آرد 300 گرم
لازم برای رویه:
کره 100گرم
شکر قهوه ای یا سفید 75 گرم
فندق یا گردو خرد شده 100گرم
عسل 2 ق س
شیرعسل 100گرم
زرده یک تخم مرغ برای رومال
طرز تهیه
1-کره نرم شده در دمای محیط را با شکر میزنیم وقتی پف کرد و کرم رنگ شد تخم مرغ و وانیل اضافه بمدت یک دقیقه با همزن بزنید
2-آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید
3-خمیر را بمدت نیم ساعت داخل کیسه فریزر داخل یخچال قرار دهید
4-خمیر را بین دو کیسه فریزر به کمک وردنه به ضخامت 3-2 میلیمتر باز کرده و به قطر 6 سانتی متر قالب زده و در قالب مافین گرد کوچک بچینید
5-همچنین ازخمیر با قالبهای کوچک شیرینی به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید
6-سینی را داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بمدت 15-12 دقیقه قرار دهید تا بپزد.سپس کنار بگذارید تا خوب سرد شوند
7-خمیرهای کوچکتر را بمدت 7-6 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند
طرز تهیه مواد رویه:
کره ، شکر ، عسل و شیرعسلی را راخل ظرف کوچکی روی حرارت قرار دهید
نوش جان 💖
🌰🍪🌰🍪🌰🍪🌰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کرم_وانیلی
مواد لازم برای کرم وانیلی
زرده تخم مرغ :6عدد
پودر قند یا شکر دانه ریز :1 پیمانه
وانیل :1/2ق چایخوری
شیر :2پیمانه
ورق ژلاتین 8عدد یا پودر ژلاتین :2ق سوپخوری سر پر
خامه صبحانه :2عدد 200 گرم
طرز تهیه کرم وانیلی
برای درست کردن کرم وانیلی ابتدا یک پیمانه شیر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز بگذارید.
پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد بریزید و اجازه دهید کمی نرم شود ، حالا روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا به خوبی حل شود.
شیر را به ژله افزوده و کنار بگذارید تا خنک شود.
زرده های تخم مرغ را در ظرفی به همراه پودر قند و وانیل به خوبی با هم زن برقی هم بزنید تا با هم ترکیب شده و کشدار شود.
مخلوط تخم مرغ را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و خوب هم بزنید تا وقتی که تخم مرغ بپزد و رنگ آن سفید شود.
زمانی که مایه یکدست شد و دانه های شکر یا پودر قند به خوبی حل شد آن را از روی حرارت بردارید و با شیر و ژلاتین مخلوط کنید.
در آخرین مرحله خامه صبحانه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
کرم را داخل قالب مورد نظر بریزید و برای 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا خوب ببندد .
بعد از گذشت این مدت قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و مقداری میوه تزیین کرده میل کنید
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#حلوای_مغز_دار_مجلسی
مواد لازم
ارد نخودچی 6 ق غ
شیر خشک 5 ق چ
روغن 5 ق غ
شربت زعفران به اندازه
یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب ونصف لیوان دم کرده زعفران بزارید بجوشه وکنار دستتون باشه
مقادیر مواد میانیه حلوا
شیر 1لیوان
پودر نشاسته 2ق غ
ارد برنج 1ق غ
اب نصف لیوان
شکر به اندازه
گلاب 2 ق غ
اول نشاسته وبرنج را با اب حل کنید که کاملا تو اب حل بشه شیر وشکر را اضافه کنید و روی حرارت قرار بدین وهم بزنید میتونید با فنر دستی هم بزنید تا به غلظت برسه گلاب اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید و بزارید خنک بشه
الان میریم سراغ حلوا
ارد نخودچی وشیر خشک باهم مخلوط والک کنید و بر روی حرارت کم بدون روغن تفت بدین تا یخورده رنگ ارد قهو های باز بشه روغن را اضافه کنید در حد چهار یا پنج قاشق این حلوا روغن کم میبره بعد با ملاقه شربت زعفران را اضافه کنید و با کفگیر حلوا رو هم بزنید وقتی زعفران را اضافه میکنید بعداز چند هم زدن حلوا جمع میشه حلوا نباید شل باشه بعد بزارید چند مینی حلوا خنک بشه
بعداز خنک شدن حلوا و محلبی
کف دستتون روغن بزنید از حلوا بردارید ودر کف دستتون باز کنید یه قاشق محلبی رو در مرکز حلوا بزارین وبا دست حلوا رو گرد کنید
در ظرفی پودر نارگیل بریزین وحلوا رو بر روی پودر نارگیل بزارین چند ساعت در یخچال بمونه و بعد به دلخوا تزئین کنید
نوش جان 💖
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#چيز_كيك_تنوري_گوشت
مواد لازم
آرد: 250 گرم
كره: 100 گرم
پنيرخامهاي: 100 گرم
روغن مايع: 60ميليليتر
تخممرغ: يك عدد
پودرسير: يك قاشق چای خوری
مواد لازم براي رويه چيزكيك:
گوشت چرخكرده: 400 گرم
پياز درشت: يك عدد
پنيرخامهاي: 400 گرم
تخممرغ: 4 عدد
آرد: 75 گرم
نمك و فلفل و ادويه به ميزان دلخواه
.قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده كمي
روش تهيه:
ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخكرده و زردچوبه سرخ ميكنيم، قارچ و فلفل دلمه را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ ميكنيم . براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامهاي، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا يكدست شوند.
.تخممرغ را اضافه كرده و به هم ميزنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را آخركار با همزن برقي مخلوط ميكنيم.
مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر 28 سانتيمتر پهن كرده، مايه گوشت را روي آن پهن ميكنيم، تخممرغها، آرد، پنيرخامهاي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند،
بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت ٦٠ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#نان_سیر_با_مغز_مرغ_و_پارمسان
مواد لازم:
یک عدد سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)
۲ پیمانه آرد
۴ عدد تخم مرغ همزده
۲ پیمانه خردههای نان ادویه دار
یک پیمانه روغن سرخ کردنی
یک عدد نان باگت بزرگ
۱۰ تا ۱۲ ورقه پنیر موزارلا
سس گوجه فرنگی (با طعم سیر و فلفل)
برای کره سیریک
سوم پیمانه کره آب شده
۳ حبه سیر رنده شده
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:
۱- سینه مرغ را به نوارهای باریک با ضخامت یک سانتی متری برش دهید.
۲- آرد، تخم مرغ و خردههای نان ادویه دار را در سه کاسه جداگانه ریخته و کنار بگذارید.
۳- نوارهای مرغ را به ترتیب درون آرد فرو کرده و آرد اضافه آن را بتکانید. سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و در آخر درون خردههای نان غلتانده و کنار بگذارید.
۴- این کار را تا اتمام تمامی مرغها ادامه دهید.
۵- درون تابه روغن ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس فیلههای مرغ را داخل آن انداخته و بگذارید با حرارت زیاد کاملا سرخ و طلایی شوند. در آخر هم مرغهای پخته شده را روی دستمال کاغذی حولهای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
۶- در این مرحله باید به سراغ باگت رفته و آن را به سه یا ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید. لازم است اشاره کنیم که طول برشهای نان باید به اندازه بلندی تکههای مرغ باشد.
۷- با استفاده از چاقو یا دست، خمیر داخل نانهای باگت را خالی کنید.
۸- دو ورقه از پنیر موزارلا را روی هم گذاشته و یک عدد از مرغهای سوخاری را روی آنها قرار دهید. سپس پنیر را رول کرده و آن را درون نان باگت بگذارید.
۹- در این مرحله، کف سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی گذاشته و روی آن را با کمی روغن چرب نمایید. سپس تکههای پر شدهٔ نان باگت را به اسلایسهای باریکتر برش بزنید و در کنار هم درون سینی بچینید.
۱۰- در یک کاسه کوچک، تمامی مواد ذکر شده برای کره سیر را با یکدیگر مخلوط نمایید. مخلوط به دست آمده را با قلم مو روی برشهای باگت بمالید تا تمامی سطح آنها را پوشش دهد.
۱۱- فر را روشن کرده و بگذارید گرم شود.
۱۲- ورقه آلومینیومی را روی نان برگردانده و آن را کاملا بپوشانید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح نان کاملا طلایی و برشته شود.
۱۳- فویل را برداشته و این نانهای بسیار لذیذ را به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید.
نوش جان 💖
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#تارت_میرزا_قاسمی
مواد لازم براي 2 نفر
3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد گوجهفرنگی
2 عدد تخممرغ
3 تا 4 حبه سیر
به میزان لازم روغن
به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
1. بادمجانها را بشویید و آنها را خوب خشک کرده، روي شعله اجاقگاز یا روی آتش کباب کنید. دقت کنید که حرارت باید کم باشد. بادمجانها را در حین پخت بچرخانید تا همه جای آنها کبابی شوند.
2. بعد از کباب شدن بادمجانها، پوستشان را جدا کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب له کنید،کنار بگذارید.
3. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیرها را رنده کرده، داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزید و تفت دهید. بعد از 1 تا 2 دقیقه تخممرغها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
4. گوجهفرنگیها را بعدازآنکه شستید و پوست گرفتید، ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گوجهفرنگیهای خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید.
5. حال بادمجانهای له شده را به گوجهفرنگی اضافه سپس مخلوط سیر و تخممرغ را اضافه کرده وبه تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود. بعد از 2 الی 3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
6. میرزا قاسمی آماده شده رو داخل تارت بریزید و با جعفری و گوجه تزیین کنید
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨