eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: یک عدد سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۲ پیمانه آرد ۴ عدد تخم مرغ همزده ۲ پیمانه خرده‌های نان ادویه دار یک پیمانه روغن سرخ کردنی یک عدد نان باگت بزرگ ۱۰ تا ۱۲ ورقه پنیر موزارلا سس گوجه فرنگی (با طعم سیر و فلفل) برای کره سیریک سوم پیمانه کره آب شده ۳ حبه سیر رنده شده یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده طرز تهیه: ۱- سینه مرغ را به نوارهای باریک با ضخامت یک سانتی متری برش دهید. ۲- آرد، تخم مرغ و خرده‌های نان ادویه دار را در سه کاسه جداگانه ریخته و کنار بگذارید. ۳- نوارهای مرغ را به ترتیب درون آرد فرو کرده و آرد اضافه آن را بتکانید. سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و در آخر درون خرده‌های نان غلتانده و کنار بگذارید. ۴- این کار را تا اتمام تمامی مرغ‌ها ادامه دهید. ۵- درون تابه روغن ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس فیله‌های مرغ را داخل آن انداخته و بگذارید با حرارت زیاد کاملا سرخ و طلایی شوند. در آخر هم مرغ‌های پخته شده را روی دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. ۶- در این مرحله باید به سراغ باگت رفته و آن را به سه یا ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید. لازم است اشاره کنیم که طول برش‌های نان باید به اندازه بلندی تکه‌های مرغ باشد. ۷- با استفاده از چاقو یا دست، خمیر داخل نان‌های باگت را خالی کنید. ۸- دو ورقه از پنیر موزارلا را روی هم گذاشته و یک عدد از مرغ‌های سوخاری را روی آن‌ها قرار دهید. سپس پنیر را رول کرده و آن را درون نان باگت بگذارید. ۹- در این مرحله، کف سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی گذاشته و روی آن را با کمی روغن چرب نمایید. سپس تکه‌های پر شدهٔ نان باگت را به اسلایس‌های باریک‌تر برش بزنید و در کنار هم درون سینی بچینید. ۱۰- در یک کاسه کوچک، تمامی مواد ذکر شده برای کره سیر را با یکدیگر مخلوط نمایید. مخلوط به دست آمده را با قلم مو روی برش‌های باگت بمالید تا تمامی سطح آن‌ها را پوشش دهد. ۱۱- فر را روشن کرده و بگذارید گرم شود. ۱۲- ورقه آلومینیومی را روی نان برگردانده و آن را کاملا بپوشانید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح نان کاملا طلایی و برشته شود. ۱۳- فویل را برداشته و این نان‌های بسیار لذیذ را به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید. نوش جان 💖 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم براي 2 نفر 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد گوجه‌فرنگی 2 عدد تخم‌مرغ 3 تا 4 حبه سیر به میزان لازم روغن به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل 1. بادمجان‌ها را بشویید و آنها را خوب خشک کرده، روي شعله اجاق‌گاز یا روی آتش کباب کنید. دقت کنید که حرارت باید کم باشد. بادمجان‌ها را در حین پخت بچرخانید تا همه جای آنها کبابی شوند. 2. بعد از کباب شدن بادمجان‌ها، پوستشان را جدا کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب له کنید،کنار بگذارید. 3. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیرها را رنده کرده، داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزید و تفت دهید. بعد از 1 تا 2 دقیقه تخم‌مرغ‌ها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. 4. گوجه‌فرنگی‌ها را بعدازآنکه شستید و پوست گرفتید، ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید. 5. حال بادمجان‌های له شده را به گوجه‌فرنگی اضافه سپس مخلوط سیر و تخم‌مرغ را اضافه کرده وبه تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود. بعد از 2 الی 3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. 6. میرزا قاسمی آماده شده رو داخل تارت بریزید و با جعفری و گوجه تزیین کنید نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بدون خمیر مایه مواد لازم: تخم مرغ یک عدد روغن مایع دو ق غ شکر یک سوم لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق چ وانیل نوک ق چ آرد یک لیوان+دو ق غ ماست سه ق غ (فقط باید ماست باشه آب و شیر جایگزین نمیشه کرد) طرز تهیه: ابتدا تمام مواد به جز آرد و بکینگ‌ پودر رو مخلوط با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بکینگ پودر رو اضافه میکنیم پنج دقیقه می زاریم بمونه بعد آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بیشتر از دستور آرد نزنید خمیر چسبناک و حالت چسبنده داره.. آرد زیاد بزنید خمیر داخل روغن مغز پخت نمیشع و وسطش خام میشه داخل ظرف روغن بزارید خوب داغ بشه دست رو چرب کنید تا خمیر به دست نچسبه از خمیر گلوله های کمی بزرگتر گردو بردارید داخل دست مثل کتلت باز کنید داخل روغن بندازید تابه باید روی شعله بزرگ و دمای ملایم باشه تا وسط پیراشکی خوب مغز پخت بشه وقتی خوب سرخ شد از روغن خارج کنید بزارید خنک بشه کرم پیراشکی.شیر یک لیوان .شکر پنج ق غ .آرد یک ق غ.نشاسته پودر شده (ذرت یا گندم )یک ق غ. وانیل نوک ق چ شیر سرد رو داخل قابلمه ریخته آرد و نشاسته رو اضافه با همزن دستی میزنیم تا گلوله ها باز بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزلریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه و با قاشق برمیداریم از قاشق نریزه بعد خاموش میکنیم و وانیل میزنیم میزلریم خنک بشه بعد پیراشکی رو برش میدیم و کرم داخلش میزاریم. هنر گلی عزیز عضو گروه 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳/۴ پیمانه ماست ۱ پیمانه روغن ۱ پیمانه سرخالی آرد ۲ پیمانه پیکینگ پودر ۲ ق م پوست پرتقال رنده شده به مقدار لازم مواد لازم برای لایه کاراملی: کره در حد چرپ کردن قالب شکر ۱/۲ پیمانه کمپوت_آناناس ۱ عدد . طرز تهیه: ابتدا کف قالب مورد نظر را با کمی کره چرب کرده و نصف پیمانه شکر را اضافه میکنیم و اصلا به هم نمیزنیم با درجه حرارت کم میزاریم شکر درون کره حل بشه و تغییر رنگ بده و حدود یک ربع زمان میبره سپس ورقه های آناناس را اضافه میکنیم و میگذاریم سرد شود. قبل از اینکه مایع کیک را اماده کنیم آب کمپوت را میگذاریم روی شعله کم تا به صورت غلیظ و شربتی در بیاید و این کار حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میبرد. سپس تخم مرغ ها،شکر ، پوست پرتغال رنده شده ،ماست و روغن را داخل مخلوط کن به هم میزنیم ۳ دقیقه زمان کافیست.آرد و پیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و مواد تر را آرام آرام به مواد خشک اضافه میکنیم. مایع کیک را روی آناناس ریخته و فری که از قبل گرم شده درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم. بعد از اینکه کیک آماده شد فورا از قالب برمیگردونیم و‌ ۳ الی ۴ قاشق شربت غلیظ را روی کیک اضافه میکنیم. بافت این کیک خیس و بسیار خوشمزه هست نوش جان 💝 🍰🍍🍰🍍🍰🍍🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم نخود نیم پز:نصف پیمانه عدس: 1 پیمانه برنج نیم دانه ایرانی: 1پیمانه سبزی آش ( نعنا، جعفری، تره و گشنیز ) : ۱ کیلو تیکه های مرغ گردن یا بال( آب قلم یا آب مرغ هم‌ میشه) پیاز :۳ عدد ماست :4 لیوان نمک، فلفل تند، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری ( برای نعنا داغ ) طرز تهیه یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده، سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم. گوشت و پیاز را با هم خوب سرخ می کنیم.روغن زیاد نباشد فقط در حدی که پیاز سرخ شود. وقتی پیاز داغ و گوشت سرخ شد به مقدار کافی آب می ریزیم عدس را نیز بدون آب اضافه کنید. اگر آب عدس به مواد اضافه شود، رنگ آش کدر می شود اجازه میدیم تا نیم پز شوند و در این فاصله نخود نیم پز،برنج و سبزی آش را اضافه میکنیم حالا فلفل سیاه، فلفل تند، ادویه و نمک را به اندازه کافی اضافه می کنیم و به مقدار کم زردچوبه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد کامل مخلوط شوند. آش را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا جا بیفته. آش نباید زیاد آبکی یا سفت باشد. حالا ماست را با یک عدد تخم مرغ در یک ظرف خوب هم می زنیم، طوری که صاف و یکدست بشه ماست را کم کم اضافه کنید و در حین اضافه کردن آن را هم بزنید تا آش نبرد. بامقداری پیاز داغ و نعنا روی آش تزیین کنید نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم 1 بسته پاستا فتو چینی 1/3 پیمانه خامه 4 تا 5 قاشق پنیر پیتزا 1پیاز خرد شده 4 حبه سیر رنده شده 2 تا 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1 فنجان قارچ خرد شده 1 لیوان بادام زمینی خام(اختیاری) 2 فنجان آب (عصاره مرغ) 2 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق گاز بگذارید برای پخت پاستا 2 قاشق غذاخوری نمک را به آب جوش اضافه کنید. پاستا را اضافه کنید و آبکش کنید،یه ظرف بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید ​​سپس روغن ،سیر و پیاز را اضافه کنید تفت دهید بعد قارچ رو اضافه کرده در مخلوط کن بادام خام و آب را ترکیب کنید. با سرعت زیاد به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً صاف شود مخلوط کنید. شیر بادام زمینی را روی قارچ ها بریزید و حرارت را کم کنید. به مدت 3 دقیقه تا بجوش بیایید سپس خامه و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود نمک و 1/2 قاشق غذاخوری فلفل را به سس اضافه کنید ، سپس پاستا رو به سس اضافه کنید اگه سس خیلی غلیظ شده 1/2 فنجان آب ماکارونی داغ را به ماکارونی ها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس آغشته شود، و با جعفری تازه خرد شده و پنیر پارمزان سرو کنید،نوش جان بادام زمینی طعم خوب و متفاوتی به پاستا میدهد،ولی اختیاری هست و میتونید حذف کنید،و همون خامه ،پنیر، یک لیوان آب مرغ و یک لیوان شیر رو اضافه کنید به سس قارچ نوش جان 💝 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم کیک تخم مرغ 4 عدد آرد 2 لیوان و نیم شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن مایع 1/3 پیمانه گلاب 1ق غ بکینگ پودر 2 ق چ هل نوک قاشق چایخوری وانیل کمی زرده و سفیده را جدا میکنیم نصف شکر را به زرده و نصف دیگر شکر را به سفیده اضافه میکنیم سفیده را اینقدر میزنیم تا حالت بگیرد و موقع برگرداندن از ظرف نریزد، سفیده زده شده را در یخچال میگذاریم. زرده، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن میزنیم، تا کرم و کشدار شود. شیر و روغن مایع و گلاب را اضافه میکنیم... آرد و بکینگ پودر و هل را باهم مخلوط و سه بار الک میکنیم آرد را به بقیه مواد اضافه میکنیم و چند ثانیه با هم زن مخلوط میکنیم... سفیده را به بقیه مواد افزوده و به صورت دورانی با لیسک مخلوط میکنیم... کف قالب 25*35 کاغذ روغنی انداخته، اطراف قالب را با روغن جامد چرب میکنیم و مایه کیک را داخل قالب میریزیم و در فر 180 درجه 35 دقیقه میگذاریم... آرد سفید یا آرد سنگک یک و نیم لیوان هویج 300 گرم حدودا 4 تا 5 عدد شکر یک لیوان و نیم آب دولیوان سرخالی زعفران به میزان لازم گلاب 2 ق کره 50 گرم روغن مایع یک سوم لیوان هویج رو پوستش رو کندم . بعد با کمی آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت آب نداشته باشه . بعد که پخت میکس کردم و پوره کردم . برای تهیه شربت ، شکر و آب و گلاب رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه ، زعفران رو هم اضافه کردم. آرد رو الک کردم . بعد داخل تابه با حرارت کم بو دادم (تفت دادم ) .زیاد توی این حلوا نزارین رنگ آرد تیره بشه اون وقت حلوا خوش رنگیش رو از دست میده . فقط بوی خامیش گرفته بشه.. وقتی آرد رو تفت دادم دوباره الک کردم . این خیلی مهمه توی حلواهاتون هم آرد رو اول و هم بعد از تفت دادن الک کنین تا گوله نشه . بعد روغن و کره رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد شربت و ریختم تند تند هم زدم و بعد پوره هویج رو ریختم و یه کوچولو تفت دادم تا حلوا سفت و بسته بشه و یه جا جمع بشه . این حلوا به دلیل داشتن هویج یه خرده چسبنده است.. میزان شکر رو خودتون می تونین تغییر بدین کاملا ذایقه ای هستش . کیک را از فر خارج کره و با خلال چوبی تمام سطح کیک را سوراخ میکنیم. از هر شربتی که دوست دارید با برس چند بار روی کیک بکشید من از شربت خود حلوا استفاده کردم. حلوا تا داغه روی کیک بریزید و صافش کنید و دو تا سه ساعت در فضای آشپزخانه بگذارید... هر مدلی که دوست دارید کیکو برش بزنید نوش جان 💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم 1 بسته پاستا فتو چینی 1/3 پیمانه خامه 4 تا 5 قاشق پنیر پیتزا 1پیاز خرد شده 4 حبه سیر رنده شده 2 تا 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1 فنجان قارچ خرد شده 1 لیوان بادام زمینی خام(اختیاری) 2 فنجان آب (عصاره مرغ) 2 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق گاز بگذارید برای پخت پاستا 2 قاشق غذاخوری نمک را به آب جوش اضافه کنید. پاستا را اضافه کنید و آبکش کنید،یه ظرف بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید ​​سپس روغن ،سیر و پیاز را اضافه کنید تفت دهید بعد قارچ رو اضافه کرده در مخلوط کن بادام خام و آب را ترکیب کنید. با سرعت زیاد به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً صاف شود مخلوط کنید. شیر بادام زمینی را روی قارچ ها بریزید و حرارت را کم کنید. به مدت 3 دقیقه تا بجوش بیایید سپس خامه و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود نمک و 1/2 قاشق غذاخوری فلفل را به سس اضافه کنید ، سپس پاستا رو به سس اضافه کنید اگه سس خیلی غلیظ شده 1/2 فنجان آب ماکارونی داغ را به ماکارونی ها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس آغشته شود، و با جعفری تازه خرد شده و پنیر پارمزان سرو کنید،نوش جان بادام زمینی طعم خوب و متفاوتی به پاستا میدهد،ولی اختیاری هست و میتونید حذف کنید،و همون خامه ،پنیر، یک لیوان آب مرغ و یک لیوان شیر رو اضافه کنید به سس قارچ نوش جان 💝 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم 1 بسته پاستا فتو چینی 1/3 پیمانه خامه 4 تا 5 قاشق پنیر پیتزا 1پیاز خرد شده 4 حبه سیر رنده شده 2 تا 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1 فنجان قارچ خرد شده 1 لیوان بادام زمینی خام(اختیاری) 2 فنجان آب (عصاره مرغ) 2 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق گاز بگذارید برای پخت پاستا 2 قاشق غذاخوری نمک را به آب جوش اضافه کنید. پاستا را اضافه کنید و آبکش کنید،یه ظرف بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید ​​سپس روغن ،سیر و پیاز را اضافه کنید تفت دهید بعد قارچ رو اضافه کرده در مخلوط کن بادام خام و آب را ترکیب کنید. با سرعت زیاد به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً صاف شود مخلوط کنید. شیر بادام زمینی را روی قارچ ها بریزید و حرارت را کم کنید. به مدت 3 دقیقه تا بجوش بیایید سپس خامه و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود نمک و 1/2 قاشق غذاخوری فلفل را به سس اضافه کنید ، سپس پاستا رو به سس اضافه کنید اگه سس خیلی غلیظ شده 1/2 فنجان آب ماکارونی داغ را به ماکارونی ها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس آغشته شود، و با جعفری تازه خرد شده و پنیر پارمزان سرو کنید،نوش جان بادام زمینی طعم خوب و متفاوتی به پاستا میدهد،ولی اختیاری هست و میتونید حذف کنید،و همون خامه ،پنیر، یک لیوان آب مرغ و یک لیوان شیر رو اضافه کنید به سس قارچ نوش جان 💝 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ مواد لازم: 10 عدد ران مرغ کامل مواد لازم برای سس: 4 حبه سیر 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1.5 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک(به دلخواه میتوانید کم یا زیاد استفاده کنید) 2 قاشق سوپخوری ماست 2 قاشق سوپخوری سس مایونز 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون و یا روغن مایع طرز تهیه: ران مرغها را خوب بشویید و آبش را کاملا بگیرید با چاقو روی آن برشهایی ایجاد کنید و داخل کاسه بزرگی بذارید. برای سس سیر رنده شده، ماست، سس مایونز، روغن زیتون، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه، پودر فلفل، آویشن و نمک را روی مرغ ها اضافه کرده تمام مواد را با دست هم بزنید و خوب مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال بذارید. اگر فرصت داشتید حداقل 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید من 3-4 ساعت استراحت دادم. حتی میتوانید از شب قبل آماده کنید . مرغ ها را در سینی فر بچینید و سس باقیمانده را با دست روی مرغ ها بمالید. در فر 235 درجه از قبل گرم شده تا وقتی مثل انار سرخ شود بپزید(حدود 1 ساعت ، چون حرارت فرها متفاوت است زمان پخت میتواند تغییر کند ، مراحل آخر پخت شعله بالای فر را هم روشن کنید تا خوب سرخ شود ) و بصورت گرم سرو کنید. قبل از سرو کمی از آب داخل سینی را روی مرغ ها بریزید اینکار باعث میشود مرغ ها خوشمزه تر و براق تر شود نوش جان💖 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ این غذا برای 4 نفر مناسب است ران مرغ پوست کنده 8 الی 12 عدد آب لیموترش تازه1 قاشق غذاخوری ماست کم چربی 1پیمانه سیر1 حبه زنجبیل آسیاب شده1 قاشق غذاخوری پاپریکا (فلفل قرمز تند)2 قاشق غذاخوری نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه طرز تهیه: ران های مرغ را در یک ظرف نسباتاً بزرگ و کمی گود می ریزیم و آب لیمو ترش تازه را روی آنها می ریزیم و کمی زیر و بالا می کنیم تا آبلیمو به تمام قسمت های ران ها برسد. در 1 کاسهٔ دیگر، ماست را می ریزیم و سیر را له می کنیم و به آن می افزاییم. زنجبیل، پاپریکا، نعنای خشک و نمک را به آنها اضافه می کنیم و با همزن دستی کاملاً مواد را مخلوط می کنیم. مخلوط ماست را روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.ابتدا فر را روشن می کنیم تا گرم شود. ظرف مناسب را در طبقه بالای فر قرار می دهیم تا گرم شود. مرغ ها را پس از مزه دار شدن از مایه خارج می کنیم و اضافه مایه را از مرغ ها می گیریم و آنها را روی ظرف فر داغ شده می چینیم. پس از حدود 15 دقیقه که سطح مرغ ها برشته شد، روی مرغ ها کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه و تغییر رنگ مرغ روی مرغ مالیده ودمای فر را تا دمای 200 درجه سانتیگراد کاهش می دهیم، حدود 15 دقیقه طول می کشد تا مرغ آبدار و مغز پخته شود. مرغ را از فر خارج کرده و به سرعت سرو کنید. نوش جان 💖 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم گوشت خورشتی:۲۰۰ گرم سیب متوسط:۳ عدد رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری آلو قیسی ( زردآلو ):۱ لیوان آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری آرد:۲ قاشق غذاخوری شکر:۲ قاشق غذاخوری پیاز:۱ عدد سیر:۲ حبه پودر هل:۱/۳ قاشق چایخوری پودر دارچین:۱ قاشق چایخوری زردچوبه و نمک و فلفل:مقدار لازم طرز تهیه: ۱- داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت خرد شده و مقداری زردچوبه اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۲- پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی ، پودر هل ، نمک ، فلفل و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ، در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود. ۳- سیب ها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید ؛ داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ، سیب خرد شده و پودر دارچین را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیب ها طلایی و نرم شوند سپس آرد را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. ۴- پس از اینکه گوشت پخته شد سیب های تفت خورده ، آلوهای قیسی ، شکر و آبلیمو را به خورش اضافه و مخلوط کنید ، در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دقیقه بگذارید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم تارت ۲ عدد تخم مرغ نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان شير ۱ بسته بکينگ پودر ۱ قاشق چايخورى نمک ۱ ليوان پوره اسفناج/اسفناج را چند دقيقه بپزيد آبکش کرده در غذاساز پوره کنيد. ۱/۵ ليوان آرد مواد لازم تزئين روى تارت ماست چکيده پنير خامه اى سس فلفل يا سس گوجه فرنگى معمولى تخم مرغ، روغن مايع، شير را مخلوط کنيد اسفناج را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهيد. آرد، نمک و بکينگ پودر را الک کرده به مواد اسفناج اضافه کنيد در حد يکدست شدن مايه تارت را مخلوط کنيد. قالب را با کره يا روغن جامد چرب کرده مايه تارت را در قالب ريخته بفرستيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ الى ۱۵ دقيقه بپزد. بعد از پخت تارت را بگذاريد سرد شود. ۴ قاشق ماست را با پنير خامه اى مخلوط کنيد اگر پنير خامه اى موجود نبود از مايونز يا روغن زيتون استفاده کنيد بسته به ذائقه خود ميتوانيد يک حبه سير رنده کرده روى ماست بريزيد.نمک فلفل فراموش نشود خيلى کم نمک و فلفل افزوده خوب مخلوط کنيد. روى سطح تارت را بطورى که از اطرافش سر ريز نکند از مخلوط ماست و پنير بپوشانيد چند قطره سس فلفل دور تا دور تارت ريخته بوسيله نوک چاقو شيار هاى ايجاد کنيد نوش جان 💖 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
تا حالا سمبوسه این مدلی را امتحان کردین هر چی بگم خوشمزه سسس کم گفتم فقط یک کلام امتحان کنید طرز تهیه.... اولا سعی کنید از نان تست سایز بزرگ بگیرید چون دور نان گرفته می شه کوچک می شه وحتما نان تازه باشه بیات نباشه چون نمی شه توی دست بهش فرم بدین واذیت می کنه واینکه مواد بین سمبوسه از هر چیزی که دوست دارید بزارید فقط چرب نباشه که باعث باز شدن رول بشه اطراف نون را بگیرید وتوی شیر بزنید با اب هم می شه و طعم شیر خیلی بهتره بعد مثل فیلم فشار دهید توی کف دست تا شیر اضافه خارج بشه وتست را باز ونازک کنید بدون اینکه پاره بشه از مواد توی تست گذاشته وارام لایه تست را بهم نزدیک کنید وبا حرکت دست صاف وهمه اطراف را بهم بچسبانید راحت درست می شه وبعد توی ظرف بچینید و حتما از چند ساعت قبل توی یخچال بذارید بدون در پوش تا سطحش خشک بشه وگاهی هم بچرخونید تا همه جای نان خشک بشه البته اگر کمی مرطوب بودهم اشکالی نداره وتوی روغن داغ سرخ کنید میزان مصرف روغنش خیلی کمتر از سمبوسه با نان است مواد میانی .... من از سیب زمینی ابپز شما رنده کنید که واستون راحتر باشه با گوشت چرخی ونخود فرنگی وگشنیز تازه وادویه کاری وفلفل نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم ژله بلوبری دو بسته ژله آلوورا یک بسته شیر پرچرب یک لیوان طرز تهیه هر کدوم از ژله ها رو جداگونه در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم به یکی از ژله های حل شده بلوبری یک لیوان آب سرد اضافه کردم و یکی دو قطره رنگ آبی هم بهش زدم تا خوشرنگتر بشه و برای قسمت شفاف استفاده کردم و ژله بلوبری بعدی رو که در آب جوش حل کرده بودم گذاشتم خنک شد بعد بهش نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و برای قسمت آبی کمرنگ استفاده کردم و به ژله آلوورایی که خنک شده هم نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و برای قسمت سفید استفاده کردم. دو لیوان هم اندازه انتخاب کردم و اول ژله شفاف آبی توش ریختم و توی قالب مافی بصورت کج یا مورب گذاشتم توی یخچال تا خودشو گرفت بعد ژله ی سفید رو در طرف مقابل ژله آبی ریختم و دوباره کج توی یخچال گذاشتم تا خودشو گرفت بعد دوباره در طرف مقابل ژله سفید ژله آبی کمرنگ ریختم و کج توی یخچال گذاشتم و به همین صورت ادامه دادم تا لیوانها پر شد،ورق بزنید عکس مراحلشم براتون گذاشتم تا بهتر متوجه بشین. من مقداری از ژله هام اضافی اومد قالب ژله تخم مرغی رو از وسط جدا کردم و چرب کردم و در یک طرفش اول کمی ژله سفید ریختم اون که نیم بند شد کمی ژله آبی کمرنگ ریختم و اون که نیم بند شد ژله آبی شفاف ریختم و گذاشتم تا خودشو کامل گرفت بعد با چاقو دور تا دورشو آزاد کردم و با کمک دست خارج کردم نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا