eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ مواد لازم: 10 عدد ران مرغ کامل مواد لازم برای سس: 4 حبه سیر 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1.5 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک(به دلخواه میتوانید کم یا زیاد استفاده کنید) 2 قاشق سوپخوری ماست 2 قاشق سوپخوری سس مایونز 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون و یا روغن مایع طرز تهیه: ران مرغها را خوب بشویید و آبش را کاملا بگیرید با چاقو روی آن برشهایی ایجاد کنید و داخل کاسه بزرگی بذارید. برای سس سیر رنده شده، ماست، سس مایونز، روغن زیتون، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه، پودر فلفل، آویشن و نمک را روی مرغ ها اضافه کرده تمام مواد را با دست هم بزنید و خوب مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال بذارید. اگر فرصت داشتید حداقل 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید من 3-4 ساعت استراحت دادم. حتی میتوانید از شب قبل آماده کنید . مرغ ها را در سینی فر بچینید و سس باقیمانده را با دست روی مرغ ها بمالید. در فر 235 درجه از قبل گرم شده تا وقتی مثل انار سرخ شود بپزید(حدود 1 ساعت ، چون حرارت فرها متفاوت است زمان پخت میتواند تغییر کند ، مراحل آخر پخت شعله بالای فر را هم روشن کنید تا خوب سرخ شود ) و بصورت گرم سرو کنید. قبل از سرو کمی از آب داخل سینی را روی مرغ ها بریزید اینکار باعث میشود مرغ ها خوشمزه تر و براق تر شود نوش جان💖 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ این غذا برای 4 نفر مناسب است ران مرغ پوست کنده 8 الی 12 عدد آب لیموترش تازه1 قاشق غذاخوری ماست کم چربی 1پیمانه سیر1 حبه زنجبیل آسیاب شده1 قاشق غذاخوری پاپریکا (فلفل قرمز تند)2 قاشق غذاخوری نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه طرز تهیه: ران های مرغ را در یک ظرف نسباتاً بزرگ و کمی گود می ریزیم و آب لیمو ترش تازه را روی آنها می ریزیم و کمی زیر و بالا می کنیم تا آبلیمو به تمام قسمت های ران ها برسد. در 1 کاسهٔ دیگر، ماست را می ریزیم و سیر را له می کنیم و به آن می افزاییم. زنجبیل، پاپریکا، نعنای خشک و نمک را به آنها اضافه می کنیم و با همزن دستی کاملاً مواد را مخلوط می کنیم. مخلوط ماست را روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.ابتدا فر را روشن می کنیم تا گرم شود. ظرف مناسب را در طبقه بالای فر قرار می دهیم تا گرم شود. مرغ ها را پس از مزه دار شدن از مایه خارج می کنیم و اضافه مایه را از مرغ ها می گیریم و آنها را روی ظرف فر داغ شده می چینیم. پس از حدود 15 دقیقه که سطح مرغ ها برشته شد، روی مرغ ها کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه و تغییر رنگ مرغ روی مرغ مالیده ودمای فر را تا دمای 200 درجه سانتیگراد کاهش می دهیم، حدود 15 دقیقه طول می کشد تا مرغ آبدار و مغز پخته شود. مرغ را از فر خارج کرده و به سرعت سرو کنید. نوش جان 💖 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم گوشت خورشتی:۲۰۰ گرم سیب متوسط:۳ عدد رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری آلو قیسی ( زردآلو ):۱ لیوان آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری آرد:۲ قاشق غذاخوری شکر:۲ قاشق غذاخوری پیاز:۱ عدد سیر:۲ حبه پودر هل:۱/۳ قاشق چایخوری پودر دارچین:۱ قاشق چایخوری زردچوبه و نمک و فلفل:مقدار لازم طرز تهیه: ۱- داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت خرد شده و مقداری زردچوبه اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۲- پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی ، پودر هل ، نمک ، فلفل و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ، در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود. ۳- سیب ها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید ؛ داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ، سیب خرد شده و پودر دارچین را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیب ها طلایی و نرم شوند سپس آرد را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. ۴- پس از اینکه گوشت پخته شد سیب های تفت خورده ، آلوهای قیسی ، شکر و آبلیمو را به خورش اضافه و مخلوط کنید ، در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دقیقه بگذارید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم تارت ۲ عدد تخم مرغ نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان شير ۱ بسته بکينگ پودر ۱ قاشق چايخورى نمک ۱ ليوان پوره اسفناج/اسفناج را چند دقيقه بپزيد آبکش کرده در غذاساز پوره کنيد. ۱/۵ ليوان آرد مواد لازم تزئين روى تارت ماست چکيده پنير خامه اى سس فلفل يا سس گوجه فرنگى معمولى تخم مرغ، روغن مايع، شير را مخلوط کنيد اسفناج را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهيد. آرد، نمک و بکينگ پودر را الک کرده به مواد اسفناج اضافه کنيد در حد يکدست شدن مايه تارت را مخلوط کنيد. قالب را با کره يا روغن جامد چرب کرده مايه تارت را در قالب ريخته بفرستيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ الى ۱۵ دقيقه بپزد. بعد از پخت تارت را بگذاريد سرد شود. ۴ قاشق ماست را با پنير خامه اى مخلوط کنيد اگر پنير خامه اى موجود نبود از مايونز يا روغن زيتون استفاده کنيد بسته به ذائقه خود ميتوانيد يک حبه سير رنده کرده روى ماست بريزيد.نمک فلفل فراموش نشود خيلى کم نمک و فلفل افزوده خوب مخلوط کنيد. روى سطح تارت را بطورى که از اطرافش سر ريز نکند از مخلوط ماست و پنير بپوشانيد چند قطره سس فلفل دور تا دور تارت ريخته بوسيله نوک چاقو شيار هاى ايجاد کنيد نوش جان 💖 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
تا حالا سمبوسه این مدلی را امتحان کردین هر چی بگم خوشمزه سسس کم گفتم فقط یک کلام امتحان کنید طرز تهیه.... اولا سعی کنید از نان تست سایز بزرگ بگیرید چون دور نان گرفته می شه کوچک می شه وحتما نان تازه باشه بیات نباشه چون نمی شه توی دست بهش فرم بدین واذیت می کنه واینکه مواد بین سمبوسه از هر چیزی که دوست دارید بزارید فقط چرب نباشه که باعث باز شدن رول بشه اطراف نون را بگیرید وتوی شیر بزنید با اب هم می شه و طعم شیر خیلی بهتره بعد مثل فیلم فشار دهید توی کف دست تا شیر اضافه خارج بشه وتست را باز ونازک کنید بدون اینکه پاره بشه از مواد توی تست گذاشته وارام لایه تست را بهم نزدیک کنید وبا حرکت دست صاف وهمه اطراف را بهم بچسبانید راحت درست می شه وبعد توی ظرف بچینید و حتما از چند ساعت قبل توی یخچال بذارید بدون در پوش تا سطحش خشک بشه وگاهی هم بچرخونید تا همه جای نان خشک بشه البته اگر کمی مرطوب بودهم اشکالی نداره وتوی روغن داغ سرخ کنید میزان مصرف روغنش خیلی کمتر از سمبوسه با نان است مواد میانی .... من از سیب زمینی ابپز شما رنده کنید که واستون راحتر باشه با گوشت چرخی ونخود فرنگی وگشنیز تازه وادویه کاری وفلفل نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم ژله بلوبری دو بسته ژله آلوورا یک بسته شیر پرچرب یک لیوان طرز تهیه هر کدوم از ژله ها رو جداگونه در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم به یکی از ژله های حل شده بلوبری یک لیوان آب سرد اضافه کردم و یکی دو قطره رنگ آبی هم بهش زدم تا خوشرنگتر بشه و برای قسمت شفاف استفاده کردم و ژله بلوبری بعدی رو که در آب جوش حل کرده بودم گذاشتم خنک شد بعد بهش نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و برای قسمت آبی کمرنگ استفاده کردم و به ژله آلوورایی که خنک شده هم نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و برای قسمت سفید استفاده کردم. دو لیوان هم اندازه انتخاب کردم و اول ژله شفاف آبی توش ریختم و توی قالب مافی بصورت کج یا مورب گذاشتم توی یخچال تا خودشو گرفت بعد ژله ی سفید رو در طرف مقابل ژله آبی ریختم و دوباره کج توی یخچال گذاشتم تا خودشو گرفت بعد دوباره در طرف مقابل ژله سفید ژله آبی کمرنگ ریختم و کج توی یخچال گذاشتم و به همین صورت ادامه دادم تا لیوانها پر شد،ورق بزنید عکس مراحلشم براتون گذاشتم تا بهتر متوجه بشین. من مقداری از ژله هام اضافی اومد قالب ژله تخم مرغی رو از وسط جدا کردم و چرب کردم و در یک طرفش اول کمی ژله سفید ریختم اون که نیم بند شد کمی ژله آبی کمرنگ ریختم و اون که نیم بند شد ژله آبی شفاف ریختم و گذاشتم تا خودشو کامل گرفت بعد با چاقو دور تا دورشو آزاد کردم و با کمک دست خارج کردم نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارد سفید الک شده ۲.۵ لیوان ارد نخودچی الک شده نصف لیوان کره ۱۰۰گرم وروغن جامد نصف لیوان پودر هل وزنجبیل گلاب زعفران وانیل پودر گردو نصف پیمانه پودر بادام نصف پیمانه پودر قند ۱.۵ لیوان نکات ارد مهبد مارک خوب برا حلوا زنجبیل تازه پور شده هل در منزل پودر شده زعفران غلیظ اگه چرب شد با ۱ ق غ گلاب چربی از بین میبره واگه خشک شد مقداری روغن مایع بزنین ابتدا کره وروغن رو تو ماهی تابه ذوب کنین حالا ارد رو الک وار بهش اضافه کنین وتفت بدین حرارت باید متوسط باشه ووقتی شروع به جوش ریز کرد حرارت رو کم کنین باید ملایم رو به کم باشه وحسابی تفت بخوره تا خامی نداشته باشه بعد از رو حرارت برداشته وپودر هل وزنجبیل ووانیل رو الک وار اضافه کنین حالا نوبت پودر قند هس اونو هم الک وار اضافه کنین وتست بزنین حالا بعد خوب قاطی کردن وورز دادن اگه دیدین چرب هس گلاب بزنین ولی اگه چربیش خیلی زیاد باشه باید تو یه ظرف ارد تفت بدین وبعد اونو الک شده به مواد اضافه کنین وخوب با دست ورز بدین تا بخورد هم بروند من سه قسمت کردم یه زعفرونی وپودربادام وپودر گردو هر کدوم جدا ورز دادم بعد کفگیر زدم تو ماهیتابه گنبدی کرده ولایه نازک زدم نوش جان 💝 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم ته چین شیرازی فیله مرغ (خرد شده) 500 گرم روغن مایع به مقدار لازم زرشک 4 قاشق سوپ خوری شکر (نرم و دانه ریز) 1 قاشق سوپ خوری بادنجان (ورقه ای خرد و تلخی گرفته) 4 عدد زرده تخم مرغ 4 عدد ماست سه چهارم پیمانه کره (ذوب شده) 100 گرم فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم نمک به مقدار لازم برنج 4 پیمانه زعفران خشک 1 قاشق چای خوری خلال پسته مقداری برای تزیین خلال بادام مقداری برای تزیین طرز تهیه ته چین شیرازی فیله مرغ را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود؛ زرشک و شکر را در آن به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید؛ بادنجان ها را روغن داغ سرخ کنید، در ظرفی، زرده های تخم مرغ، ماست، کره، فلفل و نمک را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. برنج خیس و آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کرده و هم بزنید؛ فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛ در قالبی نچسب حاوی روغن، یک لایه از مخلوط برنج را ریخته و کاملاً فشار دهید، سپس به ترتیب یک لایه مرغ، یک لایه بادنجان و یک لایه زرشک بریزید، به همین ترتیب مرغ، بادنجان و زرشک را لابه‏لای برنج بریزید، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 60 تا 90 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین و سرو کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(بدون فر) مواد لازم: خامه صبحانه 100 گرم پودرخامه (دریم ویب )2 بسته شیر خشک 1 لیوان پودر نارگیل 1 لیوان کاکائومالتیزریادراژه به میزان لازم طرز تهیه: خامه رو با پودرخامه هم زده با همزن وبعد شیرخشک و پودرنارگیل رو هم اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط بشن ویه مایه خمیری لطیف بدست بیاد. مایه رو۲۰ دقیقه تویخچال میذاریم تاکمی سفت بشه. اگه عجله داشتین ۱۰ دقیقه توفریزربذارین. حالاموادشیرینیولوازم راکنارهم میذاریم. خمیرشیرینی،کپسول،پودرنارگیل وکاکائومالتیزر. وسط کاکائومالتیزربسکوییت هست. حالا از مخلوط به اندازه یه گردو برداشته و1عددمالتیزر(یادراژه) وسط اون گذاشته و مثل توپ گرد کرده و توی نارگیل دوباره میغلتانیم و توی کپسول ها مرتب میچینیم و بعد توی یخچال سه چهار ساعت نگه داشته و شیرینی ما آماده شده . 🍕 🍒 🌼☘️🌼☘️ 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  😅جوک وطنز حلال😁
بزنید روی ⇩جایزه⇩ ببینید فروشگاه حجاب الزهرا (س) چی کار کرده😳👇 ـ 🎁 ـ 🎁 💎 ـ 🎁🎁 🎁 🎁 ـ🎁 🎁 🎁 🎁 🎁 🎁 ـ🎁🎁🎁🎁 🎁🎁🎁🎁 🎁🎁 ـ 🎁 ـ 💎 💎💎 🎁 بهترین ملزومات حجاب همراه با جوایز باورنکردنی برای همه اعضای خانوادتون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااام دوستای گل گلابم😊 اینم دستور یه کوکو ترکیه ای که فوق العاده راحت وکم هزینه و خوشمزه هست😍 امیدوارم خوشتون بیاد❤️ مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی: 6 عدد سیب زمینی متوسط( کمی کوچکتر از متوسط) ۱ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ عدد زرده تخم مرغ نمک فلفل سیاه کمی روغن مایع جعفری خورد شده طرز تهیه: سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید. نوش جان ❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
منبع چالش های اروپایی 🇺🇸😻 📛 کلیپ موزیک رایگان 📛 https://eitaa.com/joinchat/1475608659C04dbab55d6 📛 کلیپ موزیک رایگان 📛 https://eitaa.com/joinchat/1475608659C04dbab55d6 📛 کلیپ موزیک رایگان 📛 https://eitaa.com/joinchat/1475608659C04dbab55d6 آهنگایی ک تو رو کلیپا میبینی اما پیدا نمیکنی . . . 📲☝️🏻
مواد لازم ¾ فنجان کره (۱۷۰g)، نرم شکر ۱ ۱/۴ فنجان شیرینی پزی (۱۵۵g) ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص کمی نمک ۳ زرده تخم مرغ در دمای اتاق (تخم مرغ بزرگ) ۲ ½ فنجان آرد کیک (۳۱۰g) رنگهای غذایی طعم دهنده روی رولت: ۱ عدد تخم مرغ سفید و ۱ قاشق چای خوری آب طرز تهیه کوکی: مواد لازم: آرد همه منظوره: ۲ پیمانه تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد شکر: ۱ پیمانه کره: ½ پیمانه لوبیای وانیل (اختیاری): ½ قاشق چای‌خوری رنگ خوراکی: به تعداد دلخواه عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر: ½ قاشق چای‌خوری نمک درشت: ¼ قاشق چای‌خوری زرده تخم مرغ بزرگ: به تعداد رنگ ها طرز تهیه: ۱٫ ابتدا دانه‌های لوبیای وانیل را بتراشید. سپس فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۲ درجه سانتی گراد) داغ کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم هم بزنید. در یک کاسه ی دیگر کره، شکر و دانه‌های لوبیای وانیل را ۴ دقیقه با سرعت متوسط با همزن بزنید تا کمرنگ و پفکی شوند. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید. همزن را روی سرعت پایین بگذارید و کم‌کم مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر را با دست ورز دهید. آن را به شکل یک صفحه‌ی گرد در بیاورید و در پلاستیک بپیچید. ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید. ۲ برای هر رنگ ۱ زرده تخم مرغ داخل یک کاسه بیندازید. ۱ قطره رنگ خوراکی در آن بچکانید. هم بزنید تا مخلوط شوند. در صورت تمایل کم‌کم آب به آن اضافه کنید تا به رنگ روشن‌تری برسید. مخلوط را با قلم مو روی شیرینی ‌های تخم مرغی شکل بمالید. آنقدر در فر بپزید که لبه‌های شیرینی‌ های طلایی شوند. ۳٫ خمیر را درست کنید و مطابق تصاویر قلب های رنگی را درست کنید ۴٫خمیر دور قلب ها بپیچید سپس روی آن با قلمو زرده تخم مرغ بزنید سپس داخل شکلات رنگی ریز فرو ببرید نوش جان 💝 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم اردسفيد ١/٥ پيمانه اردسنگك ١ پيمانه ماست ٣ قاشق سوپخوري كره ذوب شده ٣ قاشق سوپخوري تخم مرغ ٢ عدد زعفران دم شده ١/٢ قاشق چ پودرهل ودارچين ١/٢ ق چ خمير مايه ٢ ق چ (اگرميخواين خشك تربشه ١/٥ ق چ ميتونين بريزين اب ولرم ١/٢ پيمانه شكر ١ ق چ اول شربت باميه رودرست كنين وبذارين خنك بشه : يك ليوان شكر روبا يك ليوان سرخالي مخلوط كرده كمي هم بزنين تا شكرحل بشه سپس مخلوط شكرواب روروي حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ديگه هم نزنين بعدازاينكه محلول شكرواب شروع به جوشيدن كرد حرارت روكم كرده وبذارين ٢٠ دقيقه ريز بجوشه وبعدازاين زمان ٢ ق گلاب يك ق اب ليمو ويا ١/٤ ق جوهرليموحل شده دراب ويك قاشق پرگلوكز ميريزين داخلش ٥ دقيقه بعدشربت حاضره بذارين خنك بشه. يك قاشق شكررو با اب ولرم حل كرده وخميرمايه روبريزين روش ديگه قاشق نزنين درشوبذارين و١٠ دقيقه بذارين جاي گرم تا عمل بياد. درظرفي ديگرماست وكره وپودرهل ودارچين رومخلوط كرده واردرواضافه كرده تا جايي كه به دست نچسبه اگر چسبناك بود باقاشق اردروبريزين تا خميرمون چسب نداشته باشه خميررو٥ دقيقه ورزومشت ومال بدين وبذارين داخل ظرف چرب شده ودرشوبذارين خوب بپوشونين وجاي گرم بذارين به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كنه بعدازاستراحت خميربا مشت محكم پفش روبگيرين ويكم ورز بدين بعد يك تخم مرغ اضافه كرده با همزن مخلوط كرده وبعد تخم مرغ دوم رواضافه كنين بازباهمزن ميزينيم خيلي نيازي به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ وخميرمخلوط بشن .حالا يك خميركاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دارريخته وداخل روغني كه هنوزخوب داغ نشده ميريزيم ،وقتي يكطرف سرخ شد برگردونين طرف ديگه هم سرخ بشه وبعدداخل دستمال اشپزخانه روغن اضافه روگرفته وبعدداخل شربت بذارين. شربت ولرمه نه خيلي داغ ونه خيلي خنك نوش جان 💝 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد برنج پخته شده ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم قارچ ۱۰۰گرم پیاز ۱عدد فلفل دلمه ای ۱/۲پ زرشک۱/۴پ رب ۱ق س آرد ۱/۲ پ زرد چوبه نمک و فلفل به مقدار لازم زعفرون کمی سیب زمینی و برنج رو میپزیم (برنج رو با زعفرون بپزید تا خوشرنگ و خوش عطر بشه) بعد هر دو رو باهم از چرخ گوشت رد کنید و کنار بزارید پیاز رو سرخ کنید گوشت رو بهش اضافه کنید و تفت بدید و نمک زردچونه و فلفل رو اضافه کنید و بعد رب و وقتی تفت خوردن فلفل دلمه ای رو ریز خرد کنید اضافه کنید و بعد قارچ رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید آب نندازه و از روی حرارت بردارید وزرشک رو اضافه کنید نیاز نیست که زرشک سرخ بشه مواد آماده شد حالا از سیب زمینی و برنج که قبلا آماده کردیم به اندازه ی گردو بردارید و مواد رو داخلش بریزید و دوباره به شمل توپ در بیارید اصلا مواد داخلش بیرون نباشه و بعد داخل آرد بزنید و کنار بزارید نکته ۱-حتما همه ی مواد رو آماده کنید و و وقت سرخ کردن تک تک آماده نکنید ۲-روغن نباید خیلی داغ باشه چون باعث میشه ترک بخورن ۳-با خلال دندون یک سوراخ کوچک بزنید غذا امادس نوش جان کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم برای۱۰ نفر آرد ۳۰۰ گرم آب ولرم ۵۰ میلی لیتر روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد ۵۰ گرم مایه خمیر فوری ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱/۲ قاشق چای خوری پودر قند ۱۶۰ گرم پودر هل ۱ قاشق چای خوری پودر بادام ۱/۲ پیمانه طرز تهیه ۱- ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق سوپخوری پودر قند و 50 میلی لیتر آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا 10 دقیقه بماند و پف کند. ۲- روغن را آب (ذوب) کنید و در ظرف دیگری بریزید تا کمی خنک شود. آنگاه تخم مرغ را شکسته و نیمی از آن را همراه نمک در لیوان کمی هم زنید و به روغن اضافه کنید ۳- مایه خمیر آماده شده را کم کم به مخلوط روغن و تخم مرغ بیفزایید و به همزدن ادامه دهید. ۴- آرد را اضافه کنید و آنقدر هم زنید که خمیر لطیف و یکدست و بدون چسبندگی به دست آید. خمیر را 10 تا 15 دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت استراحت دهید. ۵- اگر خمیر شل بود، می‌توانید کمی آرد برای تنظیم سفتی آن اضافه کنید. ۶- خمیر آماده را لوله کرده و به اندازه های یکسان چانه کنید و چانه ها را با وردنه باز کنید و با وردنه‌ای ظریفتر نازکشان کنید. سپس ورقه‌های نازک خمیر را یک ماهیتابه بزرگ انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز بپزید. ۷- پیش از آنکه خنک شوند، روی تخته کار پهن کنید و روی آن مایه بادام (مخلوط هل، پودر قند و پودر بادام) بپاشید. سپس ورقه را با دقت لوله کنید. روی آن را با فشار مناسب وردنه بکشید. ۸- در پایان با فاصله های 3 سانتی متری و به شکل اریب ببرید. کاک را در ظرف در بسته نگهداری کنید نوش جان 💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد برنج پخته شده ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم قارچ ۱۰۰گرم پیاز ۱عدد فلفل دلمه ای ۱/۲پ زرشک۱/۴پ رب ۱ق س آرد ۱/۲ پ زرد چوبه نمک و فلفل به مقدار لازم زعفرون کمی سیب زمینی و برنج رو میپزیم (برنج رو با زعفرون بپزید تا خوشرنگ و خوش عطر بشه) بعد هر دو رو باهم از چرخ گوشت رد کنید و کنار بزارید پیاز رو سرخ کنید گوشت رو بهش اضافه کنید و تفت بدید و نمک زردچونه و فلفل رو اضافه کنید و بعد رب و وقتی تفت خوردن فلفل دلمه ای رو ریز خرد کنید اضافه کنید و بعد قارچ رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید آب نندازه و از روی حرارت بردارید وزرشک رو اضافه کنید نیاز نیست که زرشک سرخ بشه مواد آماده شد حالا از سیب زمینی و برنج که قبلا آماده کردیم به اندازه ی گردو بردارید و مواد رو داخلش بریزید و دوباره به شمل توپ در بیارید اصلا مواد داخلش بیرون نباشه و بعد داخل آرد بزنید و کنار بزارید نکته ۱-حتما همه ی مواد رو آماده کنید و و وقت سرخ کردن تک تک آماده نکنید ۲-روغن نباید خیلی داغ باشه چون باعث میشه ترک بخورن ۳-با خلال دندون یک سوراخ کوچک بزنید غذا امادس نوش جان کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨