eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.7هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارد سفید الک شده ۲.۵ لیوان ارد نخودچی الک شده نصف لیوان کره ۱۰۰گرم وروغن جامد نصف لیوان پودر هل وزنجبیل گلاب زعفران وانیل پودر گردو نصف پیمانه پودر بادام نصف پیمانه پودر قند ۱.۵ لیوان نکات ارد مهبد مارک خوب برا حلوا زنجبیل تازه پور شده هل در منزل پودر شده زعفران غلیظ اگه چرب شد با ۱ ق غ گلاب چربی از بین میبره واگه خشک شد مقداری روغن مایع بزنین ابتدا کره وروغن رو تو ماهی تابه ذوب کنین حالا ارد رو الک وار بهش اضافه کنین وتفت بدین حرارت باید متوسط باشه ووقتی شروع به جوش ریز کرد حرارت رو کم کنین باید ملایم رو به کم باشه وحسابی تفت بخوره تا خامی نداشته باشه بعد از رو حرارت برداشته وپودر هل وزنجبیل ووانیل رو الک وار اضافه کنین حالا نوبت پودر قند هس اونو هم الک وار اضافه کنین وتست بزنین حالا بعد خوب قاطی کردن وورز دادن اگه دیدین چرب هس گلاب بزنین ولی اگه چربیش خیلی زیاد باشه باید تو یه ظرف ارد تفت بدین وبعد اونو الک شده به مواد اضافه کنین وخوب با دست ورز بدین تا بخورد هم بروند من سه قسمت کردم یه زعفرونی وپودربادام وپودر گردو هر کدوم جدا ورز دادم بعد کفگیر زدم تو ماهیتابه گنبدی کرده ولایه نازک زدم نوش جان 💝 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم ته چین شیرازی فیله مرغ (خرد شده) 500 گرم روغن مایع به مقدار لازم زرشک 4 قاشق سوپ خوری شکر (نرم و دانه ریز) 1 قاشق سوپ خوری بادنجان (ورقه ای خرد و تلخی گرفته) 4 عدد زرده تخم مرغ 4 عدد ماست سه چهارم پیمانه کره (ذوب شده) 100 گرم فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم نمک به مقدار لازم برنج 4 پیمانه زعفران خشک 1 قاشق چای خوری خلال پسته مقداری برای تزیین خلال بادام مقداری برای تزیین طرز تهیه ته چین شیرازی فیله مرغ را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود؛ زرشک و شکر را در آن به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید؛ بادنجان ها را روغن داغ سرخ کنید، در ظرفی، زرده های تخم مرغ، ماست، کره، فلفل و نمک را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. برنج خیس و آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کرده و هم بزنید؛ فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛ در قالبی نچسب حاوی روغن، یک لایه از مخلوط برنج را ریخته و کاملاً فشار دهید، سپس به ترتیب یک لایه مرغ، یک لایه بادنجان و یک لایه زرشک بریزید، به همین ترتیب مرغ، بادنجان و زرشک را لابه‏لای برنج بریزید، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 60 تا 90 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین و سرو کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(بدون فر) مواد لازم: خامه صبحانه 100 گرم پودرخامه (دریم ویب )2 بسته شیر خشک 1 لیوان پودر نارگیل 1 لیوان کاکائومالتیزریادراژه به میزان لازم طرز تهیه: خامه رو با پودرخامه هم زده با همزن وبعد شیرخشک و پودرنارگیل رو هم اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط بشن ویه مایه خمیری لطیف بدست بیاد. مایه رو۲۰ دقیقه تویخچال میذاریم تاکمی سفت بشه. اگه عجله داشتین ۱۰ دقیقه توفریزربذارین. حالاموادشیرینیولوازم راکنارهم میذاریم. خمیرشیرینی،کپسول،پودرنارگیل وکاکائومالتیزر. وسط کاکائومالتیزربسکوییت هست. حالا از مخلوط به اندازه یه گردو برداشته و1عددمالتیزر(یادراژه) وسط اون گذاشته و مثل توپ گرد کرده و توی نارگیل دوباره میغلتانیم و توی کپسول ها مرتب میچینیم و بعد توی یخچال سه چهار ساعت نگه داشته و شیرینی ما آماده شده . 🍕 🍒 🌼☘️🌼☘️ 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  😅جوک وطنز حلال😁
بزنید روی ⇩جایزه⇩ ببینید فروشگاه حجاب الزهرا (س) چی کار کرده😳👇 ـ 🎁 ـ 🎁 💎 ـ 🎁🎁 🎁 🎁 ـ🎁 🎁 🎁 🎁 🎁 🎁 ـ🎁🎁🎁🎁 🎁🎁🎁🎁 🎁🎁 ـ 🎁 ـ 💎 💎💎 🎁 بهترین ملزومات حجاب همراه با جوایز باورنکردنی برای همه اعضای خانوادتون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااام دوستای گل گلابم😊 اینم دستور یه کوکو ترکیه ای که فوق العاده راحت وکم هزینه و خوشمزه هست😍 امیدوارم خوشتون بیاد❤️ مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی: 6 عدد سیب زمینی متوسط( کمی کوچکتر از متوسط) ۱ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ عدد زرده تخم مرغ نمک فلفل سیاه کمی روغن مایع جعفری خورد شده طرز تهیه: سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید. نوش جان ❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
منبع چالش های اروپایی 🇺🇸😻 📛 کلیپ موزیک رایگان 📛 https://eitaa.com/joinchat/1475608659C04dbab55d6 📛 کلیپ موزیک رایگان 📛 https://eitaa.com/joinchat/1475608659C04dbab55d6 📛 کلیپ موزیک رایگان 📛 https://eitaa.com/joinchat/1475608659C04dbab55d6 آهنگایی ک تو رو کلیپا میبینی اما پیدا نمیکنی . . . 📲☝️🏻