#کیک_لبو
آرد سفید ۴۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
مارگارین ۲۰۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
شیر ۵۰ گرم
پوره لبو ۲۲۰ گرم
وانیل یک پنسه
پودر هل سبز ۱ قاشق چایخوری
گلاب سنگین یک قاشق سوپخوری
گردو خرد شده ۸۰ گرم
ابتدا مارگارین یا کره به دمای محیط رسیده را به همراه وانیل و شکر میزنیم تا کره حجیم و پوک شود.
سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد بالا افزوده و بعد از هر تخم مرغ مواد را حدود ۳۰ ثانیه میزنیم.
لبو پخته را پوره و یا رنده ریز می کنیم و به بقیه مواد افزوده و با لیسک مخلوط می کنیم
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و سپس با گردو و پودر هل را ترکیب و به همراه گلاب به مواد بالا اضافه می کنیم.
در نهایت مواد را حدود یک دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود.
مواد کیک را داخل قالب گرد میان تهی با قطر ۲۸ تا ۳۰ سانت که چرب و آرد پاشی کردیم ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت حدودی ۴۵ دقیقه میپزیم.
در نهایت پس از خنک شدن می توان کیک را با انواع کرم های دلخواه و یا پودر قند تزئین و سرو نمود.
میتوان برای بیشتر شدن رنگش از رنگ خوراکی هم استفاده کنید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#چیز_کیک_تنوری_با_سس_کارامل_دست_ساز
طرز تهیه
مواد کراست
2 پ بیسکوییت پودر شده
100گرم کره ذوب شده
مواد فیلینگ :
پنیر خامه ای لبنه یا ماسکارپونه 400 گرم.من ترجیح میدم یکم شوری پنیر رو داشته باشه.
خامه زده پاکتی 200 گرم
150 گرم شکر دانه ریز
3 عدد تخم مرغ
وانیل 1 ق چ یا اسانس دلخواه
بیسکوییت و کره را با هم مخلوط کنید و کف قالب کمر بندی 20 یا 22 خوب پرس کنید.نیم ساعت فریز کنید.
پنیر و خامه و شکر را زده تا یکدست شود.دانه دانه تخم مرغ را به همراه وانیل یا اسانس در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.با دور کند.بعد مواد حاضر شده را روی کراست ریخته و دور قالب و فویل میپیچیم تا اب نفوذ نکنه.قالبو تو یه ظرف اب میزاریم و در فر گرم شده180 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار میدهیم.دقت کنید اب تا نیمه قالب باشد.بعد از پخت قالب در فر نیمه باز نیم ساعت دوباره قرار دهید تا پخت تکمیل شود.بعد از خنک شدن 12 ساعت استراحت در یخچال داشته باشد.
نکته کسانی که چیز کیک تنوریشون روش ترک میخوره علتش زیاد زدن تخم مرغه.
برای کارامل روشم که بهتره خودتون تهیه کنید.
باید یه نصف پ شکر بزارید روی حرارت تا ذوب شود و رنگ دلخواهتونو بگیره ولی بدون هیچ تماس قاشق..حدود 30 گرم کره بهش اضافه کنید و در اخرنصف پ خامه بریزید و از روی حرارت بردارید و سریع روی چیز کیک سرد شده پخش کنید.
نوش جان 🍰
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#تارت_میوه_ای_شکلاتی
مواد لازم تارت میوه ای شکلاتی
آرد معمولی 250 گرم
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
کره 150 گرم
شکر دانه ریز 40 گرم
آب 3 قاشق غذاخوری
شکلات خالص 50 گرم
مغز خشکبار، تفت داده 50 گرم
میوه آماده شده 350 گرم
مربا یا ژله زردآلو 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تارت میوه ای شکلاتی :
آرد و پودر کاکائو را در کاسه ای الک نمایید. کره را به قطعات کوچک تقسیم نموده و به آرد و کاکائو اضافه نمایید. آن ها را با نوک انگشت با هم ترکیب نمایید تا به شکل خرده های ریز نان در بیایند.
شکر را به مخلوط اضافه نمایید و سپس حدود یک تا دو قاشق غذاخوری آب اضافه نمایید تا به شکل خمیر صافی دربیاید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
روی سطح صافی، کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن نمایید و کف شش قالب مخصوص تارت یک نفره را با این خمیر بپوشانید. روی خمیر را با استفاده از چنگال، سوراخ نمایید و با فویل بپوشانید. قالب ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد.
فویل را از روی خمیرها بردارید و مجدد آن ها را به مدت 5 تا 10
نوش جان 💝
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#پیتزای_آب_نباتی
مواد لازم
450 گرم خمیر پیتزا
نصف پیمانه سس پیتزا یا سس گوجهفرنگی
1.5 پیمانه پنیر موزارلا
پپرونی (یا هر نوع تایپینگی که دوست دارید)
طرز تهیه
روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. خمیر را نباید خیلی نازک کنید تا هنگام رول کردن پاره نشود. زیر آن نیز به قدر کافی آرد بپاشید که پس از پر کردن روی آن، به سطح زیرین نچسبد.
روی خمیر یک لایه سس بمالید. پنیر بپاشید و تاپینگ مورد نظرتان (پپرونی) را بریزید.
از طول خمیر شروع کنید رول کردن پیتزا و تا انتها این کار را ادامه دهید.
با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول پیتزا را به رولت هایی با عرض سه سانتی متری برش دهید.
کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. این رولت ها را با فاصله درون آن بچینید. آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر پف کند و حجم رولت ها دوبرابر شود.
سپس آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و سطح رولت ها طلایی شوند.
به تعداد رولت های پیتزا، سیخ های چوبی یا چوب های پلاستیکی آبنبات تهیه کنید و آنها را به چوب بکشید.
یک پیتزای خوشمزه و زیبا که به ویژه کودکان از طعم و شکل آن لذت خواهند برد
نوش جان 💝
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
فاطمیہشروعڪہمیشود دل براے فاطمہ(س)
میگیرد، تمام ڪہمیشود دل براے علے(؏)😭
ـ ⚫️ ⚫️
ـ ⚫️ ⚫️
ـ ⚫️ ⚫️
ـ ⚫️ ⚫️⚫️ ⚫️
ـ⚫️ ⚫️ ⚫️ ⚫️ (؏)
ـ⚫️⚫️⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
ـ ⚫️
ـ 💔💔 ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
اگر از فروش فوق العاده چادر مشکی در ایام فاطمیه جاموندید، عیب نداره زودتر یا علے (؏) بگید و عضو بشید برای شما ادامه داره💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه #سالاد #خوشمزه😋
مواد تشکیل دهنده:
فیله مرغ 300 گرم
خیار شور
گردو
1 دسته شوید
1 کاسه ماست
نمک
1.سینه مرغ را آب پز کرده و ریش ریش کنید.
2.سبزی، خیار شور،آجیل را خورد کرده
3. همه مواد را در یک کاسه ریخته و با ماست و مائونز مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
این سالاد خوشمزه است،
نوش جان😘😘
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از 🔴 آخرین نرخ بازار 🔴
⭕️متولدین ماه هاچقدر حسودن؟!🧐💓
بزن روی ماه تولدت😻💞👇🏻
🥒فروردین ماه 🍟مهر ماه
🍃اردیبهشت ماه 🍔آبان ماه
🍇خرداد ماه 💞آذر ماه
🚜تیر ماه 💎دی ماه
🍫مرداد ماه 🍭بهمن ماه
🎡شهریورماه 🎠اسفندماه
بهمن ماهی ها چقدر حسودن!🤦🏻♀😨👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1783627797C00e9a8a7f1
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
🔴 #خواستگارم_مرا_رد_کرد
من یه دختر مذهبی و پایبند به اخلاق بودم ولی شانسم بد بود😢😞
۳۴ساله بودم که خیلی خوشحال بودم همه چی به خوبی
پیش میرفت تا اینکه روز عروسی...🔞🔞
مادرشوهرم کاری کرد که.....😱😱
🔞ادامه این داستان پرماجرا در👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1883635760C6a5de32ff3
#کیک_ردولوت
تخم مرغ ۴ عدد
آرد الک شده ۱ لیوان فرانسوی (۱ پیمانه)
شکر۱ لیوان فرانسوی(۱ پیمانه)
پودر کاکائو۱/۲ ق غ
بکینگ پودر۱ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
سرکه سفید۱ ق چ
روغن ۱/۴ لیوان فرانسوی(۱/۴ پیمانه)
شیر۱/۴ لیوان فرانسوی (۴ /۱ پیمانه)
اسانس وانیل یا پودر وانیل کمی
رنگ ژله ای خوراکی ۱ ق چ.. من از ترکیب رنگ شف مستر قرمز ورنگ الباویی مایع وژله ای ایرانی استفاده کردم اگه رنگ فو قرمز داشته باشید هم خیلی خوشرنگه
جوش شیرین۱/۲ ق چ
برای این کیک حتما از قاشقهای پیمانه قنادی استفاده کنید
در پست بعد یا در استوری سایز قاشقها رو براتون توضیح میدم
آرد+نمک+بکینگ پودر+پودر کاکائو را مخلوط مخلوط والک کنید کنار بذارید
در ظرف جداگونه شیر وروغن ورنگ را مخلوط کنید وکنار بذارید
زرده وسفیده ها رو جدا کرده ..سفیده ها رو در حد کف کردن مخلوط کنید وشکر را بصورت بارانی ریخته وهم بزنید تا کاملا فرم بگیره( حدود ۵ مین) بعد اسانس وانیل وزرده های تخم مرغ رو اضافه کنید وکمی در حد مخلوط شدن هم بزنید
ترکیب ارد وبکینگ پودر ونمک و پودر کاکائو الک شده رو در دویا سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک دورانی هم بزنید که پف سفیده ها نخوابه
در قالب مورد نظر ( من در قالب ۲۰ با ارتفاع ۱۰ ریختم) ریخته در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۵۰ تا ۶۰ بسته به دما ونوع فرتون قرار بدید .
اگه از فر برقی استفاده میکنید همیشه درجه فر ۱۰ درجه باید کمتر باشه
برای زیباتر دیده شدن کیک میتونید لایه نازک روی کیک رو جدا کنید وبذارید کاملا خشک بشه واز همون خوردهای کیک برای دیزاین مخملی روی کیک استفاده کنید
دیزاین کیک رو در پست بعد حتما ببینید
البته این کیک دیزاین ساده ای بصورت مخملی از خورده های خود کیک دیزاین میشه ولی میتونید بعنوان کیک تولد هم ازش استفاده کنید وخامه کشی کنید خیلی خوش طعم وخوش بافته وبا اینکه از رنگ در کیک استفاده شده اما طعم رنگ رو حس نمیکنید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#ماهی_آزاد_با_سس_سویا_عسل
موادلازم
ماهی_سامون_نروژی 4 تکه
لیمو ترش 1 تا 2 عدد
سس سویای کم نمک 4/5 قاشق غذاخوری
عسل 4/5 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
گئی / کره/ روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل
ماهی ها رو اول نمک و فلفل می زنیم . ماهی تابه رو روی حرارت متوسط رو به بالا میذاریم و مقداری کره/روغن/گئی رو تویش گرم میکنیم.، هر دو طرف ماهی ها رو تویش سرخ می کنیم تا طلایی خوشرنگ بشه. ماهی ها رو از تابه درمیاریم. عسل و سس سویا رو اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم و آبلیمو رو بهش اضافه می کنیم.می ذاریم کمی بجوشه تا غلیظ بشه. بچشید و ترشی و شیرینی اش رو اندازه کنین. (برا همین می گم اندازه ها رو دقیق نمیگم. چون به سمت شور/شیرین/ترش بخواین ببرین طعم رو راحت می تونین با سس سویا/عسل/ آبلیمو ببرینش. وقتی سسمون غلیظ شد ماهی ها رو تو تابه برمیگردونیم و تا به سس کاملا آغشته بشن. با قاشق روی ماهی ها هم سس می دیدم. فرصت میدیم تا سس کاملا غلیظ بشه. حالا ماهی ها آماده اس با هرچی دوست دارین سرو کنین. با سبزی پلو، با پلوی سفید / ریسوتو، سیب زمینی، یا... موقع سرو رویش گشنیر خرد شده می پاشیم و کنار لیمو
نوش جان💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کاپ_فندقی_با_رویه_کارامل
مواد لازم برای خمیر
کره 150گرم
شکر 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 ق چ
آرد 300 گرم
لازم برای رویه:
کره 100گرم
شکر قهوه ای یا سفید 75 گرم
فندق یا گردو خرد شده 100گرم
عسل 2 ق س
شیرعسل 100گرم
زرده یک تخم مرغ برای رومال
طرز تهیه
1-کره نرم شده در دمای محیط را با شکر میزنیم وقتی پف کرد و کرم رنگ شد تخم مرغ و وانیل اضافه بمدت یک دقیقه با همزن بزنید
2-آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید
3-خمیر را بمدت نیم ساعت داخل کیسه فریزر داخل یخچال قرار دهید
4-خمیر را بین دو کیسه فریزر به کمک وردنه به ضخامت 3-2 میلیمتر باز کرده و به قطر 6 سانتی متر قالب زده و در قالب مافین گرد کوچک بچینید
5-همچنین ازخمیر با قالبهای کوچک شیرینی به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید
6-سینی را داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بمدت 15-12 دقیقه قرار دهید تا بپزد.سپس کنار بگذارید تا خوب سرد شوند
7-خمیرهای کوچکتر را بمدت 7-6 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند
طرز تهیه مواد رویه:
کره ، شکر ، عسل و شیرعسلی را راخل ظرف کوچکی روی حرارت قرار دهید
نوش جان 💖
🌰🍪🌰🍪🌰🍪🌰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کرم_وانیلی
مواد لازم برای کرم وانیلی
زرده تخم مرغ :6عدد
پودر قند یا شکر دانه ریز :1 پیمانه
وانیل :1/2ق چایخوری
شیر :2پیمانه
ورق ژلاتین 8عدد یا پودر ژلاتین :2ق سوپخوری سر پر
خامه صبحانه :2عدد 200 گرم
طرز تهیه کرم وانیلی
برای درست کردن کرم وانیلی ابتدا یک پیمانه شیر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز بگذارید.
پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد بریزید و اجازه دهید کمی نرم شود ، حالا روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا به خوبی حل شود.
شیر را به ژله افزوده و کنار بگذارید تا خنک شود.
زرده های تخم مرغ را در ظرفی به همراه پودر قند و وانیل به خوبی با هم زن برقی هم بزنید تا با هم ترکیب شده و کشدار شود.
مخلوط تخم مرغ را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و خوب هم بزنید تا وقتی که تخم مرغ بپزد و رنگ آن سفید شود.
زمانی که مایه یکدست شد و دانه های شکر یا پودر قند به خوبی حل شد آن را از روی حرارت بردارید و با شیر و ژلاتین مخلوط کنید.
در آخرین مرحله خامه صبحانه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
کرم را داخل قالب مورد نظر بریزید و برای 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا خوب ببندد .
بعد از گذشت این مدت قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و مقداری میوه تزیین کرده میل کنید
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#حلوای_مغز_دار_مجلسی
مواد لازم
ارد نخودچی 6 ق غ
شیر خشک 5 ق چ
روغن 5 ق غ
شربت زعفران به اندازه
یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب ونصف لیوان دم کرده زعفران بزارید بجوشه وکنار دستتون باشه
مقادیر مواد میانیه حلوا
شیر 1لیوان
پودر نشاسته 2ق غ
ارد برنج 1ق غ
اب نصف لیوان
شکر به اندازه
گلاب 2 ق غ
اول نشاسته وبرنج را با اب حل کنید که کاملا تو اب حل بشه شیر وشکر را اضافه کنید و روی حرارت قرار بدین وهم بزنید میتونید با فنر دستی هم بزنید تا به غلظت برسه گلاب اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید و بزارید خنک بشه
الان میریم سراغ حلوا
ارد نخودچی وشیر خشک باهم مخلوط والک کنید و بر روی حرارت کم بدون روغن تفت بدین تا یخورده رنگ ارد قهو های باز بشه روغن را اضافه کنید در حد چهار یا پنج قاشق این حلوا روغن کم میبره بعد با ملاقه شربت زعفران را اضافه کنید و با کفگیر حلوا رو هم بزنید وقتی زعفران را اضافه میکنید بعداز چند هم زدن حلوا جمع میشه حلوا نباید شل باشه بعد بزارید چند مینی حلوا خنک بشه
بعداز خنک شدن حلوا و محلبی
کف دستتون روغن بزنید از حلوا بردارید ودر کف دستتون باز کنید یه قاشق محلبی رو در مرکز حلوا بزارین وبا دست حلوا رو گرد کنید
در ظرفی پودر نارگیل بریزین وحلوا رو بر روی پودر نارگیل بزارین چند ساعت در یخچال بمونه و بعد به دلخوا تزئین کنید
نوش جان 💖
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#چيز_كيك_تنوري_گوشت
مواد لازم
آرد: 250 گرم
كره: 100 گرم
پنيرخامهاي: 100 گرم
روغن مايع: 60ميليليتر
تخممرغ: يك عدد
پودرسير: يك قاشق چای خوری
مواد لازم براي رويه چيزكيك:
گوشت چرخكرده: 400 گرم
پياز درشت: يك عدد
پنيرخامهاي: 400 گرم
تخممرغ: 4 عدد
آرد: 75 گرم
نمك و فلفل و ادويه به ميزان دلخواه
.قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده كمي
روش تهيه:
ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخكرده و زردچوبه سرخ ميكنيم، قارچ و فلفل دلمه را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ ميكنيم . براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامهاي، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا يكدست شوند.
.تخممرغ را اضافه كرده و به هم ميزنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را آخركار با همزن برقي مخلوط ميكنيم.
مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر 28 سانتيمتر پهن كرده، مايه گوشت را روي آن پهن ميكنيم، تخممرغها، آرد، پنيرخامهاي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند،
بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت ٦٠ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#نان_سیر_با_مغز_مرغ_و_پارمسان
مواد لازم:
یک عدد سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)
۲ پیمانه آرد
۴ عدد تخم مرغ همزده
۲ پیمانه خردههای نان ادویه دار
یک پیمانه روغن سرخ کردنی
یک عدد نان باگت بزرگ
۱۰ تا ۱۲ ورقه پنیر موزارلا
سس گوجه فرنگی (با طعم سیر و فلفل)
برای کره سیریک
سوم پیمانه کره آب شده
۳ حبه سیر رنده شده
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:
۱- سینه مرغ را به نوارهای باریک با ضخامت یک سانتی متری برش دهید.
۲- آرد، تخم مرغ و خردههای نان ادویه دار را در سه کاسه جداگانه ریخته و کنار بگذارید.
۳- نوارهای مرغ را به ترتیب درون آرد فرو کرده و آرد اضافه آن را بتکانید. سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و در آخر درون خردههای نان غلتانده و کنار بگذارید.
۴- این کار را تا اتمام تمامی مرغها ادامه دهید.
۵- درون تابه روغن ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس فیلههای مرغ را داخل آن انداخته و بگذارید با حرارت زیاد کاملا سرخ و طلایی شوند. در آخر هم مرغهای پخته شده را روی دستمال کاغذی حولهای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
۶- در این مرحله باید به سراغ باگت رفته و آن را به سه یا ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید. لازم است اشاره کنیم که طول برشهای نان باید به اندازه بلندی تکههای مرغ باشد.
۷- با استفاده از چاقو یا دست، خمیر داخل نانهای باگت را خالی کنید.
۸- دو ورقه از پنیر موزارلا را روی هم گذاشته و یک عدد از مرغهای سوخاری را روی آنها قرار دهید. سپس پنیر را رول کرده و آن را درون نان باگت بگذارید.
۹- در این مرحله، کف سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی گذاشته و روی آن را با کمی روغن چرب نمایید. سپس تکههای پر شدهٔ نان باگت را به اسلایسهای باریکتر برش بزنید و در کنار هم درون سینی بچینید.
۱۰- در یک کاسه کوچک، تمامی مواد ذکر شده برای کره سیر را با یکدیگر مخلوط نمایید. مخلوط به دست آمده را با قلم مو روی برشهای باگت بمالید تا تمامی سطح آنها را پوشش دهد.
۱۱- فر را روشن کرده و بگذارید گرم شود.
۱۲- ورقه آلومینیومی را روی نان برگردانده و آن را کاملا بپوشانید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح نان کاملا طلایی و برشته شود.
۱۳- فویل را برداشته و این نانهای بسیار لذیذ را به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید.
نوش جان 💖
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#تارت_میرزا_قاسمی
مواد لازم براي 2 نفر
3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد گوجهفرنگی
2 عدد تخممرغ
3 تا 4 حبه سیر
به میزان لازم روغن
به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
1. بادمجانها را بشویید و آنها را خوب خشک کرده، روي شعله اجاقگاز یا روی آتش کباب کنید. دقت کنید که حرارت باید کم باشد. بادمجانها را در حین پخت بچرخانید تا همه جای آنها کبابی شوند.
2. بعد از کباب شدن بادمجانها، پوستشان را جدا کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب له کنید،کنار بگذارید.
3. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیرها را رنده کرده، داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزید و تفت دهید. بعد از 1 تا 2 دقیقه تخممرغها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
4. گوجهفرنگیها را بعدازآنکه شستید و پوست گرفتید، ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گوجهفرنگیهای خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید.
5. حال بادمجانهای له شده را به گوجهفرنگی اضافه سپس مخلوط سیر و تخممرغ را اضافه کرده وبه تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود. بعد از 2 الی 3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
6. میرزا قاسمی آماده شده رو داخل تارت بریزید و با جعفری و گوجه تزیین کنید
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#پیراشکی_کرمدار
بدون خمیر مایه
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع دو ق غ
شکر یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
وانیل نوک ق چ
آرد یک لیوان+دو ق غ
ماست سه ق غ (فقط باید ماست باشه آب و شیر جایگزین نمیشه کرد)
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد به جز آرد و بکینگ پودر رو مخلوط با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه
بکینگ پودر رو اضافه میکنیم پنج دقیقه می زاریم بمونه بعد آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بیشتر از دستور آرد نزنید خمیر چسبناک و حالت چسبنده داره.. آرد زیاد بزنید خمیر داخل روغن مغز پخت نمیشع و وسطش خام میشه
داخل ظرف روغن بزارید خوب داغ بشه
دست رو چرب کنید تا خمیر به دست نچسبه از خمیر گلوله های کمی بزرگتر گردو بردارید داخل دست مثل کتلت باز کنید داخل روغن بندازید تابه باید روی شعله بزرگ و دمای ملایم باشه تا وسط پیراشکی خوب مغز پخت بشه وقتی خوب سرخ شد از روغن خارج کنید بزارید خنک بشه
کرم پیراشکی.شیر یک لیوان .شکر پنج ق غ .آرد یک ق غ.نشاسته پودر شده (ذرت یا گندم )یک ق غ. وانیل نوک ق چ
شیر سرد رو داخل قابلمه ریخته آرد و نشاسته رو اضافه با همزن دستی میزنیم تا گلوله ها باز بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزلریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه و با قاشق برمیداریم از قاشق نریزه بعد خاموش میکنیم و وانیل میزنیم میزلریم خنک بشه
بعد پیراشکی رو برش میدیم و کرم داخلش میزاریم.
هنر گلی عزیز عضو گروه
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#کیک_آناناس
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه سرخالی
آرد ۲ پیمانه
پیکینگ پودر ۲ ق م
پوست پرتقال رنده شده به مقدار لازم
مواد لازم برای لایه کاراملی:
کره در حد چرپ کردن قالب
شکر ۱/۲ پیمانه
کمپوت_آناناس ۱ عدد .
طرز تهیه:
ابتدا کف قالب مورد نظر را با کمی کره چرب کرده و نصف پیمانه شکر را اضافه میکنیم و اصلا به هم نمیزنیم با درجه حرارت کم میزاریم شکر درون کره حل بشه و تغییر رنگ بده و حدود یک ربع زمان میبره سپس ورقه های آناناس را اضافه میکنیم و میگذاریم سرد شود. قبل از اینکه مایع کیک را اماده کنیم آب کمپوت را میگذاریم روی شعله کم تا به صورت غلیظ و شربتی در بیاید و این کار حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میبرد.
سپس تخم مرغ ها،شکر ، پوست پرتغال رنده شده ،ماست و روغن را داخل مخلوط کن به هم میزنیم ۳ دقیقه زمان کافیست.آرد و پیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و مواد تر را آرام آرام به مواد خشک اضافه میکنیم. مایع کیک را روی آناناس ریخته و فری که از قبل گرم شده درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم.
بعد از اینکه کیک آماده شد فورا از قالب برمیگردونیم و ۳ الی ۴ قاشق شربت غلیظ را روی کیک اضافه میکنیم.
بافت این کیک خیس و بسیار خوشمزه هست
نوش جان 💝
🍰🍍🍰🍍🍰🍍🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨