eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
تنهام نزاریا جوووون دل🙃☝️
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
. مگه میشه ایرانی باشی و تو کانال " منو بابام " عضو نباشی؟😐😳👇 https://eitaa.com/joinchat/2901737568C0a53b234e5 جوکایی رو میگه که واسه %99مون اتفاق افتاده😐😂🤣🤣🤣🤣🤣👆 .
pkg.apk
6.9M
ترب_ بهترین قیمت بازار
مواد لازم برای ۴ نفر برنج دو پیمانه عدس دو پیمانه پیاز بزرگ دو عدد کره پنجاه گرم آب زعفران دو قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه یک قاشق چای‌خوری پودر گشنیز نصف قاشق چای‌خوری پود هل نصف قاشق چای‌خوری پودر گل محمدی نصف قاشق چای‌خوری زیره یا زیره سبز نصف قاشق چای‌خوری (به دلخواه) پودر دارچین دو قاشق چای‌خوری کشمش نصف پیمانه (به دلخواه) خرما ده عدد (به دلخواه) تخم‌مرغ چهار عدد (به دلخواه) طرز تهیه مرحله اول: برنج رو از حدود یک ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید. میزان آب برنج بستگی به نوع برنجتون داره. اما به دلیل اینکه قراره عدس پلوی کته‌ای درست کنیم، بهتره آب برنج رو از حد معمول کمی کمتر بریزید. مرحله دوم: عدس رو به همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید. مقدار آب باید به اندازه‌ای باشه تا عدس نیم پز بشه. ابتدا به اندازه‌ای آب بریزید تا روی عدس رو حدود یک سانتی‌متر آب باشه. قابلمه رو روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا آب عدس به طور کامل تبخیر شه. اگه عدس هنوز نیم‌پز نشده بود کمی آب حوش اضافه کنید و دوباره صبر کنید تا آب عدس تبخیر شه. مرحله سوم: پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید داخل ماهیتابه بریزید. وقتی که پیاز سبک شد و آبش کشیده شد، کره و مقداری روغن اضافه کنید و پیاز رو تفت بدید تا طلایی شه. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه‌ها گرفته شه. مرحله چهارم: در این مرحله، برنج رو روی حرارت قرار می‌دیم و وقتی به جوش اومد پیاز داغ و عدس رو به همراه پودر تخم گشنیز، پودر گل، زیره و دارچین به برنج اضافه می‌کنیم. وقتی آب برنج کشیده شد، برنج رو با استفاده از دمکنی دم می‌گذاریم. در صورتی که خواستید ته دیگ نونی یا ته دیگ سیب‌زمینی داشته باشید، وقتی آب برنج کشیده شد، کف یک قابلمه دیگه رو که داغ شده کمی چرب کنید و ته دیگ مورد نظرتون رو آماده کنید و بعد برنج رو قبل از دو گذاشتن به قابلمه جدید منتقل کنید و بعد دم بگذارید. مرحله پنجم: در این مرحله، در صورت دلخواه، کشمش و خرما رو داخل یک ماهیتابه به همراه مقداری کره با روغن تفت بدید و کنار عدس پلو به ضورت دور چین سرو کنید، اما اگه طعم شیرین در غذا رو دوست ندارید می‌تونید عدس پلو رو به همراه تخم‌مرغ نیمرو نوش جان کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 🍟 ایده آشپزی 🍔
ملکا: هر کی آنلاینه 1 دقیقه بره اینجا رو ببینه زود 😈♥️ http://eitaa.com/joinchat/1567883267Cfe5e3c87a0
هدایت شده از  😅جوک وطنز حلال😁
😍❤️🌷یه سوپرایز و عیدی ویژه بمناسبت شب ولادت 💠 eitaa.com/joinchat/1443627008C564ced749d ✅ طرح ویژه بمناسبت میلاد امیرالمومنین ✅ eitaa.com/joinchat/1443627008C564ced749d 😍😍میتونید چند صد هزار جایزه و تخفیف بگیرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگنولیا مواد لازم: 1 کیلو شیر یک و نیم لیوان شکر 3 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد (قاشق سرپر) 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق سرپر ، نشاسته گندم هم میشه) کمی وانیل 1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی) 1 پاکت شکلات سفید به دلخواه (80 گرم ، میتوانید حذف کنید ولی اگه باشه خوبه) 1 قاشق غذاخوری سرپر کره (به دلخواه) برای تزیین: بیسکوییت پتی بور یا بیسکوییت اورئو و به دلخواه توت فرنگی و موز طرز تهیه: شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید وانیل ، کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات و کره کاملا حل شود. سپس خامه را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. بیسکوییت ها را داخل غذاساز پودر کنید. سپس مگنولیا و بیسکوییت را به شکل لایه لایه داخل کاسه یا هر ظرف دیگری بریزید. میتوانید مابین لایه ها توت فرنگی و موز بذارید بعد بذارید یخچال سرد بشه. نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هویج متوسط ۳عدد و رنده شده سینه مرغ خرد شده مکعبی یا انگشتی(منظور باریک برش خورده باشه) زرشک_پیاز خلال پسته نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه طرزتهيه: پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم،مرغ ها رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل میزنیم و در تابه رو میزاریم تا هم پخته و سرخ بشه. حالا مرغ ها از داخل تابه به ظرف دیگه منتقل میدیم و دوباره داخل تابه کمی روغن میریزیم و هویج ها رو تفت میدیم و کمی زعفران هم میزنیم.حالا زرشک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، مرغ ها رو به تابه انتقال داده و با هویج مخلوط کرده خلال پسته هم اضافه میکنیم. برای ته چین هم،یک عدد تخم مرغ و یک عدد زرده رو باچنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد،پنج الی شش قاشق ماست اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران زیاد و غلیظ و کمی گلاب و کمی روغن اضافه و مخلوط میکنیم.برنج رو که آبکش کردیم،دو کفگیر برنج به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه روغن میریزیم و برنج زعفرونی رو داخلش ریخته و مابقی برنج رو روی برنج زعفرونی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا کاملا بچسبه،دم کنی میزاریم و دم میکنیم نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
کاری از مهتاب عزیز آرد سفید ۸ قاشق سوپ‌خوری تخم مرغ ۸ عدد شکر ۸ قاشق سوپ‌خوری پودر وانیل به میزان لازم خامه ۳۰۰ گرم خاک قند ۳۰۰ گرم ] برای تهیه‌ی لایه‌ی کاکائویی هم مواد بالا لازم است با این تفاوت که علاوه بر این مواد پودر کاکائو نیز به آن‌ها اضافه می‌شود. ] بر روی سینی یک ورقه کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را با روغن مایع چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. سپس فر را بر روی حرارت ۳۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید. دو عدد از سفیده‌ی تخم‌مرغ را کنار بگذارید و ۸ زرده تخم مرغ را با شکر و اسانس دلخواه خود (در اینجا وانیل) خوب به هم بزنید, بعد ۶ عدد سفیده‌ی تخم مرغ را به صورت جداگانه آنقدر بزنید تا هنگام برگرداندن ظرف نریزد. اکنون زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید و آرد را نیز به آن اضافه کرده و به هم بزنید. مایه را با ماسوره طوری به روی سینی بریزید که شکل‌های مختلفی به آن داده شود تا پس از اضافه شدن مایه کاکائویی به شکل پلنگی در آید. به همین ترتیب لایه‌ی کاکائویی را نیز آماده کنید. مایه‌ی تهیه شده را در سینی روی کاغذ چرب شده بریزید و روی مایه را با لبه کارد صاف کنید به طوری که قطر آن در همه جا به یک اندازه شود. سپس سینی را روی پنجره دوم فر قرار دهید و حرارت را روی ۳۰۰ درجه تنظیم کنید و بگذارید تا نیم ساعت داخل فر بماند. پس از نیم ساعت یک چوب کبریت را در آن فرو کنید تا مطمئن شوید مایه کاملاً پخته باشد و چیزی از آن به چوب کبریت نچسبد. دقت کنید که مخلوط کاملاً برشته شود ولی خشک نشود ( در صورتی که رولت کمی خام بود ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید در فر بماند.) اکنون سینی را بیرون آورید و حوله‌ی مرطوبی را روی میز بیاندازید, سپس نان رولت را با کاغذ از سینی بیرون آورید و روی حوله بگذارید. پس از این‌که نان رولت کمی سرد شد نان را با کاغذ لوله کنید, سپس آن را باز کنید و بگذارید تا کاملاً سرد شود. اکنون خامه را با خاک قند و کمی وانیل یا پوست لیمو ترش رنده شده مخلوط کنید و ظرف خامه را روی یخ بگذارید و محکم به هم بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد. دو عدد سفیده‌ی تخم مرغ را که کنار گذاشته بودیم و جداگانه به هم بزنید تا جایی که کاملاً یکدست شود و از ظرف نریزد, بعد یک قاشق خاک قند را با سفیده‌ی تخم مرغ مخلوط کرده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. مقداری از خامه را روی سطح نان به طوری که همه جای آن صاف و یکنواخت باشد بریزید, و بعد آن را به دقت لوله کنید و حین لوله کردن کاغذ را از نان جدا نمایید, سپس رولت را در ظرف قرار دهید و مابقی خامه را به روی و اطراف آن و به دور سر رولت بمالید و روی رولت را با کمی شکلات رنده شده تزئین کنید نوش جان 💖 🌯🍪🌯🍪🌯🍪🌯 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طریقه تشخیص نوشابه رژیمی از نوشابه معمولی. دوتا قوطی نوشابه مشابه با حجم ۱۲اونس شناوری متفاوتی دارند. رژیمی شناوره و اون یکی غرق میشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپز نمونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیف بالا و باز کن😳👆🏿 برنامه حل کننده سوالات ریاضی😳😳😳😳😱😱😱 https://eitaa.com/joinchat/3094937635C5bef8da6bc امتحان هامو ۲۰ شدم 😎 همه جا فروشی هست ولی این کانال رایگان گذاشته😳👇😱 https://eitaa.com/joinchat/3094937635C5bef8da6bc باهاش درسام بیست شد😍🦋
مواد لازم برای ۴ نفر برنج دو پیمانه عدس دو پیمانه پیاز بزرگ دو عدد کره پنجاه گرم آب زعفران دو قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه یک قاشق چای‌خوری پودر گشنیز نصف قاشق چای‌خوری پود هل نصف قاشق چای‌خوری پودر گل محمدی نصف قاشق چای‌خوری زیره یا زیره سبز نصف قاشق چای‌خوری (به دلخواه) پودر دارچین دو قاشق چای‌خوری کشمش نصف پیمانه (به دلخواه) خرما ده عدد (به دلخواه) تخم‌مرغ چهار عدد (به دلخواه) طرز تهیه مرحله اول: برنج رو از حدود یک ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید. میزان آب برنج بستگی به نوع برنجتون داره. اما به دلیل اینکه قراره عدس پلوی کته‌ای درست کنیم، بهتره آب برنج رو از حد معمول کمی کمتر بریزید. مرحله دوم: عدس رو به همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید. مقدار آب باید به اندازه‌ای باشه تا عدس نیم پز بشه. ابتدا به اندازه‌ای آب بریزید تا روی عدس رو حدود یک سانتی‌متر آب باشه. قابلمه رو روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا آب عدس به طور کامل تبخیر شه. اگه عدس هنوز نیم‌پز نشده بود کمی آب حوش اضافه کنید و دوباره صبر کنید تا آب عدس تبخیر شه. مرحله سوم: پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید داخل ماهیتابه بریزید. وقتی که پیاز سبک شد و آبش کشیده شد، کره و مقداری روغن اضافه کنید و پیاز رو تفت بدید تا طلایی شه. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه‌ها گرفته شه. مرحله چهارم: در این مرحله، برنج رو روی حرارت قرار می‌دیم و وقتی به جوش اومد پیاز داغ و عدس رو به همراه پودر تخم گشنیز، پودر گل، زیره و دارچین به برنج اضافه می‌کنیم. وقتی آب برنج کشیده شد، برنج رو با استفاده از دمکنی دم می‌گذاریم. در صورتی که خواستید ته دیگ نونی یا ته دیگ سیب‌زمینی داشته باشید، وقتی آب برنج کشیده شد، کف یک قابلمه دیگه رو که داغ شده کمی چرب کنید و ته دیگ مورد نظرتون رو آماده کنید و بعد برنج رو قبل از دو گذاشتن به قابلمه جدید منتقل کنید و بعد دم بگذارید. مرحله پنجم: در این مرحله، در صورت دلخواه، کشمش و خرما رو داخل یک ماهیتابه به همراه مقداری کره با روغن تفت بدید و کنار عدس پلو به ضورت دور چین سرو کنید، اما اگه طعم شیرین در غذا رو دوست ندارید می‌تونید عدس پلو رو به همراه تخم‌مرغ نیمرو نوش جان کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  😅جوک وطنز حلال😁
⭕️دختر18ساله ام هرشب ساعت 3 به کجا می رود چند شبی بود که متوجه سرو صداهای عجیبی از اتاق دخترم الھام می شدم اما اهمیت نمیدادم.یک شب ساعت حدودا3نصفه شب رفتم اتاق الھام که درکمال تعجب دیدم نیست. برگشتم و با ترس همسرم سکینہ را بیدار کردم و با عجله به اتاق دخترمون رفتیم اما درکمال ناباوری دیدم الھام خوابیده.بدجور فکرم مشغول شده بود و بقیه فکر میکردن خیالاتی شدم.3شب بعد دوباره همون صداها به گوشم رسید و این بار بیشتر دقت کردم،دوباره به اتاق الھام رفتم و دیدم دخترم نیست،‌با ترس و عجله برگشتم اما به محض برگشتن با صحنه ای رو به رو شدم که تمام وجودم یخ زد،درکمال تعجب دیدم دخترم.... ادامه ماجرا در لینڪ زیر 👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2157117470C4d7200778f
‍ ‍ مواد لازم برای پوسته دسر بیسکوئیت خرد شده دو سوم فنجان آرد یک دوم فنجان نارگیل یک دوم فنجان شکر یک قاشق غذا خوری کره یک سوم فنجان برای مواد میانی: شیر 300 میلی لیتر زرده تخم مرغ 5 عدد آب لیمو دو سوم فنجان پوست رنده شده لیمو 2 قاشق چای خوری برای لایه مارشمالو : آب سرد 5 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری پودر مرنگ یک قاشق چای خوری شکر یک دوم فنجان شربت ذرت یک چهارم فنجان طرز تهیه: فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدو یک سینی پخت به ابعاد 20 در 30 را کاغذ روغنی بکشید به گونه ایی که کاغذ روغنی از اطراف سینی بالا بیاید . خرده های بیسکوئیت ، آرد ، نارگیل ، شکر و کره را در یک ظرف با هم مخلوط کرده ، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس در سینی که کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و با پشت یک کفگیر مواد را در سینی پرس کنید.12 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از بیرون آوردن از فر ، آنرا خنک کنید. در مرحله بعد، مواد میانی را آماده می کنیم.همه ترکیبات نام برده شده برای مواد میانی را با هم مخلوط کرده و روی مواد پخته شده مرحله قبل که خنک شده می ریزیم. با حرکت سینی ، سطح مواد رادر سینی یکنواخت می کنیم و سینی را برای 20 دقیقه در فر قرار می دهیم بعد از اتمام زمان پخت ،سینی را از فر خارج می کنیم و یک ساعت کنار میگذاریم تا خنک شود. برای تهیه لایه مارشمالو ، 3 قاشق غذا خوری آب سرد را با پودر ژلاتین و پودر مرنگ مخلوط کرده و کنار میگذاریم. باقی مانده آب را که 2 قاشق غذا خوری آب است با شکر و شربت ذرت مخلوط کرده و روی حرارت به جوش می آوریم. و با ژلاتین مخلوط می کنیم.هم می زنیم تا به خوبی پودر ژلاتین حل شود.بعد از کمی خنک شدن آنرا روی مواد خنک داخل سینی میریزیم و در یخچال قرار می دهیم. سپس برش زده و در ظرف سرو میکشیم نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم پودرنارگیل ......1پیمانه شیرخشک نیدو........2پیمانه پنکیک پودر.....1ق م تخم مرغ.......3عدد وانیل .....نوک ق چ آب ......1استکان شکر......1استکان پنیرماسکارپونه. ....1بسته خامه قنادی.......100گرم بیسکویت ساقه طلایی ....1بسته کرم کارامل. ....2بسته آب ......1پیمانه طرز تهیه پودرنارگیل وشیرخشک نیدو رو باهم مخلوط میکنیم وتفت میدیم مرتب باید هم بزنید وحرارتش کم باشه تا به رنگ طلایی برسه تخم مرغ ووانیل و آب وشکر رو مخلوط کرده وباهم زن خوب میزنیم وبه همراه پکینگ پودربه مواد بالا اضافه میکنیم سینی فر رو چرب میکنیم ومواد رو درسینی میریزیم ودر فربادرجه حرارت صدوهشتادسانتی به مدت بیست دقیقه قرارمیدیم وبعد از فر درمیاریم تا خنک بشه این اولین لایه اس حالا لایه دوم پنیرماسکارپونه وخامه قنادی روباهم مخلوط میکنیم وباهم زن خوب میزنیم وبعد روی موادفوق اضافه میکنیم ودریخچال به مدت نیم ساعت میزاریم حالا بیسکویت ها روبه طور کامل روی مواد پنیرمون پخش میکنیم کرم کارامل رو آب اضافه میکنیم وروی حرارت میزاریم تا بجوش بیاد بعد روی بیسکویت میریزیم ودو ساعت دریخچال قرارمیدیم وبعد برش میزنیم نوش جان💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم ....... آرد یک لیوان ویک سوم لیوان تخم مرغ سه عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان پودر کاکائو نصف لیوان بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یک قاشق مربا خوری جهت سبک کردن وزنبوری شدن بافت کیک نمک یه پنس ووانیل نصف قاشق چایخوری شیرسرد برای خیس کردن کیک یک لیوان طرز تهیه........... تخم مرغ ووانیل وشکر ونمک وسرکه را بزنید تا پوک وکرمی بشه بعد شیر به دمای محیط رسیده را اضافه وکمی مخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کمی کنید بعد ارد وپودر کاکائو وبیکینگ پودر را روی مایع الک کنید وبا هم زن دستی مخلوط کنید قالب من 18×27بود را کاغذ روغنی انداختم وچرب کردم با روغن جامد یا ارده،، مایع کیک را توی قالب بریزید وچند ضربه بزنید ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 45 دقیقه حتما تست کنید بعد از این زمان اگر خلال تمیز بود پخته وروی کیک را کمی گریل کنید اگر دیدید نرم است بعد کیک را سوراخ کنید ویک لیوان شیر سرد بریزید روی کیک ولرم واجازه بدین تا کیک کاملا سرد بشه بعد با سس شکلاتی روش بمالید ودر صورت تمایل با فندق تست شده یا بیسکویت پودر شده تزیین کنید یا اصلا چیزی نریزید کیک راحداقل 5ساعت توی یخچال بذارید تا کاملا خنک بشه وبعد سرو کنید نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم: 100 گرم کره آب شده 250 گرم بیسکوییت دیجستیو برای کارامل: 100 گرم کره 100 گرم شکر قهوه ای نرم 400 گرم شیر عسلی (توجه شیر عسلی با شیر عسل متفاوت است) برای بالای دسر: 4 موز کوچک 300 میلی لیتر خامه زده شده شکلات رنده شده طرز تهیه: بیسکوییت خرد شده را در کاسه ای ریخته با کرده آب شده خوب مخلوط میکنیم سپس آن را داخل قالب ریخته و با قاشق در کف قالب و دیواره ها می فشاریم و آن را به مدت ده دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا خود را بگیرد. برای تهیه کارامل کره آب شده و شکر را در یک ماهیتابه نچسب ریخته روی شعله با حرارت کم میگذاریم و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس شیر عسلی را اضافه میکنیم و میگذاریم برای یک دقیقه بجوشد در تمام این مدت مرتب آن را هم می زنیم تا به یک کارامل طلایی تبدیل شود و آن را داخل قالب روی بیسکوییت ها ریخته می گذاریم سرد شود و بعد آن را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم. با دقت پای را از داخل قالب در می آوریم و در بشقاب مخصوص سرو قرار داده نیمی از موزها را روی آن می چینیم بعد خامه زده شده را روی آن می مالیم و با باقی موزها و شکلات رنده شده تزیین میکنیم نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‍ ‍ مواد لازم برای پوسته دسر بیسکوئیت خرد شده دو سوم فنجان آرد یک دوم فنجان نارگیل یک دوم فنجان شکر یک قاشق غذا خوری کره یک سوم فنجان برای مواد میانی: شیر 300 میلی لیتر زرده تخم مرغ 5 عدد آب لیمو دو سوم فنجان پوست رنده شده لیمو 2 قاشق چای خوری برای لایه مارشمالو : آب سرد 5 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری پودر مرنگ یک قاشق چای خوری شکر یک دوم فنجان شربت ذرت یک چهارم فنجان طرز تهیه: فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدو یک سینی پخت به ابعاد 20 در 30 را کاغذ روغنی بکشید به گونه ایی که کاغذ روغنی از اطراف سینی بالا بیاید . خرده های بیسکوئیت ، آرد ، نارگیل ، شکر و کره را در یک ظرف با هم مخلوط کرده ، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس در سینی که کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و با پشت یک کفگیر مواد را در سینی پرس کنید.12 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از بیرون آوردن از فر ، آنرا خنک کنید. در مرحله بعد، مواد میانی را آماده می کنیم.همه ترکیبات نام برده شده برای مواد میانی را با هم مخلوط کرده و روی مواد پخته شده مرحله قبل که خنک شده می ریزیم. با حرکت سینی ، سطح مواد رادر سینی یکنواخت می کنیم و سینی را برای 20 دقیقه در فر قرار می دهیم بعد از اتمام زمان پخت ،سینی را از فر خارج می کنیم و یک ساعت کنار میگذاریم تا خنک شود. برای تهیه لایه مارشمالو ، 3 قاشق غذا خوری آب سرد را با پودر ژلاتین و پودر مرنگ مخلوط کرده و کنار میگذاریم. باقی مانده آب را که 2 قاشق غذا خوری آب است با شکر و شربت ذرت مخلوط کرده و روی حرارت به جوش می آوریم. و با ژلاتین مخلوط می کنیم.هم می زنیم تا به خوبی پودر ژلاتین حل شود.بعد از کمی خنک شدن آنرا روی مواد خنک داخل سینی میریزیم و در یخچال قرار می دهیم. سپس برش زده و در ظرف سرو میکشیم نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طریقه تشخیص نوشابه رژیمی از نوشابه معمولی. دوتا قوطی نوشابه مشابه با حجم ۱۲اونس شناوری متفاوتی دارند. رژیمی شناوره و اون یکی غرق میشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
کاری از مهتاب عزیز آرد سفید ۸ قاشق سوپ‌خوری تخم مرغ ۸ عدد شکر ۸ قاشق سوپ‌خوری پودر وانیل به میزان لازم خامه ۳۰۰ گرم خاک قند ۳۰۰ گرم ] برای تهیه‌ی لایه‌ی کاکائویی هم مواد بالا لازم است با این تفاوت که علاوه بر این مواد پودر کاکائو نیز به آن‌ها اضافه می‌شود. ] بر روی سینی یک ورقه کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را با روغن مایع چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. سپس فر را بر روی حرارت ۳۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید. دو عدد از سفیده‌ی تخم‌مرغ را کنار بگذارید و ۸ زرده تخم مرغ را با شکر و اسانس دلخواه خود (در اینجا وانیل) خوب به هم بزنید, بعد ۶ عدد سفیده‌ی تخم مرغ را به صورت جداگانه آنقدر بزنید تا هنگام برگرداندن ظرف نریزد. اکنون زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید و آرد را نیز به آن اضافه کرده و به هم بزنید. مایه را با ماسوره طوری به روی سینی بریزید که شکل‌های مختلفی به آن داده شود تا پس از اضافه شدن مایه کاکائویی به شکل پلنگی در آید. به همین ترتیب لایه‌ی کاکائویی را نیز آماده کنید. مایه‌ی تهیه شده را در سینی روی کاغذ چرب شده بریزید و روی مایه را با لبه کارد صاف کنید به طوری که قطر آن در همه جا به یک اندازه شود. سپس سینی را روی پنجره دوم فر قرار دهید و حرارت را روی ۳۰۰ درجه تنظیم کنید و بگذارید تا نیم ساعت داخل فر بماند. پس از نیم ساعت یک چوب کبریت را در آن فرو کنید تا مطمئن شوید مایه کاملاً پخته باشد و چیزی از آن به چوب کبریت نچسبد. دقت کنید که مخلوط کاملاً برشته شود ولی خشک نشود ( در صورتی که رولت کمی خام بود ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید در فر بماند.) اکنون سینی را بیرون آورید و حوله‌ی مرطوبی را روی میز بیاندازید, سپس نان رولت را با کاغذ از سینی بیرون آورید و روی حوله بگذارید. پس از این‌که نان رولت کمی سرد شد نان را با کاغذ لوله کنید, سپس آن را باز کنید و بگذارید تا کاملاً سرد شود. اکنون خامه را با خاک قند و کمی وانیل یا پوست لیمو ترش رنده شده مخلوط کنید و ظرف خامه را روی یخ بگذارید و محکم به هم بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد. دو عدد سفیده‌ی تخم مرغ را که کنار گذاشته بودیم و جداگانه به هم بزنید تا جایی که کاملاً یکدست شود و از ظرف نریزد, بعد یک قاشق خاک قند را با سفیده‌ی تخم مرغ مخلوط کرده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. مقداری از خامه را روی سطح نان به طوری که همه جای آن صاف و یکنواخت باشد بریزید, و بعد آن را به دقت لوله کنید و حین لوله کردن کاغذ را از نان جدا نمایید, سپس رولت را در ظرف قرار دهید و مابقی خامه را به روی و اطراف آن و به دور سر رولت بمالید و روی رولت را با کمی شکلات رنده شده تزئین کنید نوش جان 💖 🌯🍪🌯🍪🌯🍪🌯 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هویج متوسط ۳عدد و رنده شده سینه مرغ خرد شده مکعبی یا انگشتی(منظور باریک برش خورده باشه) زرشک_پیاز خلال پسته نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه طرزتهيه: پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم،مرغ ها رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل میزنیم و در تابه رو میزاریم تا هم پخته و سرخ بشه. حالا مرغ ها از داخل تابه به ظرف دیگه منتقل میدیم و دوباره داخل تابه کمی روغن میریزیم و هویج ها رو تفت میدیم و کمی زعفران هم میزنیم.حالا زرشک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، مرغ ها رو به تابه انتقال داده و با هویج مخلوط کرده خلال پسته هم اضافه میکنیم. برای ته چین هم،یک عدد تخم مرغ و یک عدد زرده رو باچنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد،پنج الی شش قاشق ماست اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران زیاد و غلیظ و کمی گلاب و کمی روغن اضافه و مخلوط میکنیم.برنج رو که آبکش کردیم،دو کفگیر برنج به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه روغن میریزیم و برنج زعفرونی رو داخلش ریخته و مابقی برنج رو روی برنج زعفرونی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا کاملا بچسبه،دم کنی میزاریم و دم میکنیم نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هویج متوسط ۳عدد و رنده شده سینه مرغ خرد شده مکعبی یا انگشتی(منظور باریک برش خورده باشه) زرشک_پیاز خلال پسته نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه طرزتهيه: پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم،مرغ ها رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل میزنیم و در تابه رو میزاریم تا هم پخته و سرخ بشه. حالا مرغ ها از داخل تابه به ظرف دیگه منتقل میدیم و دوباره داخل تابه کمی روغن میریزیم و هویج ها رو تفت میدیم و کمی زعفران هم میزنیم.حالا زرشک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، مرغ ها رو به تابه انتقال داده و با هویج مخلوط کرده خلال پسته هم اضافه میکنیم. برای ته چین هم،یک عدد تخم مرغ و یک عدد زرده رو باچنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد،پنج الی شش قاشق ماست اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران زیاد و غلیظ و کمی گلاب و کمی روغن اضافه و مخلوط میکنیم.برنج رو که آبکش کردیم،دو کفگیر برنج به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه روغن میریزیم و برنج زعفرونی رو داخلش ریخته و مابقی برنج رو روی برنج زعفرونی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا کاملا بچسبه،دم کنی میزاریم و دم میکنیم نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
کاری از نازیلا جان یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ :۴ عدد آرد : ۱٫۵ لیوان شکر : ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری آب: ۱/۴ لیوان روغن: ۱/۴ لیوان طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید برای کیک شیفون موکا همین دستوره فقط سه قاشق ازاردبرداشتم وهمون مقدار پودرکاکایو به ارداضا فه کردم وبه جای اب شیرداغ که یک قاشق پودرنسکافه توش ریختم وحل کردم اضافه کردم. نوش جان 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨