رولت گوشت
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد . آب گوجه نصف لیوان . نان تست خرد شده ۳/۴ لیوان . جعفری خرد شده ۲ قاشق
پونه خشک شده ۱/۲ قاشق چایخوری . نمک ۱/۴ قاشق چایخوری . فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه . گوشت چرخ کرده ۱ کیلو . ژامبون خرد شده ۲۰۰ گرم . پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
*** *** ***
طرز تهیه:
در یک کاسه تخم مرغ ها و آب گوجه را باهم خوب بهم بزنید و مخلوط کنید. نان خرد شده ، جعفری ، پونه، نمک، فلفل سیاه، سیر و گوشت را اضافه کنید. مخلوط را خیلی خوب بهم بزنید. فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
یک لایه فویل پهن کنید. مخلوط را به صورت مستطیلی با قطر ۲ سانتی متر روی آن بریزید و پهن کنید. ژامبون خرد شده و سپس پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. دقت کنید مواد روی خمیر رولت باید کمی از لبه های رولت فاصله داشته باشند تا در موقع پیچیدن آن مواد بیرون ریزند.
حالا با کمک فویل از عرض رولت شروع کنید و آن را آرام آرام بپیچید. رولت را به مدت ۷۵ دقیقه در فر بپزید.
در نهایت اسفناجها را اضافه کنید و مخلوط را خوب با کفگیر چوبی هم بزنید اما مراقب باشید اسفناجها تیره نشوند. ماکارونی تابه ای را رون ظرف مورد نظر بریزید و با پنیر رنده شده سرو کنید.
________________
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از پست ویژه دقت کنید❤️
🔴درخواست عجیب مرحوم میر فندرسکی
✍🏻روزی یکی از دراویش مشهور اصفهان چند روزی ملازم خانه مرحوم میرفندرسکی میشود. میر از درویش میخواهد تا مقداری کشک را برایشان بسابد درویش نیز با گشاده رویی میپذیرد. میر میفرماید من از شما در حین کار سه درخواست دارم درویش نیز میپذیرد. اندکی گذشت که در زدند و مامورین حکومتی آمدند و گفتند سلطان شهر فوت کرده و ما کسی را پاک تر و صادق تر از درویش برای پادشاهی نیافتیم. درویش برای خدمت به خلق درخواستشان را پذیرفت و به دربار رفت.جواهر شاهی را برداشت ، با اسب به شکار رفت و شب در حرمسرا با کنیزی زیبا بود! گذشت و روزی مرحوم میرفندرسکی برای اجابت سه درخواستشان نزد درویش آمدند. از درویش جواهر شاهی، اسب شکاری و طلاق همسرش را برای ازدواج با خودش را خواستند ولی درویش امتناع کرد و گفت به خزانه ، اسطبل و حرمسرا برو و هر آنچه میخواهی بردار میر نپذیرفت ناگهان به سوی درویش رو کرد و ...
✅مشاهده ادامه داستان
هدایت شده از منابع آزمون استخدامی
📣اطلاعیه فوری مجمع اساتید طب سنتی و اسلامی
🔴ما درمان همه بیماریها را کشف کردهایم هموطنانعزیز دیگر نگران هزینه بالایدرمان نباشند.با عضویت در کانال《طب الرسول(ص)》بدون مراجعه به پزشک و صرفهزینه ویزیت و مصرف مداوم دارو ، بدون ایستادن در صفهای طولانی بیمارستانها و درمانگاههای کرونایی، در خانه آنفولانزا ، سرماخوردگی و سایر بیماری های قلبی ،عروقی ، عفونتی ،پوستی، مغز و اعصاب ،انواع سرطان،ضعف جنسی، سنگ کلیه و... را درمان کنید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3164667922Ca385be4a4a
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#خورش_آلو_وزرشک
با طعمی ملس و بینظر
یه پياز بزرگ رو خلالی کرده و تفت دادم و تکه های مرغ رو بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب تفت دادم وسه ق.غ زرشك و 8عدد آلو را شستم و خیسوندم وبه مرغ اضافه کردم و دوباره تفت دادم یک عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و با دو ق.غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ونمک و مقداري دارچين مخلوط و اضافه کردم وخوب تفت دادم و سه لیوان آب بهش اضافه کرده و یکساعت با حرارت ملایم گذاشتم و اجازه دادم تا خورشت بپزه و جابيفته.
برای برنج هم قابلمه را کمی روغن ریختم و اجازه دادم کمی داغ بشه و سیب زمینی های قالب زده رو کف قابلمه چیدم و برنج ابکش شده را روش ریختم و در انتها با پشت کفگیر یا قاشق کمی فشار دادم تا منسجم بشه و بمدت یکساعت گذاشتم دم بکشه بعد در طرف سرو برعکس کردم
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از خانه نورانی 💫 مشاور انلاین
روشی برای کسب بیت کوین رایگان وجود دارد که البته به صورت استخراج و ماین نیست و سود آوری دارد و وقت گیر نیز نیست
حدود 60 روز با گذاشتن حدودا روزی 10 دقیقه میتوانید 0.067 بیت کوین که ارزش حدود 24 میلیون دارد به دست آورید
از نظر مرجع تقلید خود درباره ارز دیجیتال مطلع شوید زیرا در فتوا متفاوت است و ممکن است ایراد شرعی داشته باشد
برای کسب در آمد نیاز به وقت زیاد گذاشت نیست ولی باید کمی صبر کنید از طریق دو لینک زیر در سایت ها ثبتنام کنید سپس در قسمت free btc استفاده کنید
https://free-btc.biz/?r=1678384
https://GramFree.world/?r=10925414
اگر تلگرام دارید از
https://t.me/BTC_Miner_ar_bot?start=1184390869
میتوانید استفاده کنید
نکته : این سایت ها ماین و استخراج نیست ولی برای استفاده حتما از نظر مرجع تقلید خود آگاه شوید و مسئولیت شرعی به عهده بنده نیست
هدایت شده از خانه نورانی 💫 مشاور انلاین
❌❌ حراج حراج ❌❌
😎دوس داری لباسات خاص باشه؟
😜دوس داری همهی فامیل بهت حسودی کنن؟
🙄میخوای جلوی دوستات کم نیاری؟
😳یواشکی بیا فروشگاه زیر به بقیه هم ادرسشو نده 😍⬇️
https://eitaa.com/joinchat/4103143438C25ec1e446d
♨️♨️ترکونده♨️ست های زن و شوهریش حرف نداره‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه خوشمزه باکدوسبز
اول
3عددکدوراورقه ای برش میزنیم ودودقیقه درآبجوش میپزیم
یک عددتخم مرغ رابایک لیوان شیر+5قاشق آرد+نمک+فلفل مخلوط میکنیم کدوهاراداخلش غلط میزنیم ودرروغن سرخ میکنیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6-7 سیب زمینی متوسط
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری نمک
نصف لیوان شیر چای
برای مواد گوشتی
نصف کیلوگرم سینه مرغ
1 فلفل قرمز سرپوشیده
2 فلفل سبز
1 پیاز
2 میخک سیر
4 گوجه فرنگی (دو عدد از آنها خرد شده و دو عدد رنده شده)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک ، فلفل ، آویشن
پنیر چدار برای بالا
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک ، فلفل
👉 تهیه غذا
سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را به 2 در 3 برش می دهیم. بیایید کره و نمک شیر و مایه را اضافه کنید تا کاملا پوره شوند.
برای سس مرغ؛ گوشت مرغ را در ماهیتابه بریزیم. روغن را اضافه می کنیم ، درب آن را می بندیم و می پزیم تا آب جذب شود. فلفل ، پیاز و رب گوجه فرنگی را که روی آن تکه تکه کرده بودید اضافه کنید و کمی بیشتر آنرا بپزید. سپس گوجه فرنگی ، سیر و ادویه ها را اضافه کنید.
یک لایه مرغ و یک لایه سیب زمینی بریزید و روی آن پنیر رو بذارید.
بیایید آن را در فر با دمای 220 درجه نگه داریم تا سفید شدن آن ذوب شود.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#لقمه_كرال
موادلازم:
1 بسته بيسكويت پتي بور پودر شده
1 قاشق غذاخوري كره
1قاشق مرباخوري كاكائو
1.5 قاشق غذاخوري شكر
1/2 استكان شير(حدود 50 گرم)
1 پاكت وانيل(ده گرمی)
1 ليوان پسته پودر شده
طرز تهيه
تمام مواد را در ظرف بزرگي خوب مخلوط ميكنيم و در پودر پسته ميغلطانيم.
نكته: به جاي ليوان ميتوانيد از پيمانه استفاده كنيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#سیب_زمینی_تنوری_باطعم_لیمو
مواد لازم
دو و نیم پیمانه سیب زمینی که به قطعات دو تا دو و نیم سانتی خرد شدن
یک سوم فنجان روغن زیتون
یک و نیم قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک (گیاهان دیگر مثل شوید یا ریحان نیز خوبن)
فلفل سیاه و نمک
یک چهارم فنجان آب لیمو تازه
یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده
سه قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه
1- فر را از قبل گرم کنید (تا 200 درجه) یک ورقه پخت و پز رو با روغن اسپری کنید یا اون رو با کمی روغن چرب کنید.
2- سیب زمینی ها را با روغن زیتون،پونه کوهی، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا یکدست بشن.
3- اونا رو روی ورقه پخت چرب شده پخش کنید.
4- اون رو برای حدود 30_ 35 دقیقه در فر گذاشته
5- بعد از فر در آورده سیب زمینی ها را در وسط سینی فر جمع کنید آب لیمو و سیر را روی سیب زمینی بریزید مخلوط کنید و دوباره سیب زمینی را در کف سینی پخش کنید
6- مجدد برای حدود 10 دقیقه دیگه اون رو در فر قرار بدید تا سطح سیب زمینی طلایی ترد شود
7- سپس از فر خارج کنید و روی آن جعفری خرد شده بپاشید و گرم سرو و نوش جان کنید.
کوره را در فر از قبل گرم کنید و تقریباً صاف کنید و قهوه ای کمی شروع کنید ، یک بار در نیمه راه ، حدود 30 - 35 دقیقه در آن پرتاب کنید.
چگونه دوباره گرم کنید
میتونید در فر را با درجه 180 درجه مجدداً گرم کنید (در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید و با فویل روش رو بپوشونید تا قهوه ای نشن)
نوش جان💗
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#تارت_کشک_بادمجان
#خمیر_تارت
۲ پیمانه آرد
۱۰۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۴ ق غ شیر
۲ ق غ روغن مایع
نمک فلفل پودر سیر کمی
نکته اصلی خمیر تارت اینکه موادمون مثل کره و تخم مرغ و شیر سرد باشن و همون لحظه از یخچال درآورده باشیم. اول كره رو به تیکه های کوچک در میاریم بعد با آرد مخلوط كرده و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم تا شكل بيسكوييت خرد شده بشه.
بعد تخم مرغ، روغن و شیر رو اضافه كرده با هم مخلوط ميكنيم در آخر نمك، فلفل و پودر سیر رو اضافه كرده فقط در حد مخلوط شدن ورز میدیم چون اگه زیاد ورز بديم به روغن ميفته و خميرمون سفت ميشه.
15 الی نیم ساعت دقيقه تو يخچال قرار ميدهيم بعد از مواد خمير برداشته توي قالب فرم ميديم و توي فري ك از قبل روشن كرديم قرار ميدهيم با درجه حرارت 180 تا جايي كه زير تارت ها طلایی بشن حدود 15 دقیقه میپزیم. بعد از كشك بادمجان كه قبلا آماده كرديم داخل تارت ها قرار داده و سرو ميكنيم.
نکته ی مهم اینه که کشک بادمجونت کم روغن باشه تا نونهای تارت رو خیس نکنه
.
همه مواد باید کاملا سرد باشن و بلافاصله ک از یخچال بیرون بیارید.
نکته خیلی مهمی ک داره اینه ک خمیر رو با نوک انگشتاتون ورز بدین و خمیر هیچ تماس با کف دستتون نداشته باشه خمیر رو نباید مشت بدین نیاز ب ورز دادن زیاد نداره.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
کاپ کیک گیلاس و شکلات
مواد لازم:
کمپوت گیلاس 10 عدد
کره 90 گرم
شکر 110 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل ¼ قاشق چای خوری
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شیر 2 قاشق سوپ خوری
شکلات رنده شده 60 گرم
طرز تهیه:
ابتدا هسته گیلاس ها را درآورده آن ها را خرد کنید و روی آنها کمی آرد بپاشید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. کره نرم شده که قبلا از یخچال بیرون گذاشتیه اید را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده اضافه کنید و در آخر شیر را اضافه کرده همه مواد را بزنید تا مخلوط شود. گیلاس خرد شده و شکلات را هم اضافه کنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک ریخته داخل فر از قبل گرم شده برای مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#شیرینی_نازک_خرسی
طرزتهیه:
1- دمای فر را تا 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) بالا ببرید.
2- 110 گرم آرد کیک، 20 گرم نشاسته ی سیب زمینی را در کاسه با هم مخلوط کنید.
3- 40 گرم شربت چغندر قند، 10 گرم عسل و 30 گرم روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با هم ترکیب کنید.
4- مواد را با هم ترکیب کنید و آنها را صاف نمایید.
5- با استفاده از قالب خرسی، خرس ها را از خمیر صاف شده درآورید.
6- با استفاده از خودکار یا یک جسم نوک تیز، صورت خرس را طراحی کنید.
7- از باقیمانده ی خمیر، می توانید برای صافکاری و دستهای خرس های خود استفاده کنید.
8- بادام و یا سایر دانه های مورد نظر خود را در بغل خرس ها قرار دهید.
9- خرس ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از آن دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) کاهش داده و 10 دقیقه ی دیگر خرس ها را داخل فر نگه دارید.
10- خرس های ناز و عروسکی شما درست شده اند و آماده ی خوردن هستند!
حالا اگر دلتون میاد، اونها رو بخورید! :)
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
پاستا با قارچ استروگانف
مواد لازم:
400 گرم پاستا
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری کره
400_500 گرم قارچ ورقه ای خرد شده
1/2 پیاز خرد شده
2_4 حبه سیر رنده شده
1 لیوان آب گوشت یا سبزیجات و یا شیر
1 بسته خامه صبحانه(طبق ذائقه تون میتونید کمتر استفاده کنید )
1/2 قاشق چایخوری سس خردل
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری سس ورچستر(اختیاری)
1/2 قاشق چایخوری آویشن تازه یا خشک
نمک و فلفل طبق ذائقه
طرز تهیه:
ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید، همزمان برای آماده کردن سس 2 قاشق روغن و کره را در ماهیتابه گرم کنید،پیاز را اضافه کرده تفت دهید، قارچ های خرد شده را اضافه کنید و برای 6_7دقیقه یا تا زمانی که آب قارچ ها کشیده شود و رنگ انها کاراملی شود بپزید(ترجمه از آشپزی_خلاق) سپس سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود بعد آرد را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید بعد آبگوشت یا شیر را بریزید و هم بزنید اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا سس قوام پیدا کند بعد خامه را اضافه کنید حرارت را خیلی کم کنید، سس ورچستر و خردل را اضافه کنید سپس نمک و فلفل بزنید بلافاصله حرارت را خاموش کنید و پاستا را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا کامل با سس ترکیب شود،سپس پاستا را گرم با آویشن تازه و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید،نوش جان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#فلن_کیک
ابتدا دو بسته پودر کارامل آماده رو در دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی شعله ی ملایم مرتب هم زده تا جوش بیاد
یه جوش که خورد زیرشو خاموش کرده
حالا سس کارامل رو کف قالبمون میریزیم و مخلوط شیر و کارامل رو بهش اضافه میکنیم خنک که شد میذاریم تو یخچاال تا ببنده..
ابتدا دو پیمانه ارد و با یک ق م پکینگ پودر مخلوط کرده سه بار الک میکنیم کنار میذاریم
حالا یک چهارم پیمانه پودر کاکائو رو در یک پیمانه شیر روی شعله ی ملایم حل میکنیم و کنار میذاریم حالا یک پیمانه شکر(من کمتر از یک پیمانه ریختم )و نصف پیمانه روغن رو با همزن زده دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم مخلوط شیر و کاکائو رو که کاملا خنک شده رو اضافه میکنیم هم زده و در اخر در سه مرحله ارد رو اضافه میکنیم و با لیسک هم زده قالب رو از یخچال میاریم بیرون کارامل کاملا بسته ... مواد کیک رو اروم میریزیم روی مواد کاراملی حالا یک قابلمه ی بزرگتر از قالب رو میذاریم سر شعله ی خیلی کم (مثل دم کردن برنج) کف قابلمه رو چیزی قرار بدین که قالب و کف قابلمه رو جدا کنه و فاصله بندازه من از قالب دونات استفاده کردم (استوری کلیپ گذاشتم)
حالا قالب رو میذاریم تو قابلمه و اب جوش میریزیم زیاد لازم نیس اب بذارید و در آخر درب قابلمه که دم کنی هم گذاشتم رو میذارم کیک ما بعد از یک ساعت و ربع امادس بعد که کمی خنک شد از قالب جداش نکنید و بذارید یک ساعت یا بیشتر توی یخچال بمونه بعد کیک رو به ارامی ار قالب جدا کنید
نوش جان 💗
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#پیتزا_پپرونى
مواد لازم برای۲ نفر
آرد سفید ۱۷۵ گرم
آب گرم ۱/۲ پیمانه
مخمر فوری ۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده ۲۰۰ گرم
کالباس پپرونی ورقه ورقه شده ۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
پیاز کوچک خردشده ۱ عدد
قارچ ورقه ورقه شده ۴ عدد
طرز تهیه
۱- آرد و مخمر را همراه یک قاشق چایخوری شکر در یک کاسه بزرگ الک کنید، سپس آب را کمکم اضافه کرده و با آرد مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. اگر آرد قوی نباشد یکچهارم پیمانه کافی است. خمیر به دست آمده نباید خیس باشد،
۲- خمیر را 10دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا مانند خمیربازی بچهها شود، یعنی به دست نچسبد، رنگش باز شود و نرم و لطیف باشد. آن را در یک کاسه چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و یک ساعت در یک جای گرم بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.
۳- خمیر را مجددا یک دقیقه ورز دهید تا پفش بخوابد. آن را نصف کرده و هر نیمه را در یک بشقاب پیتزا باز کنید
۴- روی هر خمیر 2 قاشق غذاخوری سس ریخته و آن را پخش کنید. پنیر را روی خمیرها پخش کرده و پپرونی قارچ و پیاز را روی آن بریزید.
۵- پیتزاها را نیم ساعت با دمای 200درجه سانتیگراد بپزید، سپس برش زده و سرو کنید.
سایر نکات
مخمر فوری را از مغازههای نان فانتزی تهیه کنید. مخمر فوری بسیار ریز است و نیازی به آمادهسازی قبلی با آب ندارد
پپرونی نوعی کالباس تند ایتالیایی از خانواده سالامی است که معمولا از گوشت گوساله تهیه میشود و ضخامتش کمی از سوسیس کراکف کمتر است. البته یکی از کارخانههای داخلی اخیرا نوعی پپرونی تولید کرده که مانند کالباسهای معمولی است. اگر پپرونی پیدا نکردید، از کالباس سالامی استفاده کرده و روی پیتزا فلفل قرمز بپاشید
در پیتزای پپرونی از هر نوع صیفیجاتی که مایلید، استفاده کنید، اما توجه داشته باشید موادی که آب میاندازد، مانند قارچ و پیاز، باید روی آن قرار بگیرد
روی پیتزا را خیلی پر نکنید، چون خمیر نمیتواند نفس بکشد و نمیپزد
اگر میخواهید روی مواد پنیر بدهید، آن را در 5دقیقه آخر رویش بریزید، در غیر اینصورت ناچارید برای جلوگیری از سوختن پنیر، پیتزارا قبل از آمادهشدن خمیر از فر خارج کنید
پیتزا موقعی آماده است که خمیر دور آن برشته و طلایی شده باشد
به جای آب گرم میتوانید از نصف آب و نصف شیر گرم استفاده کنید
نوش جان 💗
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#مینی_نانهای_شکلاتی_فریده_پز
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم
1لیوان شیر ولرم
1/2لیوان آب
1پاکت خمیر مایه 10گرمی ترک (یا 1 قاشق غذاخوری پر)
1عدد سفیده تخم مرغ
1عدد زرده تخم مرغ برای رومال
1پاکت 5گرمی وانیل شکری ترک(یا کمی وانیل ایرانی)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
4قاشق غذاخوری روغن مایع
50تا60 گرم کره آب شده
4تا5قاشق غذاخوری شکرریز
نصف قاشق چایخوری نمک
4تا4ونیم لیوان آرد
100 گرم شکلات چیپسی(مقاوم در برابر حرارت)یا کشمش
طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم، آب ، خمیرمایه و شکر را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید وبزارید 10دقیقه بماند تا خمیر مایه فعال شود .
سپس سفیده تخم مرغ،کره آب شده،آب ونمک و وانیل و روغن مایع را اضافه ومخلوط کنید.
بکینگ پودر را اضافه کنید و آرد را کم کم وبا کنترل اضافه کنیددتا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
شکلات چیپسی را اضافه و کمی ورز بدید تا شکلات مخلوط خمیرشود،و بعد روی خمیر را پوشانده و 1ساعت استراحت بدید.
پس از استراحت ،خمیر را به چونه های کوچک تقسیم کنید(حدود16عدد) ودر قالب چرب شده (ترجیحاً کمر بندی)کمی با فاصله در کنار هم بزارید وبا زرده تخممرغ رومال کنید دوباره 20تا 30دقیقه دیگر استراحت بدید و بعد بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه تا وقتی که نانها قهوه ای شوند.
(با وجود شکلات های چیپسی بافت نانها پفکی میشوند که البته میتونید بجای شکلات هم از کشمش استفاده کنید )
نوش جان 💗
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از 😅جوک وطنز حلال😁
من خودآرایی بلد نبودم🤦🏻♀ 👆🙈
موقع #عروسیها غصه ی آرایش کردن داشتم😩
رژگونه هام #پررنگ و بدشکل میشد😢
حتی یک #خط چشم ساده بلدنبودم
اینجا ترفندشو یادگرفتم👇الان یه پا #آرایشگر شدم😍
http://eitaa.com/joinchat/440270869C70f88dbc3b
فقط خانمای باکلاس
هدایت شده از 😅جوک وطنز حلال😁
🔞💦دام #حمام مرد #هوسباز و #زنان جوان😱🔞
.
♨️مردی #پولدار و #هوسباز كه همواره در عيش و نوش به سر مى برد، در كنار درب خانه اش می نشست.زنان جوان و خوش آب و رنگ به حمام عمومی مى رفتند ،
میگفت زنم #زاییده و باید به حمام برود و کسی ندارم که به حمام ببردش لطفا بیا داخل دستش را بگیر به حمام ببرش
در یکی از روزها #زنی_جوان و زیبا بقچه به دست روانه حمام بود.
با درخواست کمک مرد وارد #خانه ش شد ، مرد هوسباز فورا درب خانه را #بست و.....💦
❌ ادامه ماجرا باز شود..😱👇🏽👇🏽👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/1846280227C0905b093d6
برترین کانال ایتا👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش . .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🎀🍃🎀🍃🎀🍃🎀🍃🎀🍃🎀🍃
#بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ 😋
✍️مواد اولیه:
▫️آب ۱۵۰ میلیلیتر
▫️شکر ۱۵۰ گرم
▫️پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
▫️کرم فرش (یا خامه ترش ) ۲۵۰ گرم
▫️عصاره وانیل يك قاشق چایخوری
▫️قهوه فوری ۳ قاشق چایخوری
▫️آب داغ ۳ قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو جهت تزئین
▫️بیسکويت (لیدی فینگر) ۹۰ گرم
🍜طرز تهیه:
1. آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.
2. اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.
3. در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.
4. شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.
5. قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.
6. مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
7. ۲ ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.
8. بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.
9. به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.
10. یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید
11. بیسکویتها را دو قسمت کنید.
12. ۱/۳ از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکويت پر نمایید.
13. روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.
14. برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.
15. اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).
16. قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.
17. روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکههای دلخواه برش دهید
🎀🍃🎀🍃🎀🍃🎀🍃🎀🍃🎀🍃
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🍎🥒🍎🥒🍎🥒🍎🥒🍎🥒🍎🥒
#تیرامیسو
ی دسر فوق العاده خوشمزه و راحت
چی لازم داریم؟؟؟
لیدی فینگر(برای من نصف بسته استفاده شد)
پنیر ماسکارپونه ۱عدد
خامه قنادی فرم گرفته ۳۰۰ گرم
نسکافه غلیظ حل شده بمقدار لازم(من علاوه بر خیس کردن لیدی فینگرها با قهوه،داخل مواد کرمیم هم ۲ ق نسکافه غلیظ میزنم)
پودر قند درصورت تمایل ۲تا۳ ق غ
پنیر ماسکارپونه رو با پشت قاشق از هم باز کنین بعد به خامه فرم گرفته بهمراه نسکافه اضافه کنین و مواد رو بزنین تا یکدست بشه(اگ بنظرتون شیرینی کرم کم بود تو این مرحله پودرقند اضافه کنین و درحد مخلوط شدن بزنین)
لیدی ها رو ب نسکافه غلیظ(من تست کردم خیلی لیدی ها تلخ میشدن با نسکافه برای همین یکم شکر به نسکافم اضافه کردم)آغشته کنین و کف ظرفتون بچینین بعد مواد کرمی رو برای راحتی کار داخل قیف بریزین و روی لیدی ها رو باهاش بپوشونین دوباره لیدی و دوباره کرم....
بذارین یخچال برای ۶ساعت ب بالا تا مزها تلفیق بشن.
نوش جان
🍎🥒🍎🥒🍎🥒🍎🥒🍎🥒🍎🥒
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_یخچالی بدون فر😍😍
2 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی 🌼 1 ق غ کره 🌼 1 ق غ شکر 🌼1 فنجان شیر 🌼 2ق غ کاکائو
مواد داخلی👇
خامه قنادی زده و فرم گرفته شده(در صورت تمایل می توانید مقداری نارگیل اضافه کنید)
برای گاناش رویی👇
1 بسته خامه 🌼 100 گرم شکلات
به بیسکوییت 👈 شکر و شیر و پودر کاکایو اضافه شد تا یک خمیر به دست بیاید که به دست نمی چسبد.
برای گاناش 👈خامه به خوبی گرم می شود ، وقتی به نقطه جوش رسید ، شکلات اضافه می شود و با گرمای خامه ذوب شده گاناش ما اماده است و روی کیک ریخته می شود.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#کوفته_هلوی_بروجردی
3 نفر
مواد اولیه
مواد لازم برای کوفته
300 گرم گوشت چرخ کرده
3 عدد هویج متوسط
50 گرم پیاز
50 گرم تره تازه یا 2 قاشق غذاخوری تره خشک
5 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه سس
150 گرم پیاز
قاشق غذاخوری آرد سفید
قاشق چایخوری زردچوبه
قاشق غذاخوری زعفران آب کرده غلیظ
قاشق غذاخوری شکر
یک سوم پیمانه سرک
به میزان لازم آب
به میزان لازم نمک و فلفل
میزان لازم روغن
طرزتهیه
طرز تهیه سس
پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا سرخ شود.
آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد آب را به این مواد اضافه کنید.
نمک، فلفل قرمز، شکر و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش بیاید. زعفران آب کرده را اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و حرارت را کم کنید.
طرز تهیه کوفته
هویج را بعد از شستن و پاک کردن رنده کنید.
تره را بعد از شستن به قطعات نیم سانتی خرد کنید.
پیاز را بعد از پاک کردن رنده کنید.
گوشت چرخ کرده را همراه با هویج و پیاز رنده شده و تره خرد شده و آرد نخودچی و نمک وفلفل و زردچوبه با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد منسجم شوند. اگر مواد کوفته خیلی سفت بود میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید.
از مخلوط بدست آمده گلولههایی به اندازهی یک نارنگی بردارید و قل قلی کنید.
در یک ماهی تابه روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. سپس کوفته ها را در روغن قرار دهید و همهی اطراف آن را سرخ کنید. سپس از روغن خارج کنید.
کوفتههای سرخ شده را به سس به جوش آمده اضافه کنید. از سس روی کوفته ها بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 30 تا 45 دقیقه تا مواد بپزد
نوش جان 💖
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#چيكن_كورما يك خورش جذاب هندي
مواد لازم:
ماست. 8 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده
یک پینچ زعفران(رشته های زعفران)
زنجبیل. 3 سانتی متر زنجبیل رنده شده
سیر. 4 حبه له شده
سینه مرغ. 4تکه بدون پوست به صورت مکعبی خرد شده
روغن. 1 قاشق غذاخوری
پیاز. 1 عدد نگینی خرد شده
پودر نارگیل. 2-3 قاشق غذاخوری
یک مشت گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه:
داخل هاون تمامی ادویه جات را آسیاب كنيد،
ماست را همراه با زردچوبه،زیره سبز،دارچین،گشنیز،زعفران،زنجبیل و سیر داخل کاسه ای ریخته همگی را بخوبی مخلوط كنيد
تکه های مرغ را به داخل مخلوط ماست اضافه کرده بخوبی به ماست آغشته شان نموده هر چقدر که بیشتر ممکن باشد برای مرینیت کردن آن را استراحت دهید.
مقداری روغن را داخل ماهی تابه گرم کرده پیازها را تا زمانی که نرم شده شروع به طلایی شدن نمایند.(قرار نیست قهوه ای رنگ گردند)سرخشان نمایید.
تکه های مرغ مرینیت شده را همراه با همان سس مرینتشان به داخل ماهی تابه ریخته تا زمانی که گوشت شروع به پختن نماید همشان بزنید.
شعله را کم کرده درب ماهی تابه را قرار داده بگزارید تا غذا بپزد.
درب را برداشته پودر نارگیل را به غذا اضافه کرده هم بزنید. اگر که خورش کم آب به نظر رسيد كمي شير نارگيل به غذا اضافه نموده اجازه دهید تکه های مرغ مغزپخت گردد.
هنگام سرو غذا مقداری گشنیز خرد شده روی غذا بریزید.
خورش چیکن کورما را با پلوی باسماتی سرو كرده و لذت ببرید
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
#کدبانوگری
#جرم_زدایی ماهیتابه سوخته
❇️سرکه+جوش شیرین+نمک را ترکیب کنید تا سخت ترین جرم وسوختگی ماهیتابه (حتی کف آن) را برایتان ازبین ببرد.
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کیک_انگلیسی
مواد لازم
تخم مرغ:3عدد
شکر:نصف لیوان
آرد: 150گرم وانیل:1/2 ق چ
شیر:1/3 لیوان
بیکینگ پودر:1 ق م
کاکائو: 1 ق م
کره یا روغن جامد: 100 گرم
کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادام :1/2 لیوان
رنده پوست پرتقال یا اسانس : من یه دونه لیموترش درشت رو پوستشو رنده کردم
🍜طرز تهیه
زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید . وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید. 3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با لیسک) . بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید . ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم . نصف مایه را داخل قالب می ریزیم . یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه می کنیم . روی مایه ساده مایع کاکائویی رو میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعدالک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک ) و داخل فر با حرارت ١٨٠درجه حدود ٤٠ دقيقه گذاشتم
نوش جان 💝
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کیک_نسکافه_گردو_گاناش_نسکافه_ای
موادلازم
تخم مرغ سه عدد
شکر یک ویک چهارم پیمانه
وانیل کمی
شیر یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
نسکافه دو غذاخوری
آب جوش یک قاشق غذاخوری
آرد دوونیم پیمانه
بکین پودر سه قاشق چایخوری سرصاف
گردو نگینی خورد شده نصف پیمانه
طرزتهیه
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن میزنیم تا حجیم وکرم رنگ بشه
سپس شیر و روغن مایع و نسکافه ای که تو اب جوش حل کردیم اضاف میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم
آرد و بکین پودر رو که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم
در انتها گردو رو مخلوط میکنیم
مواد رو تو قالب میریزیم دمای 180درجه میزاریم برای من حدود 45دقیقه طول کشید خودتون قلق فرتون رو میدونید بعد از نیم ساعت چک کنید
من از نسکافه گلد استفاده کردم
برای گاناش 100گرم خامه صبحانه رو که بهش یک قاشق چایخوری نسکافه اضاف کردم روی شعله گاز گذاشتم وقتی گرم شد و از اطراف شروع به جوشیدن کرد از روی شعله برداشتم پنجاه گرم شکلات سفید خورد شده بهش اضاف کردم و هم زدم تا شکلات ذوب شد گاناش رو روی کیک سرد شده ریختم
کیک خوشمزه و با بافت پنبه ای
از عطر نسکافه هم نگم
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#رول_خرما
میتونید خرما رو چرخ کنید ولی باید تمام قسمتهای داخلی چرخ گوشت را با روغن خوب چرب کنید وگرنه خرما داخل دستگاه گیر میکنه
آرد را روی حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید و مدام هم بزنید تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ دهد
آرد نباید زیاد تغییر رنگ بده تا تضاد رنگی اون با خرما خودشو نشون بده
سپس الک کرده و دوباره به تابه برگردانید
روغن جامد را اضافه کرده و بعد روغن مایع را به تدریج تا جایی که غلظت مواد مثل حلوای سفت شود اضافه کنید و آرد و روغن را 10 دقیقه با هم دوباره روی حرارت ملایم تفت دهید.
خرما را بین دو نایلون چرب به صورت مستطیلی به ضخامت 0.5 سانت باز کنید
مخلوط آرد و روغن ولرم را روی خرما یکنواخت پهن کنید(نیم سانت از حاشیه )
گردوی نگینی بپاشید و کمی با دست فشار دهید تا گردو به آرد بچسبد .
سپس به کمک نایلون شروع به رول کردن کنید.
رولت را برای 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار داید تا منسجم شود بعد برش بزنید
میتونید رولت رو زودتر برش بزنید ولی هر چقدر بیشتر در یخچال بمونه تمیزتر برش میخوره
برای من حدود 25 برش 1 سانتی شد
ماندگاری به شرط استفاده از روغن جامد به جای کره زیاده نیازی به یخچال نداره
نوش جان 💝
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کوکی_کدو_حلوایی
ارد 150g, پوره ی کدو حلوایی 2/3پیمانه, کره 50g, پودر قند 50g, بکینگ پودر 1/4ق چ, تخم مرغ 1 عدد, دارچین نصف ق چ , گردو و کشمش از هر کدام 2 ق غ
طرز تهیه:
پودر قند و کره رو خوب با همزن زدم بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و زدم تا یکدست بشه بعد پوره ی کدو حلوایی رو اضافه کردم و خوب هم زدم همزن رو کنار گذاشتم مواد خشک ( ارد و پودر دارچین و نمک و ب پ) رو الک کردم طی دو مرحله به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم در اخر گردو و کشمش رو اضافه کردم و مواد رو هم زدم. فر رو از قبل با دمای 180 گرم کردم توی سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم از مواد با قاشق با فاصله توی سینی ریختم و سینی رو طبقه ی وسط فر با دمای 180 به مدت نیم ساعت گذاشتم.
نکته:به جای قاشق میتونید مواد رو با قیف بدون ماسوره بریزید.
میتونید دارچین تو مواد نریزید اخر سر روی شیرینی ها دارچین الک کنید.
این شیرینیها رو میتونید تو تابه ی رژیمی هم درست کنید به این صورت که کف تابه کاغذ روغنی بذاریدو تابه رو روی شعله ی وسط با شعله پخش کن بذارید که گرم بشه بعد مواد رو با فاصله توش بریزید. به مدت نیم ساعت.
به جای کشمش میتونید از شکلات چیپسی استفاده کنید
نوش جان 💗
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨