بهبود دهنده چیه
.بهبود دهنده نان باعث افزایش کیفیت نان میشود.بهبود دهنده نان باعث افزایش ماندگاری نان میشود. در قدیم از روغن به عنوانبهبود دهنده نان استفاده میکردند. بعد از آن از مواد شیمیایی به عنوان بهبود دهنده استفاده میکردند اما این روزه از آنزیم استفاده میشود که فاقد مواد شیمیایی است. بهبود دهنده نان به گسترش خمیر کمک میکند هم چنین بهبود دهنده نان به ورآمدن خمیر کمک میکند.بهبود دهنده نان از از خوابیدن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می کند. بهبود دهنده ها flour improver ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفی محصول نهایی می شوند. بهبود دهنده ها به نانوا کمک می کند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر و با قابلیت حفظ تازگی بیشتر در طول مدت زمان مصرف تولید نماید. معمولا بهبود دهنده برای خمیرهایی است که خمیرمایه دارند و مدت ور آمدن طولانی دارند
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#بیسکوئیت_وانیلی_نوروزی
#بیسکویت_وانیلی_با_رویال_آیسینگ_نوروزی
مواد لازم:
کرہ ۹۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
آرد نول ۱۶۰ گرم
نمک۱/۶قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱عدد
وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری
رویال آیسینگ (طبق دستور داده شده) به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛ کره را در دماي محیط قرار دهید تا کمي نرم شود؛
پودر قند را در ظرفي الکی کنید؛
کنید؛
آرد و نمک را در ظرفی مخلوط و دوباره الک کنید
سیني فر را با دو لایه کاغذ روغني بپوشانید.
۱. کره و پودر قند را در ظرفي بریزید و با همزن برقي هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن بیفزایید و مجدداً هم بزنید؛
۲. مخلوط آرد را به تدریج به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستي به دست آید. خمیر آماده شده را داخل سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچالی استراحت دهید؛
۳. پس از این مدت، خمیر را روي سطح آردپاشي شده به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و
با کاتر دلخواه، برش بزنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید.
سیني را به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزند. و لبه آنها طلایی رنگ شوند (زمان پخت بیسکویت ها بستگي به سایز کاتر دارد؛ هرچه کاتر، بزرگتر باشد، زمان پخت بیشتر میشود). پس از این مدت، بیسکویت ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه روي توري سیمی بمانند تا خنک شوند بیسکویت های وانیلي را با رویال آیسینگ تزیین کنید.
دور بیسکویت های آماده را با آیسینگ غلیظ، دورگيري کنید. داخل اشکال دورگيري شده را با آیسینگي که همرنگ دورگيري است پر کنید.
با آیسینگ روان، رنگ متفاوتي روي آیسینگ غلیظ را خطوط عمودي، افقی یا هر فرم دیگري به دلخواه طرح بیاندازید یا با کمک خلال چوبي، روي آیسینگ طرح ایجاد کنید. بگذارید آیسینگ روی بیسکوییت ها کاملاً خشک شود. بیسکوییت ها، آماده سرو است.
طرز تهیه رویال آیسینگ:
۲ عدد سفیده تخم مرغ را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار با همزن برقی، کمي هم بزنید تا کف کند. سپس مقداری پودر قند (الک شده) به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، ۱/۸ قاشق چایخوري وانیل به آن بیافزایید. مایه را به قسمت هاي مساوي تقسیم کنید و هر قسمت را به یک رنگ خوراکي آغشته کنید و در قیف بریزید و روي بیسکوییت ها را با آن تزیین کنید.
اضافه کردن مقدار پودر قند به سفیده تخم مرغ، بسته به درجه غلظت و نحوه استفاده متفاوت است. به منظور تهیه آیسینگ روان، غلظت مورد نظر در حدی است که بتوان به راحتی با آن کار کرد،به سرعت خشک نشود و خیلی هم شل نباشد.
در تهیه آیسینگ غلیظ (دورگيري) از مقدار بیشتري پودر قند استفاد کنید تا مواد به درجه ای از غلظت برسد که قادر به حفظ فرم خود باشند و در ضمن لطافت کافي برای کار با قیف و ماسوره را داشته باشد.
سفید را بیش از حد هم نزنید. هم زدن بیش از اندازه، موجب تغییر بافت آیسینگ و خرد شدن آن پس از خشک شدن خواهد شد.
رویال آیسینگ از ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند یا پودر آمادہ مرنگ و آب تهیه میشود که قابلیت اضافه کردن اسانس و رنگ را دارا بوده و به منظور تزیین انواع کیکبیسکویت و... مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی آیسینگ،با دو غلظت متفاوت تحت عنوان هاي آیسینگ فلودینگ یا روان و آیسینگ استیف یا غلیظ (دورگیري) تهیه میشوند. از آیسینگ غلیظ براي ایجاد نقش هاي برجسته، خطوط، دورگیري و مرزبندي بین رنگ ها استفاده میکنند. آیسینگ روان نیز براي پر کردن داخلی مرزبندي ها با ایجاد طرح درون بافت آیسینگ استفاده میشود.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#کیک_پاستا
روی گاز و شعله پخش کن هم میتوانید این #کیک_پاستا را آماده کنید.
چون احتیاج به مقدار گوشت زیادی داره می تونید از سویا ، چرخکرده ی مرغ و یا ترکیبی از سویا و گوشت استفاده کنید.
مواد گوشتی سلیقه ای هست حتی میتونید قارچ و فلفل دلمه ی ریز خرد شده هم بریزید.
پاستا لوله ای در همه ی فروشگاه ها با مارک ها و قیمت های متفاوت موجود میباشد.
مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید.
قالب مناسب این غذا قالب کمربندی هست اما از قالب های دیگر هم میشه استفاده کرد.
ادویه ها سلیقه ای میباشد من از ادویه ی ایتالیایی(مخصوص پیتزا و پاستا) هم استفاده کردم که در فروشگاه ها موجود است.
من وقتی مواد گوشتی سرد شد در قیف یکبار مصرف ریختم و پاستا هارا پر کردم.
مواد لازم برای ۶ نفر: (مناسب قالب قطر ۲۵ سانت)
رب گوجه فرنگی ۴ ق غ
پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۱/۲ لیوان
آویشن ۱ ق چ
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پاستا لوله ای ۴۰۰ گرم(یک بسته)
۱. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
۲. سپس آویشن ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود.
۳. پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.(حدود ۱۱ دقیقه با کمی نمک بجوشانید)
۴. و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید.(کف و دیواره های قالب را خوب چرب کنید)
۵. سپس گوشت چرخ کرده را در پاستاها بریزید.(با قاشق مربا خوری یا با قیف)
۶. پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
۷. پس از اینکه پنیر ذوب شد(۱۵ الی ۲۰ دقیقه) از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید(میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
چیزکیک کارامل
.
مواد لازم:
🌟 لایه اول( کراست چیزکیک )؛
• بیسکوئیت ساقه طلائی ۲۰۰ گرم
• کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
🌟 لایه دوم( کرم پنیری):
• پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
• خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
• شکر ۲۰۰ گرم
• آب ۱۲۵ میلی لیتر
• پودر ژلاتین ۲ ق س
• وانیل ۱/۸ ق چ
🌟 لایه سوم ( فیلینگ کاراملی)؛ 😋
• شکر ۱۵۰ گرم
• خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
• آب ۶ ق س
• کرم پنیری ۳/۴ پیمانه
______________________
🌟 طرز تهیه:
🌸 ابتدا بیسکوییت را به همراه کره ذوب شده داخل غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان در بیاید.
🌸 حالا مخلوط بیسکوئیت را کف قالب کمربندی که با فویل پوشانده اید، کاملا پرس میکنید. قالب را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
🌸 پودر ژلاتین را روی آب سرد داخل دستور بپاشید. بعد از چند دقیقه حالت اسفنجی میشود، حالا روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
🌸 پنیرماسکارپونه را به همراه شکر و خامه داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس ژلاتین آب شده را به همراه وانیل به آن اضافه کنید. ۱ پیمانه از کرم را کنار بگذارید.
🌸 قالب را از یخچال خارج و مابقی کرم پنیری را روی لایه بیسکوئیتی بریزید و در یخچال قرار دهید.
🌸 حالا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و کاراملی شود. سپس خامه صبحانه را اضافه و از روی حرارت بردارید و مخلوط کنید. اجازه دهید کمی خنک شود. سپس ۱/۳ کرم پنیری را که کنار گذاشته بودید به مخلوط اضافه و سپس روی لایه دوم بریزید.
🌸 چیزکیک ما آماده است. بهتر است یک شب در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#چيكن_كورما يك خورش جذاب هندي
مواد لازم:
ماست. 8 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده
یک پینچ زعفران(رشته های زعفران)
زنجبیل. 3 سانتی متر زنجبیل رنده شده
سیر. 4 حبه له شده
سینه مرغ. 4تکه بدون پوست به صورت مکعبی خرد شده
روغن. 1 قاشق غذاخوری
پیاز. 1 عدد نگینی خرد شده
پودر نارگیل. 2-3 قاشق غذاخوری
یک مشت گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه:
داخل هاون تمامی ادویه جات را آسیاب كنيد،
ماست را همراه با زردچوبه،زیره سبز،دارچین،گشنیز،زعفران،زنجبیل و سیر داخل کاسه ای ریخته همگی را بخوبی مخلوط كنيد
تکه های مرغ را به داخل مخلوط ماست اضافه کرده بخوبی به ماست آغشته شان نموده هر چقدر که بیشتر ممکن باشد برای مرینیت کردن آن را استراحت دهید.
مقداری روغن را داخل ماهی تابه گرم کرده پیازها را تا زمانی که نرم شده شروع به طلایی شدن نمایند.(قرار نیست قهوه ای رنگ گردند)سرخشان نمایید.
تکه های مرغ مرینیت شده را همراه با همان سس مرینتشان به داخل ماهی تابه ریخته تا زمانی که گوشت شروع به پختن نماید همشان بزنید.
شعله را کم کرده درب ماهی تابه را قرار داده بگزارید تا غذا بپزد.
درب را برداشته پودر نارگیل را به غذا اضافه کرده هم بزنید. اگر که خورش کم آب به نظر رسيد كمي شير نارگيل به غذا اضافه نموده اجازه دهید تکه های مرغ مغزپخت گردد.
هنگام سرو غذا مقداری گشنیز خرد شده روی غذا بریزید.
خورش چیکن کورما را با پلوی باسماتی سرو كرده و لذت ببرید
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون
اوردم😍😍😋😋
مثل #دسرهای_بیسکوئیتی دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه .
یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون
اوردم😍😍😋😋
مثل #دسرهای_بیسکوئیتی دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه .
یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون
گوشت چرخ کرده رو همراه سیر و پیاز و نمک و فلفل و کمی پودر سوخاری ورز میدیم و به شکل کوفته در میاریم
بادمجونا رو مثل فیلم پوست میگیریم و برش میدیم و کمی سرخ میکنیم
گوشت های قلقلی ( کوفته) رو لا به لای بادمجونا میذاریم و در ظرف میچینیم
گوجه و فلفل درشت خرد شده رو هم در ظرف میچینیم
رب رو کمی تقت میدیم و بهش کمی نمک و فلفل و آب اضافه میکنیم تا رقیق باشه مثل سس
سس رو؛ روی بادمجونا میریزیم
بعد یه کاغذ روغنی رو مچاله میکینم و زیر شیر آب میگیریم تا کاملا خیس بشه
بازش میکنیم و روی بادمجونا میذاریم
این کار باعث میشه بادمجونا و گوشت خشک نشه و رطوبتش رو از دست نده
بعد ظرف رو به مدت 20 دقیقه با حرارت 200 درجه میذاریم تو فر
نوش جان 😚
🍕 🍒
🌼☘️🌼☘️
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بلغور
مواد لازم:
2 لیوان بلغور درشت پلویی
3 لیوان آب گرم
1 کاسه بزرگ ماست سیر دار
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
10_8 عدد خیار شور
1 مشت جعفری خرد شده
1 مشت شوید خرد شده
گردوی خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
نمک
طرز تهیه:
بلغور را بشویید و آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید آب گرم را روی بلغور بریزید و با شعله متوسط و در بسته بپزید. وقتی آب بلغور کاملا کشیده شد اجاق را خاموش کنید تا با بخار خودش دم بکشد. وقتی کاملا سرد شد در قابلمه را بردارید و هم بزنید.
سس مایونز ، ماست سیر دار و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس خیار شور ، جعفری و شوید را خرد کنید. ماست سیر دار و مواد خرد شده را به بلغور اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله گردوی خرد شده هم اضافه کنید و هم بزنید. داخل ظرف مورد نظر بریزید. نزدیک به زمان سرو کره و یا روغن زیتون را همراه با فلفل قرمز پرک شده روی اجاق گرم کنید و روی سالاد بریزید و برای سرو آماده کنید. نوش جان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از طب اسلامی🌱گنجینه سلامت
اگه حوصله ات سر رفته و میخوای حال و هوات عوض بشه بدوووو🏃♂🏃♂🏃♂
بهترین کیفیت با کمترین قیمت👇
http://eitaa.com/joinchat/1952186379C70eea5edbe
#نوشیدنی_خرما_شیر_خرما_مخصوص
#شیر_خرما_مخصوص
#نوشیدنی_شیر_خرما
مواد لازم برای ۶ نفر:
هل ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۲ پیمانه
گردو ۵۰ گرم
موز ۱ عدد
خامه ۵۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- همه مواد را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و بعد از مخلوط شدن داخل لیوان سرو کنید.
۲- خرما را بدون پوست و هسته اندازه گیری کنید
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#کلمپه
#شیرینی_کلمپه
مواد لازم:
آرد 500 تا 600 گرم
روغن 250 گرم ترجیحا جامد (من از روغن صاف قنادی استفاده کردم و بسیار راضی بودم)
مایه خمیر 1 ق چ
شکر نصف ق چ
گلاب 1 ق غ
آب ولرم نصف فنجان
ماست شیرین نصف فنجان
زعفران حل شده و پودر پسته مقداری
مواد لازم داخل کلمپه:
خرما چرخ شده 200 گرم من پنجاه گرمم گردو استفاده کردم
روغن مایع مقداری
ادویه کلمپه(میخک،دارچین،هل سبز،جوز هندی) مقداری
طرز تهیه:
خرمای چرخ شده را با روغن مایع ورز داده و ادویه کلمپه را اضافه و کنار بگذارید. مایه خمیر و شکر را مخلوط کرده و در آب ولرم بریزید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل کند. زعفران دم کرده و گلاب رابه روغن اضافه کرده و بعد از آن مایه خمیر آماده شده رابریزید،ماست را هم افزوده وتمام مواد را با هم مخلوط کنید، در مرحله آخر هم آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید. اگر آرد کم بود, کم کم اضافه کنید تا خمیرتون لطیف و کمی چسبناک بشه.
سپس برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار داده تا آماده شود بعد از آماده شدن خمیر را پهن و قالب بزنید ,وسط خمیر مواد کلمپه رو قرار بدید, خمیر دیگه ای رو روش بگذارید و لبه ها رو پیچ بدین. برای طرح روی کلمپه, مُهر های مخصوصی رو فروشگاههای لوازم قنادی میفروشن.
خمیرهای قالب زده را داخل سینی فر چرب شده بچینید.
با یک سوزن ته گرد تمیز تمام کلمپه ها را سوراخ کنید تا پف نکند .سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 قرارمی دهید من با توستر درجه 100 رو کار کردم فقط شعله پایین تقریبا پانزده دقیقه زمان برد فقط باید زیر شیرینی طلایی بشه روی شیرینی نباید تغییر رنگ بده.
اولش از فر که میارین بیرون خیلی نرم هست اما بعد از یک ساعت که خنک شد هم شکلش کامل مشخص میشه هم سفت تر میشه.
نوش جان
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri