eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ مواد لازم تخم مرغ: سه عدد آرد:٢/٣ پیمانه نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری سرپر پودر قند: ١/٢پیمانه بکینگ پودر:١/٤ قاشق چایخوری وانیل: ١/٤ قاشق چایخوری طرز تهيه زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا می کنیم سفیده ها رو کمی می زنیم تا کف کنه بعد نیمی از پودر قند را به آن اضافه میکنیم و خوب می زنیم تا سفیده حسابی پف کرده و سفید شود. سفیده آماده شده را داخل یخچال قرار میدهیم زرده ها را همرا با وانیل و نیم دیگه پودر قند مخلوط میکنیم آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود سفیده ها را به زرده اضافه کرده و بصورت دورانی هم می زنیم خوب مخلوط میکنیم تا سفیده و زرده خوب با هم ترکیب شوند آرد نشاسته ذرت، و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده چند بار الك ميكنيم و بعد به تخم مرغها اضافه میکنیم، خوب مخلوط می کنیم مواد را داخل قیف ریخته و اندازه گردو داخل سینی میریزیم و روش هم پودر قند می پاشیم داخل فر از پیش گرم شده با درجه ٢٦٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٠ دقیقه قرار می دهیم.اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شه بعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم و بعد از سرد شدن بين هر دو تيكه خامه ى شيرين شده و فرم گرفته شكلاتى و يا خامه ى ساده می میالیم. تنها نکته لطیفه در اینه که سفیده ها آب نندازه مخصوصا در دمای آشپزخونه با فر روشن وگرم . که چاره اش اینه که سرعت عمل داشته باشید و سفیده رو حتما بعد از هم زدن و تا آماده سازی زرده داخل یخچال قرا دهید.سعی کنید مواد رو موقع ترکیب کردن زیاد هم نزنید چون هم زدن زیاد هم باعث آب انداختن سفیده میشه نوش جان💝 🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
طرز تهیه دشو یا دوشاب خرمالو به این صورت است که خرمالوی که از روی درخت کنده شده (البته بایستی خرمالو ممیجک باشد یعنی خوب رسیده باشد و اگر نه دوشاب تلخ ( کز) میشود) و توسط آفتاب خشک شده باشد را جمع آوری می کنند و در درون آب چند روزخیس می دهند سپس در جای که آب به وفور یافت میشودآتش درست می کنند( معمولا از چوب تر (شیرک هیمه) برای پخت استفاده می کردند چون دوام بیشتری داشت)خرمالو را داخل یک دیگ بزرگ به نام برکن یا برکر می ریزند و روی آتش می گذارندو آن را بره می دهند(مواد را به هم می زنند) تا جایی که خرمالو به شکل فرنی دراید سپس آن را درون آبگیر یا آبکش کیسه ای یا پارچه‌ زخیم توری ریخته و زیر آبکش ظرفی قرار می دهند تا آب درون آن جمع شود تفاله های درون آبکش دور ریخته می شوند و آب آن (شیره) را درون دیگی دیگر ریخته و روی آتش می گذارند برای اینکه مواد در حال جوش سرریز نکند برگهای بوته درختچه ای به زبان محلی به آن می گویند جز را به چوبی بسته و آن را هر از چند گاهی به داخل دیگ می زنند تا از سرریز شدن جلوگیری کند و کف شیره خرمالو پایین برود بعد از چندین ساعت دوشاب آماده می شود و میزان غلظت آن بستگی به میوه خرمالو دارد که چقدر شهد دارد از دوشاب استفاده غذایی مختلفی می کنند از برف دشو گرفته تا پشتزیک نوش جان 💝 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم: برنج ایرانی ۱ پیمانه نمک روغن زعفران قابلمه نچسب طرز تهیه:ببینید مهمترین نکته در تهیه یه کته قالب خوش قیافه استفاده از ظرف نچسب هست،به این صورت کف ظرف رو چرب کرده،برای تهیه برنج ،برنج را به حالت دم کردنی ۱ بند انگشت آب بالای قابلمه ، آب ریخته و نمک و روغن بعد وقتی آب برنج تموم شدمقداری از برنج را طبق فیلم با کره و زعفران مخلوط کرده و کف قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا فیکس بشه،بعد مابقی برنج سفید را روی برنج زعفرانی ریخته و دوباره با پشت قاشق فیکس میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم حدودا ۱ ساعت و بعد به راحتی از قالب جدا کرده و سرو میکنیم نکات:میزان کره و برنج من مخصوص یک نفر هست،لزومی نداره اگر تعداد رفت بالاتر و میزان برنج بیشتر شد میزان کره را مثلا در تعداد ضرب کنید که اگر اینکارو کنید بسیار برنج چربی خواهید داشت که خیلی باب میل هم نیست ،کره فقط برای عطر و طعم بیشتر به تهدیگ هست. نکته دوم برنج را آبکشی نکنید و مثل من درست کنید که در اون صورت کته خوشمزه تری خواهید داشت،اگر هم آبکشی میکنید برنج رو نرم از حالت معمول بردارید که دانه های برنج در حین چسبندگی شفته هم نشن. نکته سوم حتما حتما از ظرف نچسب استفاده کنید و همچنین اجازه بدید برنج روی شعله گاز با حرارت ملایم حالت تهدیگی پیدا کنه و زود برش ندارید که اون وقت تهدیگتون چون هنوز سفت نشده برنج از هم میپاشه. 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی سریع آماده میشه. الان شروع کنید ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بعد میتونید نوش جانش کنید😋😊 مواد لازم: * ۱ بسته بال مرغ ( حدود ۲۰ تکه ) اگر دوست داشتین می تونید ران مرغ هم استفاده کنید. برای سس: * ۱ ق م رب فلفل * ۲ ق غ روغن مایع * ۲ ق غ آب * ۱ حبه سیر * نمک * زیره * فلفل قرمز * آویشن * ۲ عدد سیب زمینی طرز تهیه: مواد سس را باهم مخلوط کرده و بال مرغها را به آن آغشته کنید و داخل سینی فر بچینید. سیب زمینی ها را پوست کنده و خورد کنید و به مخلوط نمک و ۲ ق غ روغن مایع آغشته کنید و در سینی کنار مرغها بچینید. در پایان کمی آویشن روی سیب زمینی ها بپاشید. در فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. در زمان پخت می تونید سیب زمینی هارو پشت و رو کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم سیرابی و شیردان گوسفند : 1 دست نخود:1پیمانه سیر : 2 حبه نمک : به میزان لازم زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم طرز تهیه در قابلمه مناسبی مقداری آب به اندازه ای که روی سیرابی را بگیرد بریزید من از اب جوش استفاده میکنم و تکه های سیرابی را در قابلمه بریزید سپس سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید نمک و زردچوبه را به سیرابی اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیرابی به خوبی نرم شود و بپزد نکات_طلایی در تهیه خوراک سیرابی بهتره برای پخت خوراک سیرابی از قابلمه_مسی استفاده کنید همچنین می توانید سیرابی را در زودپز نیز بپزید.سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.بهتر است سیرابی را در اواسط فصل بهار و یا در فصل تابستان تهیه کنید زیرا در این موقع از سال به دام علوفه تازه می دهند.در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم ایده آل سیرابی در انتهای پخت به سیرابی مقداری آلوچه خشک تفت داده شده اضافه کنید.در طرز تهیه سیرابی می توانید برای خوشمزه تر شدن آن مقداری نخود به سیرابی اضافه کنید. سیرابی سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. امیدواریم از طرز تهیه خوراک_سیرابی نهایت لذت را برده باشید وسیرابی لذیذ و خوش طعمی را بپزید. راستی سیرابی را می توانید بعد از پخته شدن به همراه آب_لیمو و نان تازه میل کنید نوش جان 💝 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر فلفل قرمز ( پاپریکا) فلفل قرمز تند (پرک) آویشن نمک ماست مایونز روغن زیتون همه مواد را با ران های مرغ خوب ورز میدیم روش فویل میکشیم از یک ساعت تا یک شب( بستگی به زمان خودتون داره) تو یخچال استراحت میدیم تا ران ها مزه دار بشن بعد در فر 235 درجه به مدت 1 ساعت ( تا وقتی مرغ ها کاملا پخته و نرم بشه) ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم خامه صبحانه 100گرم( نصف پاکت) شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم شیر 5ق.غ پسته و گردو نصف لیوان بیسکوییت پتی بور یک بسته ساده و یک بسته شکلاتی . مواد رویه: مواد رویه: شکلات تخته ای رنده شده 100گرم خامه صبحانه 100گرم نسکافه 1 قاشق .غ اب داغ 2 قاشق.غ ژلاتین 1ق.غ سرپر اب سرد 6 قاشق.غ . طرز تهیه: در ابتدا بیسکوییت را خرد کنید خیلی ریز نشود سپس خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود شکلات را از قبل خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود بعد به بیسکوییت اضافه کنید و هم بزنید مغز گردو و پسته را همراه با کمی شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید توی قالب سلفون پهن میکنیم و آنگاه مواد را روی سلفون بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و در یخچال به مدت حدودا 2 تا3 ساعت استراحت دهید تا خودش را خوب بگیرد سپس از قالب خارج کنید و شکلات را روش بریزید . مواد رویه؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید,ژلاتین هم در اب سرد,وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید,این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد روی کیک بریزید,در یخچال به مدت نیم ساعت نگه دارید نوش جان 💝 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
اسفناج300 گرم کره دو قاشق غذاخوری پیازدو قاشق غذاخوری سیردو قاشق چای‌خوری آرد همه منظورهدو قاشق غذاخوری شیر پرچرب یک فنجان خامه یه قاشق غذاخوری پنیر پارمزان کاله (رنده شده)نصف فنجان جوز هندی تازه رنده شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری خردل خشک نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز نمک طرز تهیه حدود چهار لیتر آب داخل یک قابلمه با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، بیبی اسفناج‌ها را اضافه کنید و بگذارید حدود 15 ثانیه در آب جوش غل بزنند. سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید و دورتادور آبکش پخش کنید تا آبشان گرفته شود. در این فاصله سراغ تهیه سس خوراک بروید. پیاز را رنده کرده و سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید سپس سیر و پیاز را به کره اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید. آرد را به صورت منظم همراه با همزدن مرتب روی مواد داخل تابه بپاشید. سه دقیقه زمان کافیست تا آرد با مواد تفت بخورند. از اسفناجی که با این سس طعم‌دار شده می‌توانید در تهیه خوراک مرغ و اسفناج استفاده کنید. بعد از سه دقیقه خامه و شیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه مخلوط را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید تا سس جوش آمده و به اندازه کافی غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود دو دقیقه دیگر سس روی حرارت بماند. این خوراک را می‌توان نوعیدیپ اسفناج گرم به حساب آورد. پنیر پارمسان رنده شده و بیبی اسفناج‌ها را به قابلمه اضافه کنید. جوز هندی را هم داخل قابلمه رنده کنید. نمک و فلفل‌ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی کم گرم شوند. خوراک اسفناج آماده است. نکته مهم‌ترین مرحله برای تهیه این خوراک، تهیه سس آن است. بنابراین این مرحله را با دقت و زمانبندی که گفتیم طی کنید و آرد را به طور منظم هم بزنید. غلظت این خوراک بعد از سرد شدن بیشتر می‌شود؛ بعد از این که آن را از روی حرارت برداشتید سریع سرو کنید نوش جان 💖 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‏ مواد لازم برای ۴ نفر اسفناج پاک کرده نیم کیلو مرغ پخته و ریش ریش ۴ تکه برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد زعفران دم شده به میزان لازم ماست چکیده یا سفت ۲ لیوان تخم مرغ ۴ عدد سیر له شده ۳ تا ۴ حبه كره اب شده نصف ليوان اب مرغ نصف ليوان نمک و فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه: برنج رو از قبل خیس کنید. مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه. سیر رو توی تابه تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. اگر هم اسفناج فریزی هست که فقط کافیه با سیر تفت بدید تا آبش جمع بشه و سرخ بشه من كمي نمك فلفل. زردچوبه و گرد غوره هم بهش اضافه كردم بعد تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست و زعفران و اب مرغ و كرده و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب مخلوط بشه و یکدست. برنج رو به روش معمول آبکش آماده کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید. روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه ***نکات *من همیشه مرغ رو که میپزم, میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و تخم مرغ و زغفران بمونه و بعد توی آبکش میریزم و مهلوط ماستی از اون که جدا شد, بعد روی برنج میریزمش! اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه! *فراموش نکنید که روی مرغ آب جوش و روی گوشت آب سرد بریزید تا خوشمزه تر بشن! *بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند! ولی شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید, اونا قراره ته چین بخورن!! *معمولا برای ته چین برنج رو کمی باید دون تر بردارید. یادتون نره که پیاز مرغ رو خلالی کنید تا بعد بتونید اونو راحت از مرغ جدا کنید تا منظره بدی به مرغ ته چین نده! ‏ نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
دستور تهیه لپه را بپزید تا آب آن کاملا بخار/جذب شود. سبزی را ریز خرد کنید. گوشت پخته شده و لپه را چرخ کنید (یا بکوبید). به مخلوط گوشت و لپه، پنیر پارمزان، سبزی خرد شده، سیر له شده، تخم مرغ ها، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید. یک ماهی تابه کوچک را روی حرارت قرار دهید، به آن روغن اضافه کنید و اجازه دهید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست گلوله کنید. بعد پهن کنید و به ضخامت نیم سانت در بیاورید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید (تا شامی ها خمیر نشود) و در روغن سرخ کنید. نکات مهم اگر گوشت بوقلمون پخته شده در دسترس ندارید، در یک قابلمه یک لیتر آب بریزید وقتی بجوش آمد گوشت را به آن اضافه کنید بعد از 5 دقیقه جوشیدن برای اینکه کف و بوی زهم بوقلمون کمی گرفته شود آب را خارج کنید و دوباره آب جوشیده اضافه کنید و به آن یک عدد پیازپوست گرفته و چوب دارچین اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا بخار و جذب گوشت شود. اگر لپه های شما دیر پز است، قبل از پختن، آنها را یک ساعت در آب سرد بخیسانید. چون مواد پخته است زمان زیادی برای سرخ کردن نیاز نیست نوش جان 💝 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
روش تهیه حلوا *.یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می دهیم. *. دو لیوان آرد را کم کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می زنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را تفت داده. *. هم می زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می آید). *. هر چه رنگ آرد قهوه ای پررنگ تر شود، در نهایت حلوای تیره تری خواهیم داشت. *.پودر بادام زمینی را اضافه می کنیم. *. یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته. *. روی شعله گذاشته، هم می زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می کنیم. *. شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود. *. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد. *. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می کنیم. *. با نوک قاشق یا ته قاشق می توان حلوا را تزئین کرد. *. می توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد. *. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد. *. بنا بر ذائقه های مختلف، حلوا را می توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل های مختلف تزئین کرد نوش جان 💝 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم كتف و بال شش عدد برنج دوپيمانه تخم مرغ دو عدد ماست شش قاشق غذاخوري روغن دوقاشق غذاخوري زعفران بمقدار لازم زرشك و خلال پسته بمقدار كافي از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي سس فرانسه مخلوط كردم و گذاشتم توي زيپ كيپ تا مزه دار بشه. برنج رو خيس ميكنيم سه ساعت كافيه. زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداري شكر(مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شيرين بشه . خب حالا ميريم سراغ مواد تهچين تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه ميكنيم. وقتي برنج رو ابكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم. توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها رو ميچينيم و يه كفگير از تهچين ميريزيم و با كفگير فشار ميديم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچينو ميريزيم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقيه تهچين يكساعت زمان ميديم براي پخت. تهچينمون آمادست كف قابلمه رو زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزاريد و برگردونيد نوش جان 💖 🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم سینه مرغ چرخ کرده: 300 گرم پیاز رنده شده آب گرفته: 1 عدد خامه :1قاشق سوپخوری زعفران دم کرده:1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ کردن وسیخ کباب چوبی طرز تهیه: مرغ چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و نمک وفلفل و زعفران و خامه کاملا مخلوط کرده و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه تمام شود با گوشت چرخ کرده هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند. به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را سرخ میکنیم با شعله بالا سرخ میکنیم چون با شعله کم مدت زیادی طول میکشه تا سرخ بشه وبعد غذا سفت وخشک میشه و((میتوان بصورت ساده یایکی در میان به سیخ کشید ـ)) سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 دقیقه قرار میدهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب میشود.کبابها را بعد از پخت در دیس کشیده وهمراه پلو سرو کنید میتونید روی کباب ها از رومال بزنید رومال((دوقاشق کره رو باز میکنیم بعد یک قاشق اب لیمو تازه ویک قاشق زعفران بهش میزنیم وبا برس روی کباب ها میزنیم)) نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم به میزان لازم روغن ۱ عدد بزرگ پیاز به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه ۲۰۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم لپه ۵۰۰ گرم گوشت ۵۰۰ گرم سبزی کوفته ۲ عددتخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر زیره ۲۰ گرم سماق طرز تهیه ۱- پیاز را ریز خرد کنید.۲- برنج و لپه را بشویید و از ۲ ساعت قبل خیس کنید.۳- از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.۴- سبزی کوفته را هم بشویید و خرد کنید. می توانید از سبزیجاتی مانند مرزه، ترخون، پیازچه، گشنیز و جعفری استفاده کنید.۵- از سماق آسیاب نشده استفاده کنید. آن را هم از شب قبل خیس کنید. می توانید از ۲ قاشق غذا خوری پودر سماق هم استفاده کنید.در قابلمه ای روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.در ظرفی برنج، لپه، گوشت، سبزیجات، تخم مرغ ها، آرد سوخاری به همراه نصف پیاز سرخ کرده و پودر زیره را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. اگر از پودر سماق استفاده می کنید آن را هم در این مرحله ی با سایر مواد ترکیب کنید.از مواد توپ هایی به اندازه پرتقال بردارید، آن ها را خوب فشار دهید تا هنگام پخت باز نشوند.روی باقیمانده ی پیاز، ۵ لیوان آب بریزید و آن را بجوشانید. کوفته ها را در آب در حال جوش بندازید (سطح آب باید روی کوفته ها را بپوشاند)، حرارت را کم کنید و آن ها برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید.در نهایت، آب سماق را روی کوفته ها بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر ببزد نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‍ ‍ ⁣_شب_یلدا برای این دسر به بیسکوییت (من پتی بور استفاده کردم) چندتا توت فرنگی(یا هر میوه ای)ق موز و پودینگ وانیلی نیاز داریم،پودینگ وانیلی میتونید آماده ش رو استفاده کنید ولی من یه مدلش رو با یه دستور ساده درست کردم چون از آماده ها خیلی خوشمزه تره ⁣ این اندازه برای سه تا لیوان دسر هست ⁣پودینگ_وانیلی⁣ شیر ۲ پیمانه تا ۳پیمانه شکر بین ۳تا ۶ قاشق غذاخوری⁣ شیرینی خیلی به ذائقه بستگی داره پس حتما یکم مایه غلیظ شد بچشید شیرینیش رو اگه کم بود اضافه کنید⁣ آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری⁣ میتونید به جای ارد ((نشاسته گل یا نشاسته ذرت بریزید که اونم عالی میشه)) ⁣ وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری⁣ طرز تهیه شیر، آرد،شکر و رو اول با هم مخلوط کنید و بعد روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه و آخرسر وانیل رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید و اجازه بدید یکم خنک بشه.⁣ حالا موز رو نگینی خرد کنید و توت فرنگی ها رو ورقه های نازک برش بزنید ،حالا مثل فیلم میوه و بیسکوییت و پودینگ رو لایه لایه بریزید و وسط لایه ها هم توت فرنگی ورقه ای خیلی نازک رو به دیواره بچسبونید بعد از اینکه توت فرنگی ها به دیواره چسبیدن مقداری پودینگ وانیلی توی لیوان بریزید و لایه هارو ادامه بدید تا لیوانتون پر بشه⁣ حالا بذارید تو یخچال تا خودشو بگیره و قشنگ خنک بشه روش رو میتونید با انار یا توت فرنگی یا خامه فرم گرفته و بیسکوییت تزیین کنید .⁣ ⁣ نوش جان 💖 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
. خب بریم سر دستورپختش من با گشنيز تازه و سينه ي نگيني خرد شده ي مرغ كه تو پياز داغ سرخ شده درستش كردم . دستور كاملش به همراهِ نوشيدنيِ انار رو براتون‌مینویسم كه از نظر من بهترين گزينه ي پيشنهادي واسه شامِ شبِ يلداس.. اول از همه پيازو تو روغن تفت دادم. نذاشتم خيلي سرخ بشه در حد معمولي كافيه. بعد سينه ي مرغو باريك خرد كردم اون باريكارو هم مكعبي كردم. ريختم تو تابه و با حرارت زياد تفت دادم كه آب نندازه. يه كم روغن اضافه كردم كه خوب سرخ بشه و بهش فلفل سياه و نمك و زعفرون دم كرده زدم. ‌پیازای سرخ شده رو هم ریختم روشون و حرارتو کم کردم که سرخ بشه مرغا. كلن يه ربع زمان لازمه كه بپزه و سرخ بشه. آخرشم گشنيز خرد شده بهش اضافه کردم و خاموش کردم زيرشو. برنجو شستمو ریختم تو قابلمه و یه بند انگشت آب و کمی نمک و روغن ریختم توشو زیرشو روشن کردم. وقتی جوشید و آبش یه کم مونده بود خشک بشه دونه های انار و گشنیز خرد شده و تکه های مرغ سرخ شده رو اضافه کردم و آروم هم زدم که برنجم له نشه. درشو گذاشتم و وقتی دم کشید با دونه ی انار تازه و تکه های مرغ که کنار گذاشته بودم و خلال پسته تزئینش کردم برنج رو اگه دوست دارین آبکش هم میتونید بکنید. در اونصورت گشنیز و انار و تکه های مرغو لابلای پلو بریزید و دم کنید. نوشيدنيِ انار: آب انار ١ ليوان + آب ليموترش ٢ ليوان+ شكر به ميزان لازم+ دونه هاي انار كه من واسه قشنگي ريختم تو پارچ نوش جان ❤️ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
‍ ‍ مواد لازم گوشت چرخکرده مرغ ۵۰۰ گرم برنج پخته ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد سیر ۲ حبه پیاز ۱ عدد کوچک نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم روغن دو قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم آب مرغ ۱ پیمانه خامه صبحانه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده دو قاشق غذاخوری پاستای خشک ۳ پیمانه طرز تهیه گوشت مرغ چرخ شده، پیاز رنده شده آب گرفته، برنج پخته، سیر رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و پاپریکا را در کاسه ای بریزید و ورز دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید.از مخلوط گوشتی کوفته هایی به اندازه گردو درست کنید. دستتان را مرطوب کنید تا راحتتر کار قلقلی کردن را انجام دهید. کوفته ها را در ظرفی چیده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. روغن را در تابه بریزید. کوفته ها را در مقداری آرد بغلطانید و در روغن تفت دهید تا رنگ بگیرند، سپس از تابه خارج کرده و کره را در همان تابه بیاندازید. آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، در آخر خامه را هم اضافه کرده و سریع هم بزنید. سس که جوش آمد کوفته ها را به سس اضافه کنید درب تابه را ببندید و شعله را کم کنید. ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا کوفته ها مغزپخت و سس غلیظ شود. پاستا را به روش معمول، با آب و مقداری نمک و روغن ده دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید. پاستا را در ظرف سرو ریخته و کوفته قلقلی ها و سس خامه را روی پاستا بریزید و در آخر جعفری را روی خوراک بپاشید و سرو کنید. در صورت دلخواه میتوانید مقداری پنیر پارمزان رنده شده در سس خامه ای بریزید. به جای پاستا میتوانید این خوراک را در کنار پوره سیب زمینی سرو کنید نوش جان 💖 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
میتوان از سالاد الویه ویا هر سالادی به عنوان زیر پوشش انار استفاده کرد مناسب شب یلدا مواد لازم: دانه انار 1 فنجان پنیر خامه ای نرم 200 گرم کره نرم 1 ق چ پنیر چدار رنده شده 1 فنجان نان تست ریز خرد شده یک چهارم پیمانه سیر خرد شده 1 حبه رزماری تازه خرد شده 1 ق چ برگ آویشن تازه خرد شده 2 ق چ جعفری تازه ریز خرد شده 1 ق غ رنده پوست لیمو ترش 1 ق چ پودر فلفل سیاه یک هشتم ق چ جعفری تازه خرد شده برای تزئین 1 ق چ طرز تهیه دانه های انار را به صورت یک لایه بین دو کاغذ حوله ای بگذارید و به آرامی کاغذ رویی را روی انار ها بکشید تا رویشان کاملا خشک شود و سپس به همان شکل در یخچال بگذارید تا کاملا رطوبت رویشان گرفته شود و شورع به درست کردن توپ پنیریتان بکنید . پنیر خامه ای ، کره ، پنیر چدار، گردو ، سیر ، رزماری ، آویشن ، جعفری ، نان تست ، رنده پوست لیمو( تمام مواد با هم ) را مخلوط کرده و یک دقیقه با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند . سپس پنیر را یکجا روی یک پلاستیک گذاشته و دورش را بپوشانید و با دست به شکل توپ فرم دهید و بسته بندی کرده به مدت 1 ساعت تا 2 روز در یخچال بگذارید تا کاملا سفت و محکم شود . بعد ازین که توپ پنیریان به اندازه ی کافی سرد و سفت شد از یخچال خارج کرده و روی سطحی که دانه های انار را پاشیده اید با فشاری کم و ثابت بگردانید تا دانه های انار در سطح توپ فرو روند و تمام سطح توپ پنیریتان با انار پوشیده شود . در صورتی که نیاز بود کمی با فشار دست دوباره توپ اناری را شکل دهید .و رویش جعفری خرد شده بپاشید . توپ پنیر و انارتان را میتوانید قبل از سرو به مدت 4 – 5 ساعت در پلاستیک پیچیده و در یخچال نگهداری کنید . قبل از سرو توپ پنیر و انارتان را 30 دقیقه بیرون یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شود نوش جان 💖 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم جو پوست کنده 1 لیوان هویج 2 عدد متوسط ماست دو لیوان گشنیز خرد شده یک لیوان سیر دو حبه آب مرغ دو لیوان فلفل قرمز به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم نوش جان 💝 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم جو پوست کنده 1 لیوان هویج 2 عدد متوسط ماست دو لیوان گشنیز خرد شده یک لیوان سیر دو حبه آب مرغ دو لیوان فلفل قرمز به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم نوش جان 💝 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
. خب بریم سر دستورپختش من با گشنيز تازه و سينه ي نگيني خرد شده ي مرغ كه تو پياز داغ سرخ شده درستش كردم . دستور كاملش به همراهِ نوشيدنيِ انار رو براتون‌مینویسم كه از نظر من بهترين گزينه ي پيشنهادي واسه شامِ شبِ يلداس.. اول از همه پيازو تو روغن تفت دادم. نذاشتم خيلي سرخ بشه در حد معمولي كافيه. بعد سينه ي مرغو باريك خرد كردم اون باريكارو هم مكعبي كردم. ريختم تو تابه و با حرارت زياد تفت دادم كه آب نندازه. يه كم روغن اضافه كردم كه خوب سرخ بشه و بهش فلفل سياه و نمك و زعفرون دم كرده زدم. ‌پیازای سرخ شده رو هم ریختم روشون و حرارتو کم کردم که سرخ بشه مرغا. كلن يه ربع زمان لازمه كه بپزه و سرخ بشه. آخرشم گشنيز خرد شده بهش اضافه کردم و خاموش کردم زيرشو. برنجو شستمو ریختم تو قابلمه و یه بند انگشت آب و کمی نمک و روغن ریختم توشو زیرشو روشن کردم. وقتی جوشید و آبش یه کم مونده بود خشک بشه دونه های انار و گشنیز خرد شده و تکه های مرغ سرخ شده رو اضافه کردم و آروم هم زدم که برنجم له نشه. درشو گذاشتم و وقتی دم کشید با دونه ی انار تازه و تکه های مرغ که کنار گذاشته بودم و خلال پسته تزئینش کردم برنج رو اگه دوست دارین آبکش هم میتونید بکنید. در اونصورت گشنیز و انار و تکه های مرغو لابلای پلو بریزید و دم کنید. نوشيدنيِ انار: آب انار ١ ليوان + آب ليموترش ٢ ليوان+ شكر به ميزان لازم+ دونه هاي انار كه من واسه قشنگي ريختم تو پارچ نوش جان ❤️ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم ارد ٣٣٠ گرم كره يا روغن جامد٢٠٠گرم(من۱۰۰ کره ۱۰۰ روغن صاف زدم) پودرقند ٨٠ گرم زرده تخم مرغ يك عدددرشت يا دوعددكوچک وانيل كمي پودرگردو ٢٠ گرم مواد مياني شيرعسل ١٠٠ گرم كره ١٠ گرم (من پنيرخامه اي زدم ) گردو خورد شده ۱۵۰ گ طرز تهیه ابتداروغن وپودرقندروخوب ميزنيم سپس يك زرده تخم مرغ با وانيل اضافه كرده تا مخلوط بشه موادمون بايد كرم رنگ وخامه اي بشه پودرگردوروهم اضافه مي كنيم وخوب مي زنيم اخرسرآردرو روي موادتون الك كرده ورز ميديم همينكه خميرمنسجم بشه كافيه خميرروداخل نايلون گذاشته ويك ساعت استراحت مي ديم . دراين فاصله موادمياني رواماده مي كنيم شيرعسلي غليظ شده وپنيرخامه اي روباهمزن مي زنيم تا صاف ويكدست بشه. خميررو حتما بين دوکاغذروغنی باز مي كنيم چون خيلي ترده وپودرميشه دوباره اگرلازم بودورزبدين و حتما کاغذروغنی براي بازكردن شيريني استفاده كنين. قالب موردنظررومي زنيم مثل شيريني الماني قالب میزنیم.یعنی یکیش رو تو خالی میکنیم. بعدازپخت بينشونو شيرعسلی بریزین شیرینی رو روش قرار بدین شیرعسلی بریزین و با گردو پرکنین شيرينياروتوي سيني كاغذ شده با فاصله میچینیم وداخل فرازقبل گرم شده۱۶۰ درجه به مدت۱۵تا۱۸ دقيقه تا زيرشيرينيا كاملا طلايي بشه نوش جان 💝 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم پودر ژلاتین :دو ق غ آب سرد برای حل ژلاتین : یکدوم پیمانه شکر : یک پیمانه نشاسته ذرت : دو ق غ پر شیر : دو پیمانه شکلات تخته ای : صد گرم خامه (پاکت صورتی ):نصف پاکت بیسکوئیت پتی بور کاکائویی و وانیلی (من از هر کدام سه بسته استفاده کردم ) پودر کاکائو : دو ق غ طرزتهیه ابتدا شیر و شکر و نشاسته و پودر کاکائو را روی گاز گذاشته تا جوش بیاد و مرتب هم میزنیم سپس شعله را کم کرده و شکلات را ریخته تا ذوب شود وبعد خامه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مخلوط و یکدست شود از روی گاز برداشته و پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا اسفنجی شود و بن ماری کرده تا شفاف شود و به مایع اضافه کرده و هم میزنیم کنار گذاشته تا ولرم شود قالب کمر بندی را آورده و دور قالب را با بیسکوئیت کاکائویی میچینیم و ردیف بعدی بیسکوئیت ساده را داخل مایع شکلاتی زده و چسبیده به قبلی قرار داده و دوباره ردیف بعدی بیسکوئیت کاکائویی را داخل شکلات زده و میچینیم تا الی آخر که به مرکز برسین و در آخر باقی مانده شکلات را روی تمام بیسکوئیت ها ریخته و در یخچال به مدت چهار الی پنج ساعت قرار داده تا سفت شود و سپس دویست گرم خامه پاکت صورتی را در ظرفی روی گاز گذاشته ب محض دیدن حباب کناره ی ظرف صد و پنجاه گرم شکلات تخته ای خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا ذوب شود و کیک را از یخچال در آورده و شکلات را روی کیک ریخته و با پودر پسته یا نارگیل و هر چی که دوست داشتید تزیین کنید و نیم ساعت دیگه بره داخل یخچال تا خودشو بگیره و سپس برش زده و نوش جان کنید. در ضمن اگر قالب کمربندی نداشتید از قالب گرد که سلفون داخل اون گذاشته طوری که از دیواره قالب بیرون بزنه تا موقع استفاده براحتی از قالب در آورد و استفاده کنید نوش جان 💝 🍰🍫🍰🍫🍰🍫🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم آرد جو150 گرم پودر جوانه گندم2 قاشق غذاخوری پودر سبوس برنج 3 قاشق غذاخوری شیر 125 میلی لیتر نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 7 قاشق مرباخوری آب ولرم 40 درجه60 میلی لیتر تخم مرغ 2 عدد آرد گندم150 گرم مایه خمیر1 قاشق مرباخوری بهبود دهنده 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری مغز تخمه و کنجد و... به مقدار لازم طرز تهیه مایه خمیر را به همراه یک قاشق مرباخوری شکر در آب ولرم با گرمای 40 درجه سانتیگراد حل کرده و در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بماند و مایه خمیر به عمل بیاید. آرد جو، پودر سبوس برنج و جوانه گندم، نمک و بهبود دهنده را با هم مخلوط کنید. شیر را کمی گرم کنید و باقی شکر را در آن حل کنید. وقتی شیر ولرم شد، مایه خمیر، شیر و شکر و یک عدد زرده تخم مرغ به اضافه 2 عدد سفیده تخم مرغ و روغن زیتون را به آرد اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده و سپس تدریجا آرد گندم را به خمیر اضافه کنید. مقدار آرد گندم اضافه شده به خمیر تا اندازه ای است که خمیر به دست نچسبد. بنابراین شاید کمی کمتر یا بیشتر از 150 گرم آرد گندم لازم باشد. خمیر را خوب ورز دهید تا سنگین نشده و آرد اضافه به آن نرسد. در نهایت خمیر را به مدت 20 دقیقه ورز دهید. سپس اجازه دهید تا خمیر زیر یک حوله تمیز و درون یک ظرفی که گنجایش 2 برابر حجم خمیر را داشته باشد، به مدت 1 ساعت استراحت کرده و حجم آن 2 برابر شود. خمیر را به اندازه 3 برابر سایز قالب خود با وردنه باز کنید. سپس اطراف خمیر را روی هم آورید تا یک خمیر 3 لایه به وجود آید. خمیر را درون قالبی که از قبل کمی چرب کرده اید، به صورت وارونه قرار دهید و روی قالب یک حوله بکشید و اجازه دهید مجددا خمیر 30 دقیقه استراحت کند فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک ظرف آب در کف فر قرار دهید. فر باید 15 دقیقه قبل از پختن نان خوب گرم شده باشد. روی خمیر داخل قالب را با کمی روغن زیتون و یک زرده تخم مرغ رومال کنید. کمی مغز تخمه و کنجد و یا زیره و ... روی نان بپاشید. قالب نان را روی پنجره وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا نان پخته شود. نوش جان💝 🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم ،نصف سینه ی مرغ ،لپه ۱ و ۱/۲ پیمانه ، برنج ۱ پیمانه ،پیاز دو عدد بزرگ، تخم مرغ یک عدد،سبزی معطر تازه یا خشک ( ترخون ،مرزه،ریحان،شوید،نعنا) به مقدار لازم،نمک ،زردچوبه ،فلفل،ادویه کاری،پودر سیر، مواد میانی کوفته (گردو ،زرشک،کشمش،پیاز داغ،تخم مرغ آبپز یکعدد) مواد سس کوفته :پیاز یک عدد بزرگ ،رب دو ق غ ،آلو خورشتی یک پیمانه،لیمو عمانی دو عدد،نمک ،زردچوبه،فلفل،پودر سیر،زرشک . ابتدا پیاز رو رنده ریز میکنیم آبشو که گرفتیم با گوشت چرخکرده و مرغ چرخ شده و نمک خوب ورز میدیم تا منسجم بشه بعد لپه ی پخته ی آسیاب شده و برنج پخته آسیاب شده و تخم مرغ و نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل و سبزیجات معطر خوب ورز میدیم . یکساعت داخل یخچال میزاریم .بعد از یکساعت داخل تور قرار میدیم و وسطش رو باز میکنیم و تخم مرغ و پیاز سرخ شده و زرشک و کشمش و گردو رو میریزیم و کوفته رو میبندیم و تور رو گره میزنیم . و داخل سس کوفته( برای سس ابتدا پیاز رو سرخ شده رو با رب و ادویه ها تفت میدیم و لیمو و آلو و زرشک و سه لیوان آب میزاریم بپزه تا غلیظ بشه) میزاریم و یکساعت بهش زمان میدیم تا با حرارت ملایم بپزه در قابلمه رو نیمه باز بزارید. نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
هدایت شده از 『 محمد علی اخوان』
پروفایلت خزه؟؟😒 پروف مشکی نداری بزاری پروفایلت💔 منبع پروفایل های مشکی دخترونه👇🏼🖤👒 https://eitaa.com/joinchat/2871263293C80df38498f پسرونه👇🏼🖤👑 https://eitaa.com/joinchat/2871263293C80df38498f جذاب بآش🙂🖤👆🏾
زرشك پلو به شكل هاي مختلفي در كشور عزيزمون پخته ميشه ،من هم امروز سبك خودم رو براتون درست كردم كه پايه اصليش زعفران و پاپريكاست . مواد لازم (٤ نفر) مرغ >> ٤ تكه ساقه كرفس >> ٢ عدد پياز >> ٣ عدد هويج >> ١ عدد فلفل دلمه >> نصف ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ سير ساطوري >> ١ حبه زرشك>> ١٥٠ گرم شكر >> ١ قاشق غ خ زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ آب سرد >> ١ ليتر آب جوش >> نيم ليتر نمك >> ٢ قاشق چ خ زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ پاپريكا >> ١ قاشق چ خ . روش پخت تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم نوش جان 💝 🍗🍱🍗🍱🍗🍱🍗 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
تخم مرغ ۲ عدد شکر ۲۳۰ گرم (یک لیوان) شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم ( تقریبا ۴ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق چ) پودر هل نصف ق چ و یا وانیل ( هل حذف نشه طعم و عطر خوبی میده) گلاب ۲ ق غ ( قابل حذف) تخم مرغ و شکر و پودر هل رو با همزن زدم . همزن دستی یا برقی فرقی نداره فقط خیلی خوب زده بشه . بعد روعن مایع و بعد شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و خمیر مایه رو مخلوط و الک کردم .کم کم آرد اضافه کردم ممکنه که برای شما کمتر و یا بیشتر از این میزان آرد ببره . خمیرمنسجمی به دست میاد کمی چسبندگی داره وقتی با دست جمع میکنید خمیر رو دوباره دستتون رو بشورید و بیایید سراغ خمیر چون خمیر به دست چسبیده و این شکلی فکر می کنید ارد لازمه می ریزین . خیلی آرد نریزین چون بافتش رو سفت می کنید .خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش نایلون کشیدم و پارچه تمیز کشیدم توی محیط یک ساعت استراحت قرار دادم . خمیر بعد از استراحت پف نمی کنه فقط استراحت بابت انسجامش هستش از خمیرچونه های ۹۰ ، ۱۰۰ گرمی برداشتم و به شکل بیضی کردم و لوله ای و استوانه ای باریک و بعد با وردنه اون رو پهن کردم .عرضش زیاد نشه چون توی فر پف می کنه و شکلش ناجور میشه .ضخامت خمیر هم یک سانت الی نیم سانت . یک سانت بهتره .استراحت دوم نداره و بعد رومال که ترکیب مواد زرده و زعفران و روغن مایع و نمک رو با قلمو روش زدم و با چنگال روش کشیدم و طرح زدم و کمی کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل روشن کردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و آخر هم دو سه دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم که روی نون ها خوشرنگ تر بشه . دمای فرها فرق داره حتما حتما چک کنید. بعد از اینکه از فر بیرون آوردم . یک کم گذشت داخل نایلون قرار دادم چون در معرض هوا زود خشک میشه . با این مقدار مواد حدودا ۱۲ عدد چای چورگی میشه. امیدوارم درست کنید ولذتشو ببرید نوش جان 💖 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
به ازای یک کیلو فیله مرغ: نصف فنجون آب پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پودر ‌پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری رزماری: نصف قاشق چای‌خوری برای ورژن فلفلی(🌶) به ادویه‌های بالا مورد زیر رو اضافه کنید. فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری . بعد از مزه دار کردن فیله ها با موارد بالا، اونهارو مثل فیلم اول در آرد بعد در آب یخ، دوباره آرد، آب یخ و در نهایت در آرد وارد کنید و سرخ کنید. . ترکیب آرد: ۴۰۰ گرم آرد گندم، ۲ قاشق چای‌خوری پاپریکا، ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و ۲ قاشق چای‌خوری نمک. زمانی که در آرد فرو میکنید خوب ماساژ بدید. فیله در روغن داغ (با توجه به حرارت) بین ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان برای پخت کامل می‌خواد. هر وقت روی روغن شناور شد یعنی آماده هست. . روغن اضافه رو بعد سرخ کردن به خوبی خنک کنید، از صافی رد کنید و در یک شیشه در دار بریزید و ۳ الی ۴ مرتبه از اون استفاده کنید. برای کباب کردن، بعد از مزه دار شدن اونهارو در ظرف مخصوص بذارید و در فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه کباب کنید. (حدود ۳۵ دقیقه) سیب زمینی رو هم میتونید سرخ کنید هم کباب کنید. من با فلفل‌سیاه، نمک و روغن زیتون اونارو در فر (دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰) کباب کردم. تا زمانی که نرم و طلایی بشه. عزیزان این فیلمی که دیدید تکنیک سوخاری هست. شما می‌تونید هر چیزی رو که دوست دارید با این روش سوخاری کنید. (قارچ، میگو، بادمجون، پیاز، سیب‌زمینی و...) نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
قارچ ورقه شده:250 گرم پیاز:یک عدد زرشک و خلال پسته:از هر کدام 50 گرم کره:50 گرم نمک و فلفل و زعفران آب کرده:به میزان لازم برنج:4 پیمانه روغن:به میزان لازم گوشت چرخ کرده:200 گرم دستور تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده برنج تان را مثل همیشه آماده کنید ، ابتدا بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس کنید و بعد بپزید و آبکش کنید. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و ته آن مقداری روغن بریزید و با نان یا سیب زمینی کف قابلمه را بپوشانید. بعد برنج آبکش شده را روی آن بریزید و روی حرارت کم دم کنید. در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت توپ های قلقلی به اندازه یک فندق گرد کنید. گوشت های قلقلی را به همراه نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه ای بپزد و مغز پخت شود. به قارچ ها کمی آبلیمو بزنید تا سیاه نشود. بعد در مقداری روغن و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ ها آب نیندازند. زرشک و خلال پسته را هم بشویید و به قارچ اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر هم زعفران دم کرده را با کره و مقداری نمک به قارچ ها اضافه کنید . قارچ های تفت داده شده را با گوشت قلقلی مخلوط کنید و بگذارید آب داخل آنها کاملا بخار شود. هنگامی که برنج آماده شد و خواستید در ظرف سرو کنید روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک تزیین کنید. نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨