#حلوای_مغز_دار_مجلسی
مواد لازم
ارد نخودچی 6 ق غ
شیر خشک 5 ق چ
روغن 5 ق غ
شربت زعفران به اندازه
یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب ونصف لیوان دم کرده زعفران بزارید بجوشه وکنار دستتون باشه
مقادیر مواد میانیه حلوا
شیر 1لیوان
پودر نشاسته 2ق غ
ارد برنج 1ق غ
اب نصف لیوان
شکر به اندازه
گلاب 2 ق غ
اول نشاسته وبرنج را با اب حل کنید که کاملا تو اب حل بشه شیر وشکر را اضافه کنید و روی حرارت قرار بدین وهم بزنید میتونید با فنر دستی هم بزنید تا به غلظت برسه گلاب اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید و بزارید خنک بشه
الان میریم سراغ حلوا
ارد نخودچی وشیر خشک باهم مخلوط والک کنید و بر روی حرارت کم بدون روغن تفت بدین تا یخورده رنگ ارد قهو های باز بشه روغن را اضافه کنید در حد چهار یا پنج قاشق این حلوا روغن کم میبره بعد با ملاقه شربت زعفران را اضافه کنید و با کفگیر حلوا رو هم بزنید وقتی زعفران را اضافه میکنید بعداز چند هم زدن حلوا جمع میشه حلوا نباید شل باشه بعد بزارید چند مینی حلوا خنک بشه
بعداز خنک شدن حلوا و محلبی
کف دستتون روغن بزنید از حلوا بردارید ودر کف دستتون باز کنید یه قاشق محلبی رو در مرکز حلوا بزارین وبا دست حلوا رو گرد کنید
در ظرفی پودر نارگیل بریزین وحلوا رو بر روی پودر نارگیل بزارین چند ساعت در یخچال بمونه و بعد به دلخوا تزئین کنید
نوش جان 💖
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#چيز_كيك_تنوري_گوشت
مواد لازم
آرد: 250 گرم
كره: 100 گرم
پنيرخامهاي: 100 گرم
روغن مايع: 60ميليليتر
تخممرغ: يك عدد
پودرسير: يك قاشق چای خوری
مواد لازم براي رويه چيزكيك:
گوشت چرخكرده: 400 گرم
پياز درشت: يك عدد
پنيرخامهاي: 400 گرم
تخممرغ: 4 عدد
آرد: 75 گرم
نمك و فلفل و ادويه به ميزان دلخواه
.قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده كمي
روش تهيه:
ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخكرده و زردچوبه سرخ ميكنيم، قارچ و فلفل دلمه را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ ميكنيم . براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامهاي، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا يكدست شوند.
.تخممرغ را اضافه كرده و به هم ميزنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را آخركار با همزن برقي مخلوط ميكنيم.
مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر 28 سانتيمتر پهن كرده، مايه گوشت را روي آن پهن ميكنيم، تخممرغها، آرد، پنيرخامهاي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند،
بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت ٦٠ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#نان_سیر_با_مغز_مرغ_و_پارمسان
مواد لازم:
یک عدد سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)
۲ پیمانه آرد
۴ عدد تخم مرغ همزده
۲ پیمانه خردههای نان ادویه دار
یک پیمانه روغن سرخ کردنی
یک عدد نان باگت بزرگ
۱۰ تا ۱۲ ورقه پنیر موزارلا
سس گوجه فرنگی (با طعم سیر و فلفل)
برای کره سیریک
سوم پیمانه کره آب شده
۳ حبه سیر رنده شده
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:
۱- سینه مرغ را به نوارهای باریک با ضخامت یک سانتی متری برش دهید.
۲- آرد، تخم مرغ و خردههای نان ادویه دار را در سه کاسه جداگانه ریخته و کنار بگذارید.
۳- نوارهای مرغ را به ترتیب درون آرد فرو کرده و آرد اضافه آن را بتکانید. سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و در آخر درون خردههای نان غلتانده و کنار بگذارید.
۴- این کار را تا اتمام تمامی مرغها ادامه دهید.
۵- درون تابه روغن ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس فیلههای مرغ را داخل آن انداخته و بگذارید با حرارت زیاد کاملا سرخ و طلایی شوند. در آخر هم مرغهای پخته شده را روی دستمال کاغذی حولهای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
۶- در این مرحله باید به سراغ باگت رفته و آن را به سه یا ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید. لازم است اشاره کنیم که طول برشهای نان باید به اندازه بلندی تکههای مرغ باشد.
۷- با استفاده از چاقو یا دست، خمیر داخل نانهای باگت را خالی کنید.
۸- دو ورقه از پنیر موزارلا را روی هم گذاشته و یک عدد از مرغهای سوخاری را روی آنها قرار دهید. سپس پنیر را رول کرده و آن را درون نان باگت بگذارید.
۹- در این مرحله، کف سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی گذاشته و روی آن را با کمی روغن چرب نمایید. سپس تکههای پر شدهٔ نان باگت را به اسلایسهای باریکتر برش بزنید و در کنار هم درون سینی بچینید.
۱۰- در یک کاسه کوچک، تمامی مواد ذکر شده برای کره سیر را با یکدیگر مخلوط نمایید. مخلوط به دست آمده را با قلم مو روی برشهای باگت بمالید تا تمامی سطح آنها را پوشش دهد.
۱۱- فر را روشن کرده و بگذارید گرم شود.
۱۲- ورقه آلومینیومی را روی نان برگردانده و آن را کاملا بپوشانید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح نان کاملا طلایی و برشته شود.
۱۳- فویل را برداشته و این نانهای بسیار لذیذ را به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید.
نوش جان 💖
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#تارت_میرزا_قاسمی
مواد لازم براي 2 نفر
3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد گوجهفرنگی
2 عدد تخممرغ
3 تا 4 حبه سیر
به میزان لازم روغن
به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
1. بادمجانها را بشویید و آنها را خوب خشک کرده، روي شعله اجاقگاز یا روی آتش کباب کنید. دقت کنید که حرارت باید کم باشد. بادمجانها را در حین پخت بچرخانید تا همه جای آنها کبابی شوند.
2. بعد از کباب شدن بادمجانها، پوستشان را جدا کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب له کنید،کنار بگذارید.
3. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیرها را رنده کرده، داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزید و تفت دهید. بعد از 1 تا 2 دقیقه تخممرغها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
4. گوجهفرنگیها را بعدازآنکه شستید و پوست گرفتید، ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گوجهفرنگیهای خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید.
5. حال بادمجانهای له شده را به گوجهفرنگی اضافه سپس مخلوط سیر و تخممرغ را اضافه کرده وبه تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود. بعد از 2 الی 3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
6. میرزا قاسمی آماده شده رو داخل تارت بریزید و با جعفری و گوجه تزیین کنید
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#پیراشکی_کرمدار
بدون خمیر مایه
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع دو ق غ
شکر یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
وانیل نوک ق چ
آرد یک لیوان+دو ق غ
ماست سه ق غ (فقط باید ماست باشه آب و شیر جایگزین نمیشه کرد)
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد به جز آرد و بکینگ پودر رو مخلوط با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه
بکینگ پودر رو اضافه میکنیم پنج دقیقه می زاریم بمونه بعد آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بیشتر از دستور آرد نزنید خمیر چسبناک و حالت چسبنده داره.. آرد زیاد بزنید خمیر داخل روغن مغز پخت نمیشع و وسطش خام میشه
داخل ظرف روغن بزارید خوب داغ بشه
دست رو چرب کنید تا خمیر به دست نچسبه از خمیر گلوله های کمی بزرگتر گردو بردارید داخل دست مثل کتلت باز کنید داخل روغن بندازید تابه باید روی شعله بزرگ و دمای ملایم باشه تا وسط پیراشکی خوب مغز پخت بشه وقتی خوب سرخ شد از روغن خارج کنید بزارید خنک بشه
کرم پیراشکی.شیر یک لیوان .شکر پنج ق غ .آرد یک ق غ.نشاسته پودر شده (ذرت یا گندم )یک ق غ. وانیل نوک ق چ
شیر سرد رو داخل قابلمه ریخته آرد و نشاسته رو اضافه با همزن دستی میزنیم تا گلوله ها باز بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزلریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه و با قاشق برمیداریم از قاشق نریزه بعد خاموش میکنیم و وانیل میزنیم میزلریم خنک بشه
بعد پیراشکی رو برش میدیم و کرم داخلش میزاریم.
هنر گلی عزیز عضو گروه
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#کیک_آناناس
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه سرخالی
آرد ۲ پیمانه
پیکینگ پودر ۲ ق م
پوست پرتقال رنده شده به مقدار لازم
مواد لازم برای لایه کاراملی:
کره در حد چرپ کردن قالب
شکر ۱/۲ پیمانه
کمپوت_آناناس ۱ عدد .
طرز تهیه:
ابتدا کف قالب مورد نظر را با کمی کره چرب کرده و نصف پیمانه شکر را اضافه میکنیم و اصلا به هم نمیزنیم با درجه حرارت کم میزاریم شکر درون کره حل بشه و تغییر رنگ بده و حدود یک ربع زمان میبره سپس ورقه های آناناس را اضافه میکنیم و میگذاریم سرد شود. قبل از اینکه مایع کیک را اماده کنیم آب کمپوت را میگذاریم روی شعله کم تا به صورت غلیظ و شربتی در بیاید و این کار حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میبرد.
سپس تخم مرغ ها،شکر ، پوست پرتغال رنده شده ،ماست و روغن را داخل مخلوط کن به هم میزنیم ۳ دقیقه زمان کافیست.آرد و پیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و مواد تر را آرام آرام به مواد خشک اضافه میکنیم. مایع کیک را روی آناناس ریخته و فری که از قبل گرم شده درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم.
بعد از اینکه کیک آماده شد فورا از قالب برمیگردونیم و ۳ الی ۴ قاشق شربت غلیظ را روی کیک اضافه میکنیم.
بافت این کیک خیس و بسیار خوشمزه هست
نوش جان 💝
🍰🍍🍰🍍🍰🍍🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨