💥دانههای کنجد منابع غنی از پروتئین محسوب میشوند که ارزش غذایی بالایی دارند.
علاوه بر آن میزان کلسیم و اسید فولیک موجود در آن نیاز روزانه شما را به این مواد تأمین میکند.
طبق تحقیقات کنجد یکی از منابع مناسب و مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم مورد نیاز بدن محسوب میشود.
💥 شما با خرید ارده کنجد میتوانید از این منبع غنی ویتامین بهرهمند شوید.
ارده کنجد چیست؟
کنجد را ابتدا تفت داده و سپس آن را میکوبند تا ارده کنجد به دست آید. این ماده در نهایت به صورت مایعی غلیظ و خاکی رنگ به دست میآید. ارده حاصله خالص به عنوان یک ماده غذایی کامل میتواند مصرف شود. آن را میتوانید با نان در وعده صبحانه به تنهایی یا به همراه عسل، شیره خرما یا انگور و مربا میل کنید.
💥ارده کنجد یک آتیشه لار
🔅قیمت: 400 گرمی 75,000 تومان
🔅قیمت: 800 گرمی 160,000 تومان
🔆قیمت: یک کیلو 200,000 تومان
🔖در خیلی از شهرهای ایران کنجد کاشته می شود. ولی بهترین کنجدها در مناطق استرآباد، لار، حاجی آباد و نکا کشت می شود. به دلیل کیفیت خوب کنجد لار و غلظت بالای ارده, قیمت آن در بازار بیشتر می باشد.
#ارده_کنجد
❇️فروشگاه مجازی زبده❇️
👜نحوه سفارش:
@Zobdehforoosh
09377961004
آدرس: اصفهان, خیابان پروین, خیابان آذربهرام, محصولات سلامت زبده
📕چه کسانی ابداع کننده ارده و حلوا ارده در ایران هستند؟
ابداع ارده و حلوای ارده به زمان صفویه و دوران سلطنت شاه عباس صفوی برمی گردد. در زمان سلطنت شاه عباس که مصادف با وزارت مرحوم شیخ بهایی بود، در فصل زمستان جنگی به وقوع پیوست. شاه به وزیر مشاور خود دستور داد، غذایی برای لشکریان فراهم کند که دارای سه خصوصیت عمده باشد؛ حمل آن آسان، از گرم شدن برای خوردن بی نیاز و مقوی و انرژی زا باشد.
شیخ بهایی در پاسخ به این نیاز مهم با همکاری جابر عصار، متخصص کنجد و شاهِ شیرین کار، متخصص شیره مویز، حلوای ارده را ابداع می کند.
ماده غذایی بدست آمده، مورد استفاده سپاهیان قرار گرفت و بسیار مطلوب واقع شد.
📌در سال 1312 شمسی، شخصی به نام حاج مصیب درخشانی که قبلا در باکوی شوروی به تولید حلوا اشتغال داشت، در ایران شکر و مقداری گلوکز را جایگزین شیره کرد و در نتیجه حلوا شکری امروزی به دست آمد و به تدریج سطح تولید آن توسعه یافت و مصرف عمومی پیدا کرد.
📚#سالم_نگهداشتن_کلیه ها:
✍ بهترین غذاها برای سلامت کلیهها عبارتنداز :
👈 ماهی چرب .
👈 کلم .
👈 فلفل دلمهای .
👈 زغال اخته .
👈 سبزیهای تیره و برگ دار .
👈 روغن زیتون .
👈 سیر .
👈 پیاز .
👈 گل کلم .
👈 سفیده تخم مرغ .
👈 سیب .
❌ازخوردن آب سرد، نوشیدنی های یخ کرده، خوراکی های یخ کرده، استحمام درآب سرد، نشستن یا استراحت مقابل پنکه وکولر و زندگی درمکان های سرد ونمناک پرهیز شود⚠️
🍾روغن کنجد خوراکی چیست؟ و چه خواصی دارد؟
✨روغن کنجد از دانههای کنجد خام به صورت فشرده تهیه شده و در آشپزی کاربرد دارد.
✨این روغن سرشار از آنتیاکسیدان و مواد مغذی است که برای بهبود علائم آرتروز و سلامت استخوان, کاهش کم خونی, کمک به درمان بیماری های تنفسی, کاهش فشارخون و سلام پوست و مو مفید است.
✨روغن کنجد طعم خوشمزهای به طیف گستردهای از غذاها میبخشد.
✨روغن کنجد خوراکی بکر رنگ زرد روشن دارد و برای پخت و پز مناسب است.
✨شما میتوانید برای سرخ کردنی در دمای متوسط نه خیلی زیاد از این روغن استفاده کنید.
👈روغن زیتون
خواص↪️
🔺تقویت قلب
🔺مرطوب کننده و تغذیه کننده پوست
🔺کاهش چین و چروک و علائم پیری
🔺ضد باکتریایی قوی
🔺رفع یبوست
🔺مناسب برای پخت و پز
🔺تقویت مو
🔺درمان سکته مغزی
🔺مانع سرطان
🔺منبعی از آنتی اکسیدان
🔺ضدالتهاب
✴️نکات مهم در خرید خاکشیر:
😁خاکشیر مرغوب به رنگ قهوه ای روشن و مایل به طلایی است.
🥰هرچه خاکشیر تمیزتر و بدون خاک و خاشاک, بدون دانه های نارس کمتر(به رنگ سبز), بدون بذرهای تلخ(رنگ قرمز) و بدون دانه های مانده(قهوه ای تیره) باشد, مرغوب تر و گران تر است.
🤪خاکشیر کهنه به رنگ قهوه ای تیره است.
😋خاکشیر قهوه ای طعم خاصی ندارد و مزه آن در آب سرد و گرم تغییر نمی کند. اما در صورت جوشاندن طعم آن به تلخی می رود. خاکشیر قرمز طعم تلخ دارد و برای بیماری های پوستی استفاده می شود.
🤔خاکشیر موجود در بازار به سه دسته اعلا, متوسط و ضعیف تقسیم می شوند که هر کدام قیمت متفاوتی دارد.
🧐بهترین خاکشیرهای ایرانی از همدان و خراسان است.
خاکشیر همدانی روشن تر و خراسانی تیره تر است.
💰 قیمت خاکشیر در ماه رمضان و فصل تابستان با توجه به بیشترشدن استفاده از آن افزایش می یابد.