14-aali-qiame-emam-hosein(www.rasekhoon.net)_08.mp3
17.15M
🔺سخنرانی حجة الاسلام والمسلمین عالی
👈 موضوع «دلایل و برکات هجرت امام رضا (ع) به ایران"
🔸🔸🔸
✅ #حجت_الاسلام_عالی
🆔 @eitaa_Ostadaali
💠شباعت سخنرانی به داروخانه
♦️امیرالمومنین علی علیه السلام به شخصی فرمود مرا موعظه کن، گفت: شما که موعظه لازم ندارید شما همه چیز ها را می دانید، امام علیه السلام
فرمود: در شنیدن اثری هست که در دانستن نیست.
✅ #حجت_الاسلام_عالی
🆔 @eitaa_Ostadaali
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸برنامۀ ویژۀ شیطان🔸
روستاییها دوغ را آنقدر در مشک میزنند تا کرهاش رو بیاید و آن را بگیرند و بعد دوغها را کنار میگذارند. بینالطلوعین در میان همۀ اوقات شبانهروز ما، حکایت همان کره را دارد، و باقی آن دوغ است. شیطان همیشه کرهها را میگیرد. ندیدهای که خواب آنوقت شیرینترینِ خوابهاست؟!
@haerishirazi
Aali-24.mp3
3.51M
🎙شباعت سخنرانی به داروخانه
🔹امیرالمومنین علی علیه السلام به شخصی فرمود مرا موعظه کن، گفت: شما که موعظه لازم ندارید شما همه چیز ها را می دانید، امام علیه السلام
فرمود: در شنیدن اثری هست که در دانستن نیست.
✅ #حجت_الاسلام_عالی
🆔 @eitaa_Ostadaali
Aali-27.mp3
3.9M
🎙حجتالاسلام والمسلمین #عالی
🔸اهمیت شناخت فرهنگ دشمن
#سخنرانی_کوتاه
🔸🔸🔸
✅ #حجت_الاسلام_عالی
🆔 @eitaa_Ostadaali
✨﷽✨
🔰قال الامام الرضا علیه السّلام :
فی القرآن شفاءٌ من کل داءٍ و قال داووا مرضاکم بالصدقه و استشفوا بالقرآن فمن لم یشفِهِ القرآن فلا شفاء له.
💬امام رضا علیه السّلام فرمود: در قرآن دوای هر دردی است، و (سپس) فرمود: مرضهای خود را با صدقه مداوا و آنها را با قرآن شفا دهید، پس کسی را که قرآن شفا ندهد، پس هیچ شفایی برای او نیست.
📗«مستدرک الوسائل، ج ۲، ص ۹۸»
کانال استاد رفیعی
@ostadrafieii313
مَن أمَّلَ غَيرَ اللّهِ سُبحانَهُ أكذَبَ آمالَهُ
هركه به غيرِ خداوند سبحان اميد بندد، اميدهايش را دروغ مى يابد
#امام_علی_علیه_السلام
#غرر_الحكم_حدیث8953
کانال استاد رفیعی
@ostadrafieii313
#سه_کاری_که_مشکل_است
👤 استاد رفیعی
🌸اگر کسي روز قبل يک جنسي را پانصد تومان خريده، بايد ده درصد به روي آن اضافه کرده و بفروشد . نبايد نگاه کند که فردا قيمت آن ششصد تومان خواهد شد. فردي مي گفت که گرفتن پول از دست مردم راحت است اما خوردن آن سخت است .
يک نفر نزد آيت الله احمد خوانساري که از علماي بازار تهران بودند آمد و گفت: من يک جنسي را به قيمت صد تومان مي خرم. ولي چون بازار کشش دارد آن را دويست تومان مي فروشم . آيا اين کار اشکال دارد؟ ايشان فرمودند که اين مال متعلق به تو است و مي تواني هر قيمتي که مي خواهي بفروشي ولي اين کار #بي_انصافي است . آن فرد گفت : حرام نباشد ، بي انصافي اشکالي ندارد .
آقاي خوانساري ايشان را صدا کردند و گفتند : بي انصافي يعني آن کاري که شمر با امام حسين (ع) کرد . در حديث داريم که
سه کار خيلي مشکل است :
1⃣1- ذکر خدا در همه حال
2⃣2- رسيدگي به مشکلات مردم
3⃣3- انصاف با خود .
کانال استاد رفیعی
@ostadrafieii313
حضرت امام باقر -عليه السلام- فرمودند:
إِنَّ هَذَا اللِّسَانَ مِفْتَاحُ كُلِّ خَيْرٍ وَ شَرٍّ فَيَنْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أَنْ يَخْتِمَ عَلَى لِسَانِهِ كَمَا يَخْتِمُ عَلَى ذَهَبِهِ وَ فِضَّتِه
به راستى كه اين زبان كليد همه خوبى ها و بدى هاست پس شايسته است كه مؤمن زبان خود را مُهر و موم كند، همان گونه كه (صندوق) طلا و نقره خود را مُهر و موم مى كند.
📚تحف العقول ص 298
کانال استاد رفیعی
@ostadrafieii313
🌸سلسه بحث آفات زبان شماتت🌸
قسمت اول
(۱): تعریف شماتت
شماتت نزد دانشمندان اخلاق ، اظهار شادمانى از مصیبت دیگران است . وقتى شخصى دریابد که بر برادر دینى اش ، مصیبتى وارد شده است ، اگر اظهار خوشحالى و سرور کرده ، به سرکوفت بلا دیده بپردازد، گرفتار بیمارى شماتت شده است ؛ البته سرکوفت و سرزنش ، در برابر رفتارى است که از شخص بلا دیده سرزده است به این معنا که شماتت کننده با اظهار سرور از بلایى که بر سر دیگرى آمده ، مصیبت را نتیجه آن رفتار مى داند و چه بسا در سرکوفت ، به بیان آن نیز بپردازد.
(۲): اقسام شماتت
شماتت را از جهت ابراز یا عدم ابراز خشنودى به دو قسم مى توان تقسیم کرد:
۱ – شماتت درونى
آن گاه که انسان از مصیبت دیگران ، در درون خویش مسرور شود؛ ولى شادى اش را آشکار نکند، به این حالت ، شماتت درونى مى گویند.
۲ – شماتت فعلى (بیرونى )
زمانى که فرد از بلاى رسیده به دیگران ، خوشحال شود و این بلا را با حالت سرزنش ، جزاى رفتارى که از فرد مصیبت دیده سرزده ، معرفى کند، به رفتارش شماتت فعلى گفته مى شود؛ البته شماتت فقط به شکل مجازى ؛ قسم اول به کار مى رود؛ زیرا همان گونه که در تعریف آمد، شماتت ، اظهار شادمانى از مصیبت دیگران است .
شماتت را از جهت رفتار فرد بلا دیده نیز مى توان به دو قسم تقسیم کرد:
الف – شماتت در برابر رفتار پسندیده
گاه رفتار شخص مصیبت زده ، زشت نیست و فقط به نظر شماتت کننده ، نادرست مى آید و با اهداف او سازگارى ندارد؛ براى مثال ، وقتى شخص عملى مانند انفاق را انجام مى دهد که با اهداف شماتت کننده بخیل ، همسان و سازگار نیست ، چنان چه پس از انجام این عمل ، آن شخص ، به مصیبت و بلا دچار شود، شماتت کننده ، این بلا را نتیجه عمل او دانسته ، او را براى رفتار درستش سرزنش مى کند. سرکوفت منافقان به اهل ایمان در بلاها و مصیبت ها، از این قبیل است .
ب – شماتت در برابر رفتار ناپسند
گاه مصیبت دیده را در برابر رفتار ناشایستى مانند ورشکستگى به سبب عدم رعایت موازین دینى در معاملات پیشین او سرزنش مى کنند.
اخلاق الاهی جلد چهارم آفات زبان
کانال استاد رفیعی
@ostadrafieii313
4_5888626125340411400.mp3
2.92M
#سه_جور_عبادت_داریم
🎙استاد رفیعی
1⃣🔺تجار
2⃣🔺عبید
3⃣🔺فقط برای خدا
کانال استاد رفیعی
@ostadrafieii313