970630-Panahian-HaghShenas-ControlZehnDarMasirTagharob-Moharam97-11-64k.mp3
21.39M
🔉 کنترل ذهن در مسیر تقرّب(۱۱)
👤 استاد پناهیان
جلسه ۱۱: توجه و تمرکز بر مهربانی خدا، راه توجه به خدا
👈ضرورت تمرکز ذهن برای یادآوری و توجه به خدا
ابعاد توجه به خدا
👈امور عادی زندگی و غیب بودن خدا، توجه به خدا را دشوار میکند
👈روایتی در مورد توجه طولانی به خدا داشتن
👈برای یاد خدا به چه چیز باید توجه کرد؟ توجه به مهربانی خدا و آثار آن
👈توجه به مهربانی خدا، آسانتر و شیرین است
👈مهربانی خدا در بسم الله الرحمن الرحیم
👈کلام خدا در مورد کسی که یاد مهربانی خدا نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼روایتی از نحوه حضور حضرت آیتالله خامنهای در مسجد جمکران
🔊 گزیدهای از گفتگو با حجتالاسلام رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️توصیه تاکیدی رهبر معظم انقلاب به استاد خیراندیش در مورد حجامت
✅ حجامت درمان اورژانسی سموم و گزیدگی
🌸 امام جواد علیه السلام:
اگر آسمانها و زمین بر شخصی بسته باشد ولی #تقوای_الهی پیشه کند، خداوند گشایشی از آنها برایش قرار میدهد.
📗الفصول المهمة ۲۷۴/۲۸۵
970631-Panahian-HaghShenas-ControlZehnDarMasirTagharob-Moharam97-12-64k.mp3
26.28M
🔉 کنترل ذهن در مسیر تقرّب(۱۲)
👤 استاد پناهیان
جلسه ۱۲: شُکر، بستری عالی برای تمرین تمرکز ذهن
👈توانمندی ذهن در انصراف از یک موضوع
👈اگر ذهن کنترل نشود، سراغ امور منفی میرود
👈همیشه به داشتههای خود توجه کرده و خدا را شکر کنیم
👈عادت کنیم به مثبتاندیشی و مثبت نگاه کردن
👈دستور به شکر نعمت در قرآن کریم
👈بیان نعمتهای خدا، شکر است
👈جایگاه عجیب شکر در روایات
👈مؤمن باید به شکر و استغفار مشغول باشد
👈زیاد به نعمتی که دیگری دارد، نگاه نکن!
👈همیشه به کسی که وضعیت پایینتری از تو دارد، توجه کن
👈ترجیح شکر بر صبر
👈ما باید رابطه با خدا را درست درک و تحلیل کنیم
👈شکر، بستری عالی برای تمرین تمرکز ذهن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 خدا با ماست
🍀 کلیپی بسیار امیدبخش
✅ حتما ببینید
🔰 دلیل تضرع علی(ع) در دعا چیست؟
🔰 تضرع برای اهل معرفت، نتیجۀ شدت علاقه به مقامات عالی قرب است
🔻 آشنایی با برخی مضامین دلنشین مناجات شعبانیه(۳)
🔸 «تضرع» یکی از مفاهیم مهم در فرازهای اول مناجات شعبانیه است. این تضرع برای ما عوام، معمولاً در بلا رخ میدهد(کمااینکه قرآن میفرماید «فَأَخَذْنَاهُم بِالْبَأْسَاءِ وَ الضرََّّاءِ لَعَلَّهُمْ يَتَضرََّعُون») اما برای اهل معرفت و اولیاء خدا، تضرع نتیجۀ شدت معرفت، شدت علاقه و شدت حسرت نسبت به مقامات عالی قرب است.
🔸 ما این معما را باید در ذهن خودمان، یکبار برای همیشه حل کنیم که «آیا واقعاً درِ خانۀ خدا رفتن، اینقدر زاری دارد که أمیرالمؤمنین(ع) اینچنین درِ خانۀ خدا ناله میزدند؟ مگر ایشان چه میخواستند؟ مگر در معرض چه مجازاتی بودند؟»
🔸 یک «بلوغ معنوی» وجود دارد که خیلیها ابداً به این بلوغ معنوی نمیرسند و آن اینکه انسان بیشتر از ترس از عذاب و رنجی که ممکن است در جهنم تحمل کند و بیشتر از عقوبتی که یک گنهکار از آن میترسد، به یک «شدتِ نیاز به قرب الهی» برسد. برخی از خوبان به این «احساس نیاز شدید برای قرب» میرسند، لذا اگر ببینند یکذره با آن فاصله دارند، متضرعانه درِ خانۀ خدا ناله میزنند.
🔸 چرا علی(ع) اینقدر درِ خانۀ خدا ناله میزند؟ چون ایشان به یک بلوغ معنوی رسیده و نسبت به آن مقامات عالی قرب، احساس نیاز شدید میکند، بهحدی که اگر نسبت به آن نقطۀ مطلوب-که هر لحظه برایش تازهتر و گشودهتر میشود- یک ذره فاصله را در وجود خودش احساس کند، متضرعانه ناله میزند.
🔸 البته ما نمیتوانیم به این مقام برسیم؛ اما یکذره در دعا و مناجات، از خدا بخواهیم که ضرورت تقربش را به ما بچشاند تا ما هم بتوانیم یک شب گریه کنیم برای دور بودن از خدا، یک شب التماس کنیم برای نزدیکتر شدن به خدا، یک شب از خودمان متنفر بشویم بهخاطر دوری از خدا؛ هرکسی هرچقدر که قرب خدا را تمنا میکند؛ این همان بلوغ معنوی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩شرح مناجات شعبانیه - ۹۹.۱.۱۰
👈🏼 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6152
🔰قبل از خواندن مناجات باید بپذیریم «کلمات ما در عالم تأثیر دارند»
🔰کلمات ما مؤثرند در اینکه ما را به خدا مقرب کنند
🔻 آشنایی با برخی مضامین دلنشین مناجات شعبانیه(۴) - ۱
🔸 ما وقتی میخواهیم مناجات بخوانیم باید یک مقدمهای را هم پذیرفته باشیم و آن اینکه کلمات در عالم تأثیر دارند. گاهی از اوقات تأثیر کلمات از هر عملی بیشتر است، در روابط بین انسانها هم همینطور است، گاهی از اوقات اثر کلمات از هر خدمت دیگری بیشتر است.
🔸 البته در ارتباط با انسانها، گاهی میبینیم که یک کسی نیازمند است و ما شاید لازم باشد-بهجای استفاده از کلمات- یک صدقهای بدهیم، خدمتی کنیم یا به او کمک کنیم، اما خداوند که بینیاز است، خدا به کلمات ما هم نیاز ندارد، اما کلمات مؤثر است در اینکه ما را به او مقرب کند. کسانی که این مقدمه را میفهمند اهل ذکر میشوند، اهل اوراد و دعاها و مناجاتها میشوند.
🔸 یکی از کلمات مؤثر-که جزو آداب دعا هم هست- این است که انسان در بین دعا و مناجات، معرفت خودش را به خدا اعلام کند؛ خصوصاً معرفت نسبت به توحید و اینکه «ما فقط خدا را در جهان در زندگی خودمان مؤثر میدانیم»
🔸 در روایت هست: کسی که میگوید «لاحول و لا قوّة إلّا بالله العلی العظیم» (هیچکسی جز خدا قدرت ندارد) خداوند میفرماید؛ ملائکۀ من ببینید بندۀ من اعتراف کرد که هیچ کسی جز من قدرت ندارد، حالا هر مشکلی دارد برطرف کنید. (المحاسن/ج۱ / ص۴۲)
🔸 در مناجات شعبانیه ببینید علی(ع) این معارف توحیدی را با چه عباراتی را بیان میکند: «بیَدِکَ لا بِیَدِ غیرِکَ زیادَتی و نقصی و نَفعی و ضرِّی» خدایا کم و زیاد من در دست تو است نه در دست غیر تو، همۀ نفع و ضرر من در دست تو است.
👤علیرضا پناهیان
🚩شرح مناجات شعبانیه - ۹۹.۱.۱۲
👈🏼 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6158
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ۴.۸ میلیارد دلار گم شد؟!
🔸روحانی آبان ۹۸ در یزد به ملت ایران قول داده بود که در این دولت حتی یک ریال هم گم نخواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای پیشگیری از ابتلا به #کرونا روزه بگیرید.
توضیحات دکتر باقری لنکرانی وزیر اسبق و موفق بهداشت را حتما ببینید.
💎متن کامل نامه رئیس فرهنگستان علوم پزشکی به مراجع معظم تقلید و مسؤولین
📝 روزهداری در بحران ویروس کرونا
📌 روزهداری ماه مبارک رمضان یکی از ارکان پنجگانه اسلام است که با قصد قربت و بندگی آفریدگار برای تکامل انسان، فریضه واجب برای تمام مسلمانان است. در سال جاری علاوه بر بیماران و مسافرینی که از روزهداری معذورند، با توجه به بحران ویروس کرونا موضوعات خاصی در مورد سلامت انسان در روزهداری ماه مبارک رمضان مطرح می شوند که پرداختن به آنها برای امت اسلامی کشور عزیزمان ضروری است.
🔻 لازم بذکر است تبعیت محض از توصیههای ستاد مبارزه با بیماری کرونا لازم و ضروری است. پزشکان متفقالقول هستند که نخوردن غذا بطور متناوب مانند روزهداری اسلامی نه تنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخهای التهابی زیانبار و بهبود واکنش بدن در موارد استرس میشود.
🔹 لذا کلیه افراد سالم کمتر از ۶۵ سال با رعایت موارد زیر میتوانند روزه بگیرند:
1⃣ رعایت کلیه توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مانند رعایت فاصله های اجتماعی، شستشوی مکرر دست ها، پرهیز از نزدیک شدن به بیماران کرونایی
2⃣ نوشیدن ۸ تا ۱۰ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر
3⃣ استفاده از نبولایزر و یا جوشاندن آب در ظروف در باز به منظور مرطوب نگه داشتن نسبی محیط منزل
4⃣ کاهش مصرف چای و قهوه و مواد شیرین و افزایش مصرف سبزیجات و میوه جات در فاصله افطار تا سحر
5⃣ پرهیز از محیطهای گرم و خشک
🔹 سالمندان بیش از ۶۵ سال:
در افراد سالمند (۶۵ سال و بیشتر)، عوامل مساعدکننده به ابتلا به بیماری کرونا به ویژه دیابت قندی، افزایش فشار خون، چاقی مفرط، بیماری های قلبی – عروقی، سرطان و بیماری های مزمن ریوی شایع میباشند و درصد قابل توجهی از سالمندان به علت کمی مراقبتهای سلامت، از وجود این بیماری ها در خود بیاطلاعند.
🔹 مبتلایان به بیماری زمینهای:
از طرف دیگر براساس شناخت کنونی ما از ویروس کرونا به نظر میآید که افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای نظیر فشار خون بالا، بیماری قلبی، سرطان و یا دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلای شدید به این ویروس هستند.
👈🏻 نظر به اینکه در افراد مسن ابتلا به این ویروس ممکن است باعث نوع شدید بیماری شود، لذا با احتمال ضرر برای آنها توصیه میشود در صورتی که دسترسی به پزشک ندارند علاوه بر رعایت توصیههای بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، آنهایی که مطمئن نیستند روزه برای آنها ضرر ندارد، احتیاطا از انجام این فریضه الهی پرهیز نموده و آن را پس از اطمینان از اتمام همهگیری این بیماری قضا نمایند، مگر این که با نظر پزشک متخصص اطمینان از بی ضرر بودن روزه برای آنها حاصل شود.
👈🏻 افراد دچار لاغری بسیار شدید و چاقی مفرط نیز در فاصلهگذاریها و رعایت توصیههای بهداشتی احتیاط بیشتری نمایند. بیماری دیابت عامل مساعد کننده عمده برای ابتلا به ویروس کرونا است و لذا توصیه میشود فقط آن گروه از بیماران دیابتی اقدام به روزهداری نمایند که سن کمتر از ۶۵ سال داشته و تحت درمان و مراقبت نزدیک پزشک باشند (با رژیم غذایی یا متفورمین، آکاربوز، گلوتاژن و گروه گلیپتین ها (مهارکننده های DDP-4) بوده، قند ناشنای آنها کمتر از ۱۴۰ میلی گرم در دسی لیتر و یا هموگلوبین A1c کمتر از ۷ دارند)، آموزشپذیر و متعهد به پایش منظم قند خون هستند و اصول حفاظتی و پیشگیری توصیهشده ستاد بحران کرونای کشوری را به دقت رعایت مینمایند.
🔹 مبتلایان به فشار خون:
بیماران دچار فشار خون در صورت روزه بگیرند که فشار آنها در کنترل مطلوب یعنی فشار بالا (سیستولیک) کمتر از ۱۴۰ میلی متر جیوه و فشار پایین (دیاستولیک) کمتر از ۸۰ میلی متر جیوه باشند.
🔹 بیماران پیوند اعضا:
بیمارانی که پیوند اعضاء شدهاند، نباید روزه بگیرند، روزهگرفتن برای بیماران پیوند قرنیه بلامانع است.
🔹 دیگر بیمارانی که بیماری زمینهای ندارند:
در بیمارانی که مبتلا به سایر بیماریها هستند و قبلا روزه برای آنها منعی نداشته است، روزهداری در شرایط بحران ویروس کرونا متفاوت از سال های دیگر نیست و در موارد خاص با نظر پزشک متخص اقدام نمایند.
🔹 بهبودیافتگان از کرونا:
در مورد بیمارانی که مبتلا به ویروس شده و بهبود یافتهاند، توصیه میشود حداقل تا ۶ هفته اقدام به روزهداری نکنند.
🚩 #گامی_نو :
🚨اورژانس تحلیل های فرهنگی،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹توصیۀ آیتالله مجتهدی تهرانی برای رهایی از بلا و گرفتاری
❇️ ناگفته جالب سردار حاجیزاده از عملیات انتقام خون شهید صیاد
🔰 یادداشت وی با عنوان «صیاد دلها» :
🔸در زمان تشکیل توپخانه سپاه عملیاتهای مشترک بهانهای برای ارتباط نزدیک و دوستی صمیمی #شهید_طهرانی_مقدم و #شهید_صیاد_شیرازی شد و همین رفاقت و روابط صمیمی به سایر فرماندهان این عرصه نیز منتقل شد.
🔸شهید صیاد شیرازی در راهاندازی هسته اولیه توپخانه سپاه در سالهای اول جنگ و همچنین یگان موشکی زمین به زمین سپاه در سال ۱۳۶۳ نقش مؤثری ایفا کردند. سپاه با وجود به دست آوردن غنائم گسترده از توپخانه دشمن با خلأ جدی در آموزش و پشتیبانی تجهیزات تخصصی مواجه بود.
🔸شهید صیاد شیرازی که تعصب او به نظام و انقلاب اسلامی بر تعصب ارتشی بودنش غلبه داشت کمکهای در خور توجهی به سپاه کرد. در سال ۱۳۶۳ در ملاقاتی که با این شهید بزرگوار در حین عملیات بدر داشتم، در اقدامی داوطلبانه آمادگی هرگونه کمک برای سرعتبخشی در راهاندازی یگان موشکی را به بنده اعلام کردند و ظرف چند روز پادگانی مناسب را در کرمانشاه در اختیار این یگان قرار دادند و همواره بهمناسبتهای مختلف بهصورت حضوری و تلفنی پیگیر کارهای ما بودند.
🔸در آخرین دیدار بنده با این شهید بزرگوار، ایشان احوالات شهید مقدم را از بنده جویا شدند، از بنده پرسیدند که «به چهکاری مشغول هستید؟»، ولی قبل از اینکه بنده جوابی بدهم گفتند «این چه سؤالی است که من میکنم؟ شما هر موقع بمیرید با یک موشک شما را دفن میکنند»! منظور ایشان این بود که «در کار موشکی خیلی مصمم هستید.»
🔸آن روز ایشان به بنده توصیه کردند که «قدر مقدم را بدانید»، بعد توضیح دادند که «میدانی چرا این را میگویم؟ چون مقدم تعصبش به نظام و انقلاب بیشتر از تعصب سازمانیاش است و انقلاب و نظام اسلامی را مقدم بر هر چیزی میداند.»
🔸نهایتاً منافقین کوردل برای انتقام از شکست سنگین در عملیات بزرگ مرصاد و انهدام ستونهای نظامیشان که با مدیریت و فرماندهی شهید صیاد شیرازی نقش بیبدیلی در شکست آنها داشت، او را ترور کردند و بهفاصله کوتاهی رزمندگان یگان موشکی سپاه با شلیک صدها فروند موشک بهسوی پادگان اشرف انتقام رفیق شهید خود را گرفتند و ضربه فراموشنشدنی به منافقین وارد کردند.
🔸در این عملیات ویژه که با همکاری وزارت اطلاعات اجرا شد، ابتدا با یک ضربه مختصر منافقین را برای مراسم تدفین کشتهها به قبرستان مروارید مقر اشرف در نزدیکی بغداد کشاند و بعد از اطمینان از تمرکز نیروها با ضربات سنگین موشکی انتقام این شهید عزیز از منافقین کوردل گرفته شد.
🔸یادم می آید(امینی) که سال ۱۳۸۰ در تفحص منطقه فکه که بودیم که بخشی از کار این انتقام بزرگ از آنجا انجام میشد از مقر تفحص که خبر عملیات موشکی سپاه را شنیدیم که با حدود ۶۴ موشک پادگان اشرف را به قبرستانی تبدیل کرد.
قابل توجه ‼
⭕تقسیم کار منصفانه
✔️چند سالی است که در کشور یک تقسیم کار و سهمیهبندی وظایف صورت گرفته است:
🔸الف) وظایف بسیجیها، مؤمنان و امت حزب الله عبارت است از:
هنگام جنگ: جنگیدن و دفاع و پشتیبانی از رزمندگان، شهادت، اسارت، جانبازی، یتیمی و ...
هنگام سیل و زلزله:
امداد رسانی، بازسازی، پاکسازی خانهها از گل و لای و ...
هنگام کرونا:
دوخت ماسک و گان به شکل جهادی، تهیه ملزومات بیماران کرونایی و پشتیبانی مدافعان سلامت و همکاری در مداوای بیماران، کمک رسانی به خانوادههای آسیب دیده از کرونا و کارگران بیکار شده، کمک به غسل و کفن و دفن مرحومان کرونایی و ...
در مواقع عادی:
محرومیت زدایی و اردوهای جهادی در مناطق دورافتاده، مشارکت در مرزبانی و درگیری با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر
🔸ب) وظایف سلبریتیها، مرفهان بیدرد، روشنفکران و حامیان سیاسی آنها:
استفاده از معافیت مالیاتی، گرفتن دستمزدها و حقوق نجومی از بیت المال ،
غیب شدن در مواقع جنگ و خطر،
سلفی گرفتن با سیلزدگان و زلزله زدگان و اعلام شماره حساب جهت جمع آوری کمک نقدی به زلزله زدگان و معلوم نکردن سرانجام کمکها،
رفتن به کانادا برای زایمان،
همکاری با شبکههای ماهوارهای آل سعود، ایفای نقش ستون پنجم دشمن،
دادن فراخوان برای برهم زدن امنیت جامعه، فخر فروشی و لاکچری بازی،
اهانت به دین و ایمان مردم در فضای مجازی، تحقیر ایران و مردم آن با هر بهانه،
فحاشی و تهمت زدن به سپاه و بسیج و مؤمنان و روحانیون، تمسخر مقدسات دینی،
ترویج ناامیدی و سیاه نمایی به هر شکل ممکن و با تمام توان، اظهار نظر فوق کارشناسی درباره همه موضوعات ارضی و سماوی و در هنگام کرونا،
راه اندازی پویش رقاصی، اهانت به پزشکان و دست اندرکاران نظام سلامت در برنامههای زنده رسانه ملی و تکرار همه دروغهای شبکههای ماهوارهای درباره وضعیت کرونا در کشور!
🔸و البته حمایت از حسن روحانی در انتخابات!
دکترصادقکوشکی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب «حاج قاسم» با گردآوری علی اکبری مزدآبادی شامل خاطرات خودنوشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است.
در ابتدای کتاب یک زندگینامه خودنوشت از سردار سلیمانی وجود دارد که به بخشی از فعالیتهای او در دوران ابتدایی جنگ اشاره میکند. اما در بخشهای دیگر این کتاب بیشتر از سخنرانیها و خاطرات سردار مرتبط با سه عملیات بزرگ والفجر ۸، کربلاي ۴ و کربلاي ۵ استفاده شده است تا از دل این سخنرانیها، خاطراتی را از سردار سلیمانی و سایر همرزمانش نقل کند و به این وسیله شخصیت او را به مخاطب این کتاب معرفی کند.
یکی دیگر از ویژگیهای شاخص این اثر، ترجمه و ارائه یکی از مقالات خارجی در ارتباط با سردار سلیمانی است که توسط یکی از پژوهشکدههای سیاسی آمریکا منتشر شده و نشاندهنده نگاه پُر از هراس و البته احترام غربیها، به شخصیت این سردار شهید مبارز ایران و اسلام است.