▪️در جامعهای که رشد سیاسی پیدا نکرده، خواص جبهۀ حق را با عملیات روانی، کنار میزنند و مردم را از منفعت حضور آنها محروم میکنند
▪️ از زمان پیامبر(ص) به دروغ، علی(ع) را خشن و سختگیر معرفی کردند تا مردم را از انقلابیبودن علی(ع) بترسانند؛ این روش متهمکردنِ پیروان صادق پیامبر(ص) به خشونت، در طول تاریخ و زمان ما هم رواج داشته و دارد
🔻 عدم رشد سیاسی مردم؛ علت اصلی مظلومیت فاطمه(س) - ج۳
➖ یکی از شاخصههای رشدنایافتگیِ سیاسی جامعه این است که «مردم حرف باطل را زودتر بپذیرند» کمااینکه فاطمه(س) به مردم مدینه فرمود: شما حرف غلط را بهسرعت میپذیرید اما حرف حق را زود نمیپذیرید؛ «الْمُسْرِعَةِ اِلى قيلِ الْباطِلِ»
➖ در هر جامعهای، مهمترین عاملی که افراد بد و ضعیف را حاکم میکند، قدرت و ابزار رسانهای آنهاست؛ با همین ابزار، عملیات روانی انجام میدهند و افکار عمومی را منحرف میکنند.
➖ فاطمه(س) نمیفرماید «ای نخبگان بد جامعه! چرا مردم را منحرف میکنید؟» بلکه میفرماید «ای مردم! شما چرا حرفهای آنها را میپذیرید؟» یعنی خودِ مردم باید مراقب باشند تحت تأثیر حرف باطل قرار نگیرند.
➖ برخی در مدینه، حرفهایی میزدند که مردم را از انقلابیبودن امیرالمؤمنین(ع) بترساندند. مثلاً میگفتند: او زاهدانه زندگی میکند و میخواهد همۀتان را با نان خشک اداره کند! فاطمه(س) میفرمود: از زهد علی(ع) نترسید، خودش زاهدانه زندگی میکند اما با شما مدارا میکند.
➖ خواص جبهۀ باطل از رشدنایافتگی سیاسی مردم سوءاستفاده میکنند و با عملیات روانی علیه خواص جبهۀ حق، آنها را در حاشیه قرار میدهند؛ همان کاری که در مدینه، با علی(ع) انجام دادند.
➖ از زمان پیامبر(ص) به دروغ، علی(ع) را بهعنوان فردی خشن معرفی میکردند بهحدی که پیامبر(ص) فرمود: «لَا تَشْكُوا عَلِيّاً» از علی شکایت نکنید، او در راه خدا سختگیر است... البته این روش متهمکردنِ پیروان صادق پیامبر(ص) به خشونت، در طول تاریخ حتی در زمان ما رواج داشته و دارد.
👤علیرضا پناهیان
🚩 نجف اشرف- گفتگوی زندۀ تلویزیونی - ۹۹.۱۰.۲۹
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/6630
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سیاست، مهمترین مانع رشد معنویت
#تصویری
@Panahian_ir
نام تو را امام خراسان نوشتهاند
شمس الشموس کل امامان نوشتهاند
عالیجناب مُلک دلیران نوشتهاند
فرمانروای خطهی ایران نوشتهاند
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نُورَ اللَّهِ فِی ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ
حرم مطهر_هم اکنون
🆔 @mahfa110
#ریحانه_رضوی
#زندگی_را_زندگی_کنیم
خدا به دو دسته از بندگانش میخندد:
دسته اول عده ای هستند که دست به دست هم میدهند تایکی را کوچک کنند وخدا نمیخواهد.
هستند کسانیکه تمام همتشان را برای زمین زدن شما میکنند و به هر حربهای متوسل میشوند.
توکل شما به خدا باشد...
چون غافل هستند و از اینکه تلاششان بی ثمر است و خدا حسابی هوای شما را دارد و خواهد داشت.
روح سالم حسد نمیورزد، زیرا خود را لایق و شایسته میداند.
دسته دوم عده ای دست به دست هم میدهند تا کسی را عزیز و بزرگ کنند وخدا نمیخواهد.
ان شاءالله عزیزکرده خدا شوید!
#روزگارانتان_به_رنگ_خدا
🆔 @mahfa110
#شکرانه_رضوی_۱۳۷۰
امروز دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۰۶
از تمام چیزهایی که باید بابت آن خدا را شکر کنید آگاه باشید. افراد، مکان ها، همه ی آنچه که حس لذت بخشی به شما می دهند را یادداشت کنید. اگر کمی سرعت خودتان را کم کنید، متوجه چیزهای زیادی می شوید که بابت آن می توانید خدا را شاکر باشید.
امروز قلبم شاد و آرام است و با امید به خدا به سمتِ اهدافم حرکت می کنم و میدانم بارانِ رحمت و فراوانی بر سرم نازل می شود و همه چیز دگرگون می گردد.
#خدایا_شکرت...
🆔 @mahfa110
#گوهرانه_رضوی_۱۳۷۰
احترام پدر و معلم
امیرالمومنین امام علی عليه السلام می فرمایند:
أكرِم ضَيفَكَ وَ إن كانَ حَقيرا وَ قُم عَن مَجلِسِكَ لأَبِيكَ وَ مُعَلِّمِكَ وَ إن كُنتَ أميرا؛
مهمانت را گرامى بدار، اگرچه حقير باشد؛ و به احترام پدر و معلّمت از جايت برخيز، اگر چه فرمانروا باشى.
غرر الحكم، حدیث ۲۳۴۱
🆔 @mahfa110
موانع استجابت دعا_42.mp3
15.7M
🔰#موانع_استجابت_دعا ۴۲
#حرف_آخر 💫
بیتوجهی به امانات الهی، و خیانت در آنها، انسان را از مقام استجابت دعا، دور میکند ...
💥 و..... بزرگترین امانت خدا ؛
آخرین باقیمانده و ذخیرهی او در زمین، حضرت صاحب الأمر "عج" است! ...
#استاد_شجاعی🌱
┈┈•✾🍃❣🍃✾•┈┈
@zohoore_ghaem
#شکرانه_رضوی_۱۳۷۱
امروز سهشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
زمانی که شما به خوبی به سپاسگزاری و نتایج حاصل از آن می اندیشید، در می یابید که بهترین دوستتان است. او همیشه در کنار شماست، همیشه آماده است تا به شما کمک کند، هیچ وقت تنهایتان نمی گذارد و به شما پشت نمی کند و هرچه محکم تر به او تکیه دهید، بیشتر به شما کمک خواهد کرد و زندگیتان را از مواهب الهی بیشتری سرشار می کند. امروز بیشتر به سپاسگزاری تکیه کنید، تا بتواند کارهای ارزندهی بیشتری برایتان انجام دهد.
#خدایا_شکرت...
🆔 @mahfa110
#گوهرانه_رضوی_۱۳۷۱
حضرت امام سجاد علیهالسلام میفرمایند:
مشتاق بهشت
مَنِ اشْتاقَ إلى الْجَنَّهِ سارَعَ إلى الْحَسَناتِ وَسَلا عَنِ الشَّهَواتِ، وَمَنْ أشْفَقَ مِنَ النارِ بادَرَ بِالتَّوْبَهِ إلى اللَّهِ مِنْ ذُنُوبِهِ وَراجَعَ عَنِ الْمَحارِمِ؛
کسى که مشتاق بهشت باشد در انجام کارهاى نیک، سرعت مى نماید و شهوات را زیر پا مى گذارد؛ و هرکس از آتش قیامت هراسناک باشد به درگاه خداوند توبه مى کند و از گناهان و کاهاى زشت دورى مى جوید.
تحف العقول، صفحه ۲۰۳
🆔 @mahfa110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 «منطق ماشین دودی»
رفتاری عجیب در جامعه ایرانی
⭕️ شهيد مطهري
🆔 @mahfa110
بگو کجا ببرم اشک و عرض حاجت را؟
به جز تو قبله ى حاجت کجاست ای آقا؟
نیاز و راز مرا خود شنیده اى هر بار
تو آگهى که در این دل چه هاست اى آقا
🔺السَّلامُ عَلَيْكَ يا أنیسَ النُفوس
🆔 @mahfa110
#ریحانه_رضوی
#زندگی_را_زندگی_کنیم
آنچه سرنوشتِ ما را تعیین میکند
شرایط زندگیمان نیست،
بلکه تصمیمهای ماست...
زندگیِ خوب مجموعه ای
از تصمیمهای خوبِ ماست...
#روزگارانتان_به_رنگ_خدا
🆔 @mahfa110
#اخلاقمهدوی 3⃣
💠 جذب دلهای مردم
💢آنچه آدمی را نزد خدا و خلق او محبوب میسازد، اخلاق نیکوست.
💢پیامبر اسلام هم با صبر و حُسن خُلق خود توانستند از بین مردم خشن و بادیه نشین عصر خود، انسان هایی مهربان و بااخلاص تربیت کنند.
💢امروزه ما هم میتوانیم به وسیله حُسن خُلق و اخلاق نیکوی خود، جاذبه بیافرینیم و دل های دیگران را به اسلام و تشیع و امام زمان متمایل سازیم.
📌منتظرِ امام زمان در اخلاق نیک هم باید نمونه و الگو باشد.
📚 اخلاق مهدوی، اسماعیل حاجیان
@Emamkhobiha🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ 💠استاد رائفی پور
📝در ظهور نقش داشته باشیم
🎤سخنرانی یمانی دروغین
#وظایف_منتظران
@Emamkhobiha🌹
🏴تلنگر
زنان مهدوی را دست کم نگیرید؛
زنان مهدوی، اگر نتوانند مانند حضرت زهرا، سرباز امام زمانشان باشند؛
مانند حضرت ام البنین، مربی سربازان امام زمان میشوند.
راهت را برای عاقبت بخیری انتخاب کن: برای امام زمانت فاطمه ای یا ام البنین؟
ایام وفات #حضرت_ام_البنین تسليت باد
@Emamkhobiha🌹
#تا_حضرت_نیامده_ازگناهان_توبه_کن
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
اگر #ظهور حضرت حجت عجلاللهتعالیفرجهالشریف نزدیک باشد، باید هرکس خود را برای آن روز مهیا سازد؛ از جمله اینکه از گناهان توبه کند.
@Emamkhobiha🌹
قرآن ترجمه المیزان
سوره 59
سوره مبارکه الحشر
صفحه 547
وَالَّذِينَ جَاءُوا مِنْ بَعْدِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلِإِخْوَانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونَا بِالْإِيمَانِ وَلَا تَجْعَلْ فِي قُلُوبِنَا غِلًّا لِلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّكَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ (10)
و [براى] کسانى است که بعد از آنان آمدند، در حالى که مى گويند: پروردگارا! ما و برادرانمان را که در ايمان بر ما سبقت گرفته اند بيامرز، و در دل هايمان نسبت به آنان که ايمان آورده اند کينه اى قرار نده; پروردگارا! همانا تو مهربان و رحيمى. (10)
۞ أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ نَافَقُوا يَقُولُونَ لِإِخْوَانِهِمُ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ لَئِنْ أُخْرِجْتُمْ لَنَخْرُجَنَّ مَعَكُمْ وَلَا نُطِيعُ فِيكُمْ أَحَدًا أَبَدًا وَإِنْ قُوتِلْتُمْ لَنَنْصُرَنَّكُمْ وَاللَّهُ يَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ (11)
آيا به کسانى که نفاق ورزيده اند نظر نيفکنده اى که به برادرانشان از اهل کتاب که کفر ورزيدند (بنى نضير) مى گويند: اگر شما اخراج شويد ما حتماً با شما خارج مى شويم، و در مورد [مخالفت با] شما هرگز از هيچ کس اطاعت نمى کنيم; و اگر با شما پيکار شود حتماً شما را يارى مى کنيم; و خداوند شهادت مى دهد که آنان قطعاً دروغگويند. (11)
لَئِنْ أُخْرِجُوا لَا يَخْرُجُونَ مَعَهُمْ وَلَئِنْ قُوتِلُوا لَا يَنْصُرُونَهُمْ وَلَئِنْ نَصَرُوهُمْ لَيُوَلُّنَّ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنْصَرُونَ (12)
اگر [يهوديان] اخراج شوند، [منافقان] با آنان خارج نمى شوند و اگر با آنها پيکار شود يارى شان نمى کنند و اگر به يارى شان برخيزند، بى ترديد پشت [به جبهه ]مى کنند و در نتيجه [يهود] يارى نمى شوند. (12)
لَأَنْتُمْ أَشَدُّ رَهْبَةً فِي صُدُورِهِمْ مِنَ اللَّهِ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَفْقَهُونَ (13)
همانا ترس از شما (مسلمانان) در دل هاى آنان شديدتر از ترس از خدا است; اين بدان سبب است که آنها قومى اند که نمى فهمند. (13)
لَا يُقَاتِلُونَكُمْ جَمِيعًا إِلَّا فِي قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ ۚ بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَدِيدٌ ۚ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْقِلُونَ (14)
آنان در حال همبستگى خويش جز در قريه هاى داراى استحکامات، يا از پشت ديوارها با شما پيکار نتوانند کرد; صولت آنها ميان خودشان شديد است، ايشان را همدل و متّحد مى پندارى در حالى که دل هايشان پراکنده است; اين بدان سبب است که آنان قومى اند که عقل خود را به کار نمى گيرند. (14)
كَمَثَلِ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ قَرِيبًا ۖ ذَاقُوا وَبَالَ أَمْرِهِمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (15)
[حال آنان] مانند کسانى است که اندک زمانى پيش از ايشان بودند (بنى نضير) که ثمره تلخ کار خود را چشيدند، و برايشان عذابى دردآور خواهد بود. (15)
كَمَثَلِ الشَّيْطَانِ إِذْ قَالَ لِلْإِنْسَانِ اكْفُرْ فَلَمَّا كَفَرَ قَالَ إِنِّي بَرِيءٌ مِنْكَ إِنِّي أَخَافُ اللَّهَ رَبَّ الْعَالَمِينَ (16)
[داستانشان] مانند داستان شيطان است آن گاه که به انسان گفت: کافر شو، پس چون کافر شد گفت: همانا من از تو بيزارم، به يقين من از خداوند صاحب اختيار جهانيان مى ترسم. (16)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۴۷🌷
منافقان؛ بزدل و دروغگو!:
چند ماه پس از جنگ احد، یهودیان اطراف مدینه که با پیامبر پیمانِ خودداری از تعرّض بسته بودند، در پی پیمان شکنی های مکرّر، مورد خشم خدا قرار گرفتند و مسلمانان به فرمان پیامبر، مأمور شدند با آنان بجنگند. در ماجرای درگیری پیامبر و مسلمانان با قبایل یهودِ اطراف مدینه، «عبدالله بن ابی» که سردسته ی منافقان در مدینه بود، به سران یهود پیغام فرستاد که شما در جای خود محکم بایستید؛ از خانه هایتان بیرون نروید و دژهایتان را استوار کنید؛ چراکه ما دو هزار نفر یاور از قوم خود و دیگران داریم و تا آخرین نفس با شما هستیم. این وعده باعث شد که یهودیان به مخالفت با پیامبر تشویق شوند. این حادثه از جهات متعددی عبرت آموز بود؛ به همین سبب، خداوند در این سوره در باره ی آن سخن گفته است. یکی از آن جهات، وعده های دروغین منافقان به یهودیان بود؛ منافقانِ دورویی که به ظاهر اسلام آورده بودند و در باطن هیچ اعتقادی به خدا و پیامبر نداشتند و تمام تلاش خود را برای نابودی اسلام به کار می گرفتند و چون دشمنیشان را در پشت نقاب دوستی مخفی کرده بودند، بیشترین خطر را برای مسلمانان داشتند. قرآن، آنان را اصلیترین دشمن مسلمانان برشمرده ، و پیامبر نیز بیشترین خطر را از جانب این گروه بیان فرموده است ؛ و به راستی اسلام از هیچ گروهی به این اندازه ضربه نخورده است.
آیهی مورد بحث بیان می کند که وعده های منافقان کاملاً توخالی است و خدا گواهی می دهد که منافقان دروغ می گویند؛ آنان هیچ گاه به یهودیان کمک نخواهند کرد، و اگر هم بخواهند کمک کنند، در هیاهوی جنگ، پا به فرار می گذارند و میدان را خالی می کنند. به فرموده ی این آیات، منافقان، افراد بزدل و دروغ گویی هستند که هیچ گاه رو در رو نمی جنگند و فقط از داخل دژهای حفاظت¬شده یا از پشت دیوار پیکار می کنند! هنگامی که با افرادی مانند خودشان می جنگند، جنگی به ظاهر نمایان دارند؛ ولی دلهایشان با هم نیست و در باطن به شدّت از یکدیگر پراکنده اند. از این رو در برابر مسلمانانِ یکدل که همچون سد فولادین نبرد می کنند، بی شک پا به فرار میگذارند. آری، این ویژگی ها نه تنها برای منافقانِ زمان پیامبر بود، بلکه در هر زمانِ دیگر نیز منافقان دورو، چنین ویژگی هایی دارند. آنان در میان مسلمانان زندگی می کنند؛ ولی پیوسته به یاری بیگانگان و کافران چشم دوخته اند و برایشان پیغام یاری می فرستند؛ به آنان اطمینان می دهند که در داخل، از منافع آن ها حمایت می کنند و در صورت لزوم، با مؤمنان درگیر می شوند. البتّه دروغ و وعده های توخالی، جزء ویژگی های جدانشدنی منافقان است؛ زیرا ادامهی حیات آنان، به دروغ وابسته است، و اگر نقاب از چهره ی خود بردارند، باطن کفرآلودشان برای همه روشن می شود و دیگر نمی توانند در کنار مسلمانان به زندگی خود ادامه دهند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5906781587755763584.mp3
2.03M
🔸ترتیل صفحه 547 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛