هدایت شده از بیداری بزرگ
یک مشت باکوپرست و تجزیه طلب را دعوت کرده اند ریاست جمهوری و به جای عذرخواهی،میگویند میخواستیم از دیدگاههایش مطلع شویم و جذبشان کنیم!دیدگاههایش در اینترنت هست وبعد از دیدن پزشکیان جسورتر هم شده اند. هیچ کشور موفق و باثباتی در دنیا به تجزیه طلب باج نمیدهد! ما هم پاسدار وطنیم!
✍️ احسان موحدیان
🆔@awake_vs_reset2
هدایت شده از ذره بین🔍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 روشنگری احمدینژاد در مورد خسارتی که روحانی به صنعت برق وارد کرد
◻️ در پایان دولت دهم ۷۱ هزار و ۶۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی با ۲۵ هزار مگاوات در دست ساخت با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی تحویل دادیم که اگر همان را درست می کردند، امروز مشکل برق نداشتیم.
➖ مرداد ۱۴۰۰/ روزهای پایانی دولت روحانی
ذره بین🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از Miz Podcast🎙سیاست بینالملل
Mizoji 22 Aban
5.12M
📢صوت مهندس میزوجی
۲۲ آبان ۱۴۰۳: توضیحاتی در مورد COP29
▫️علت هزینه نکردن در نیروگاههای متکی به سوخت فسیلی آن است که استفاده از این سوختها بر اساس قراردادهایی که مردم هنوز از بسیاری ابعاد فاجعهبارش، مطلع نیستند، ممنوع شدهاند.
🟥در نیروگاهها و زیرساختهای انرژی هزینه نکردیم و مهمتر از همهی اینها، هستهای را دادیم رفت، آن هم دقیقا به دست همان خاینینی که عهدنامهی پاریس را امضا کردند.
❌حتی بخش بزرگی از گرانیهای داخلی، به جهانیسازی مربوط است و بخشی از آن هم برای کاهش مصرف است؛ بهخصوص گوشت قرمز، از این دسته است.
❓چهطور است که ما را از انرژی هستهای محروم کردند، اما اکنون دلسوز ما شدهاند و میخواهند نیروگاههای خورشیدی/بادی به ما بدهند؟
〰️همانطور که در دورهی کرونا با همکاری شریفی زارچی و برخی معاونان وزارت بهداشت که هنوز هم سر کار هستند، آمارسازی کردند تا کشور را تعطیل کنند، الان هم مرکز پژوهشهای مجلس دقیقاً در روزهایی که مسوولان دولتی در حال رفتن به COP29 هستند، همین کار را تکرار کردند.
🔴مسوولان احتمالاً میروند تا از صندوق تامین مالی تغییرات اقلیمی پول قرض کنند، این آمارسازیها هم از مرکز پژوهشهای مجلس میآید، چرا که باید نشان دهند که مازوتسوزی را کنار گذاشتیم و جدول خاموشی داریم، پس در عوض به ما پول بدهید تا نیروگاهها خورشیدی/ بادی بسازیم.
❌هر کس میتواند باید با نمایندهی شهرش تماس بگیرد و فشار بیاورد تا مشخص شود که در این اجلاس چه میکنند و چه امضا میکنند و چرا اسنادشان عمدتاً محرمانه و پنهان از مردم است؟
🆔@MizPidcast
هدایت شده از Miz Podcast🎙سیاست بینالملل
🟥روزی که همکارتان در ماجرای مهسا امینی جوان مردم را کشت، کجا بودی آقای ظفرقندی؟
‼️روزی که قاتل جوان مردم، که همکارتان بود و با فشار لابی مافیای پزشکی از مجازات گریخت، کجا بودی آقای ظفرقندی؟
⁉️روزی که خودت و بسیاری از همکارانت بنزین به آتش آن آشوبها میریختید هم معتقد به «برخورد بازدارنده» بودی؟ یا آن روزها هدف فقط آشوب حداکثری بود؟
🔴قتل هر انسان بیگناهی محکوم است، خون پزشک هم از خون دیگران رنگینتر نیست!
♾️حرف بسیار است اما فعلاً به همین بسنده میکنیم!
🆔@MizPodcast
هدایت شده از Miz Podcast🎙سیاست بینالملل
cop26.mp3
35.96M
🎧بشنوید
برنامهء مهندس میزوجی با موضوع: ایران و COP26؛ رمزگشایی از صحبتهای علی سلاجقه، رییس سازمان حفاظت محیط زیست؛ مورخ ۱۴۰۲/۱/۲۹
🔹کنفرانس COP، هر ساله، حول محور تغییرات اقلیمی برگزار میشود.
🔸ما میبینیم که سند 2030 یا عهدنامهء پاریس در حال اجراست، ولی همه لالند و کسی چیزی نمیگوید!
🔹از ویروس نادیدنی کرونا، به CO2 نادیدنی رسیدیم! نادیدنیهایی که تماماً برای کنترل بیشتر بشر و در بند کشیدن وی است.
🔸سلاجقه (رییس کنونی سازمان محیط زیست) به اعتراف خودش، با کاوهء مدنی همکاری داشته و در همان دانشگاهی در آمریکا درس خوانده، که مدنی هم حضور داشته است (منبع).
🔹هر آنچه که در سازمان حفاظت از محیط زیست بر سر منابع طبیعی اعمال میشود، برگرفته از سند اقلیمی و کنفرانس COP است.
🔸دردناک آن است که برخی روشنفکران، کل وقایع بد کشور را به حضور روحانیت در سیستم گره میزنند! یک عده کت و شلواری، با پروتکلهای غربی، دستورات بینالمللی (از قبیل IMF) را اجرا میکنند، وضعیت کشور را بحرانی میکنند، کسی هم از آنها اسمی نمیبرد، ولی در نهایت، روحانیت را متهم همهء نابسامانیها نشان میدهند!
🔹سلاجقه گفته: سازمان حفاظت محیط زیست باید از سیاستزدگی دور شود. دقیقاً همان جملهای که رییس بانک مرکزی در مورد بانک مرگزی گفته. چرا چنین میگویند؟ علت آن است که میخواهند کلاً مستقل باشند و دیگر به احدی در داخل کشور پاسخگو نباشند.
🔸بانکهای ما، جزء اولین گروههایی بودند که ورود مردم بدون ماسک را به شعباتشان ممنوع اعلام کردند، حالا فقط 1 بانک معرفی کنید که همین روش را در برابر بیحجابان داشته باشد!
🆔@MizPodcast
هدایت شده از Miz Podcast🎙سیاست بینالملل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️بخش بزرگی از ماجرا در همین ویدیو خلاصه میشود!
✖️عامدانه کمکاری کردند و زیرساختها را فرسوده کردند،
بحران ساختند،
آمارسازی کردند و در مورد مازوت دروغ گفتند،
تا رییس جمهور شخصاً برود نزد بخش خصوصی که عموماً رانتی و از دوستان پدرخواندههای سیاسی و اقتصادی هستند بنشیند و شریانهای حیاتی کشور را بیش از پیش از کنترل دولت خارج کند!
‼️تا پول پاشی کنند و به اسم مبارزه با بحران ناترازی، سرمایههای مملکت را خرج نیروگاههای خورشیدی و بادی کنند!
💢اعتبارات بینالمللی از بانکهای خصوصی در cop29 هم در راه است!
🟥هر یک دلاری که از آنها وام میگیرند خیانت است و هر دلاری که در ساخت نیروگاههای پلاستیکی (خورشیدی/بادی) هزینه میکنند جنایت!
🆔@MizPodcast
هدایت شده از پیشگامان دولت اسلامی(گام دوم انقلاب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️دروغ و لاپوشانی از مردم و داستانسرایی رومانتیک عشق دولت به سلامتی، و خاموشی در مقابل زندگی، با سادگی پزشکیان رفت آنجا که دیگر سخنان مردمفریبان رفت!
⁉️از این همه تزویر خسته نشدهاید؟
👈سخنگوی دولت میگوید بهخاطر سلامتی مردم مازوتسوزی را متوقف کردیم!
👈پزشکیان میگوید چون ذخایر مازوت کم داریم!
⚠️پزشکیان نهجالبلاغه میخونه، خانم مهاجری آواز میذاره! حتما نهجالبلاغهخونه درستتر میگه!
⬅️آخرش هم معلوم میشه این بهخاطر نظرات کارشناس دوستدار سند 2030 و برای خوشخدمتی به تئوری مسخره گرمایش زمین در اثر فعالیت انسانی است که بارها هزاران متخصص تغییرات اقلیمی آن را رد کردهاند و این دسته گل و هدیهای است از بلاهت امضاکنندگان غیرقانونی پیمان بیارزش پاریس از طرف استاد ظریف متخصص پیمانهای بینالمللی و خانم ابتکار وابسته!
✍دکتر غلامرضا جراح
@pishgamanenghelab⬅️
◾️اینجا نظرات اندیشمندان انقلابی در حوزههای مختلف به اشتراک گذاشته میشود.
👇👇👇
https://eitaa.com/pishgamanenghelab
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
سال ۹۷ طی یادداشتهایی نشان دادم که دولت آقای روحانی در راستای اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس، روند توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور را کند کرده است.
بازخوانی این دو یادداشت خالی از لطف نیست؛
۱- پشت پرده خاموشیها
۲- خاموشیها و فراموشیها
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
تفاوت قیمت برق در کشورهای مختلف جهان را ببینید.
اینجا در ایران، سرمایهداری رانتخوار، نام این تفاوت قیمت را یارانه پنهان گذاشته و به این بهانه، معیشت میسوزد و نابرابری میسازد.
فقر و نابرابری هست، نه به این خاطر که رفعشان راهکار ندارد؛ بلکه سرمایهداری بدون آنها بیمعناست.
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
سناریوهای تکراریِ سیاستگذاران حرفهای
سال 1392: سامانهای درست کنیم تا وارد کنندگان و صادرکنندگان با هم ارز خرید و فروش کنند... بازار مبادله: نرخ 2034 تومان
سال 1394: سامانهای درست کنیم تا.... شکل گیری بازار دوم: نرخ 3450 تومان
سال 1397: سامانه ای... شکل گیری بازار نیما: نرخ 7700 تومان
سال 1399: سامانهای... سامانه متشکل ارزی: نرخ 31500
سال 1401: سامانهای.... نیما: نرخ 34000 تومان
سال 1403: سامانهای.... ارز توافقی: نرخ 55000 تومان
متوجه منظورشان از سامانه شدید؟
سیاستها را ذینفعان مینویسند.
@DrRezaGholami
هدایت شده از هاد
کارآفرینی به سبک مکتب اقتصادی شیکاگو
🔸مناسبترین شرایط برای شوکهای اقتصادی وجود مردمی خسته و درمانده است که در اثر مبارزات سیاسیِ قبلی از پا افتادهاند. به همین علت در شب قبل از آزادسازی قیمتها، دولت یلتسین مطمئن بود که درگیری اجتماعی خاصی اتفاق نمیافتد و دولت سرنگون نمیشود.
🔸یلتسین وعده داد که فقط چیزی حدود شش ماه، اوضاع بدتر خواهد شد و پس از آن همه چیز رو به بهبود میرود و کوتاه مدتی بعد روسیه غولی اقتصادی و یکی از چهار اقتصاد برتر جهان خواهد شد
🔸منطق ویرانگریِ خلاقِ مکتب اقتصادی شیکاگو به خلاقیتی ناچیز اما تخریبی فزاینده انجامید. پس از گذشت فقط یک سال، شوکدرمانی قربانیها گرفت: با سقوط ارزش پول، میلیونها نفر از طبقه متوسط روسیه، اندوخته یک عمر خود را از دست دادند.قطع فوری یارانهها باعث شد دستمزد میلیونها نفر کارگر ماهها پرداخت نشود. شهروند متوسط روس در سال ۱۹۹۲ مجبور بود ۴۰ درصد کمتر از ۱۹۹۱ مصرف کند و یکسوم جمعیت به زیر خط فقر درغلتند. افراد طبقه متوسط مجبور شدند با گذاشتن میزهایی مقوایی در خیابانها، اموال شخصیشان را بفروشند.
🔸 اقتصاددانان مکتب شیکاگو این اقدامات را که از سر ناچاری انجام میشد، برخاسته از روحیه کارآفرینی برشمرده، تحسین میکردند و نشانه این میدانستند که یک نوزاییِ سرمایهداری در شرف تکوین است. نوزاییِ سرمایهداری با فروشِ پیدرپیِ میراث آبا و اجدادی و لباسهای دست دوم اعضای خانواده!
دکترین_شوک ۹۴
@haad1442
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨"گران کنیم تا ناترازی رفع شود" یعنی چه؟
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گرانسازی بنزین؛ به نام محرومین، به کام مرفهین...
@syjebraily
هدایت شده از هاد
سقوط شوروی به دره بازار آزاد
🔸در آغاز دهه ۱۹۹۰، گورباچف در روسیه با پیش گرفتن سیاستهای "فضای باز سیاسی و تغییر ساختار"، اتحاد شوروی را در مسیر یک روند استثنائیِ دموکراسیسازی هدایت کرد: مطبوعات آزاد شدند، نمایندگان پارلمان روسیه، شوراهای محلی، رئیسجمهور و معاون رئیسجمهور را مردم انتخاب کردند و دادگاه قانون اساسی استقلال یافت.
🔸در عرصه اقتصاد، گورباچف به سوی آمیزهای از "بازار آزاد" و یک چتر حفاظتیِ قویِ دولتی پیش میرفت که در آن صنایع کلیدی تحت کنترل دولت باقی میماند. روندی که تکمیل آن، طبق پیشبینیِ وی، ده تا پانزده سال زمان میبرد.
🔸هدف نهایی او بنا نهادن سوسیال دموکراسی با استفاده از الگوی کشورهای اسکاندیناوی بود: سرمشقی سوسیالیستی برای همه بشریت
🔸ابتدا به نظر میرسید که غرب نیز خواهان موفقیت گورباچف در گشودن اقتصاد شوروی است. کمیته نوبل جایزه صلح نوبل سال ۱۹۹۰ را به او داد و صراحتا اعطای این جایزه را نوعی پشتیبانی از "گذار" به اقتصاد بازار توصیف کرد.
🔸در گردهمایی سران هفت کشور صنعتی موسوم به گروه ۷، اتفاقی غیرمنتظره روی داد. سران کشورهای آمریکا، انگلیس، کانادا، ژاپن به گورباچف اعلام کردند که در صورت عدم پذیرش فوریِ "شوکدرمانیِ" ریشهای اقتصادی، آنها به سقوط شوروی کمک خواهند کرد.
🔸گورباچف درباره این رویداد چنین نوشت: "پیشنهادهای آنان چه از نظر شتاب و چه از نظر روشهای گذار حیرتآور بود."
در همان زمان لهستان تازه نخستین دور "شوکدرمانی"اش را تحت نظارت صندوق بینالملل پول به پایان برده بود و کشورهای نامبرده اتفاق نظر داشتند که اتحاد شوروی، حتی با آهنگی شتابانتر باید راه لهستان را در پیش گیرد.
#دکترین_شوک ۸۹
@haad1442
هدایت شده از علی رحیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر افقه (اقتصاددان): جهانیسازی و قیمتگذاری برخی محصولات براساس نرخ ارز آزاد تحت فشار گروهی از اقتصاد خواندهها، عامل اصلی تورم بسیار بالا در دهه اخیر بوده است.
✍️اقتصاد خوان دهه هشتادی
@alirahimi_eco
هدایت شده از بیداری بزرگ
پسر حاجآقای پناهیان از آنچنان رونقی در زندگی بهرهمند است که دلیل ناترازی و کمبود برق (نساختن نیروگاه و کاهش تولید برق) را ارزانی قیمت برق میداند!
اهالی #مکتب_گرانکن میگویند آنقدر گرانسازی کنید تا عدهای اساساً نتوانند انرژی استفاده کنند! مسئله کمبود خودبخود حله✋️
✍️ زهرا سرکار راه
🆔@awake_vs_reset2
هدایت شده از بیداری بزرگ
در پاستور با فردی که با تقلید از شعارهای گروهکهای مارکسیست، به عالیترین ارکان نظام توهین میکند، جلسه میگذارند. آن یکی هم ایران را ویران و وطن دوستان را حیوان مینامد!
دنبال جذب برانداز تجزیه طلب هستید؟ اگر به سبک شما عمل شده بود، اول انقلاب بسیاری از استانهای مرزی از دست رفته بودند!
✍️ احسان موحدیان
🆔@awake_vs_reset2