من از فاطمه راضی ام!
✍ ط. قادری
خانواده اصل و اساس تمام خوبی ها ومهمترین عنصر یک جامعه است، جایی که ارزش ها در بطن آن شکل میگیرد و راه سعادت با سرعت بیشتر پیموده می شود.
حضرت مادر( جانم به فدایش) بگونه ای زندگی کرد که هرگز همسرش از او خشمگین نشد و هرگاه اورا میدید تمام غم و غصه هایش برطرف می شد. او نه تنها برای پدرش ام ابیها بود بلکه بهترین همسر برای حضرت علی علیه السلام نیز بود، بهطوریکه مولایم امیر المومنین علیه السلام( جانم به فدایش) فرمود: ".... فاطمه سلام الله علیها هرگز مرا خشمگین نکرد و هرگز از من نافرمانی نکرد"
و آنهنگام که زهرای اطهر سلام الله علیها از دنیای خاکی پر کشید؛ همسرش علی بن ابی طالب علیه السلام در کنار قبر مطهر بانو، درحالیکه اشک در چشمانش حلقه زده بود دستان مبارکش را به آسمان بلند کرد و چنین فرمود : "خداوندا من از فاطمه راضی ام "
مادرم تو الگوی کامل این جمله ای که فرزندت فرمود: "بهترین شفیعِ زن در قبر رضایتِ شوهر اوست "
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
﷽
"این صدای نفس آخر اسرائیل است"
✍صدیقهطهماسبینژاد
"باز هم جنگ جدیدی است که آغاز شده
باز هم راه سوی کرببلا باز شده
باز هم وعده حق روشنیاش چون روز است
عاقبت جبهه مردان خدا پیروز است"
"جودکی"
علفهای هرز وحشی دُورِ بوتههای گل سرخ را گرفته بودند. اطراف بوتههای گل را هَرَس کرد. پس ازمدتی شاخه های رُز قرمز جان گرفتند، زیبایی آنهاچشم نوازی میکرد و بوی بهشت از گلهای محمدی به مشام میرسید.
همانگونه که علفهای هرز وحشی را ازبین بردند، باید رژیم صهیونیستی وحشی از صحنه روزگار محو شود تا کشورهای مسلمان جان تازه بگیرند.
خبرنگار روزنامه "هاآرتس" مینویسد: «ما درباره تعداد انگشتشماری از علفهای هرز وحشی صحبت نمیکنیم. وحشیگری دیگر صرفا به شهرکنشینها و پاسگاههای آنها محدود نمیشود، وحشیگری بلکه به طرز وحشتناکی در هر جهتی از جمله ارتش، کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و کابینه گسترش یافته است.»
وحشیگری رژیمغاصب صهیونیستی درسرتاسر ارکان این رژیم مشهود است. اصلیترین کمک کننده به درندگی این گرگ وحشی آمریکا است که همهجوره از او حمایت میکند و تسلیحات این رژیم را تامین میکند.این حمایت هم به صورت آشکار انجام میگیرد و برکسی پوشیده نیست.
آمریکا به جای اینکه قلاده سگ هارش را که زنجیرپاره کرده، بکشد و از وحشیگری او جلوگیریکند، از ایران درخواست میکند به این حمله اسرائیل به سرزمین ایران پاسخی ندهد.
این درخواست آمریکا با هیچ منطق و عقل سلیم و هیچ قانونبین المللی سازگاری ندارد.
آمریکا نمیتواند نقش خودش را در جنایتکاری رژیم کودک کش ونسل کش، مخفی نماید.پاسخگویی و حق دفاع ایران اسلامی در برابر این جنایتها و حمایتکنندگان از آنها،پا برجاست.
سقوط اسرائیل شمارش معکوسش را آغاز کرده است. به این مطلب خود صهیونیستها اذعان دارند؛خبرنگار روزنامه هاآرتس به نقل از «یشایاهو لیبوویتز»، دانشمند صهیونیستی مینویسد:" آخرین مرحله وحشیگری اسرائیل است که به پایان صهیونیسم منجر خواهدشد."
https://eitaa.com/loh_ghalam
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
مسلمانم و با مسلمان برادر
مبادا شود دیده ای از غمی تر
چراغی اگر هست در خانه ما
روا هست اما به لبنان روا تر
#طاهره_ابراهیم_نژاد_آکردی
#پویش_همدلی
@shaeranehowzavi
﷽
سفیر جمهوری اسلامی!
اسلام برای زن کرامت انسانی قائل است. زن را ارزشمند میداند. نگاه ابزاری به زن ندارد. برای حضور زن در فعالیتهای های اجتماعی، سیاسی و حتی بین المللی محدودیتی در نظر نمیگیرد.
اعزام سه نماینده از جمهوری اسلامی به امپراتوری شرق در آن زمان کاری بس بزرگ بود. همراهی یک زن با گروه، دیدگاه جمهوری اسلامی را درباره زنان به نمایش میگذاشت.
خانم مرضیه حدیدچی (دباغ) بانویی که سفیر امام خمینی(ره) در این سفر بود، نظر خودش را اینگونه بیان میدارد:
" حضرت امام در نظر داشت زنی در کنار مردان به شوروی بفرستد و اعلام کند که در ایران اسلامی زنان نیز در امور مهم و حکومتی حاضر و پیشتاز هستند. امام میخواست در کنار آن پیام مکتوب، پیام شفاهی به دنیا بدهد که ما در عمل بیش از هر مکتب دیگر به جایگاه واقعی زن ارج مینهیم و برایش ارزش قائلیم. ارزش معنایی نه ارزش ابزاری".
📚خاطرات مرضیه حدیدچی(دباغ)، محسن کاظمی،ص۲۶۳.
https://eitaa.com/loh_ghalam
هدایت شده از معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها
#رویداد_علمی
🔆آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان
🏆 معرفی و تقدیر از صاحبان اثر در حوزه علوم انسانی اسلامی
سخنران ویژه: آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه برادران و رییس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران
🗓زمان : سه شنبه ۶ آذرماه ساعت ۹ تا ۱۲
🏢 مکان: جامعه الزهرا علیهاالسلام تالار بیداری اسلامی
✨برای شرکت کنندگان در همایش، گواهی حضور صادر می شود.
#بانوان
#کتاب_سال
🌐 سایت همایش
http://ketabebanovan.ir
┅═══••✾••═══┅
🆔کانال معاونت پژوهش
https://eitaa.com/jz2602
بهناماو
پادشاه فصلها آمد
در تمام کردن این کتاب بین اهل خانه رقابت بود. کتاب زمین نرسیده، کسی بود که بردارد و از علامت خودش شروع به خواندن کند. این صحنه شاید اولین باری بود که رخ میداد، باوجود اینکه اهل من کتاب خوانند.
◽◽◽◽◽
هیچ وقت از خواندن کتاب خاطرات شهدا پشیمان نشدم. هیچ وقت نشد که بگویم، نه! اینجایش این طور است و بهمان. در کلام و ادبیات خانواده شهدا یک تحفه نابی است که مجذوبت میکند. یکجایی دلت گیر میکند به یک خاطره به یک واکنش عجیب، که تو را نهیب میزند و به خود میآورد.
اگر نبود این نوشتنها چطور حس مردی جوان با همه علایق را میتوان فهمید که زن جوانش را میگذارد و میرود. رفتنی که شاید آمدنی نداشتهباشد.
اگر نبود این روایتها، چطور میشد فهمید حال زن جوان را، یکی مثل فخری سادات را که با همه شور و علاقه پای در بند خانواده میشود و یارش را میفرستد به وسط معرکه.
اصلا من، من نوعی، چطور بفهمم که مقاومت هزینه دارد؟ گاهی این هزینه نبودن همسر است، بیپولیست، بیکسی اما از همه بدتر است.
فخری سادات اما بلد بود چطور عشق بورزد، حتی از پس سی چهل سالی که دیگر همسرش کنارش نیست. از کجا معلوم؟! بروید پاییز آمد را بخوانید. امتداد عشق را ببینید حتی با فراق.
اصلا مگر قاعده عشق به وصال است؟ اگر آری چرا مجنون اینقدر قرعه به نامش خورد و وقتی حرف عاشقیت است وسط میدان میآید؟
فخری عاشق بود، اصلا باید بگردی چیزی که لایق عشق است بیابی و فخری یافت.
عشق هم بده بستان است، محبوب میدهی تا به محبوب واقعی برسی.
🖊فاطمه میریطایفهفرد
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
@del_gooye
﷽
هیچکس " کول نماز* " نبود،
کاهلی در جنگ ممنوع!
✍صدیقه طهماسبینژاد
☘" بچهها یکی دو ساعت قبل از اذان صبح آهسته آهسته از چادرها بیرون میزدند. هوا سرد بود وعدهای پتو به خود میپیچیدند و خلوتی برای عبادت پیدا میکردند، بیشتر نماز شب خوانها برای خودشان قبری کنده بودند و شبانه داخل آن میرفتند. اصلاً فراموش میکردم که من یکی از این جماعتم.
فقط محو آنان میشدم. ته دل از این روحیه بالا به قدری خوشحال بودم که گاهی کنار یک قبر مینشستم و به نجوای آمیخته با اشک و انابه بسیجیها گوش میدادم و بیشتر اوقات با حال خود میگریستم که چرا مثل اینها نیستم. نزدیکهای اذان صبح هیچ چشمی نخوابیده بود با وجود خستگی ناشی از تمرینهای روزانه هیچکس "کول نماز" نبود. "
( آب هرگز نمیمیرد،حمید حسام،ص۳۴۶.)
☘صحنههایی که از جبهههای دفاع مقدس توصیف میکنند،چقدر زیبا و تماشایی است.
در این صحنهها انسانهایی به تصویر کشیده میشوند که مصداق کلام رهبری هستند؛ انسانهای معمولی که به میدان جنگ رفتند اما عارف الهی از میدان بیرون آمدند. سلوک عاشقانه این انسانها در دل شب و در قبل از عملیاتها،سبب پیروزی آنها میشد،زیرا آنها دردل شب عاشاقانهها با معبود و معشوق خود داشتند و در روز شیر بیشه نبرد بودند.
☘دلیران جبهههای جنگ با نفس خود مبارزه کردند.آثار این مبارزه در اعمال و رفتارشان هویدا بود و نشان از پیروزی آنها در جهاد اکبر داشت. آنها سنگریزههای "رمی جمراتشان" را پرتاب کردهبودند وتیرشان در وسط چشمان شیطان جا گرفتهبود، از رزم جانانه و نفسگیر با شیطان به سلامت گذر کردند تا اینکه توانستند درجبهههای شلمچه،هویزه،دشت عباس و مجنون ... به دفاع از اسلام بپردازند.آنها دلاورانه با دشمن درون و بیرون خود جنگیدند و پیروز شدند.
☘حالا هنگامه سربازی ما برای امام زمانمان است.نه تنها "کولنماز" نباشیم بلکه در راه مبارزه و در این جنگ ترکیبی که دشمن به راه انداخته کاهلی نکنیم.در جنگ ترکیبی به باورهای دینی و باورهای سیاسی حمله میشود. دشمن از رسانه و از نفوذ استفاده میکند و هدفش ناامیدکردن مردم است.اما وظیفه ما در این جنگ ایستادگی و استقامت در راه خدا است.همان طور که قرآنکریم میفرماید:" فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا ۚ إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ؛ پس تو چنان که مأموری استقامت و پایداری کن و کسی که با همراهی تو به خدا رجوع کند نیز پایدار باشد، و (هیچ از حدود الهی) تجاوز نکنید که خدا به هر چه شما میکنید بصیر و داناست."
*کول نماز: اصطلاح لری کاهل نماز، کسی که در امر فریضه نماز سستی میکند.
https://eitaa.com/loh_ghalam
هدایت شده از همایش ملی کتابسالبانوان
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#تیزر
#رویداد_علمی
🔆آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان
🗓زمان : سه شنبه ۶ آذرماه ساعت ۹ تا ۱۲
🏢 مکان: جامعه الزهرا علیهاالسلام تالار بیداری اسلامی
✨برای شرکت کنندگان در همایش، گواهی حضور صادر می شود.
#بانوان
#کتاب_سال
🌐 سایت همایش
http://ketabebanovan.ir
🌐همایش ملی کتابسالبانوان
https://eitaa.com/ketabbanvan02
هنوز زنده ایم...
ساک کوچکی گذاشته بودم برای شال و روسری های مشکی.
محرمی، شهادتی، مراسم ختمی باشد و بپوشم و برگردانم تا عزای بعدی.
مشکی پوش نبودم، دوست و فامیل همه می دانستند.
دلم می خواست باشم، مثل حضرت مادر، نمی توانستم. هنوز قد اراده ام آنقدر بلند نشده بود که پشت پا بزنم به دنیای کوچک پر از رنگ و لعابم. یک یاعلی کم داشتم که بیاید روی زبانم، نمی آمد، دعوتش نمی کردم. شاید هم او مرا نخواسته بود. لایقش نبودم. رنگ مشکی حرمت دارد. رنگ خانه ی خداست. خدایی نشده بودم هنوز.
امروز ساک روسری مشکی هایم را گوشه ی اتاق دیدم، خالیِ خالی.
از خبر طوفان ورزقان به اینور به کارم نیامده. داغ کمی نبود، مثل داغ سردار.
اسماعیل هنیه که رفت گفتم این آخر کار نیست، مشکی هایمان را فقط صاحبمان بیاید رنگی رنگی کند. شیطان مگر بیکار می نشیند که حکومتش الکی الکی بیفتند دست صالحین؟
همه ی زورش شد هشتاد تن بمبی که ریخت روی ضاحیه و خیال کرد سیدمان را گرفته. بدبخت نمی داند سید حسن زنده تر شده، مثل حاج قاسم.
سیاهپوش سید بودیم که یحیی سنوار بازی با مرگش را چنان فرو کرد توی چشم هایشان که خاک بر سر هزار تا بازیگر هالیوودی. فیلمنامه اش را خدا نوشته بود. چه فیلمی هم شد، فقط همان یک قلم مبلش برای خودش شخصیتی بود. عصای موسایش که از خود آسمان آمده بود برای بلعیدن جادوهایشان.
مدت هاست چند لایه اضافه شده به پوستمان و هنوز زنده ایم. ساک روسری هایم را گذاشتم گوشه ی اتاق، خالیِ خالی. منتظرم آقا بیاید و شال سبز ظهورش را بکشد روی سرمان. سرمان بدجور درد می کند برای قیام. تنهایی نه! همه باشند، سردار، سید ابراهیم، اسماعیل هنیه، سید حسن، یحیی سنوار...
طیبه روستا
https://eitaa.com/r5roosta